Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Ajánljatok már valami jó horrorfilmet... Olyan film néz7ném van...
-
Ricardo128
senior tag
válasz
phoenix64 #41396 üzenetére
Igen. Nekem is így volt, csak nekem nem 1 sérült meg, hanem több. Így amikor betöltött a Windows, egyből vagy fehér, vagy fekete képpel lepett meg a gép. Csere garanciával 3nap alatt kicserélték nekem
Egyébként próbáld meg más játékkal. És örülj, hogy csak 1 (legalábbis nem sok) memória sérült meg.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
GrandeP #41390 üzenetére
jól mondod, minden koliba van net szinte már
Csak ügyesen meg kell keresni a módját, hogy te is fogd
Haveroméknál pl: csak a wifirouter volt kihúzva a konnektorból
De ha vesztek pár üveg sört a rendszergazdának biztos ad egy kis sávszélességet, annó én dvd-filmeket adtam neki -
phoenix64
őstag
Na elő is bujt a totális hiba a kariból amit eddig nem tudtam "lencsevégre kapni".(cod2 ben folyamatosan lőttem MG-vel vagy 2 percig, ez alatt többször is előjött a hiba)
mostmár akkor biztos hogy Vga mem hiba?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Robinhofan #41386 üzenetére
Kapsz hozzá egy progit, meg egy sim-kártyát (usbs adapterrel). Progit feltelepíted, és azzal csatlakozol. A net nem lassul, csak kemény pénzeket kell fuzetni, ha többet használsz. De ha nem nagyon töltögetsz le, akkor szerintem a 4-5 Gb elég. (Esetleg képek videók automatikus betöltését kikapcsolhatod)
A netvadász jó, ha tudsz vele mozogni. Ha koliba kell (fix helyre), akkor vagy találsz vagy nem, vagy kódolt, vagy nem... Egy kicsit lutri. Ha mozogni tudsz vele (pl kamionozol), akkor hasznos lehet, de akkor sem mindig jön be.
-
GrandeP
addikt
válasz
Attól függ h melyik szolgáltató és milyen/melyik területen vagy?!
Értelemszerűen a 3 szolgáltató közül azt kell választani amelyiknek legjobb az ára és az adott helyen jó a térerő...A letöltési korlát után, kb ilyen 10kb/s re veszne vissza.... kb mint egy haldoklo fax modem.. a ph-t pl 10 perc körül töltené be.
Az általad linkelt dolog, pedig nem baromság mi is árulunk hasonlót, annak csak egy a lényege, h legyen a hatókörön belül vagy olyan hálózat aminek tudod a kódját vagy pedig ingyenes...
Másrészről, kolikban azért nagyon egyszerűen megszokták oldani a netet... kérdezd meg egy olyat aki nem elöször van ott.... nagyon meg lennék lepve ha nem lenne óóccsó-okos net...
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz
Attól függ mire akarod használni. Böngészni/dolgozni oké. Játszani lagos de elmegy, letölteni kevés. Ez a netvadász szvsz marhaság, de te tudod.
-
moha21
veterán
válasz
Hogy-hogy nincs net a koliban?
-
Robinhofan
csendes tag
Szevasztok! Nemsok mindent tudok a mobil internetekről. Akinek van és használja leírná nekem hogy milyen? Mennyire gyorsan lehet lehasználni a 4-5 stb giga felhasználhatóságot és ha lehasználta mennyire lassul be a net? Mert tervezem hogy veszek csak nem akarok mellé fogni. Sajnos a koliban másra nem nagyon van lehetőség. Gondolkodtam még a wifi hálózatok észlelésén is ezzel: http://www.secron.hu/vadasz.html de lehet baromság az egész... Aki tud segíteni azt köszönöm:S
-
C0d3r
addikt
válasz
phoenix64 #41378 üzenetére
Nem éri meg, közel azonos teljesítményt nyújt, néhol le is marad pár FPS-el a HD5770-től.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Üdv.
Lenne egy kérdésem, s örülnék neki, ha valaki tudna segíteni.
Tesóméknak összeraktam egy új gépet, amiben Gigabyte GA-M68MT-S2P alaplap van, 2*2Gb DDR3 Kingston ram kittel, AMD Athlon II X2 250-s CPU-val. Az operációs rendszer Windows 7 Ultimate x64.
A gond ott van, hogy a rendszer-információknál a telepített memóriához azt írja, hogy 4Gb és utána zárójelben, hogy "(3,75Gb elérhető)", vagy "felhasználható", vagy valami ilyen.
A kérdésem tehát, hogy ez miért van így? Miért nem simán 4Gb? S ha lehet ilyet, akkor, hogy lehet megoldani azt, hogy ugyanúgy, mint nekem simán csak azt írja ki, hogy: "Telepített memória: 4Gb" ?A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
phoenix64
őstag
-
moha21
veterán
-
Satyricon
addikt
Hali srácok
Valaki tudna segíteni ebben? 41272 hsz Köszi!
-
moha21
veterán
A ph térkép csak nálam nem jó?
(#41361) ch003067 :Jah megtaláltam topicját bug riport jelentve.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
Aaron14 #41358 üzenetére
Nem!
(#41357) phoenix64
Drivert frissítettél már?! Én azzal kezdeném... sőt az alapoktól, tehát a jelenlegi törölném és úgy tenném rá a mostanit, ha még azután is csinálja, akkor valszeg ram hibás kezd lenni...
Hőfokok hogy állnak idle és terhelt állapotban?![ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Az asztali gépünkön Windows 7 van, és szeretnék rá XP-t. Feltehetem az XP-t anélkül, hogy törölnöm kellene a Win 7-et és újrarakni? Ugyanarra a partícióra kell telepíteni?
-
GrandeP
addikt
válasz
ch003067 #41354 üzenetére
Attól függ h abbból is h melyik?!
Mert neki is vannak ám vílágítós, ledes, maláj lányos, táncolos mindenféle....
Ha komolyabb szerkezet, akkor inkább csak kifújás, aztán ablaktisztítós rongy....
(#41355) joecontra
Madzagon (alias vezeték) illetve mikor még nem volt, akkor a lézeres egeren mindig nevettem...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
ch003067 #41351 üzenetére
Billentyűzetben nagyon kevés az elektronika... szalagkábeles-nyomtatott nyákos...
ha nem szárad ki, akkor legrosszabb esetben nem fogja érezni azon részen a lenyomást...De, ilyen időben 2 óra alatt csont száraz lehet... precízek várhatnak még 1-2 órát..
Nálunk nem volt soha ilyen baj... az összes beszámított compaq-dell cakk-pakk géppel ezt csináltuk.
-
joecontra
addikt
Hali!
Érik a billentyűzet tisztítása, meg az egéré is. Tipp, hogy mivel álljak neki?
Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
jozsikka
tag
válasz
elfelejtette #41340 üzenetére
Okés
köszi szépen a választ
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Na vettem egy ilyen kábelt[link]
Mind a két fehér táp dugót rá kell dugni? És úgy rá a videokártya megfelelő csatlakozójára? -
AthlonXP
őstag
Valaki erre ?
-
norbi0604
aktív tag
Na még1x.
Készítettem egy offline profil-t (Local Profil) a Games for Windows Live-ban a F1 2010-hez, ugynaezt az egy profilt használom a Dirt3-hoz is, de mindig mikor elindítom a játékot, be kell jelentkezni manuálisan (Home gomd, Sing in...), hogy be tudja tölteni a profilom mentéseit. (GTA4, Dirt3, F1 2010...stb).
Hogyan tudnám beállítani, hogy automatikusan jelentkezzen be az offline profilomba??[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
Egy 55 centis CRT cseréje esetén maximum 70 000 keret esetén ez jó választás? Tudom , 82 centisek vannak kicsit többért, de nincs ekkora hely sem, meg pénz sem .
-
NightBlade
csendes tag
válasz
elfelejtette #41328 üzenetére
Köszönöm a segítséget neked is! (Meg persze a többieknek is!)
-
elfelejtette
veterán
válasz
NightBlade #41324 üzenetére
A Manual szerint ha 1333MHz-es FSB-s procit, és ugyanilyen RAMot akarsz használni, akkor eleve át kell rakni az alaplapon az FSB1 jumpert a 2-3 pinre...
-
NightBlade
csendes tag
Akkor most 1066MHz-re vagy 1333MHz-re?
(csak mert C0d3r mást mondott)[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz
NightBlade #41317 üzenetére
A memória órajele a processzor órajelétől függ(feltéve ha szinkronban vannak, alapbeállításként minden gépben szinkron van). Hiába veszel 1600-as vagy még "gyorsabb" memóriát, ha a processzorod órajeléből adódóan a ramot így is úgy is csak 1066MHz-en használja.
A processzorok úgy vannak beállítva, hogy az adott memória szabványban ki van nevezve egy alapértelmezett MHz-el rendelkező ram amivel szinkronban működnek. Ennél gyorsabb rammal csak akkor mennek, ha a felhasználó átvariálja(tuning) a beállításokat.
Ui.: Nagyon leegyszerűsítve fogalmaztam, hogy mindenki megértse.
-
vanye
senior tag
válasz
Az 1600-as memória képes 1333-on is üzemelni, a lap pedig összesen 8 Gb-nyi RAM-mal képes megbirkózni, szóval igen, kooperálnának.
-
ch003067
addikt
válasz
Supports DDR3 1333(OC)/1066/800 non-ECC, un-buffered memory
Valószínűleg lebútítaná őket 1333Mhz-re.
C0d3r Igaz
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Az Aldi reklámban miért szólnak rá Fruzsi kutyára?
-
jozsikka
tag
Köszi szépen tényleg a válaszokat!
Veszek akkor egy olyan átalakítót! Ha a videokártya ilyen sokat fogyaszt a 400-as FSP nem lesz kevés a gépnek? Fentebb leírtam a konfigot
-
shadow1901
aktív tag
-
vanye
senior tag
válasz
kungzi #41309 üzenetére
Zöldben hirtelen Xigmateket találtam. (Amúgy sztem zaj tekintetében a CM-ventik nem ütik meg mondjuk az AC szintjét sem, de ez magánvélemény.)
-
C0d3r
addikt
válasz
jozsikka #41306 üzenetére
Ez attól van, mert nincs rákötve a plusz áramellátás. PCI-E foglalaton keresztül 75 W-ot tud felvenni, viszont terhelés alatt a videokártyának 105 W is kellhet, ezért kell külön csatlakozót biztosítani. Amúgy újabb (és felső kategóriás) kártyáknál lehet találkozni 2x6 vagy 1x6 + 1x8-as csatlakozóval, olyan sokat igényel.
-
kungzi
veterán
-
C0d3r
addikt
válasz
jozsikka #41300 üzenetére
Az lesz a gond, ilyet keress a videokártyádon.
Hogy működtetni tudd gond nélkül, plusz áramellátást kell adnod. 2x molex -> 6-pin PCI-E tápátalakítót kell venned, párszáz Ft-ért beszerezhető.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külpolitika
- Windows 10
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Politika
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar