- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gamepad
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
3.Aragorn #49750 üzenetére
amit C0d3r is írt. első körben tényleg jobb lenne ilyesfajta kodekeket kihagyni. És egy biztosabb programmal kipróbálni.
Ha nem hoz sikert, akkor úgy is meg kell nézned több kodeket is sajnos. Amolyan tippmix feeling lesz.h1n1_900: Valahogyan nyilván meg lehet oldani, de még nem csináltam ilyet, és ezek után nem is akarok
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Tubica #49495 üzenetére
Csak végig kell olvasni az 1. hsz-t.
...avagy, jelöld be Te is, honnan vagy!
http://ph.hangya.net/terkeph
A projekt még kicsit kezdetleges fázisban van, ebből kifolyólag akadhatnak benne hibák, amiket kérnék itt jelezni! [böngésző verziószámmal és oprendszerrel együtt] Ficsör rekvesztek is jöhetnek, majd meglátjuk mennyire tellik
Az ''új'' linkre kattintva adhatjátok hozzá magatokat, elég a helyet a pöcökkel megjelölni és az ID-teket megadni, a visszaigazolás privát üzenetben történik.
Továbbá van módosítás és törlés funkció is.
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
tajati #49479 üzenetére
Balassagyarmaton van egy BJMT nevű kft. Ők speciel plexivel foglalkoznak és úgy emlékszem nem is drágák.
BJMT Kft.
Cím: 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 2-4.
Tel./fax:
(35) 315-616,
(35) 500-020
Mobil:
Batai István (30) 9468-437,
Juhász János (30) 9468-435
E-mail:
bjmt@bjmt.t-online.hu
batai01@t-online.huAzt nem tudom, hogy postáznak-e, de ha nem, akkor PH! térképen keresel balassagyarmati kollégát és hátha feladja neked.
-
DJ WOKKY
addikt
a fagyások általában a ram, illetve cpu nem megfelelő működéséből szoktak adódni.
Ezt előidézheti egy rossz táp is.Nézd meg másik táppal.
Rendszert kell frissíteni!!!
Tesztelni kell a hardvereket programmal, ha nem tudod, akkor másik alaplapban.
Ha hardverek jók és másik táppal is ez van, akkor alaplap hiba. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Hopkins_001 #49079 üzenetére
Általában a vezetékesnél a vonal megléte szükséges.
De ezeket az infókat díjmentesen elmondják neked a szolgáltató munkatársai pontosan.(#49081) Prof01: Egy alkalommal nekem is volt ilyen tapasztalatom, hogy csak kattintással tudtam tovább lépni minden korábbi sikeres feladat elvégzés után. De nekem akkor megoldódott magától. Valószínűsítem akkor ph hiba volt.
Próbáld meg ie-el. Vagy másik verziójú ff-al. Esetleg chrome. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Speeedfire #48984 üzenetére
sopiane 580Ft
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
GrandeP #48909 üzenetére
Gondolom azért a korábbi csekket megőrizve tartod, bár idáig biztosan nem fog elmenni a dolog.
Nálunk volt amikor gáz terén kijött egy nagy összeg, hol ott előtte minden be volt fizetve szépen, és nem is tudtunk ekkora fogyasztásról.
Szépen felhívtuk őket és bejelentettük. Kiderült a rendszerben van valami tévedés. A lényeg, hogy semmisnek kellet venni az egészet és valami ajándékot is kaptunk. Következő havi számlának pár %-át nem kellett befizetni.
De akkor azt a szolgáltató írta el 100%-ban. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
GrandeP #48904 üzenetére
De ettől okirat hamisítás, mert vagy a szolgáltató fele vagy valaki fele ő direk rosszul adta meg az adatokat.
Vagy akkor nem az, amikor a szolgáltató rosszul vette fel, de ilyen nem igazán van, mert te mindig megadod az adataidat, amit elég nehéz már ott elrontani.
Ameddig nem megy telefon, illetve ajánlott levél a kezedbe, addig biztosan nem paráznék.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
GrandeP #48902 üzenetére
Épp ezért nem kell ennek komoly ügyet titulálni.
Ha már tudta volna az illető a nevedet és így kaptál volna ilyen nagy összeget, akkor már lett volna gond.De ezt nem értem, hogy hogyan kaphattál a te címedre ilyen csekket. Esetleg valaki közokirat hamisítással bejelentkezett a lakcímedre, vagy ideiglenest csináltatott.
Mert van olyan hogy te A pontban kérsz valami szolgáltatást, viszont a számlát B pontra kérded hogy menjen...
Esetleg itt lehetett valami adminisztrációs / vagy szándékos hiba. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Storms #48839 üzenetére
Nem olvastam végig az összes hsz.-t, de ahogy kivettem, csak felszámolás alatt kell hogy álljon. Elméletileg a garanciának attól élnie kellene, mert mindegy hogy kitől vetted az eszközt, a garokor nem a tulajt nézik, hanem a garanciázandó terméket (gyártási szám, sorszám alapján beazonosítják).
De végig kellene olvasni a hsz.-eket. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
viktorhmv #48693 üzenetére
hm. Magával az antennával lehet valami hiba. Nincs a közeledben olyan, akinek van ehhez műszere. Egy kamionos is jó, aki szeret Cb.-ni ő is be tudná mérni.
kukinyo: Én a korábbi házamba tömítőgyűrűt használtam. Vettem ilyen 110-es pvc csőhöz tömítőt és azt vágtam szét.
Illetve jó ilyenre még az üveg beépítő keretgumi is. De nekem az előbbi bőven bevált. -
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
petejani09 #48580 üzenetére
Csak az a helyzet, ha ezt print screen-elted, akkor a vga a hibás, mert ha a monitorod a rossz, akkor mi még jó képet kellene hogy kapjunk.
Ha viszont fényképezted, és kivágtad, akkor lehet monitor is illetve vga is a ludas. -
DJ WOKKY
addikt
Helló!
Akadt a kezem ügyébe egy Abit ax78-as lap. (X2 240 cpu, 2x1gb ddr2 Corsair dominator CM2X1024-8500C5D, 8800gt)
Történet a következő. Eddig minden hibátlan volt, most pedig állt a gép kb. 1 hónapot.
Indítás és található rajta egy post code kijelző is, ahol azt a jelzést kapom hogy C.1.
Ezt azt jelenti, hogy a ramot nem tudja inicializálni ha jól tudom...
Viszont van amikor 2.5. jelzést kapom.
Egyikkel sem jutok el a BIOS-ig.
Ha kiveszem az egyik modult (próbáltam mind a kettővel külön-külön is) akkor 10/5 alkalommal rögtön be tudok menni szépen win-ba is és ott kényelmesen akár több órán át megy a gép hiba nélkül.
Viszont együtt csak 30/1x indul el.Tehát van hogy 1 rammal is jön a C.1., és a 2.5. hiba, de van hogy csak a kittel.
A lap topikját már végigolvastam és memóriaidőzítésekre hivatkozva írták, hogy bugos a bios. De eddig minden jó volt.
Illetve ha bejött, akkor sok bios reset után, és akkor ugye minden auto beállításon volt.Valaki esetleg tud segíteni ebben, hogy mit csináljak?
-
DJ WOKKY
addikt
- Hogy hívják a templomok közti számítógépes hálózatot??
- ???
- PapLAN!Ezt nem hagyhattam ki
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #48389 üzenetére
A Weller 6000-6500-as kategória már elég jó minőség, és nem csak otthon néha-néha előveszem dolgokra jó. [link]
Cristofel: A modding és elektronikai kérdések topikban szerintem hamarabb kapsz ezekre választ.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dexter-2000 #48372 üzenetére
minél jobb minőséget, minél több garival. Kérdés mihez kell, finom technika, vagy általános forrasztásokhoz ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
GrandeP #48312 üzenetére
Na megvárom a visszajelzését, de ezt már most felírom magamnak, mert ez még jól jöhet nekem is.
Anno még régebben is volt egy asus alaplap (s478) aminél ez volt a hiba, ott is csak ilyen régi soundmax-os driverrel lehetett életre kelteni az audio eszközt. De az kicsit köztudottabb volt, mert rögtön megtaláltam rá neten a választ -
DJ WOKKY
addikt
Tegnap pont őt ajánlottuk neki, de azt mondja pénzt nem ad érte...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Xirtam #48258 üzenetére
Azért ez elég érdekes, hogy nem tudják hol jár a pénzed.
Akkor minek vannak... Azt csak meg tudták volna igazán mondani, hogy a tranzakció részedről siker volt-e vagy sem. Függőben van a dolog még, vagy nem. Sajnos sz*rnak ezek az ilyenre, de kezelési költség az van bőven.(#48273) Cristofel: Azt hittem ezt már tegnap lezongoráztuk. Akkor azt mondtad, hogy akit találtunk neked az drága. Talán ingyen kellene megcsinálni ?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged