- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Tomczyk
tag
most én is feltenném az elcsépelt kérdést
350es táp elég neki?
ehhez én sose értettem
-
Tomczyk
tag
válasz
Sk8erPeter #9696 üzenetére
esetleg erősebb proci, kicsivel...
azt nézd hogy legyen rá gari... vannak it PHn is olyanok amikre még 1-2év gari is van
-
Alpachino
veterán
válasz
Sk8erPeter #9691 üzenetére
Új, garis 3850. 35K-ért már kapsz.
A leírt konfigod tökéletes hozzá, persze egy kis procituningal.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
greatchaos #9694 üzenetére
Alaplap: GIGABYTE GA-P35C-DS3R
Proci: E2180
Táp: FSP 350PNF
RAM: Corsair DDR2 TwinX 675MHz 2048MB CL4Legalábbis eddig erre van keret, ezt terveztem megvásárolni. Megpróbálok használtan garisat találni, remélem sikerrel járok... (Egyébként érdemesebb lenne a többi alkatrészt is használtan venni? Eddig ódzkodtam egy kicsit a használt cuccoktól, negatív tapasztalatok miatt...)
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
A leírt konfig módosít valamit a dolgon? -
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9694 üzenetére
fejet hajtok
jogos a 2 pont
-
greatchaos
addikt
válasz
35k-ért 320 gts jó választás lehet, de a konfig többi részéről tudni kéne valamit, mert a táp, proci kényes dolog lehet, ha mndjuk egy 3000+ a64-e van, akkor nem biztos, hogy jól választ...
-
Tomczyk
tag
válasz
mario11 #9689 üzenetére
nos, a hiba oka gyanitom abban keresendő hogy a kari passziv hütös a ház meg nem szellőzik... ergo a hőtől szemetel a kari, vagy pedig szintén a kari hőjétől a ramok hibáznak... esetleg más lapban is meg kéne nézni... nekem hirtelen ennyi jutott eszembe, de tuti hogy nem fesz miatt van
-
Tomczyk
tag
válasz
hello G80as 88GTS
használtan garival... az több mint versenyképes
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Előre is bocsánat, hogy így teszem fel a kérdést, Google a barátom, és körülnéztem már, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy
milyen videokártyát érdemes venni max. 35 ezerig, ami esetleg tudja a DX10-et, és nagyjából versenyképes, szóval használható mai játékokhoz is?Előre is nagyon köszönöm a választ! És bocs az amatőr kérdésért...
Szerk.: ja, és PCI-E-sre gondoltam. -
mario11
tag
Sziasztok
Bizonyára butának tűnik a kérdésünk,vettünk a fiamnak egy x1600pro atiradeon saphire vga-t agp.Tisztában vagyunk vele hogy már nem minősül egy nagy durranásnak,de erre volt keret.
A kérdés valójában kettő. Az első: mivel kissé forró fejü a kicsike és a ház adotsága miatt nem lehet gyári póthűtőt ráilleszteni mi lehet a megoldás házilag? Alapon kb 45c - ről indul de huzamosabb játék után akár 70 fok is lehet.Az üzletben azt modják ez oké,de engem zavar.A ház egy átlagos szellőzésü doboz.
A másik kérdés : Volt olyan jelenség hogy a kép szétesett vagy betöltésnél,vagy használat közben csikosra.Mivel garis vissza sirni , boltos mondja: kevés a fesz,mondom nemán 400 wattos deer táp.Boltos mondja: nem jó a driver(a gyári szerinte nem jó) mondom az új catalyst 7,1 + 3.0 network alá akkor is előfordul(bár nem tom akkor miért tenné mellé a gyár a cd-ét? talán nem annyira fogyatékosok ott sem)
Egyébként amire kellene arra nagyon megfelelne.A boltos teszteli: mondja minden oké.
Esetleg nem szereti az alaplap? Agp fesz emelés?
Csere egy geforce 7600gs silentre?(asus)
Előre is köszönjük a segitséget -
jasonka
aktív tag
Segítséget kérek tőletek :
(Ide írtam, mert még azt sem tudom, hogy a hibajelenség milyen kategóriába tartozik)
Elérhető / folyamatosan nézhető a Net-en egy német TV adó : bizonyos BAHNORAMA TV. ADSL-em van, be is jön , DE NEGATÍV SZÍNEKKEL !!!
XP Prof -al próbálnám nézni : a videoktya ATI Radeon X800 Pro 256 MB - 8XAGP-s.
Az a vicc, hogy a másik HDD-men lévő WIN'98SE -vel és az ahhoz használt "mezei" ősrégi PCI-os NVidia Riva 1 MB-os ktyával nézve minden rendben - bár lassú és szakadozik, de a színek normálisak.
NEM elmentett klipekről, videokról van szó, hanem (szinte) egyidejű Net-es TV műsor nézésről.(Az "őskövület" ktya azért kell a WIN98-hoz, mert az X800-ashoz nincs megfelelő 98SE-kompatibilis driver - többször próbáltam - az XP-s op. rendszeren viszont kell az erősebb ktya a játékokhoz...)
A HDD-ken lévő összes letöltött, elmentett videoim ( jó pár féle van ) hibátlanul, színhelyesen játszhatók le.
Mi az oka ennek a hibának ? Codec ? ( lecseréltem már szinte az összeset )
Kártya v. driverhiba ? -
jasonka
aktív tag
Segítséget kérek tőletek :
(Ide írtam, mert még azt sem tudom, hogy a hibajelenség milyen kategóriába tartozik)
Elérhető / folyamatosan nézhető a Net-en egy német TV adó : bizonyos BAHNORAMA TV. ADSL-em van, be is jön , DE NEGATÍV SZÍNEKKEL !!!
XP Prof -al próbálnám nézni : a videoktya ATI Radeon X800 Pro 256 MB - 8XAGP-s.
Az a vicc, hogy a másik HDD-men lévő WIN'98SE -vel és az ahhoz használt "mezei" ősrégi PCI-os NVidia Riva 1 MB-os ktyával nézve minden rendben - bár lassú és szakadozik, de a színek normálisak.
NEM elmentett klipekről, videokról van szó, hanem (szinte) egyidejű Net-es TV műsor nézésről.(Az "őskövület" ktya azért kell a WIN98-hoz, mert az X800-ashoz nincs megfelelő 98SE-kompatibilis driver - többször próbáltam - az XP-s op. rendszeren viszont kell az erősebb ktya a játékokhoz...)
A HDD-ken lévő összes letöltött, elmentett videoim ( jó pár féle van ) hibátlanul, színhelyesen játszhatók le.
Mi az oka ennek a hibának ? Codec ? ( lecseréltem már szinte az összeset )
Kártya v. driverhiba ? -
Fanta75
csendes tag
Szasztok! Újra felteszem a kérdést!!!!!!!
A 800x600-as felbontást valamiért 150hz-en akarja frissíteni, de a monitorom max 144hz-en tudja. Hogy kell átállítani, hogy az alkalmazások, melyek alapból 800x600-as felbontással indulnának (bevezető videó, stb) fussanak, és a monitor ne adja meg magát?
Egy Galaxy 8800GTS 320MB os kártya van bent AMD X2 4200+ Gigabyte K8NF9 1 Gb ram. A videokari driver 169.21int.Remélem érthetően fogalmaztam.
Kösz a tippeket előre is!
-
Petrovich
csendes tag
HELP!!!!!
Asus EN8600GT VGA kártyám van és a TV out nem nagyon akar összejönni. Az nVidia Control Panel látja a tévémet, de nincs kép. Már próbáltam 3 S-video kábelt is, és 2 db csatlakozót is. Drivert is próbáltam vagy 3 fajtát a sajátjától a legfrissebbig. De sajnos továbbra is fekete a kép a tévén. Mintha nem is csatlakozna amit azért nem értek mert a rendszer megtalálja, mint másodlagos képmegjelenítőt. Sőt ott engedélyez mindent állítani. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a választ! -
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9677 üzenetére
én is kösz
-
Kötelező
senior tag
válasz
greatchaos #9677 üzenetére
Jó éjt neked is. Köszi a segitséget!
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9674 üzenetére
amugy lapot csak a legvégső esetben cserélek
és nem együtt a többivel, mert nem tul vastag a brifko
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9674 üzenetére
azér akármit nem
viszont van abban vmi amit mondasz
-
Alpachino
veterán
válasz
greatchaos #9670 üzenetére
Ezt ajánlottam neki, [link] mivel anti tuning lapja van, ez pedig elég lesz a GTS-hez is.
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9670 üzenetére
elnézést
eltévesztettem a nevet
de már javitottam
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9667 üzenetére
most alpacino ajánlott mellé 1 jo procit
lehet h upgrade lesz
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9664 üzenetére
probáltam
de mint fentebb irtam a lap nem enged neki több feszt. és anélkül 2.6nál ha bemelegszik megfagy
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9661 üzenetére
hogyan?
most kevéske tudásomat összezavartátok
-
Petrovich
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémában kérném segítségeteket:
Asus EN8600GT VGA kártyám van és a TV out nem nagyon akar összejönni. Az nVidia Control Panel látja a tévémet, de nincs kép. Már próbáltam 3 S-video kábelt is, és 2 db csatlakozót is. Drivert is próbáltam vagy 3 fajtát a sajátjától a legfrissebbig. De sajnos továbbra is fekete a kép a tévén. Mintha nem is csatlakozna amit azért nem értek mert a rendszer megtalálja, mint másodlagos képmegjelenítőt. Sőt ott engedélyez mindent állítani. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a választ! -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
greatchaos #9647 üzenetére
Szerintem, a következő hetekben lesznek még meglepetések a VGA árakat illetően.
pl. már a 8800GT árai is kezdenek, szépen lejebb menni. Galaxy 8800GT CM-et, már 52K-ért is árulják itt a PH-n újanan. -
Kötelező
senior tag
válasz
greatchaos #9650 üzenetére
csak nehogy az legyen mint a 8800GT-vel hogy először volt nagyon olcsón aztán meg egyre feljebb ment...Meg valami gubanc is volt a hűtéssel meg hogy viszahivják az összes karit( hülyeség
)
-
Kötelező
senior tag
válasz
Alpachino #9645 üzenetére
Ezek szerint a 9600GT lehet hogy olcsobb lesz? Nemtudom mit vegyek. E kettő között vacilálok csak. 9600GT vs. HD 3850. Először ugy volt 3850-et veszek csak most jött ez a 9600GT és kicsit beleszerettem
Ugy kb. 1,5 hét mulva lenne meg rá a pénz. Addigra lehet lesz egy 9500GT
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Kötelező
senior tag
Sziasztok!
Van most MSI 7600GT-m 256MB GDDR3, mire érdemes cserélni? 9600GT vagy HD 3850?
-
Alpachino
veterán
válasz
greatchaos #9620 üzenetére
"(2900pro)"
x2 4200+ procihoz ?
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9620 üzenetére
üdv...
köszönöm a gyors segitséget
fizumtol függ. legvégső esetben esetleg jelen kari+30K
-
Shadows
senior tag
válasz
greatchaos #9617 üzenetére
akkor marad a pci-os vga
-
Fanta75
csendes tag
Szasztok!
Az a problémám, hogy néhány alkalmazás nem indul el normálisan a gépemen, mivel a monitorom azonnal kiakad, hogy nem megfelelő a frekvenciatartománya. Namármost egy kissé utánanéztem a dolognak, és elképzelhető, hogy ezt amiatt üzeni, mert a 800x600-as felbontást nem ismeri a kártya, vagy a drivere.
Egy Galaxy 8800GTS 320MB os kártya van bent AMD X2 4200+ Gigabyte K8NF9 1 Gb ram. A videokari driver 169.21int.Mit tegyek, hogy működjön? A baj csak az, hogy elég sok progi alapból 800x600 alatt indulna, de már ekkor feladja a monitorom. Bár ez valszeg azért van, mert a 800x600-as felbontást az nvidia menüben nem található, ha pedig a képernyőn a tulajdonságokból állítom, akkor ugyanúgy kiakad a monitor.
Remélem érthetően fogalmaztam.
Kösz a tippeket előre is!
-
Tomczyk
tag
válasz
greatchaos #9617 üzenetére
az a baj hogy a lap nem engedi hogy feszt adjak neki
anélkül meg vmikor meghal 2.6on
nvidiábol mit ajánlasz?
-
Tomczyk
tag
válasz
Shadows #9614 üzenetére
üdv...
olyan kérdésem lenne hogy VGA cserét tervezek, viszont nem akarok gyilkos kártyát tenni a gépembe, csak amit a jelen config ki is használ maximálisan. tehát segitséget szeretnék kérni hogy milyen VGA-t javasoltok
jelenlegi konfigom : Asus M2N-E SLI, AMD X2 4200+, 2giga PQI 800MHz (de automatán megy 1066on
ne kérdezzétek hogyan) és a jelen VGAm : MSI 8500GT 256os aktiv hütös... milyen karit javasoltok? amit ez maxon kihasználna? válaszokat PM-ben is várok
előre is köszönöm
-
Shadows
senior tag
hali S.O.S kéne segítség
98se-hez kéne nekem intel 945 vga driver, de nem találok sehol.
-
Oti86
tag
válasz
greatchaos #9611 üzenetére
Nem igazán, csak a felét ismeri fel
-
Oti86
tag
válasz
greatchaos #9609 üzenetére
Jah, igen, dual
-
Oti86
tag
válasz
greatchaos #9607 üzenetére
Jónak jók lennének, csak az a baj, hogy ez SLI-s, és ezekkel sztem csak az egyik VGA chip fog működni, de azért kipróbálom
-
greatchaos
addikt
válasz
Csiborbogár #9606 üzenetére
anno volt nekem is, valami fury 32-s. a tnt2-vel volt partiban... csak a tv-out-ja miatt jobban preferáltam, mert ott jobb is volt...
-
Csiborbogár
őstag
válasz
greatchaos #9605 üzenetére
Az ember mindig tanul valamit.
Ezek szerint nem olyan régi kari még. -
Oti86
tag
válasz
Csiborbogár #9603 üzenetére
Ne már
, még a 3dfx kártyákhoz is van XP driver, pedig már 7 évet becsődöltek.
Pedig jó lett volna kipróbálni mit tud. -
Oti86
tag
Hali, nem tudjátok, hogy az ATI RAGE RAGE FURX MAXX kártyához hol lehet XP drivert letölteni, mert az ati oldalán csak 98 és ME van.
Aktív témák
Hirdetés
- Rendszergazda topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Disney+
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest