- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
PC restart problémában tudtok segíteni?
Jelenség: minden megy, kivéve a játékok. Ahogy elindul és terhelés lenne a VGA-n, kikapcsol majd bekapcsol a gép. MSI AB-vel visszavettem a power limitet +temp limitet, 30%-ra és megy megy minden. 50%-nál némely játék megy, pl Last Epoch, Scrap mechanic, de a Diablo4 menüig megy, utána már restart. Ahogy láttam MSI AB-val170W-os VGA fogyasztásnál még ok, 200 körül már hiba van. /képpel nincs semmi gond, "csak" restartol a masina/
Config: i9 12900k, MSI 3080 Suprim X, Corsair RM850e, ASUS Z690-A, 32GB Ballistix ramok. 4060Ti-vel nem produkálja ezt a jelenséget /elvittem egy helyi PC boltba, ott azzal nézték amit én nem láttam, - ez ugye 180W TDP, az én VGA-m meg 320-as. A VGA a ludas vajon vagy a táp? Komolyabb szervíz nincs nálunk + ismim sem, akinél tudnám tesztelni. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest