Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Azt hiszem bedöglött az egyik alkatrészem! Ma kétszer kékhalálozott a gépem és utána újraindítás után, windows logó betöltése után fekete képernyő fogad és nem tölt tovább.
A windowst újratelepítettem ment minden rendesen azt hittem, hogy csak virust kaptam, videokártya driver telepítése után újra fekete képernyő fogadott és már csak csökentett módban tudom indítani.
Szerintem a videókártyámmal lehet probléma, de örülnék, ha nem lenne igazam és olcsobb megoldás lenne. Sajnos már nincs rajta garancia. Mit gindoltok lehet más probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest