Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok.
Ki ismeri közületek az Enermax TB Silence ledes ventit? Ezt néztem ki a vízhűtéses gépemhez, csak attól félek, hogy hangos lesz a vízhűtéshez. Mindenképp a ledes ventiben gondolkodom. Ha hangosnak gondoljátok, ajánljatok már nekem valami nagyon csendes ledes 12es ventit. Köszi.
Ui: telóról írok, emiatt nem tudom belinkelni az Enermax ventit
-
salgocomp
senior tag
-
Spet
addikt
válasz
default. #46386 üzenetére
Hogy Nigériába megy?
Jah és igen nincs 0-ás hívószámú ország
Kéri a számlaszámodat illetve a bankod swift kódját amit külföldről való utalás esetén kérnek. De nem tudom, hogy hogyan játsszák ki az azonosítási procedúrát amit pl nálunk itthon kötelező megadni. Minden esetre törlés tiltás neki.
-
HF77
őstag
sziasztok
egy nagy segítségre lenne szükségem
vettem ma egy TP-Link 720N wifi routert amihez adtak egy telepítő lemezt.a baj csak az hogy a meghajtóm megadta magát nem tudom felrakni,anélkül pedig nem látja a routert,el sem indul a net!!
tud nekem ebben valaki segíteni,most csinálok ilyet első ízben!!! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
default. #46386 üzenetére
Tipikus nigéria csalás, semmiképp ne add fel.
-
default.
őstag
bocs srácok, nem tudom hol tegyem fel a kérdésem, de elég érdekes:
meghirdettem az aprón egy HTC Desire X-et, 55k-ért. a hirdetésben benne volt az email címem is.
kaptam egy emailt bizonyos Mrs Limo-tól angolul, hogy mennyi lenne a végső ár. A válaszom az volt, hogy ami a hirdetésben szerepel. Erre visszaírta a következőt:"Thanks for your quick reply, Am Mrs Limo from Canada and am interested
in your item,i will offer you 280euro plus shipping via EMS Speed Post
Office to my Daughter schooling in Nigeria ..So send me your bank
details as follow for the payment of the item and also send me the
photo's of the item respectively.Account Holder's Name..
IBAN/Account Number..
Swift/BIC Code..
Country..
Occupation..Here is the shipping address.
Name..David Olawale
Address..8 , Asipa Road
City...Oyo Town
State...Oyo State
Zip Code...23402
Country..Nigeria
Tel..+(0)08081294037Awaiting for your swift reply.
Mrs Limo."
..vagyis, hogy hogy 280 eurót (kb 80k) + postaköltséget ajánl a telóért, és adjam meg a számlaszámom.
nagyon nem tűnik korrektnek. mi lehet az átverés szerintetek ?
köszi előre is!
-
s3toraph
senior tag
Tudom nem pont ide való de sürgős:
Ezt hogy kell telepíteni? Mint minden más appot, telóval fel google play-re, telepítés és kész? Vagy ehhezz kell rootolni a telót? -
cigam
titán
Hol találok olyan (videó és hang) codec öszehasonlítást(tesztet), ami sorrendet állít fel köztük úgy, hogy azonos bitráta (alacsony, közepes, magas) mellett hasonlítja össze őket.
-
mislovicse
csendes tag
-
Szabolcs78
csendes tag
Megoldódott a gondom, hála Isten, és mindenkinek aki segített!
-
VoidXs
nagyúr
válasz
mislovicse #46376 üzenetére
A Windowsos boot előtt ellenőrző cuccok rendszerint befagynak. Restart neki, amúgy se csinálna semmit. Merevlemezgondokhoz ott a HD Sentinel, ami leírja a pontos hibát, amire gyors Google után választ is kapsz. De amúgy nekem ez fájlrendszerhibának tűnik, nem a merevlemez baja.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
freelanced #46375 üzenetére
Rengeteg Logitech termék nincs hivatalosan forgalmazva nálunk, viszont Árgépen és Árukeresőn van.
-
mislovicse
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem: a gépem bekapcsoláskor jelzi, hogy a C lemezen ellenőrzés végrehajtása ajánlott.
NTFS
A vizsgálat során eljut 38%-ig. Ekkor kiírja Javítás: hiba a 18000 indexbejegyzésben $I30
Ezt kiírja kb 2-szer. Aztán elég sokat vártam és nem történt semmi.
Kérem, aki ért hozzá segítsen: várjak tovább (kb mennyi időt) vagy mi ilyenkor a teendő.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
freelanced
addikt
Üdv! Nem tudja valaki, hogy a Logitech Squeezebox termékeket itthon a Logitech oldalán miért nem lehet kapni?
Esetleg a smart radio-t?Köszönet!
-
Lompos48
nagyúr
Létezik dejavu reader, ingyenes.
Konvertálni online konverterrel lehet.
Sajnos eddigi tapasztalatom szerint a djvu formátum, olyan, mint az OCR nélkül szkennelt pdf állomány, azaz képekből áll. Kivágni, másolni, szerkeszteni nem lehet. Ugyanezért eBook olvasón is minimum kényelmetlen a nézegetése.
-
Vakegérke
félisten
-
PHM
addikt
Üdv!
A ".djvu" típusú fájlokat mivel lehet megnézni/olvasni?
Esetleg átkonvertálhatók valahogyan pdf-be?
Köszönöm. -
tomy88trance
tag
ÜDV! Lehet egy kicsit off, de ki tudja miért írta ki tegnap nekem a firefox ,hogy tartalomkezelési hiba? A másik,hogy szerintetek az aláírásban látható hirdetésben jók az árak? Vagy még így is túl magas? Érdekelne a véleményetek!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Ace Ventura #46360 üzenetére
A lap driverei csutkára fent vannak? Főleg a SATA-ra gondolok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Kezdő vagyok #46362 üzenetére
Ha új az alkatrész a rendszer számára, akkor bizony ezt csinálja. Ha működik, mert miért ne működne, se rá fütty.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #46362 üzenetére
Teljesen mindegy, még a boot sorrend is. A random illesztőtelepítés pedig előfordul.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Annak van-e jelentősége,hogy a gépben levő HDD(amelyen a Windows van),és a DVD író az alaplap melyik SATA csatlakozójába kapcsolódik?
Valószínű nem oda csatlakoztathattam,és valami eszközillesztő szoftvert telepített sikeresen. -
Canabis
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Nokia Lumia 800-at,és a napokban használat közben kiírta,hogy nincs térerô. Tud nekem valaki ebben segíteni,hogy mi lehet a hiba?
-
Outlander
addikt
Üdv.
Tudna valaki olyan headset mondani nekem, ami 3,5-es jack-miikrofon-agybadugós és OMTP szabványú?!
Tudom, van topikja, de ott mindenki magával és 20k+-os dolgaival van elfoglalva...
Én meg egy max 3-4 ezres heeadsetet keresek.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Ace Ventura #46355 üzenetére
SlimDrivers. Letöltöd, telepíted, elindítod, aztán vagy taj, vagy tutaj.
-
agressiv
addikt
válasz
Ace Ventura #46355 üzenetére
Valami ütközik valamivel, jellemzően a hangkártya drivere szokott ilyet csinálni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szabolcs78 #46354 üzenetére
Talán ez jó lesz.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Van egy ASUS P8H77-M lapom, és 3 sata eszközt szeertnék használni rajta.
1 60Gb-os ssd-t
1 vinyót
1 dvd írótA gondom az, hogy a 2 hdd-t felismeri, és megy is rendesen, de a dvd íróra illesztőprogramot akar telepíteni mindenáron, és nem is ismeri fel az eszközt.
UEFI látja, kábelezést, kicseréltem, különböző portokba tettem át, de semmi.Másik dvd íróval is kipróbáltam, de ugyanúgy semmi.Eszközkezelőben felkiáltójellel van jelölve a dvd meghajtó. -
válasz
suspect #46352 üzenetére
Alapesetben
Documents and Settings/USER(Itt a felhasználód van)/Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3Más esetben is valahol a dokumentumokban keresgélj, mindent ami SIMS3. Az EA játékok általában pakolnak még simán a dokumentumok mappába is, de elvileg azok nem a mentésekhez tartoznak ha vannak. (persze nem árt azokról sem biztonsági másolat)
Ha tartasz tőle, hogy nem a mentést találtad meg, úgy tudsz megbizonyosodni, hogy kimásolod a mappát, és letörlöd a helyéről. Elindítod a játékot, és ha még megvannak a mentések, akkor nem a mentéseket találtad meg, keress tovább. Ha a mentéseket találod meg, és kimásolod őket, és az eredeti helyüket üresen hagyod, akkor a játékban már nem lesznek meg a mentések.
Ha megvannak a mappák, pendrivera velük. Ha újratelepítettél, és fent van a játék, egyszer indítsd el, ments valamit, majd lépj ki. Utána létrehozza a saját mappáit a játék, azokat kicseréled az általad elmentettekre.
-
suspect
aktív tag
Sziasztok
Újra akarom húzni a Windowst, viszont barátnőm SIM3-on játszik és nem akarja, hogy az elvesszen. Hogyan tudom megoldani, hogy megmaradjon neki minden? Mert a SIMS telepített mappájába nem találok mentés fájlokat sem.
-
tomy88trance
tag
Lehet egy kicsit off, de ki tudja miért írta ki tegnap nekem a firefox ,hogy tartalomkezelési hiba? A másik,hogy szerintetek az aláírásban látható hirdetésben jók az árak? Vagy még így is túl magas? Érdekelne a véleményetek!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Szabolcs78 #46346 üzenetére
Szia!
Szerintem ITT találsz hozzá. Konkrétan ez a kód nincs meg, de nem hiszem, hogy más hálózati vezérlőt használnának.
-
Mankó
veterán
Egy ideje már észrevettem, hogy 0 audio tevékenységnél ha pl. linkeken húzom az egeret, akkor a hangfalakból halk sercegés hallható. Ezt szeretném megszüntetni. Valakinek ötlete, hogy mi okozhatja?
Kábelek megmozgatása, ki-be dugása megtörtént, helyzet változatlan. Hangkártyán (Xonar D1) is próbáltam csiszolni, az sem segített. -
Szabolcs78
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek!A napokban vettem ezt a ThinkPad R40e-t:
[link]
2684-L8G a kódja.
XP Home-mal szeretném használni, de nem találom ezeket a drivereket sehol ... ami drivereket letöltöttem pl a Lenovo oldaláról, azok se jók hozzá ...
Amiket nem találok hozzá:
-ethernet-vezérlő driver,
-"Ismeretlen eszköz" driver . :-( (Nem vicc, a gép nem tudja megmondani, mi is ez)
Valakinek megvannak még a hozzá való driverek? Ha nincsenek, ti honnan szednétek le őket?
A többit már sikerült leszedni hozzá, az eddig hozzászóló emberek segítségével (Ezúton is köszönöm nekik!) de ezek még kellenek. -
Redplee
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Tegnap óta a net mondjuk fél-1 óránként magától lekapcsol. Úgy vettem észre, hogy talán mintha lehet nem a szolgáltató hibája lenne, mert a modemen a DSL világít folyamatosan. Így hát a routerre gyanakszom, de nem tudom miért csinálja ezt.
Ha belépek a router adminjába, és nyomok egy quick connection wizardot, semmit nem kell csinálni, az előre megadott adatokkal nyomok 3x nextet majd egy finisht, és visszakapcsol a netre. A kapcsolatnál az always-on is be van pipálva, szóval nem is az h manual v time based...
Fél éves a router, és ráadásul TP-Link, nem is a gagyi fajtából... Az előző D link volt, 3 évig bírta és ugyan ezt kezdte csinálni, emiatt vettem ezt.
Mi lehet a baj? Miért kell manuálisan újra végignyomogatnom a kapcsolat létrehozását?
-
draff
aktív tag
Sziasztok!
Az vajon mitől lehet, hogy a gépemen a skype program az egyik napról a másikra félig süketté lett.
Értem én ezalatt azt, hogy a gépre dugott mikrofont valahogy nem igazán látja. Egy telefonnál meg eléggé furcsa dolog a némaság ...Kicseréltem hát a mikrofont.
A számítógép látja, a windows hangkártya-tesztelő tesztprogramja felismeri és működteti is, de a skype-ban továbbra is semmi. Már újratelepítettem a skype-ot, de akkor sem csinálja a dolgát.Valakinek valami ötlete?
-
ThodEE
őstag
válasz
Phvhun #46340 üzenetére
Már 1 és fél éve elköltöztem, nem tudom hogy azóta változott e a jegy árusok helye, ha minden igaz akkor abban az épületben ahol a vonat jegyet is lehet kapni, a folyosón van helyi jegy árus.
Átmész a két önműködő ajtón és akkor jobbra fordulsz ott áll meg 4-6-7 meg távolsági is
A körforgalom jobban fel ismerhető, ha háttal állsz sineknek és előtted a körforgó akkor szemből jön a busz, elfordul és nem messze jobbra megáll
-
ThodEE
őstag
válasz
Phvhun #46338 üzenetére
Szia!
Nem nem jó, mert Pécsen a Tüke busz zrt működik.
A végállomásokon lehet olcsóbban venni, vagy bármelyik járaton valamivel drágábban, végálomásokon napi jegy stb kaphatóSzerk:
Ha vonattal mész pestről akkor egyből ott a vasútállomáson tudsz venni, ha busszal akkor vagy a Budaivámon, vagy ha bemész végig akkor át kell sétálni a vasutállomásra, nem vagyok benne biztos hogy az Árkádba árulnak e(#46336) salgocomp
Nyugodtan, sőt még emelhetsz is ha akarsz, játékokkal tesztelj amikkel szoktál játszani, ha nem akkor Linx el -
Phvhun
őstag
Kicsit off lesz:
Pécsi buszokon jó a pesti bkv jegy, vagy van ott valami helyi megoldás?
-
salgocomp
senior tag
Ezeket az eredményeket kaptam, hibát jelzett, processzor hőmérséklet 42 foknál nem ment feljebb. Maradhat a + 300 MHz ?
-
salgocomp
senior tag
Hali.
CPU tuning után milyen programmal érdemes tesztelni a CPU-t ? Na és meddig ? Kapott + 300 MHz-et az E7600-am, ilyen szintű tuningnál kell egyáltalán tesztelni ?
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy PackardBell EasyNote TE11HC notebook-ot (Intel B960, 2GB RAM,500GB winyó)
Gyárilag valami alap linux volt rajta,de szerettem volna win8at rakni rá...
csak szerettem volna mert telepítés közben mikor másodszor újraindul magától...kékhalált dob és folyton újraindulUbuntu és Win7 simán felmegy rá és el is indul vele gond nélkül...mi lehet a gond?
-
Raucher
tag
Van egy Epson SX600FW multifunkciós nyomtatóm.
Ma átköltöztettük és üzembe helyeztük (volna).A következő hibaüzenetet nyomja bekapcsolás után:
Papper is jammed in the printer. Turn off the printer, open the scanner unit, and remove the paper.
A baj az, hogy nincs elakadt papír a nyomtatóban. A szkenner részében sincs. (A szállítás előtt még nyomtattunk vele.)
Amikor bekapcsolom, elkezdi tesztelni magát. Végre hajt egy fejtisztítást, majd egy magas hang (gondolom ekkor szívja meg a tintát) után kattan egyet valami és bejön a hibaüzenet.
A szkenner részében az olvasóművet szakaszosan hátra húzza bekapcsoláskor a nyomtató. Lassan el ér a végéhez, ami után fokozódhat a probléma.Mit kellene ellenőriznem, tisztítanom a hiba elhárításhoz?
-
Nite
őstag
sziasztok!
van egy ujratelepitesre varo szerverem, oem matricaval a tetejen egy olvashatatlan telepito lemez tarsasagaban
windows server std 2003-ra lenne szuksegem, remelm tudtok segiteni
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Az miért van, hogy több .mkv kiterjesztésű film kockásodós, torzult képet ad Media Player Classic-ban? VLC-ben jól mennek, de én azt meg nagyon nem szeretem használni... :/
A sorozatok mindig jól mennek az MPC-vel, ellenben a VLC meg az animéket nem szereti.
-
salgocomp
senior tag
Meg van a megoldás emberek...akitől vettem a lapot, tudatta velem, hogy van hozzá egy 1.8-as BETA Bios is. Gyorsan lefrissítettem, és megoldódott a fix 92 fokos hőmérséklet gond és már 3 GHz-en üzemel. Köszönöm azoknak akik végigszenvedték ma a délutánt.
-
salgocomp
senior tag
Másik lapban nem. Másik procival volt, egy E6400-assal, azzal semmi gond nem volt, akkor kezdett csipogni, ahogy beleraktam az E7600-ast.
Elemcserét majd megpróbálom. Ha ketté nem töröm addig.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
salgocomp #46306 üzenetére
Esetleg még egy elemcsere, ha az sem segít, akkor valószínű, hogy a lappal van valami gubanc.
(#46305) Tarill
Elvileg lehet. Nekem még nem sikerült. -
Tarill
őstag
üdv! win xp-t fel lehet telepíteni pendrive-ról egy olyan gépre amin nincs op rendszer? asus p5b lap. előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest