Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Marshall-air

csendes tag

sziasztok. ezek szerint nem jó helyre írtam az előzőt, elnézést érte.

akkor itt kérdezem meg

nem követem már régóta a hardwarepiacot, de kinéztem néhány vga-t
    nemtudom hogy ezek most jók, vagy nagyon eljárt már felettük az idő

8800gt
    8800 gts
    8800gtx

szeretnék tanácsot kérni hogy ezek közül valamit érdemes-e venni?
    Stalker crysis ilyesmire kellene, akadás mentesen legalább közepes grafikával.

de ha mást ajánlotok ami frissebb kártya és esetleg jó árfekvésben van, hajlok az engedelmességre.

előre is köszönöm

• Marshall-air

csendes tag

válasz Marshall-air #35895 üzenetére

jah és az lemaradt hogy xp alatt teljesen hibátlan mind az egész konfig mint a vga!, és mint mondtam win7 is felált vele csak a drivertelepítés után volt gond
    és a legújabb biosfrissítés is felkerült.
    most kérdezősködve xp driverrel nem próbáltuk és ajánlottak a win7 automatikus driverének leszedésére egy "driver cleaner pro" nevű progit.. de várom a véleményeket!

• Marshall-air

csendes tag

Szervusztok! sürgős segítség kellene!
    Röviden a gond:

6600GT vel kék halál a win7 alatt!!!

részletesen:
    2 napja ereltetjük a gépet hogy felrakjuk a win7 et sikertelenül. ami eszünkbe jutott mindent kipróbáltunk a probléma kiszűrésére.

a gépem : alaplap: Asrock AM2NF3-VSTA
    cpu: amd 64 x2 5200+
    vga geforce 6600 vagy 6600Gt ( nemtudommert a windows is meg az everest is hol ezt hol azt írja..

Tünetek: win7 re akartam váltani, ám feltelpülés vége előtt a befejezési stádiumban a gép újraindul( ez rendben van) viszont mielőt felállna a rendszer megjelenik a kék halál képernyő angolul kb 1 mp re aztán restart és ez folytatódik vég nélkül.
    próbáltuk a hardverek cserélgetésével kiszűrni a gondokoat, a videókari a ludas. másik sokkal gyengébb karival hibátlanul feltelepült és ment is a win7, majd restart, visszaraktuk a kártyát és a 6600 assal is felálta rendszer hibátlanul, de autómatikusan feltelepített a kártyához egy drivert majd rákérdezett az újraindításra. igen nyomtunk majd restart után újra kék halál.
    kezdtük elörről és mikor kérte a restartot nemet nyomtunk majd letöröltük (elméletileg) a drivert illetve eszközkezelőből teljesen töröltük a vgat majd újra észleltettük, felraktuk hozzá az nvidia honlapjáról származó 6600 as szeriához is való win7 es drivert majd ismét restart és ismét kék halál. próbáltuk több féle win7 el is ultimatetel és professionallal is 64 bitessel és 32 bitessel is minddel ugyanez volt.

diagnózis:
    a probléma a driver!

Kérem aki tud valami érdemben lényegeset kérem írjon az emilemre:
    inflames88@citromail.hu
    előre is nagyon köszönöm!

Aktív témák