Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
bugi69
tag
Nem tudja vki hogyan lehet a Nero 8.1.1.0-nál a nyelvet magyarra állítani ?
THX !!
-
poffsoft
veterán
Hi,all! Ne tessék röhögni! :
Mit lehet kezdeni egy p1 géppel (120mhz, 24Mb, 1,5Gb hdd, odd, fdd)???
routernek jó lehet? (wlan)?Gyanús, legjobban a kukával járnék, de hátha van valami tuti barkács ...
[ Szerkesztve ]
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Érdekes dolgot művel a mozillám, Ctrl + N-re nem reagál, új ablakot nem tudok nyitni, és vagy egy ilyen szürke sávom. Hogy lehet eltűntetni? -
bugi69
tag
Sziasztok!
Az a nagy gondom hogy én balga véletlenül átváltottam a Microsoftos Hotmailra az eredeti klasszikus helyett és vissza szeretném váltani.Nem tudjátok hol lehet ezt megtenni?
THX !!
-
-
marsu
veterán
Szia!
Egy lézernyomtató után egy tintasugarast venni kicsit csalódás lehet. Hamarabb kifogyhat a festék, ezért többször kell festéket venni, ami nem is olcsó dolog. Többekkközött azt kell megnézni, ha 30.000.- pénz körül gondolkozol a vásárlásnál, hogy utána a festékeket mennyiért tudod majd venni hozzá. Ha sokáig nem használod, akkor a tinta beszáradhat, a fej tisztitása elég körülményes. De szineset is tudsz majd nyomtatni ... A most kapható nyomtatók már mindegyike tud fotót is nyomtatni elfogadható minőségben. Ha esetleg többet szánsz a nyomtató vásárlásra, akkor nézz körül a szines lézernyomtatók között ...
Press any key to continue ...
-
Thrawn
félisten
1. Szerintem levásárolhatod, és akkor olyan vinyót választasz amelyik neked tetszik. Meg persze amilyen van nekik
2. Ha nincs olyan vinyójuk amit szeretnél vegyél mást az árán, és máshol vedd meg a vinyót amit kinéztél. Mondjuk ez plusz pénz, de van mikor nincs más lehetőség.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
marsu
veterán
Szia!
Az a legvalószínűbb, hogy kapsz valamit helyette, egy másik winyót 25K értékben ... vagy akörül. Esetleg levásárolhatod, és akkor olyan vinyót választasz amelyik neked tetszik. Meg persze amilyen van nekik. Még egy lehetőség, ha ráfizetsz valamennyit és veszel egy drágább dolgot.
Press any key to continue ...
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
2éve vettem egy vinyót 25ezerért, a múlthéten meghalt még gariidőn belül. A kiskernek nincs olyan vinyója, de még csak az a márka sincs. Megtehetik azt hogy adnak helyette egy akármilyet(ami éppen nekik van) anélkül hogy én választhatnék, vagy levásárolhatnám azt a 25-öt náluk? -
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Mivel a másik topikot nem sokan olvassák, ezért bátorkodom itt is feltenni a kérdésem. Örülnék, ha tudnátok segíteni!
Szeretnék venni egy tintasugaras nyomtatót, de nem nagyon értek hozzá, nem tudom melyik a legjobb. Ami fontos lenne a számomra, az a viszonylag gyors fekete-fehér nyomtatás, hogy ne kelljen naponta cserélni a patront, és hogy ne legyen drágább 30 ezer forintnál. Ha tud fotót is nyomtatni az nem baj, de nem alapkövetelmény, inkább a gyors/jó dokumentum nyomtatás. (Eddig HP Laserjet 6L volt, nem is volt rossz, csak tönkrement)
Előre is köszi a segítséget!"Winners never quit and quitters never win."
-
Fecsy
tag
Sziasztok!
Webkamera vásárlás előtt állok,és szeretném a tanácsotokat kikérni. Két típus között örlődöm,de nem tudok dönteni...laptophoz kéne,így a kicsi és csíptethetős kivitel játssza alegfontosabb szerepet.
Íme:
Légyszi segítsetek, headsetem már van,csak a kamera kéne,de az minél hamarabb..
-
veterán
válasz Dr. Romano #1076 üzenetére
melyik verziót használod?
-
spyduck
nagyúr
válasz Dr. Romano #1076 üzenetére
ugyan ez volt nekem és tudom, hogy megoldottam valahogy amint eszembe jut írok neked!
-
Dr. Romano
veterán
Üdv Mindenki!
Nekem olyan problémám van a DaemonTools-al, hogy le kellett töröljem mert valami hibaüzit dobott.
Azután ment a reinstall, majd újraindítás azonban nem jelenik meg a meghajtó betűjele. Meghajtó kikapcs, majd 1-et ismét próbálnék behozni. Ezután kiírja hogy várjak (kb 1 percig), majd kéri hogy indítsam újra a gépet de ugyan az.
Az eszközkezelőben a virtuális meghajó kapott egy sárga kérdőjelet:
de akárhányszor installálom fel-le mindig kérdőjeles marad.
Hogyan lehetne ezt megoldani?Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
törölt tag
Egy kiegészítő szoftverecske. bzoley-t kérdezd.
távirányító használata más progikhoz -
törölt tag
próbáld az itt lévő drivert
Daa-raa gyorsabb voltál -
törölt tag
Hmm. mivel felismerte az oprendszer tiltva sem lehet.
Banális kérdés, de a zöld csatliba van beledugva a hangszóró? gondolom igen.
Nem lehet esetleg a hang tiltva a win-nél?
esetleg a gyári drivert próbáld úgy frissíteni, hogy az eszközkerelőben a hangcuccnál frissítesz drivert. -
PazsitZ
addikt
192.168.1.1 az alap IP címe amivel bele tudsz lépni innen leszedheted a manualt
- http://pazsitz.hu -
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a köv. lenne: van egy asrock alaplap, azon egy alaplapi hangkártya. Elvileg a windows a telepítéskor tudott hozzá rendelni megfelelő drivert, de úgy tűnik ez mégsem sikerült rendesen. Olyan, mintha nem is lenne feltelepítve ez a hardver. Megkerestem az asrock.com -on az adott alaplapot, és letöltöttem hozzá az audio drivert, de egyszerűen azt meg kvázi nem is veszi figyelembe, nem írja felül a jelenlegi illesztőprogramot. Mi lehet a teendő, hogy ne csak a számítógép idióta csippanását kelljen hallgatnom mindig?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy feltelepített ismi egy win xp-t, de a saját felbontásához. Közbejött egy monitor csere ami alacsonyabb felbontást tud csak és a monitor nem hajlandó elindulni. A gépet csökkentett módban el tudom indítani, de nem tudom hogy a normál mód grafikai konfigját hol tudom beállítani.
Vki please Help Me!!!!!!!A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Kötelező
senior tag
hali
Az X2 3800+ S939 jobb mint egy Core Duo E2140?
Az X2 3800+ kitudja hajtani az 2600xt GDDR4 256MB-osat?:(
-
albgab
aktív tag
Hali!
Vettem egy routert amit összekötöttem a modemmel, de nem megy. Azt az infót kaptam hogy ki kell kapcsolni azt hogy routoljon.
Ez egy Eminent Em4420.Ismeri valaki? Tudjátok, hogy hogy kell beállítani?
Köszi
-
törölt tag
-
toM517
aktív tag
Sziasztok, arra volnek kivancsi, hogy Vista Enterprise ala letezik-e valami program, ami feldolgoz IRDA jeleket? Azaz van egy Logitech Harmony 555 tavirtom es beszereznek hozza egy infraportot, azt hallottam a soros lenne a jo, P5B Deluxe-om van.
Lehetseges, hogy majd tudom iranyitani a pc-met vele?
Pl BS Player-t.
Olyan kene, amivel legalabb billentyukombinaciokat tudnek tarsitani a jelekhez.
Elore is megkoszonnem a segitseget !
-
Hörpi
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy miért van az BitComet-nél, hogy megy a letöltési idő a kis ablakban is megy a letöltési grafikon, de maga a progi 0%-ot ír ki???
Most először torrentezek, úgyhogy bocs ha láma kérdés volt...
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
zümmi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan routert keresek, ami tudja a vpa2-t, 802.11n-t és még ráadásul vpn áteresztő is...
Nem ismer valaki egy ilyen típust véletlen?
-zümi- -
Josy7
csendes tag
Sziasztok!
Kérdeztem már az azonnali alaplapos kérdések... topicban is, de érdemi választ nem kaptam kérdésemre.
a probléma a következő:
Az usb 2.0-m - vinyóról pendrive-ra történő másoláskor - átviteli sebessége stabil 600 KB/s alatt van(Total Commander adata szerint).
Szobatársam laptopja és haverom gépe is bőven 5 MB/s fölött írta a próbált 2.0-s jószágokat, tehát nem a a pendrive-val van baj, és nem is a TC-vel, mert Intéző alatt is próbáltam, ott sem volt gyorsabb.
2 pendrive-val (2.0 és 1.1) és a 3napos Creative Zen Stone 1GB-os lejátszóval próbáltam, ugyanezt az eredményt hozta mind3, ráadásul az USB-ről vinyóra történő másolás sebessége 6 MB/s felett van... Na erre varrjon gombot valaki!Bios nem (átnéztem 4szer, kiskönyvvel; 2.0 és legacy is engedélyezve). újraraktam a windows-t (xp sp2), semmi eredmény. Alaplapon jumperek/csatik jó helyen, raktam fel rá két másik chipset-drivert is, változás nem történt.
Segítsetek!
Egy a fontos: kacsák előtt mindig legyen víz...
-
Tv
senior tag
Szavasztok! Olyan programramra volna szükségem, ami nagy számrendszerekben tud számolni. A konkrét feladat az lenne, hogy össze kell szoroznom két 30-as számrendszerbeli számot. Tudom hogyan kell, meg is tudom csinálni, a progi csak arra kéne, hogy le tudjam ellenőrizni az eredmény. A résszámításokat úgyis meg kell csinálni, csak nem szeretnék az ellenőrzéssel órákat kínlódni, hogy tuti hogy jó-e. Köszi
-
dunkel
őstag
Üdv!
Volt anno egy magyar oldal, ahol 1-2-3 napra lehetett ideiglenes email aliast kb fél perc alatt létrehozni, ami annyit csinált, hogy egy megadott címre forwardolta az adott ideig a leveleket, utána pedig megszűnt. Warzos meg spamgyanús helyekre regisztrálni stb.
Na ennek nem tudom már mi volt a címe.
Kösz -
V.Stryker
nagyúr
Szép péntek reggel mindenkinek!
Abban kéne egy kis segítség, hogy adott egy image fájl...ISO, egyébként egy dvd-video-t tartalmaz. A gépben 1dvd lejászó/író van. Hogy tudom a legegyszerűbb módón lemezre írni a dvd-video-t,hogy úgy is működjön?
Próbáltam betölteni a virtuális driveba és dvd copy-val de úgy igencsak lassan indult és megy. Így jelenleg átmásoltam a video_ts mappát és új lemezként írtam. Van egy lépéssel egyszerűbb megoldás?
-
-
tkazmer
addikt
válasz greatchaos #1020 üzenetére
Ha meg aktualis: xpp-nel (home-nal nem, vistanal nem tudom) be lehet allitani, hogy kik ferhetnek hozza egy adott mappahoz(vagy lehet vedeni a megosztas jelszoval, stb), sot, ha egy $jelet teszel a mappa neve moge, akkor nem is fogja latni az a gep, amelyiknek nincs joga elerni.(bar lehet, h ez csak a server2k3-nal mukodik).
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
R.P.
aktív tag
Hali!
Felraktam a WinXP SP2-t, és egy procit lát, pedig máskor mindig 2-t szokott. Pl. feladatkezelőben, és sokkal lassabb is a rendszer. Ha pedig felrakom az AMD Power Monitort, akkor az mondja hogy többmagos procim van, csak az OS nem engedélyezi. Hogyan lehetne hosszas formázás és újrarakás helyett engedélyezni? Tuti van rá valami mód registryben - ha valaki tudja ossza meg velem
Köszi előre is!
-
IIIstIII
senior tag
Megoldódott a proci bajom. Kölcsönkértem egy 3200ast (amit elöször nem akart felismerni) de eszembejutott hogy van egy trükköm ami be szokott jönni: ha nem indul a gép szét kell kapni darabokra kivenni a procit, vgat, memót, kábeleket és aztán visszapakolni és láss csodát magához tért. A bios frissítés után beraktam a 3800at ugyanúgy szétszedtem összeraktam és mostmár 2 magon fojik az adat.
Mégegyszer köszönöm azoknak akik segítettek! -
marsu
veterán
Audio kábelek és csatlakozók, autó HiFi kiegészítők szaküzlete
1149 Budapest, Fogarasi út 19.
Tel. (1) 220-9100 Fax: (1) 220-9101
Honlap: www.kacsa-audio.hu E-mail: kacsa@kacsa-audio.hu
Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig, 9-18 óráig, Szombaton ZárvaMegközelíthetőség: Piros (2-es) Metró Pillangó utcai megállójától át a
Pillangó parkon, 5 perc séta.Press any key to continue ...
-
M6454
tag
Hello!
Kicsit fura lesz a kérdésem, szóval előre sorry!
Nem tudja vki, h mikor nyit hétköznap a Kácsa Audió Kft. a Fogarasi úton? Meg általában Bp-n az ilyen elektronikai boltok mikor nyitnak?!
Elég fontos lenne, szeretném még a dolgaimat holnap reggel elintézni és nem szeretnék potyára odamenni!Köszi!
-
BPFeri
senior tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék.. egy NOTI -val kapcsolatban.
Vmi gomb (kombináció) hatására (amit sikerült megnyomnom) összeugrott a képernyő ugy kb a 3/4-re és nem tudom visszaállítani !!!Teljesen olvasható , szép éles a kép csak jóval kisebb mint a teljes kijelző !
Hogyan tudnám visszacsalni eredeti (teljes) képenyőre ?
Üdv, F.
....
-
tupacamaru
veterán
válasz Epiphone #1024 üzenetére
Először mindenképp próbáld ki a kártyát másik gépben. Gondolom a monitor működőképes.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Epiphone
csendes tag
Sziasztok!
2,5 éve vettem egy Inno 6800gt kártyát, semmi baj nem volt vele egészen mostanáig. Egy hete hirtelen elment a kép, azóta nem kapcsolja be a monitort a gép. Semmi pityegés bootoláskor, hogy videókari gond van.
Nem volt megtuningolva, agyonhasználva.Gari már nincs.Mit lehet a probléma?
Próbáljam ki másik gépben?Előre is köszi!
Sk8boarding is not a crime!
-
tupacamaru
veterán
Szerintem a tűzfal progidban kellene tiltanod a nem kívánt gépet, már ha egyáltalán használsz ilyet.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
oregcsóka
őstag
Ez egyszerü dolog, olyan nevet adsz a megosztott hálózatnak, amit a szomszéd nem tud, csak Te. (pl. Mshome, vagy Othon helyett mondjuk sárgarépa hálózat...)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
greatchaos
addikt
hali
van egy smc7004 vbr routerem
azt szeretném tudni, hogy van rajta sok gép, de azt szeretném, ha ezek mindegyikén lehetne netezni, DE az egyik a hálózatról le legyen tiltva...
az a story, hogy szomszédba is megy egy kábel, aztán nem szeretném, ha hozzáférhetne a letöltött filmjeimhez
megoldható ez anélkül, hogy a megosztást megszüntetném, mert az itthoni gépkenek eg szüksége lenne rá
várom a segítő válaszokat!
előre is köszönöm
-
gogle
aktív tag
-
zsoi
senior tag
-
gogle
aktív tag
Köszi.
De már sikerült elindítani csak folyton meg kell nyomni az f1-et hogy bootoljon.
Ez a beálítás amit írtál az kiveszi hogy automatikusan bootoljon?
Az a baj hogy mindíg felajánja hogy f-1 boot f-10 setup stb..
Biztos hogy a biosban kell turkálni valamit de mit?
Bróbáltam de mindíg bejön ez a köcs@g -
zsoi
senior tag
válasz Rabbitf_24 #1012 üzenetére
kemény.... de legalább jó a lap.
gogle: lehet hogy bootolna csak "nem engedi" egy bios beállítás.
biosban, keress ilyet hogy fan controll (vagy hasonló) és tedd disable-reA PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Pubszon
veterán
Mikor lessz már jó a TESZTeknél a gyorskeresés?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
bandus
veterán
válasz #96302336 #1006 üzenetére
köszi szépen, tényleg gyors, szerintem maradok is ennél, viszont nyomtatni ezzel sem lehet.
egy másik ide tartozó kérdés, hogy úgy van megszerkesztve az anyag, hogy egy lapon négy négyzetben vannak táblázatok, szóval mintha egy lapon négyet mutatna. ezt előadáson egyenként tudta kivetíteni, nekem viszont ha kinagyítom mindig 4 látszik egyszerre. hol tudnám beállítani, hogy cska egyet lássak?mod: egyébként ezekről az anyagokról van szó.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BPFeri
senior tag
Na megvan 5.oldal jobbfelső sarok ott a specko... asszem egy Microstar (MSI) deszka van benne.. de rajta kell lennie a MOBOn a pontos típusnak ...
....
-
törölt tag
foxit reader. SOKKAL gyorsabb, mint az Adobe acrobat reader, és full ingyenes.
Foxit software:Én is ezt használom, és nem is hiányzik az Adobe.
-
-
zsoi
senior tag
[L:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&contentType=SupportManual&prodTypeId=12454&prodSeriesId=342066&docIndexId=179911&manualLang=en] [/] gondoltál? itt a 3. +7. pdf pont ezeket írja le.
ahh késtem.
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
gogle
aktív tag
Sziasztok.
Van egy ilyen lapom: HP Compaq d330
Sehol sem találok róla linket ezért nem tudom a paramétereit.
Tehát milyen procit lehet bele rakni és támogatja e a 400 mhz dual procit.
Az lenne a kérdésem még ha valaki ismeri a lapot hogy 2.6ghz es 512/800 as procit birja e.
A választ köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest