Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz kukinyo #88377 üzenetére
Szia!
De, nálam működik, most próbáltam. Régebben voltak vele problémák, pár hónappal ezelőtt, de azokat - legjobb tudomásom szerint - lezso6 orvosolta, és én azóta nem is tapasztaltam hibát benne, pedig közel ezer emberrel van privátom, van akivel több ezres nagyságrendben.
Egyébként ha nálad nem megy, akkor ITT jelezd.
-
Shingen
addikt
-
Borisz76
veterán
válasz kukinyo #83573 üzenetére
Nem tudok jól angolul de valami olyasmi áll a cikkben, hogy készíteni kell egy bootolható CD/DVD/pendrive-ot.
Amire felmásolod az alaplapod gyártójától azt a programot amivel módosítani lehet a biost.
Flash Utility vagy Bios Utility néven szoktak lenni.
Le kell tölteni a legutolsó / legfrissebb biost is.Vinyót le kell húzni az alaplapról
Bios-ban beállítani , hogy a kívánt CD/DVD/Pendrive-ról bootoljon a rendszer.
Majd indítani a Bios Flash-elő progit.A cikk szerint ezek után érdemes az ÖSSZES HDD-t formázni ( szerintem baromság...elég a rendszervinyót)
Majd mehet fel egy zsíros új oprendszer.A cikknek kb itt a vége.
Én így folytatnám biztos ami biztos alapon :
Telepítés közben ajánlott kicibálni a hálókábelt ! ( csak a rendszervinyó legyen csatlakoztatva )
Majd ha minden fent van ( VGA driver, hang-driver , víruskereső prg, stb... )
Akkor a hálókábel vissza és azonnal a víruskeresőt frissíteni !
Ha ez megvan akkor hálókábel ki !
És mehet a teljes mélységű víruskeresés a már visszacsatlakoztatott HDD-ken !Mod :
Nem elképzelhetetlen egy BIOS vírus de több oldalon is olvastam, hogy eléggé ritkák.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
-
C. s.
addikt
válasz kukinyo #83520 üzenetére
Nem vagyok szerelő, de ezek alapján nekem eléggé gyanús az az alaplap. Se USB, se PS/2, se monitorcsati. A videókártya alaplapi? Mivel a többi része működni látszik, talán a csatlakozós blokknak van (pl. érintkezési) gondja. A kondik nem púposak? De valakinek hátha van más ötlete vagy megerősíti az enyémet.
-
C. s.
addikt
-
WillChi
őstag
válasz kukinyo #43340 üzenetére
Esetleg, ha sokat egyszerre kell: Teleport Pro...
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
BénaNyurga
aktív tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kukinyo #39011 üzenetére
Format Factory. Nem csak audiohoz.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Gyufaaa
veterán
válasz kukinyo #21882 üzenetére
Ilyen SSD-m van nekem is. Kell az AHCI. TRIM-hez kötelező. Egy telepítésnél nem figyeltem és reseteltem a BIOS-t. Egy darabig ment a gép (kb 2 hét) Aztán jöttek az anomáliák és kékhalálok, amit nem tudtam mire vélni. Mire rájöttem leomlott a rendszer. Azóta már rutinból figyelem.
-
veterán
válasz kukinyo #19030 üzenetére
Mert ha pl odamegy hozzá 3 sötét egyén, és egyből lefújja őket akkor végülis a csajnak róhatják fel hogy miért csinálta.
Csak ilyen szituba meg azért valószinű hogyha nem azzal kezdi hogy lefújja őket akkor kitudja mi lesz a köv lépésük.. Nyilván nem azt akarják megkérdezni hogy merre van az üllői út.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Melack
veterán
válasz kukinyo #18741 üzenetére
Ezzel egyetértek, teljes mértékben.
(#18743) DJ WOKKY: nekem ami még eszembe jutott, az egy fotó amit nagyban kinyomtatsz és bekereteztetsz. Vagy közös fotó gravírozva vmi kristályba. Ha sok ékszere van, akkor egy általad készített/díszített doboz, amiben tárolni tudja. Más most hirtelen nem ugrik be.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DJ WOKKY
addikt
válasz kukinyo #18735 üzenetére
ez jó ötlet, viszont mellé akkor még csak kellene valami.
Bár van rengeteg virága, azért egy csokor rózsának biztosan örülne
Ezen két dolog kellemes ajándék lehet 3 év után ?Egyébként nem vágyik semmi konkrétra ez biztos.
Melack: nem kivitelezhető. Közös portához kell dróthálóval csinálni, vasoszlopra. Hátul is lesz, még ha elől lenne, akkor talán...
szerk.: viszont egy olyan, ami nem minden napi, csak akkor venné fel, ha akaratát mutatná valami felé.. ez nem is olyan rossz. és szerintem örülne is neki.[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz kukinyo #18706 üzenetére
Nem mint hozzáértő mesélek, hanem mint olyan, aki már járt úgy mint te.
Nekem Vaillant kazánom van. Eleinte véletlenszerűen, majd egyre gyakrabban, végül állandóan csinálta ezt. Van benne egy 3 utas szelep, ami dirigálja a 2 "műszakot". Sajnos azt kell cserélni. Az itteni ára valami 200 euró a cserealkatrésznek. Plusz a meló. Szerelők általában felajánlják a second hand változatot, ami már használt, de helyrehozott szelepet jelent (itt egy év garanciával).
Itt azt kell mérlegelni, hogy milyen régi a kazán, mert újnál ilyen jelenség nem jelentkezhet, hanem csak hosszú, évekig tartó használat után. Ezek után apránként meg szoktak jelenni egymás után egyéb hibák is. Lassan többe kerülnek a sorozatos javítások, mint egy új kazán. A Vaillant szakija szerint 10 év az átlagéletkor, amire biztosan lehet számítani.
Nálunk 12 év használat után végülis kazáncsere lett a vége.[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz kukinyo #12655 üzenetére
Everestben is single channel?
Lehet hogy nem teljesen egyforma a két ram vagy sokat spóroltak rajtaGabe24 A ventilátor nem megy örökké nincs teli porral?
Arra gondolok hogy túlmelegedne és ezért a CPU-t visszafogja a hogy ne károsodjon(CPU Thermal throttling).[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz kukinyo #10435 üzenetére
nem
driver checker. Haverom ezt használja, azt mondja jó.
Én nem szoktam ilyet, mert megnézem mihez kell és addig keresem amíg... -
-
nagyúr
válasz kukinyo #10103 üzenetére
Hátha nem jön be, amit írtak, akkor egy formatot adj neki. Vagy ubuntu alol próbálj meg valamit kezdeni vele.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
aAron_
őstag
válasz kukinyo #9326 üzenetére
Nem tudom megmondani pontosan, de még régebben olvastam (egyik hírportálon), hogy egy kisvárosban egy járókelőt azért vittek el, mert a laptopjával az egyik közeli wifi-t "lopta", és a tulajdonos kihívta a rendőröket. Valamekkora bírságot is kapott.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz kukinyo #8715 üzenetére
Halkan jegyzem meg, hogy a legjobb testprogram a mindennapi használat lesz, ha itt észreveszed a különbséget akkor már megérte a csere. (játékok, filmezés, stb...)
A szintetikus tesztprogramok meg szerintem...... nem azokat használod nap mint nap. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest