Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
Az szeretném tudni, hogy Sapphire Radeon HD 5670 és Radeon 4850 esetleg 4870 között mi a különbség? Jelenleg az 5670-em van és mivel elég jó árasított már a többi ezért lecserélném csak nem tudom megérné-e mit javasoltok? Még gondolkodtam 4850x2-ben is csak arról meg olyat mondott ismerősöm, hogy nem minden játék használja ki a 2 gpu-t... Felvilágosítanátok egy picurit? köszönöm!
-
mex2020
csendes tag
Üdv. Nvidia vga bios frissítésnél a sub system ID változhat ? És milyen befolyással van a megváltoztatása a kártyára ?
-
robesz55
tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne hogy, a HD5750 melyik Nvidiának "felel meg" kb? (gondolok itt teljesítményre
)
Válaszokat előre is köszi.
-
mex2020
csendes tag
Üdv mindenki.. A driver sweeper-t hogy kell használni ? Uninstall a vezérlőpultban a drivert majd csökkentett mód és akkor indítom a driver sweeper-t vagy, csökkentett módban kell uninstallálni a drivert a vezérlőben és azután indítom a driver sweeper-t maradva csökkentett módban és nem ujraindítva a gépet? ( Win 7 x 86 ultimate) nvidia vga driverről van szó. Na ezt jól leírtam
-
zss2
csendes tag
Üdv ! ati 9600 pro aiw kártyához keresek kábel adaptert monitor csatlakoztatásához.
-
Törcsi
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nvidia chipsetes alaplapba bele lehet-e tenni ATI kártyát....konkrétan egy Gigabyte GA-M52L s3p alaplapom van és most egy geforce 8600 gts van benne (nem integrált) de szeretnék bele egy ati hd 4670-es karit. -
ricsi99
addikt
-
silbak
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném,hogy érdemes-e cserélni a hd 4890-es vaporx 1gb vga-t egy nvidia 275 gtx-re,csak rep.szimulátorral játszunk.
Köszönöm a választ !
Üdv.MINDENKINEK- -
sunny84
senior tag
Szevasztok.. kérdésem az lenne hogy érdemes e a beta 260 as nvidia drivert leszedni és felrakni ??
.. jelenleg a 258.96 drivert használom..
,, ennél jobb ..talán.. vagy ne használjam még
üdv
-
pety27
tag
Sziasztok!
Szerintetek jó lenne egy eVGA GeForce 9600GT SC (512MB) videókártyát egy XFX Radeon HD5750 (512MB)ra cserélni???? Érezhető lenne a különbség? -
-
Lacc88
senior tag
Sziasztok !
Vettem tegnap egy gtx 460 Gigabyte-os vga-t !
Az a problémám vele , hogy TÚL húzza a képméretet a winfosba !1920*1080-ba jó a kép hibátlan , de ott meg kifolyik a szemem .
1360*768-ba használnám , mert így elég jól látom az ikonokat meg mindent ....... de így meg az ikonok kilógnak .... meg lent a tálca is lejjebb van mint ahogy kéne lennie ....
Volt fent a legújabb BÉTA driver , és most a 2.58-as van .....
-
csucsbicep
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
-
h-yle
addikt
válasz
csucsbicep #41367 üzenetére
Ebben az esetben a válasz: Igen.
-
RootRulez
félisten
válasz
csucsbicep #41365 üzenetére
Szerintem igen.
-
csucsbicep
nagyúr
Szerintetek elég egy 768mb-os GTX460 alá egy 3,8gigás e7300?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ati 5770es karim jobb kihasználása végett,meddig húzzam meg a cpum?
Mit ajánlotok? -
shootme2
senior tag
válasz
schferenc77 #41360 üzenetére
Helló!
Az a kártya 30 körül ér... Passzívból 4550 ami lehetséges de az kb az ötödét se tudja a tiednek. Egy kb fele olyan teljesítményű kártya pl hd4670+zalman vf700cu ez elég halk lenne.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HD4890-es kártyám és szeretném lecserélni egy akár kisebb tudású, de passzív hűtésűre. Mit ajánlanátok?
Paraméterek:
- passzív hűtés
- hdmi/dvi portok
- jó, ha nem kell neki külön táp, hanem elég, amit az ajlzatból felvesz.
- maradnék a radeon-nál
- max. 20e Ft körüli árazásnézegettem a 4xxx és 5xxx-es sorozatokat, de nem tudom az én felhasználási szokásaimhoz melyik lenne a jobb. Eddig sem játszottam túl sokat (még régebbi autó szimulátorokkal), inkább filmek nézése (1080p, mkv-k stb..) a fő profil már, de azért azt sem szeretném, ha nagyon visszafejlődnék :-)
Btw, a fent említett HD4890-est (1,5 éves gari nélküli) Scythe Musashi hűtéssel el lehet ebben az árkategóriában még adni (20-25eFt)? -
Apone33
őstag
Ezt már csináltam meg a gpu-t is újrapasztáztam, a drivert letöröltem és utána újraraktam de ez sem segített. Teljes nagytakarítás lett végezve. Viszont az a chipset-et meg ilyeneket nem raktam újra. Lehetséges h ramhibás lesz a vga, mert volt anno egy 3870x2-őm és egy 8800gtx-em is amik szintén ezt csináltak és utána elhaláloztak.
Még annyit hogy 1680*1050-es felbontást használok, alapból 59hertzre teszi és ha átállítom 60herztre akk meg jegyzi de a következő újraindításnál visszarakja 59-re, holott a monitor bírja.
-
h-yle
addikt
válasz
Apone33 #41336 üzenetére
Takarítsd ki a kártyát, gépet (kompresszor), vedd ki, tedd vissza a foglalatba (foglalatnak kompresszor, csatlakozóknak alkohol) és tegyél fel friss drivert, miután letörölted, és Driver Sweeperrel legyalultad a régit.
Ha még mindíg bajok vannak, akkor kezdhetünk gondolkodni. -
Apone33
őstag
Valaki tud ebben segíteni?
-
RootRulez
félisten
válasz
Brucehun #41349 üzenetére
Ennyiért (illetve itt körül) 4670-ből csak 1GBos DDR2 rammal szereltet láttam. Szóval lehet jobb választás lenne egy nVidia GT240 Teljesítményben ott van, mint a 4670es, de nincs lebutítva ugyanannyiért. Mert ennyiért mondom ddr2-es 1gbos 4670-est kapsz és inkább lenne 512es, de ddr3al szerelt...
-
RootRulez
félisten
-
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
néztem egy teljesítmény mérést az ATI HD4550 64Bit-es és a GForce 9400GT 128bIT-ES között és ugyan azt a teljesítményt nyújtja mindkét kari! Ez hogy lehetséges amikor az egyik 64 a másik 128 bites? -
Apone33
őstag
Hello
Van egy 5830-as vga-m ami néha játékok alatt kiírja hogy az Ati illesztőprogram nem válaszolt de utána helyreállt, ennek mi lehet az oka? próbáljam meg másik driver-el?
Meg néha rendszer alatt alatt is ugrál a kép. -
RedGól
csendes tag
válasz
skinnyman92 #41333 üzenetére
Nem volt gyanús hogy be kell dugni?
-
ricsi99
addikt
válasz
skinnyman92 #41325 üzenetére
Ha ezt jol értelmeztem akkor erre gondolsz
itt a kari végén az a kis fehér izé a floppy tápcsati ,probaképp lehuzod a floppyrol s bedugod ebbe ,aztán ha beválik szerintem a floppyt le is kapcsolhatod biosbol ,már nincs nagy haszna ,de ha kell akkor léteznek különféle átalakitók
-
ricsi99
addikt
Ilyen pl?
-
RedGól
csendes tag
válasz
skinnyman92 #41327 üzenetére
Jah hogy Agp-s?
Oda egy Floppy tápcsatit kell bedugni -
RedGól
csendes tag
válasz
skinnyman92 #41325 üzenetére
Használd a "link" gombot!
-
skinnyman92
csendes tag
válasz
ricsi99 #41324 üzenetére
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.pcdiszkont.hu/img/products/VGAAGPAROSAPHD3450512.jpg&imgrefurl=http://www.argep.hu/trend/SAPP/Sapphire-HD3450-512MB-DDR2-AGP.html&usg=__8NoKuCM-MSd3rC_88qElXHl80BU=&h=400&w=400&sz=30&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=nQc_tTD3gnoRPM:&tbnh=110&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dsapphire%2B3450%2Bagp%26um%3D1%26hl%3Dhu%26rlz%3D1G1GGLQ_HUHU358%26biw%3D1366%26bih%3D490%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=114&vpy=174&dur=39&hovh=225&hovw=225&tx=84&ty=129&ei=O86PTM6mB9GL4Aau_PSfDQ&oei=O86PTM6mB9GL4Aau_PSfDQ&esq=1&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:9,s:0
-
ricsi99
addikt
válasz
skinnyman92 #41323 üzenetére
"hozzátartozót nem találtam.." ez pontosan mit jelent? a tápon nem találtál olyan ágat? Volt olyan kari még amin pl Floppy táp cati volt... tudnál egy képet/linket mutatni a karid-ról?
-
h-yle
addikt
Sziasztok!
Fogós kérdésem lenne. 9400 GT PCI VGA-t szeretnék szerezni valahonnan.
Sparkle és EVGA forgalmaz tudtommal ilyen típusokat, de itthon egy darabot sem láttam, sőt legközelebb a németeknél volt, de onnan meg nem hozzák ide.Ha valaki tudja honnan tudnék szerezni, vagy legalább azt, hogy kinél érdeklődjek, azt nagyon megköszöném!
-
ricsi99
addikt
válasz
skinnyman92 #41320 üzenetére
Hogy új nem azt jelenti hogy jó is..... sipol esetleg a géped ha a kari benne van? Bugyuta kérdés de + tápcsatija van e a karinak s ha van be van e dugva?
-
RedGól
csendes tag
válasz
skinnyman92 #41317 üzenetére
Tönkrement esetleg?
-
shootme2
senior tag
válasz
ricsi99 #41316 üzenetére
Minden normális hőmérsékletű úgyhogy a melegedést kizárnám. Húzva nincs semmi. A driver az lehetséges. Googleban találtam több példát is arra hogy nootbooknál a wifi driverrel összeakad vga driver. Ezen felbátorodva újratelepítettem a lan drivert meg ha már ott voltam akkor a chipset és audio drivert és 2.5 óra játék alatt nem jelentkezett hiba. Nem akarom elkiabálni de lehet hogy ennyi volt a probléma.
-
skinnyman92
csendes tag
Sziasztok! Nagy problémám van.Sapphire raseon 3450.es agp.s karim nem müködik.Csak villog a monitor fekete képpel bekapcsolás után.Más kari müködik. Mi lehet a gond???
-
Sheae
csendes tag
Hali!
Nem igazán tudtam melyik topicba írjam, avagy hova nyissak neki egyet, úgyhogy ide írom, és ha rosszul döntöttem, akkor kérlek irányítsatok át.
Tehát van nekem egy monitorom, amire rá szeretnék kötni egy Xbox360-at, valamint a gépemet. Találtam is erre megoldást, 2 portos vga switcheket (pl. Aten VS-291), a probléma csak annyi, hogy a monitorom (LG Flatron W1934S) nem a szokásos 16:9-es szélesvásznat nyújtja, hanem a kevésbé elterjedt 16:10-et (1440x900-ban). A VGA switchek, amiket néztem meglehetősen nagy felbontásokat is ismernek (1920x1440, 2048x1536), a gond ezzel az, hogy egyik sem támogatja a WXGA+ formátumot, ami az én 16:10-es monitoromhoz kéne. Másik fórumon már érdeklődtem, ott olyan információkkal gazdagodtam, hogy ez kb annyit jelent, hogy a switchre küldött 16:10-es jelet 16:9-ben küldi tovább, amit a monitorom persze visszaalakít, és így 2x-esen torzul a kép, ami nem az igazi.
Erre kérném tehát a segítségeteket, hogy tudtok-e ajánlani nekem egy 2 portos vga switchet, ami tudja a WXGA+t? Lehetőleg 10 ezer forintig bezárólag szeretném kihozni a dolgot.
A kábelek közvetlen a monitorba dugaszolása, és azok folyamatos cserélgetése persze megoldaná a helyzetet, de attól tartok ez hosszú távon túlságosan igénybe venné a csatolókat. -
shootme2
senior tag
Erre valami ötlet? [link]
-
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mennyire jó kari a ATI Radeon HD 4550 512MB Gigabyte, mert a mai napon beadta az unalmast a 8600GT-m és vennék új karit!
Ezért hozzátok fordulok, hogy szerintetek ez az ati kari jó vétel lenne e szerintetek 10K-ért 2év garival?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest