Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lehet rossz helyre írok,de egy 6.5 Gb kicsomagolt ISO-t,lehet valahogy kiírni 2 Dvd-re?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Üdv: feri 1
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
freelanced #48691 üzenetére
-
freelanced
addikt
Üdv! Ha valaki ért itt a kondenzátor mikrofonokhoz esetleg otthon van közöttük, megköszönném ha dobna rám egy privátot lenne pár kérdésem. Köszönöm szépen!
-
unravel
őstag
nem lejátszó kell neki, hanem kodek
-
b4sxe
aktív tag
Letöltöttem pár filmet, mindnél azt írja MKV fálj, media playerrel nem tudom lejátszani, töltsek le egy VLC-t vagy miért van ez?
-
peter889
őstag
Sziasztok!
A Windows Update-ról a 64 bites Win7-hez (Ultimate) minden frissítést telepíthetek, vagy vannak olyanok, amiket érdemes kihagyni?
Köszönöm, előre is.
-
choco01
addikt
Hali.
Lehetséges az hogy lelehet kérni az SMS-eket amiket eddig kaptunk a szolgáltatótól?
Vagy inkább bizonyos SMSeket, pénz ellenében?
Köszi. -
izsob
tag
Sziasztok! Ez nem éppen notebook téma, csak a megfelelő topikban nem nagyon jön válasz a problémámra, van egy hd4850-es vgám és az illesztőprogramokkal vesződik, és kék halálozik vagy szétcsúszik a kép.
A teknikai információnál egy csomó efféle kódot 0x000...
alatta pedig collecting data for chrash dump
Initializing disk for chrash dump
Physical memory dump completed stb.gyenge táp lehet a baja?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Rabbitf_24 #48669 üzenetére
Pl.: Camtasia Studio.
-
Outlander
addikt
válasz
Rabbitf_24 #48669 üzenetére
Én a bandicam-et használ(om)tam ilyenekre...
-
agressiv
addikt
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
létezik olyan szoftver, amivel fel tudom venni tömörítve azt, amit a desktopon ténykedek?
Így könnyebben el tudnék magyarázni dolgokat egy szoftverrel kapcsolatban.Köszönöm előre is.
-
Rivaul
addikt
válasz
freelanced #48666 üzenetére
Ts-re meg ilyenekre én füleshez kötött mic-et használtam mindig, csak a mic részét csatoltam be így nem kellett variálnom mert mindig jól érthető voltam.
-
orion1025
őstag
válasz
freelanced #48666 üzenetére
Én is utálom a márkát, de például csináltak már jó PC-s kormányt, így nem feltétlenül minden termékük gagyi
-
freelanced
addikt
Üdv! Erről vélemény: Trust Starzz 16973 mikrofon fekete
Nem vagyok oda a márkáért, de ez nem tűnik túl rossznak és ennél többet nem nagyon akarok mikrofonra költeni.
-
cattus
addikt
válasz
krisz12356 #48650 üzenetére
Erre lehet kérdezősködni.
(#48664) kispx: Én is így hallottam. Az RSS Feed Reader chromeban jelezte is, hogy nem tud majd onnan adatokat importálni.
-
kispx
addikt
Sziasztok,
nem úgy volt a Google Reader ma leáll? -
freelanced
addikt
Hali! Kéne valami mikrofon, Skype, TeamSpeak ilyesmi tehát beszélgetésre kéne főleg. Egy ACME van most de ha nem erősitem fel a gépen 30dB-ig nem hallani engem ha igen akkor meg zúg mint a fene. Kéne valami normális amit még ma meg tudnék venni Budapesten. Mit tudnátok ajánlani?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Mitől függ, hogy egy gép power ledje alvó módban lassan villog-e vagy egyáltalán nem világít?
-
orion1025
őstag
válasz
A borításon kívül nem látok más különbséget, teljesítményben ugyanazt tudják.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Az olcsóbbat, mivel egyformák.
-
Rivaul
addikt
válasz
Szia. EZ a te topicod.
-
rover45
őstag
válasz
szín és ár
gondolom ugyanaz a vinyó van bennük ugyanazzal az elektronikával...
-
krisz12356
tag
sziasztok,szeretnék venni egy külső merevlemezt....
ezt a kettőt néztem ki, de nem tudom ,hogy van-e különbséghttp://www.aqua.hu/500gb-wd-25-my-passport--wdbkxh5000abl-eesn-kulso-winchester-kek-184899.html
http://www.aqua.hu/500gb-wd-25-elements-se-wdbpck5000abk-kulso-winchester-fekete-155129.html
melyiket érdemes megvenni?
-
Rivaul
addikt
válasz
peter889 #48647 üzenetére
Vagy a procik topicját keresd meg ha van s ott kérdezd, vagy még a milyen procit vegyek topic mesterei lehetnek jövendőbeli árakkal képben.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék kérni. Ezek az AMD procik jók lennének az alaplapomba. De nem tudom mennyibe kerülnek és hol kaphatóak?
OS3320SJW4KHK
OS3380OLW8KHK
OS3280OLW8KGUAz ipon és aqua árlistájában nem találom.
Köszönöm szépen előre is. -
agressiv
addikt
-
rover45
őstag
válasz
stranger28 #48638 üzenetére
most néztem Operával, tök rendben van
-
stranger28
addikt
Másnál is borzasztó lassú az Outlook.com? Pár napja csinálja már, kezd feltűnni.
-
Sziasztok!
Lehet abból bármi gond, ha egy Asus P8B75-M LX alaplapot pár napig egy régebbi FSP táppal használok, amin csak 20 pines ATX csati van 24 helyett? Nem fogyaszt sokat a gép, VGA nincs benne, proci G620. Előre is köszönöm a választ.
-
duduati
aktív tag
Olyan probléma lápett fel, hogy 3 napja újra lett téve egy gép. Minden megy okésan rajta, de egyszercsak netezés közben kidob egy fehér négyzetet a jobb felső sarokban. Kb1/6pd része a képernyőnek. Ha újra volt indítva, volt hogy eltűnt, de mostmár nem. Ha bezárom a netező progit(firefox,explorer) akkor eltűnik, de indítom újra előjön. Ha youtube--t nézek, ott is megvan, de teljes képernyőnél eltűnik. Ha az ablakot összehúzom kicsire, akkor is megvan, de nem jön az ablakkal, hanem a sarokban marad.
Win7 32bit, egy két alap progi van még csak fent a 3 nap alatt.Ha valaki találkozott már ilyennel írja meg legyenszives, mit lehet neki okozni, nem akartam kapásból újratelepítéssel kezdeni, mert ismerős gépe, és használatban van esténként amikor ráérnék én is.,
Köszönöm!
-
Phvhun
őstag
Van most valami féreg, vagy egyéb vírus, ami frissen telepített Win7 sp1 gépet meg tud fertőzni hálózaton keresztül?
Cirka 1.5 óráig tartott mire lehúzta a frissítéseket winupdateről, és csak ezután tettem fel tűzfalat, szóval csak kiváncsi vagyok, hogy ez alatt mennyire voltam sebezhető. -
agressiv
addikt
válasz
anonymus89 #48624 üzenetére
Egyesével cserélgesd őket, ha elmúlik a jelenség, megvan a hiba okozója.
Milgram1
Hmm.. Lehet, hogy a lapod döglődik, a táp milyen és mennyi idós? Kérdeztem már, hogy a földelés az rendben van?
-
agressiv
addikt
válasz
anonymus89 #48621 üzenetére
Vagy most lett kondenzátoros a monitorod, vagy döglött a VGA, vagy inkompatibilis a lappal, vagya táp gyenge. Így távról nehéz.
-
Rivaul
addikt
válasz
zolka95 #48612 üzenetére
Van rengeteg progi, akár online is. Belinkeled az url-t s meni is az mp3-at.
Google keresés. -
agressiv
addikt
-
zolka95
őstag
Hogy lehet MyVipről mp3 fájlt lementeni?
Mert úgy tudom, ha youtube-on megnézek egy videót, akkor azt lementi valahova .flv fájlba
nem lehet ezt is valahogy letölteni? -
Satyricon
addikt
Sziasztok
Anno 2-3 éve eléggé felkapott téma volt itt-ott fórumokon a folyadékcsapágyas ventilátor. Nos, én anno kinéztem egy tök fekete folyadékcsapágyas ventit, aminek a forgórészén középen volt egy sárga pötty. Nem tudja valaki véletlenül a venti márkáját/tipusát? Nem jut eszembe
A google se dobja ki a ventit, ha beírom a 12cm folyadékcsapágyas ventilátor szöveget neki
-
agressiv
addikt
válasz
anonymus89 #48600 üzenetére
Lehet volt róla szó, de milyen cuccokról van szó?
-
orion1025
őstag
válasz
anonymus89 #48603 üzenetére
Ha mindig másodikra kapcsol be, akkor valószínűtlen a kábeles hibalehetőség.Ha van integrált VGA-d, azzal sok dologra fény derülne.
-
orion1025
őstag
válasz
anonymus89 #48600 üzenetére
Több oka lehet, nálam egyszer alaplap hiba volt.
-
Be With You
csendes tag
Hali
Meg lehet oldani másik hangkártya beszerelése nélkül, hogy az OP rendszer az 5.1 kimeneteit külön hangkártyaként (vagy hasonlóként) érzékelje, ezzel lehetővé téve a hangok elosztását, például VLC a hátsóra, Firefox (illetve azon belül a flashplayer) az elsőre?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest