Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Krisinto #40642 üzenetére
Hello!
Beszéltem telefonon az illetővel, akinek se kép, se hang a HD4870-en.
Nem értem. Ha CCC-ben ram és gpu órajelet vesz vissza, az szerintem csak a Windows alatti működést befolyásolja, és bootoláskor, post alatt kellene képet adnia gondolom.VGA bios frissítés segít vajon tényleg?
Mod:
kriszbon: ja, én is erre gondoltam. Akkor érteném még ha modbiost csinált volna és azt töltötte volna vissza. Azt modnja a srác, hogy 2 órát ment a kártya sima Win7 képernyővel, azaz 2D-ben passzív S1-el, és nem játszott vele, ami meghajtaná. Everestben monitorozta, és állítólag okés volt a hőfok.
Mondjuk nem értem miért nem tett rá egyből egy ventit...
Nálam is passzív S1 a hűtés egy 4830-on, de HAF932 ház oldalsó 23cm-es venti kegyetlenül lehűti -
-
erikke17
őstag
válasz
Krisinto #39741 üzenetére
Nem én én állitottam össze a gépet hanem egy szak ember, én csak a VGA-t tűztem ki hogy milyen legyen, neki már van rengetek tapasztalat a hát mögött Kb. 15 év és minden nap házról házra jár gépeket csinálni, és rengeteg embernek ő csinálja a gépeket meg stb. Tudja mit csinál az biztos egyszer volt egy hibám gépen kapásból megcsinálta meg ismerősömnek is a RAM-al volt valami azt is fejből tudta mi az. De gondolom tudta mit csinál gépemnél is. Semmi fölös cuccok nincsenek fent csak az ami kell az alaplapnak.
Ja igen gondolom mire gondolsz semmi féle Nvidiás cucc nincs gépen a driverről.
Na de nem Offolom szétt
-
-
debut12
aktív tag
válasz
Krisinto #39628 üzenetére
Szia!
Már nem garis. Ma újrapasztáztam, de még nem próbáltam ki.
Megpróbálom csökkenteni az órajelét, hátha úgy még kitart egy darabig.
Biost mennyire érdemes frissíteni? Egyébként az a furcsa benne, hogy az ATI saját tuning programjában nézve a hőfokot, még szinte el se érte a 60fokot, de a venti már 99%on pörög. -
fagy53
nagyúr
válasz
Krisinto #39389 üzenetére
Nézz körül mielőtt leírsz valamit, csúnya dolog a félretájékoztatás!Nézd meg mennyire melegszik, ill. mennyit fogyaszt a GTX460!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Krisinto #39379 üzenetére
Elméletileg elegendő a 450w ha nincs szarrá gyömöszkélve mindennel még pluszba. A 2.0-a miatt nem hinném én sem, hogy ez előfordul. Nem azzal van ott a probléma. Mi van még a gépben?
BafyZsolt: Esetleg valami témát nem tettél fel a windows-hoz? Lehet az kavarodott meg. Próbáld meg, hogy témát váltasz. Lehet segít. Én karakterekkel jártam így és ez megoldotta.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Krisinto #39374 üzenetére
Az lehet, hogy köztudott, de az sem felejtendő, hogy alacsony felbontáson ezek a kártyák nem igazán "érzik jól magukat". 1024-ben igen csak proci limites vagy. Ezért kérdeztem, hogy próbáltátok-e nagyobb felbontáson. Mondjuk úgy 1680 felé. A fölött már vram is mérvadó.
Szerintem azzal a deszkával nincs ott gond.
-
-
-
csokad
senior tag
válasz
Krisinto #38793 üzenetére
Csökkentett módban letörlöd az összes ATi-s könyvtárat meg fájlt, illetve a regisztárciós adatbázisból is kitakarítod az összes ATi-hoz fűződő bejegyzést...
Regisztárciós adatbázis:
-> "regedit"
ezután törlöd a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE mappából az ATI-s dolgokat
ugyanezt a HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE mappából is törlöd
és ezt mindet köszönöm mrbig25-nek akin ek még nagyon sok mindent köszönök -
fagy53
nagyúr
válasz
Krisinto #38134 üzenetére
Multinál nagyon sokat számít a proci is! A magas FPS miatt butított graf beállítások, alacsonyabb felbontás, esetleg előző API, stb.. a megjelenítés sebességében nagy része van a CPU-nak. Ezért nem mindegy, hogy milyen konfig dolgozik ugyanannál a játéknál!
Egyrészt a CoD jobban támogatja az NV kártyákat, másrészt a konfig különbözősége miatt lehet ilyen különbség. A 4670 egyébként jóval erősebb, mint a 8600,ez azonos gépben ki is derülne normál graf. beállításokkal. -
-
dvd_R+
őstag
válasz
Krisinto #36679 üzenetére
ez oké de az ellőted lévő srác egészen mást írt meg most nem az a kérdés h nem valami jó vagy jó e az a kérdés elmegy e vele az elöző srác előtti srác azt írta h bírja mivel a gts250 többet fogyaszt és azt is bírja
másik pedig a te előted lévő sráctól kérdeztem vmit arra kéne a válasz
Aktív témák
Hirdetés
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest