Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
RayZa_
csendes tag
Ki lett próbálva egy másik gépben is, de ott is ugyan ez a kép fogadott (mondjuk az is 4x-es gép volt nemtom számít e). Lehet, hogy rossz a kari? :S
-
joi29
őstag
válasz
RayZa_ #39386 üzenetére
Igen a 8x-os AGP-s kártyák működnek 4x-es slot-ban is de ez a kártya
eredetileg nem AGP-s legalábbis a gpu-nem ilyen nyákra lett tervezve.
A kártyán létezik egy Rialto nevű átalakító chip ami azért került
a kártyára, hogy kitolják vele az AGP élettartamát és a pci-ex-es kártyákat
eltudják sózni a későn kapcsolóknak.
Arra viszont nem gondoltak hogy valaki 4x-es port-ban szeretné használni,
mivel a játékos AGP-s lapok igen nagy százaléka már 2003 óta 8x-os.
Pl ez is lehet a hiba forrása. -
fagy53
nagyúr
válasz
Krisinto #39389 üzenetére
Nézz körül mielőtt leírsz valamit, csúnya dolog a félretájékoztatás!Nézd meg mennyire melegszik, ill. mennyit fogyaszt a GTX460!
-
scream
veterán
Melyiket inkább ?
4850X2 2 GB vagy gtx 460 768mb ?
-
-
RayZa_
csendes tag
Sziasztok
Egy ATI Radeon X1600 Pro 256MB-os vgat akarok a gépembe tenni. A kártya 8x-os agp, de gépem csak a 4x-es agp vga-kat támogatja. Azt hiszem 4x-es ggépen is is kompatibilis a 8x-os agp, de amikor berakom a kártyát kb. olyan képet kapok még bootolás közben is, mintha egy rossz nintendó kazit tettem volna a gépbe. Boot kép váltásoknál elsötétül, majd megint előjön a nintendós hányás, szóval jelet ad a cucc. Próbálkoztam az agp felszültség állításával, de nem volt a lehetőségek közt 0,8V (csak 1,5-től 1,7-ig) és ha jól tudom 8x-os agp-hez annyi kell. Valaki tud valami ötletet? :S Lehet hogy elavult a BIOS és frissíteni kéne? Ha igen, hogy?Config:
CPU: Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Alaplap: MSI P4MAM2-V (MS-7095)
RAM: 1024MB (2x512)
VGA (mostani): ATI Radeon 9600 256MB
új: ATI Radeon X1600 PRO 256MB
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PGHa valamit kihagytam szóljatok.
-
dethroner
veterán
válasz
Skeleton01 #39378 üzenetére
Az én kártyám is elpusztul Shift alatt. De a Dirt2 se ízlik neki.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Krisinto #39379 üzenetére
Elméletileg elegendő a 450w ha nincs szarrá gyömöszkélve mindennel még pluszba. A 2.0-a miatt nem hinném én sem, hogy ez előfordul. Nem azzal van ott a probléma. Mi van még a gépben?
BafyZsolt: Esetleg valami témát nem tettél fel a windows-hoz? Lehet az kavarodott meg. Próbáld meg, hogy témát váltasz. Lehet segít. Én karakterekkel jártam így és ez megoldotta.
-
BafyZsolt
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne. Windowsnál költözés, mármint lakás költözés után ez a hiba jött elő.
Aki nem látná, annak mondom csikos minden ikon, illetve thumbnail. de a nagy képek nem.
Driver újra rakva. A windows alap VGA driverrel nincs ilyen hiba.
Ez egy Ati Radeon 9550-s.
ötletekből kifogytam. remélem ti nektek lesz.
-
Krisinto
őstag
válasz
Skeleton01 #39377 üzenetére
Táp miatt nem fagyhat,és nem adhat kevés FPS-t,az nem befolyásolja!
Ott vagy szoftver,vagy erősen hardver lesz a gond,bár tény,hogy sajnos proci limit van,de a fagyás Shift alatt kicsit fura...
De szerintem az is befolyásolhatja a teljesítményét,hogy nem PCI-e 2.0-ás a lap -
Skeleton01
aktív tag
válasz
Skeleton01 #39377 üzenetére
NFS Shift alatt meg állandóan kifagy...
Valamikor csak a betöltőképernyőig jut el, valamikor meg már játék közben.
Valami nagyon nem okés ezzel a konfiggal az az érzésem... -
Gyufaaa
veterán
válasz
Krisinto #39374 üzenetére
Az lehet, hogy köztudott, de az sem felejtendő, hogy alacsony felbontáson ezek a kártyák nem igazán "érzik jól magukat". 1024-ben igen csak proci limites vagy. Ezért kérdeztem, hogy próbáltátok-e nagyobb felbontáson. Mondjuk úgy 1680 felé. A fölött már vram is mérvadó.
Szerintem azzal a deszkával nincs ott gond.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Skeleton01 #39372 üzenetére
Milyen lap? Pontos típus? A proci inkább nagyobb limitbe ütközik annál a felbontásnál. Próbáltátok már nagyobb felbontáson, ahol inkább a vga tud érvényesülni?
-
fagy53
nagyúr
válasz
skótocska #39366 üzenetére
A CCC-nek / Catalyst Control Center/ van ilyen tuning ablaka. Te nem növeled, hanem csökkented az órajelet, próbaképpen. 50MHz-et vegyél vissza először a GPU órajelből, játszál a CoD2-vel és ha hibaüzit kapsz, akkor vegyél vissza a memória órajelből is ugyanennyit és próba....
A GPU órajel csökkentését megérzed, bár ennyi nem számottevő, a memória órajel csökkenése még ennyit sem jelent.Krisinto: igen
Demonhunter: milyen a táp típusa? Milyen VGA-t cserél?
-
Krisinto
őstag
Hali
adott ez a config:
8800ULTRA
2gb buffalo ram
AMD Athlon x26000+Dirt2-val játszunk és kb 38 fps
minden high-on 4x élsimítás 1024*768-ba
ez normális? -
Demonhunter
csendes tag
Szaisztok!
Azzal a Kérdésel Fordúlok Hozátok hogy az egyik haverom AGP-és VGA cserét tervez és csak 300W.tápja van Tudnátok Irni Pár Videókártyát ami Müködik 300W-os Táp allat?ú
Elöre is Köszi!!!
-
skótocska
csendes tag
csáó,
a minap tettem fel a kártyámra (HD2600XT) az új drivert. na most. a probléma az, hogy ameddig a régi driver volt rajta semmi probléma nem volt, ám amióta az új van, cod2-zés közben a következő hibaüzenetet kapom.
kép
nem történik semmi, felugrik, benyomom, hogy don't send, azt' szevasz. kb. 5-10 perc múlva újra feljön. csak játék közben. ez mit jelentsen? van rá valami megoldás? -
XuChi
addikt
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy gtx 260 192sp 896mb kártyánál a gyári gpu fesz 1.125v. Tuning miatt akarom megemelni, de nem tudom mennyi az az érték ami még hosszútávon is biztonságos neki és nem fog kidögleni tőle.
1.2volt az sok lenne neki?
-
joi29
őstag
Igen ha később erősebb konfigba kerül úgy ája.
De mostanság épp az a módi hogy ameddig csak lehet kikellene húzni
egy épp hogy vga-val, mert ugye a nyár az afféle uborka szezon a gamerek
világában is, így kevesebb kártya fogy és magasabb az ár is.
Szvsz Szeptember végén, Október folyamán éri majd meg vásárolni,
legalább is akkor lesz legkevésbé fájó a pénztárcának. -
-
na007
csendes tag
Hali!
Régi gépemben meghalt a videókártya, garanciás (későbbi bővítés) ezért levásárolhatom az árát. A kérdésem az lenne, hogy PCIE 2.0-s kártya (ATI4850) kompatibilis e a régi alaplapommal (ASUS A8V-VM SE).
köszi
-
fagy53
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #39352 üzenetére
Neked és kiss.a-nak azt tudom tanácsolni, hogy vegyetek vissza a gyári órajelekből 10%-ot, lehet többet is és próbáljátok ki, hogy csinálja-e a hibázást. Ha igen, akkor majdnem biztos, hogy haldoklik a kártya, ha nem akkor ebben a melegben a gyári órajeleket sem bírja, de alacsonyabbakon lehet használni.
-
kiss.a
tag
üdv.
ati 4850 em van és csikos lett a képernyő meg ienek meg pötyös. ujra raktam drivert de semmi, windowst ujra raktam de attól se lett jobb semmivel.
most vissza raktam egy másik kártyát ezzel semmi baj nincs. van valami megoldás a videókártyámra vagy kuka?
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Egy jó angolos lefordíthatná nekem mit jelent ez, én elbuktam rajta..."You VGA card Radeon x800 should be PCIE port, although this model can't use PCIE 2.0 or above VGA card, it can support PCIEX16 VGA card without problem, I am afraid may there any faulty with the PCIEX16 slot. "
Meg érdekelne, hogy mi a különbség a PCIE port, a PCIE 2.0 és a PCIEX16 között.
Amúgy az asus supporttól az volt a kérdésem, hogy mégis miért nem megy rendesen az m2v lapban (via k8t890) az Rx800 ( változóan pár perc után NO SIGNAL, és teljes kikapcsolás segít csak, reset nem, de újra csak pár percig), az Rx300 kártyára pedig POST-nál "NO VGA" csipogás, és nem is látja a kártyát.Illetve hogy az elmúlt 7 évben igazán készíthettek volna egy listát "unsupported videocards" címmel.
Ők ragaszkodnak a hardverhibához, meg hogy gariztassam le a 7 éves lapot a kereskedőmnél...
Vicc
Egy kölcsön NV7800gs-sel vidáman működik a lap, valamint PCI-s VGA-val is (csak akkor a 3d teljesítménye túlzottan szerény a gépnek
)
thx.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szerintem megkotlott a 4850-esem... Reggel még semmi baja nem volt, láttam végre megkaptam az nfs world accomat, gondoltam kipróbálom a játékot. El is indult, ALT+TAB-oltam picit, majd vissza, ekkor megfagyott, a program hibát észlelt ezért leállt... azóta rossz a vga-m akármit csinálok vele! (win7 x86)
Drivert természetesen újraraktam, de jobb képet adott, mikor nem is volt fenn driver. Másik gépbe is próbáltuk, ugyanez a hiba, dosban szintén hibázik..
Kuka, vagy mit tudok vele kezdeni?Papírján nincs feltűntetve mennyi gari jár hozzá, ha esetleg 2 év, akkor még éppen beleférek, de kétlem..
A hibajelenség (kicsit rossz minőségűre sikeredtek a képek, de a lényeg látható):
kép1
kép2Pls Help!!!
új rendszer húzása folyamatban, bár kétlem, hogy segíteni fog..
-
Ventur@
senior tag
Napot
!
Segítség kellene, vagyis infó hogy mi a t*köm lehet a VGA-val (vagyis gondolom, hogy azzal van a gondom). Korábban a HD 4650/4670 topicba írtam ott azt mondták, hogy lehet vga hiba. Íme a kép elöször:
Ez egy régebbi képernyőmentés. Csak is 3D alatt van gondom. Bármilyen játékkal is játszom (GRiD van fent meg Steam-ről az ingyenes Alien Swarm). Kb 2 hete raktam újra a gépet ugyanis egy GF 8600 GT-vel is ugyanezt csinálta (még a régi windows-al). Azt a tippet is kaptam, hogy talán túl melegszik a kártya (FurMark-ot korábban ráeresztettem ott alapbeállításokkal 1280x1024-ben stabil 1 órát ment max 80 fokot mutatott). Fontos megjegyeznem, hogy semmilyen tuning nincs. Se a procin, se a vga-n semmin (procim így is alulfeszelve van. X2 240 2.8 Gz @ 1.1V). Jelenleg a 10.5-es Catalyst van fent (10.4, 10.6-al is ugyanez volt!). Windows 7 Ultimate 32bit van fent. Szinte alig van a gépen valami. DX meg úgy általában minden le van frissítve. 2 hétig nem volt gondom tegnapelött meg 10 perc Alien Swarm után ahogy a képen látszik Asztalra kidob és így szét van esve a kép.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi a franc lehet kérem ne tartsa magába
. Bármi kérdés van és tudok rá válaszolni megírom
.
Ja és ez a vga-m:
Pont ez van!!!
Ui: Konfigom az adalapon! Előre is köszöntem bármilyen infót
! Megjegyzés:
Tavaly novemberben vettem a vga-t. Hónapok óta alulfeszelve megy a procim nem hiszem h az lenne a gond. Kaptam még olyan infót is, hogy lehet elfogy a táp alatta!
-
opel8v
tag
válasz
JayRoot #39344 üzenetére
nehogy ezüstöst tegyél rá mert kinyirhatja. 450W elég kell hpogy legyen, anno 400as gagyit táppal használtam az enyémet. A melegedés is normális lehet szerintem ebben a melegeben. Nekem anno télen befűtötte a szobám
Tehát a 100fok nem hszem hogy irreálisan magas terhelés alatt. Ha megnézzük a gf8800as széria s 90 fok köörül jár terhelés alatt.
tt vannak összehasonlitások, de ott nincs kánikula alapbol hanem 23 fokos környezet. -
JayRoot
csendes tag
válasz
manoarc #39320 üzenetére
Véletlen se jutott eszembe hogy húzzam, pár napja van meg, igen Accelero2900 hűtéssel van megáldva a kicsi, a normál alap órajel 740 Mhz, de csendesen megy 507-en, ma átpasztáztam + jobban meghúztam a csavarokat, most 27˘C-os szobában megy 68 fokon, ha terhelem 99 fok körül mozog, de valamit még kellene csinálni vele, ja és nem is a táp tiltott hanem a hővédelem amig rá nem vezettetek az újra pasztázásra. sajnos a szobámban nappal 34°C van... tetőtér hátránya + rozsdamentes tetőszerkezet... -.-' Szerintetek ha veszek hozzá ezüstel kombinált hőpasztát hány fokot nyerek vele? megéri egyáltalán?
-
nanus
senior tag
Szerintetek ha két ilyet veszek [link]az megy CF-ben? Megéri az árát?
-
válasz
RootRulez #39337 üzenetére
Igen, 32 bites, de akkor is olyan 3,5 körül kellene lennie, nem?
dxdiag csak n/a-t ír.---------------
Display Devices
---------------
Card name:
Manufacturer:
Chip type:
DAC type:
Device Key: Enum\
Display Memory: n/a
Current Mode: 1280 x 1024 (16 bit) (42Hz)
Monitor:
Monitor Max Res:
Driver Name: RDPDD.dll
Driver Version: 5.01.2600.5512 (English)
DDI Version: unknown
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 4/14/2008 05:43:24, 92424 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp: n/a
VDD: n/a
Mini VDD:
Mini VDD Date: n/a, 0 bytes
Device Identifier: {D7B70EE0-4340-11CF-3876-282AAEC2C835}
Vendor ID: 0x0000
Device ID: 0x0000
SubSys ID: 0x00000000
Revision ID: 0x0000
Revision ID: 0x0000
Video Accel:
Deinterlace Caps: n/a
Registry: OK
DDraw Status: Not Available
D3D Status: Not Available
AGP Status: Not Available
DDraw Test Result: Not run
D3D7 Test Result: Not run
D3D8 Test Result: Not run
D3D9 Test Result: Not run -
RootRulez
félisten
Hmm, de gondolom 32 bites az oprendszered, ami 4GB memóriát már nem is tud kezelni. Mert akkor hiába a 4Gb RAM, mert lejön a vga, meg a cache-ek stb, tehát a maradék ezért is kevesebb, mint 3Gb... írd be a start menü futtatásba, hogy dxdiag bejön egy ablak, ott képernyő fül és akkor kiírja hány megát kapott a VGA.
De ha valóban 768MB.ot kapott, akkor BIOS-ban veheted kisebbre.
-
aviator
tag
válasz
1hijjanhusz #39335 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
RootRulez
félisten
válasz
aviator #39331 üzenetére
Neked pedig a FurMArk nevű programot ajánlom ez leterheli a VGA-t és egyúttal kiírja a hőmérsékletet is. Szerencsés estben tényleg csak túlmelegszik, viszont gyanús, hogy a memória hibásodott meg rajta.
Talán még az órajelek visszavételével jó lehet.
De ha rossz, nem melegszik és garis akkor vigyed visszafele!
-
válasz
RootRulez #39332 üzenetére
Control Centerbe írta, onnan gondolom, meg 4GB memo van a gépben, XP oprendszer és a task managerben 3Gb körüli értéket mutat, rendszer menüben nézve 2,84Gb-ot, Control Center System Information résznél meg 4Gb-ot.
Tudom, hogy az XP nem kezeli rendesen a 4GB memót, de akkor is elég nagy hiány mutatkozik s feltételezem, hogy a videókártya eszi el.
Dual monitorok vannak, nem tudom számít-e valamit. -
RootRulez
félisten
700MB-os? Nem tudom, hogy annyit tudna-e. Honnan tudod, hogy annyit eszik meg belőle, mivel/hogyan nézted meg?
abridabriDriver Sweeperrel próbáltad már? Ez ilyesmire való.
-
aviator
tag
Sziasztok!
SOS!! HD4850 X2. A tünetek a következők: Bekapcsoláskor után közvetlenül az alaplap splash képernyőjét néha észrevehetően, néha csak alig, de szemcsésen jeleníti meg. Mintha a képből hiányoznának részek. A Catalyst Control Centerben a 3D beállításoknál a tesztvideót (ahol látod hogy milyen a kép pl Anti Aliasing-gal és nélküle) már teljesen hibásan hozza be kivehető nagyjából az eredeti de tele van a kép csíkokkal kiálló éles csúcsokkal. (Bocsi nem tudom jobban leírni). Játéknál ugyanez a helyzet - pl. Prince of Persia - csak nagyban. Tulajdonképpen úgy néz ki a dolog mintha valaki fogta volna a képet, felvágta volna ollóval, és visszadobálta volna a monitorra. Tehát valami a 3D megjelenítéssel lesz a gond. Arra gyanakszom hogy túlmelegedett ebben az időben, (pedig egy pincében vagyok ahol 25 fok van), az a kérdés hogy maradandó e a dolog vagy nem.
Aki ért hozzá vagy járt már így legyen szíves írjon, sürgős lenne.
Közben nézegettem itt a hsz-eket, nekem gyári hűtő van rajta, itt vettem PH-n másfél éves a kártya. Szerintem soha nem volt hozzányúlva én sem nyúltam hozzá, a Catalyst Control Centerben az overclock-nál a kis lakatot ugyan kinyitottam csak hogy ha kell esetleg a hűtést tudjam fokozni, meg csináltam egy auto-tune-t de utána mindent visszanyomtam default-ba.Köszi, üdv
Ádám -
SOS !!!
hogy tudnam uninstallani az ati drivert ha nem inditja el az uninstalljat, csokkentette modban meg alapbol nem lehet -
Sziasztok,
Egy ATI Radeon X1200-as kártya van a munkahelyi gépemben amely 700Mb-ot megeszik a RAM-omból, de igazából semmire nem használom a kártyát s szeretném ha csak a legminimáliabb mennyiségű RAM-ot használná.
Mennyi a minimum amit adni kell neki és hogyan lehetne ezt beállítani? -
slayer93
tag
Üdv.
Egy nagy gondom van. A 2 hónapos MSI HAWK-om "elgyengült", ez alatt azt értem hogy pl cod 2 mp-ban eddig 5-600 fps-em volt most 100 is alig néha, a dirt 2 eddig dx11-ben high grafon 4x élsimítással ment 60 fps-el most 10 van.
Mi lehet a gond?
A kari kezd meghalni? Vagy driver lenne? Ma raktam újra a gépet mert azt hittem az op miatt a szar.(w7 64 bit)
Lécci gyorsan kéne a help. -
fagy53
nagyúr
válasz
manoarc #39320 üzenetére
"NE húzd,egyik kártya sem tuningra van kitalálva,még akkor sem ha rá van írva.
Én 3x jobb kártyákat sem húzgáltam épp ilyen okokból.Lényeges teljesítménynövekedést sajnos nem fogsz elérni,csak gyilkolod vele a kártyát."
Valóban nem a tuningra találták ki, az csak egy lehetőség, vagy élsz vele, vagy nem.
Lényeges teljesítményt szoftveres tuninggal valóban nehéz elérni, de a mondat további része egy marhaság!K3NZO: mielőtt visszavinnéd tegyél egy próbát: használd a FURMARK tesztelő progit, nézd a GPU hőmérsékletét, kb 10-15percig. Ha csinálja a hibát közben, akkor vegyél vissza az órajelekből 10%-ot és próbáld újra!
Ha gyári órajelen használod akkor is!
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kiváncsi. Adott egy ATI4850 VGA ami egyes játékokban néha a nagyobb textúrákat bekockázza. Mintha vissza venné a felbontást mondjuk 640x480-ba. Ezt csak a 1-2 másodpercre. Lefuttattam 3dmark06-ot ott nem produkálta ezt a hibajelenséget illetve nem fagy és semmi egyéb hibát nem produkált ez idáig, mindezt a legújabb driver mellett.
Visszavigyem a kártyát? Vagy ez csak valami szoftveres inkompatibilitás?Válaszokat előre is köszönöm!
-
manoarc
senior tag
válasz
JayRoot #39318 üzenetére
1: NE húzd,egyik kártya sem tuningra van kitalálva,még akkor sem ha rá van írva.
Én 3x jobb kártyákat sem húzgáltam épp ilyen okokból.Lényeges teljesítménynövekedést sajnos nem fogsz elérni,csak gyilkolod vele a kártyát.
2: Egy jól szellőző ház is sokat segít.
3: Vegyél ramsüniket is,zalmannt ajánlom.
4: Teljesen új hűtés,illetve kártya csere. -
JayRoot
csendes tag
megnéztem a hűtést, elég kevés paszta volt rajta, újra pasztáztam a ramokat, GPU-t és visszafogattam a hűtést, indítottam most alapórajelen ( 504 Mhz ) 72°C-ra visszaesett a mag hőmérséklete, ez a korábbi 89-ről elég jó, de ahogy ati toolal elkezdem terhelni pár mp és felugrik 110°C-ra
mit tudok vele kezdeni?
Előre is Köszi a segítséget srácok!
-
JayRoot
csendes tag
Oké!
Megnézem a hűtőt.Köszönöm a segítséget!
Én is konyítok a gépekhez valamennyit, de ilyen kártyával még nem volt dolgom, és ilyen hibajelenséggel se... Jó hogy vannak segítőkész emberek!
-
jaja1981
addikt
válasz
JayRoot #39312 üzenetére
Akkor nincs jól rajta.
A 110-120C elég magas, ott fagyhat a kari és el is halálozhat.
Minden képen 100C alá kéne vinni.A GPU magban lévő hőt kell figyelni.
Ellenőrizd a hűtőt, esetleg vedd le, tisztítsd le a hővezető pasztát, pasztázd újra és tedd fel a hűtőt.
A hűtő lamelláit is portalanítsd.
A 12C nagyon sok.
Simán tilt a hővédelem. -
JayRoot
csendes tag
ezt a hőfokot Everestel és RivaTunerrel nézem, ez a GPU magban található hő, a GPU környezete 54-57˘C körül van, 120 foknál járt amikor leállt a gép, de nemtudom, hogy a táp tiltott le vagy a hővédelem...?
-
JayRoot
csendes tag
a Hőfok is elég magas, ha 3D-t indítok akkor az alap 86˘C-fok felugrik 110-120°C-ra is...
a hűtése egy Artic Cooling tuninghűtő -
JayRoot
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem a PH-n egy HD2900XT-t, AC 3 ventinlátoros hűtéssel van, de van pár gondom magával a kártyával, remélem tudtok segíteni! a hibák a következők:-egy 450W-os chieftec tápom van, és ezeket látja(ná) el árammal:
Intel E6400
4x1Gb GEiL
Asus P5WDH
250Gb Mactor
vmilyen DVD író
HD2900XT ( a vga-hoz vennem kellett még egy 6 tűs csatlakozót, bár 2x 4 tűs kellene hozzá, azt mondják.
a kártya üzemel, de ha az ATI Tool-al scannelek akkor 30 mp és leáll az egész rendszer,
ha alap órajelen megy a kártya akkor 3D-ben ugrál a kép, ha ezt leveszem egészen 300Mhz-re akkor tudok játszani...se alap és csökkentett órajelen nincs pixelhiba. Remélem tudtok pár tippet adni mi is lehet a hiba forrása... egyesek azt mondják a táp kicsi, de talán még valakinek eszébe jut egy elmésebb ötlet.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
morp
aktív tag
Sziasztok!
Létezik játékra is alkalmas (ddr3, 128bit), low profile-os vga?
-
Barell
senior tag
Temporal AA-t lehet még valahogy használni valahogy?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest