- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Fanta75
csendes tag
Szasztok!
Az a problémám, hogy néhány alkalmazás nem indul el normálisan a gépemen, mivel a monitorom azonnal kiakad, hogy nem megfelelő a frekvenciatartománya. Namármost egy kissé utánanéztem a dolognak, és elképzelhető, hogy ezt amiatt üzeni, mert a 800x600-as felbontást nem ismeri a kártya, vagy a drivere.
Egy Galaxy 8800GTS 320MB os kártya van bent AMD X2 4200+ Gigabyte K8NF9 1 Gb ram. A videokari driver 169.21int.Mit tegyek, hogy működjön? A baj csak az, hogy elég sok progi alapból 800x600 alatt indulna, de már ekkor feladja a monitorom. Bár ez valszeg azért van, mert a 800x600-as felbontást az nvidia menüben nem található, ha pedig a képernyőn a tulajdonságokból állítom, akkor ugyanúgy kiakad a monitor.
Remélem érthetően fogalmaztam.
Kösz a tippeket előre is!
Fanta75
-
Fanta75
csendes tag
Szasztok! Újra felteszem a kérdést!!!!!!!
A 800x600-as felbontást valamiért 150hz-en akarja frissíteni, de a monitorom max 144hz-en tudja. Hogy kell átállítani, hogy az alkalmazások, melyek alapból 800x600-as felbontással indulnának (bevezető videó, stb) fussanak, és a monitor ne adja meg magát?
Egy Galaxy 8800GTS 320MB os kártya van bent AMD X2 4200+ Gigabyte K8NF9 1 Gb ram. A videokari driver 169.21int.Remélem érthetően fogalmaztam.
Kösz a tippeket előre is!
Fanta75
Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest