- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Hello!
Most építem az első "saját" gépemet, és nem szeretnék warezolt OS-t. Mennyire kompatibilis a Windows 8 a Win7-es időkben kiadott játékokkal? Játékra érdemes azt venni, vagy a 7-est?ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Ha választanotok kéne, szoftverfejlesztő vagy informatikai rendszergazda szakmát választanátok? Ne mást mondjatok pls, tudom hogy egyik sem a legjobb, de csak ez a 2 lehetőség van. Szóval melyiket választanátok ha muszáj lenne? Tudnátok mondani mindkettőhöz pro/kontra érveket?ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz HoaryFox #87267 üzenetére
Ez eddig is megvolt, de a megfogalmazás még új volt, tetszett
Melyik a keresettebb? A programozást mennyire nehéz úgy megtanulni, ha még életemben nem foglalkoztam vele?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Mi a legkevésbé hardverigényes megoldás arra, hogy noti képét felvegyem? A noti saját monitorját használom, szóval gondolom az Avermedia kiesik. Van valami más hardveres, vagy kis igényű szoftveres megoldás erre? Felvenni szeretném a képet és a hangot, illetve néha streamelnék is. Egy Asus G551JW-ről van szó ha ez számít
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz Intruder2k5 #88344 üzenetére
Mikor leírtam, éreztem hogy valaki beír valami hasonlót
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
MTA (a GTA:SA egyik kiegészítője) szervert szeretnék csinálni, ehhez saját játékmódot is szeretnék írni, ezt lua nyelven kell ha jól tudom. Viszont programozással (ha ezt vehetjük annak), még soha egy percig sem foglalkoztam, ha ránézek egy ilyen kódra, egy betűt sem fogok fel. Mit ajánlanátok, merre induljak el a tanulásban ha a legeslegalapabb dolgokkal kell kezdenem? Jöhet könyv, videó, link, bármi
-
SidCorky
őstag
Valahogy meg lehet oldani, hogy a notimon (Lenovo X201, Win 8.1) egyszerre menjen a bluetoot fejhallgató, és a jack-be csatlakoztatott fejhallgató is? Barátnőmmel egyszerre szeretnénk filmet nézni pl vonaton, de az egy ember-fülhallgató egyik fele megoldás nem az igazi.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem ami már régóta idegesít, de nem találtam róla leírást
1. Hogy működik a Lomtár? Hogy lehet az hogy valamit kitörlök, eltűnik (a hely is felszabadul), de mégis vissza lehet állítani?
2. Egyáltalán hogyan működik a törlés? Gondolom nem a vinyó tűje karcolgatja össze azt a részt ahol a fájl volt? Hova kerül, mi történik vele "fizikailag" (szóval milyen folyamattal tűnik el), stb.
Nem vagyok programozó, szóval valamennyire emberi nyelven szeretném tudni, nagyon megköszönném ha valaki tudna válaszolni
-
SidCorky
őstag
Hali!
Van egy Panasonic G7-em, hdmi és usb csatlakozóval. Az megvan hogy a kamera képét ki tudom tenni monitorra, de ez megoldható számítógépre is? Szóval lássa a gép azt mit a kamera lát, mint egy webkamera tudjam használni pl Skypeon, OBS-ben, stb.
Szerintem nincs hdmi bemenet a videókártyán, nem tudom így megoldható-e.ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Nem akar elindulni a gép, egyik napról a másikra mondott csütörtököt. Eljut a bios-ig, de tovább már csak azt írja ami a képen van. Próbáltam másik vinyóval, ssd-vel is, mindegyiknél ezt írja szóval nem hiszem hogy az a baj. Az alaplap lehet a ludas? MSI H81M P33-ról van szó.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Új SSD-t tettem a gépbe, feltelepítettem rá a win10-et, de másodszor már nem állt fel, gondoltam azért mert a hdd-n is volt egy win. Mindkettőt leformatáltam egy újratelepítésnél, azóta egyikre se tudok telepíteni semmit. Másik gépre rádugva felismeri meghajtóként, de a win telepítés nem megy másik gépen se. MBR és GPT-t is próbáltam, nem jó. Mikor telepítésnél kiválasztom melyik meghajtóra menjen, semmi hibakód nincs, csak kiírja hogy nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni, ezen kívül semmi. Van ötletetek? Elég idegesítő hogy új ssd, és nem tudom használni, de már az eddig tökéletesen működő hdd-re sem tudom újratelepíteni a wint.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
válasz Marci112233 #110484 üzenetére
Lehúztam, ugyanaz, nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni...
-
SidCorky
őstag
válasz Marci112233 #110504 üzenetére
Próbáltam mindet, az alaplap most lett kibontva, másik gépen se lehetett rá telepíteni.
Ez megoldotta:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest