Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
RootRulez #27897 üzenetére
simán 12V-on megy,max fordulaton.kicsit szívtam is a fogam,hogy miért nem a pwm-es ventit rendeltem meg,mert azt köthettem volna láncba a többivel,de most úgy látom,hogy nem is baj,ha maxon megy,legalább hidegen tartja a vga-t.játék után itt a 27-28 fokos szobában még nem emelkedett 54 fok fölé,pedig most fejeztem be egy kb fél órás nfsu undercovert max beállításon.
szerencsére a venti hangja sem hiszem hogy túlságosan hallatszik.a többié sem hallatszódna ha nem lenne az útjában rács,meg porszűrő.sztem egyszerűen csak a szélzajt hallom.te véletlen nem vagy jártas a bioshock-ban?mert ha igen,akkor dobj lécci egy privit.a topikja totál halott...
Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged