Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Dänielsson
csendes tag
válasz
Marshall-air #45305 üzenetére
Attól függ mihez kell pl. 8800GT 512MB tökéletesen visz majdnem minden játékot full v high grafikával ami 2008-ig jelent meg. De ha lépést akarsz tartani a technikával akkor már inkább valami újabbat vennék a helyedben pl. GTS 450 vagy GTX 460 1GB-os kiszerelésben tökéletes választás ha mindenképp NVIDIA párti vagy.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Hello!
Szerintem azert a penzert akkor mar egy GTS250 vagy GTS240 DDR5-ös memoriaval.Vagy nem tudom mennyi a keret ra de egy GTS450-el is jol jarnal es itt mar DX11-et is tamogat!
-
Janika!2
aktív tag
válasz
Hát ez attól függ hogy milyen felbontáson szeretnél játszani.Magasabb felbontásra ajánlom a 8800GTX-et nekem is volt jó kis kártya és nagyon gyors még 1920x1080-ban is megállta a helyét csak kezdenek kiöregedni és gyakori a meghibásodás és sokat is fogyasztanak
A 8800GT a legjobb választás mert keveset fogyaszt viszonylag újabb is mint a 8800GTS-GTX és teljesítményben sem sokkal van lemaradva a GTX-től.Egyébként mennyi pénzt szánnál rá? -
Hackerman
csendes tag
válasz
8800GT-m volt nekem is.Szerintem egy elég stabil kártya.Húzgáltam is néha de nem fagyott ki.Én ezt venném meg a helyedbe
-
Morris
veterán
válasz
Marshall-air #35896 üzenetére
driver cleaner jó lesz driver eltávolításra. de javaslom a csökkentett módot. Így szedd le.
Meg lehetne próbálni egy másik drivert (újabbat,régebbit.)
esetleg másfajta drivert. (mint radeonnál az omega, csak nem jut eszembe mi a neve) -
Marshall-air
csendes tag
válasz
Marshall-air #35895 üzenetére
jah és az lemaradt hogy xp alatt teljesen hibátlan mind az egész konfig mint a vga!, és mint mondtam win7 is felált vele csak a drivertelepítés után volt gond
és a legújabb biosfrissítés is felkerült.
most kérdezősködve xp driverrel nem próbáltuk és ajánlottak a win7 automatikus driverének leszedésére egy "driver cleaner pro" nevű progit.. de várom a véleményeket!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest