Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Segítséget kérek tőletek :
(Ide írtam, mert még azt sem tudom, hogy a hibajelenség milyen kategóriába tartozik)
Elérhető / folyamatosan nézhető a Net-en egy német TV adó : bizonyos BAHNORAMA TV. ADSL-em van, be is jön , DE NEGATÍV SZÍNEKKEL !!!
XP Prof -al próbálnám nézni : a videoktya ATI Radeon X800 Pro 256 MB - 8XAGP-s.
Az a vicc, hogy a másik HDD-men lévő WIN'98SE -vel és az ahhoz használt "mezei" ősrégi PCI-os NVidia Riva 1 MB-os ktyával nézve minden rendben - bár lassú és szakadozik, de a színek normálisak.
NEM elmentett klipekről, videokról van szó, hanem (szinte) egyidejű Net-es TV műsor nézésről.(Az "őskövület" ktya azért kell a WIN98-hoz, mert az X800-ashoz nincs megfelelő 98SE-kompatibilis driver - többször próbáltam - az XP-s op. rendszeren viszont kell az erősebb ktya a játékokhoz...)
A HDD-ken lévő összes letöltött, elmentett videoim ( jó pár féle van ) hibátlanul, színhelyesen játszhatók le.
Mi az oka ennek a hibának ? Codec ? ( lecseréltem már szinte az összeset )
Kártya v. driverhiba ?
Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS Dual RTX 3060 TI 8GB OC / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- Msi Amd Radeon RX5600XT 6GB
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest