Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Ricardo128 #49503 üzenetére
Színhűséget tudnak bekalibrálni rajta, ha kell.
-
GrandeP
addikt
válasz
Ricardo128 #49226 üzenetére
A leccssóbb, lehetőleg, kínaitól vedd, aki szlovákiában vásárolta a tavalyról megmaradt vízes Szabadkai piacosat...
ui: akkor robban a legnagyobbat ha zárt tenyérben tartod a megnyujtás után még vagy 10 mp-ig... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Ricardo128 #47961 üzenetére
Március környékére várják a normális gyártókapacitás visszatérését. Szóval bő fél év, mire észrevehetjük az árak csökkenését. Reméljük hamarabb kerül sor erre.
(#47963) Lmh: Olcsó költségvetésű CWT DSA bél. A hatásfoka sem a legjobb, de ezt valamelyest orvosoltál a V2-es verzióban, ami DSAII-es belet kapott. A kondenzátorai Samxon-ok, amit a gagyi, kínai kategóriába lehet besorolni. A várható élettartama lehet, hogy a 2 éves garancia idő után nem sokkal lejár.
Azért, hogy jót is írjak róla. Nagyon jól fel van szerelve csatlakozókkal hosszúak és harisnyázottak a kábelei, továbbá halk is. A konfigodhoz bőven elég a teljesítménye.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ricardo128 #47961 üzenetére
Ha egyszer beindulnak az elöntött gyárak, akkor szépen lassan elkezd megint lefele kúszni az áruk.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Ricardo128 #47517 üzenetére
mondtam. Megoldható, csak kicsit macerásabb mint a routerral. Olvasd el amit linkeltem, azokban benne van minden.
-
PH-User
addikt
válasz
Ricardo128 #46388 üzenetére
Akkor tegyünk ellene valamit!
Holnap érdeklődök az ügyfélszolgálaton, bár olyan lesz, mint sz@rnak a pofon. -
anonymus89
addikt
válasz
Ricardo128 #44908 üzenetére
Szerintem tudod, mint a Budapest reklám "menj be kérdezd meg"
Amúgy szerintem igen. -
anonymus89
addikt
válasz
Ricardo128 #44905 üzenetére
euronics szokott lenni 0% THM-s akció mind2-ben.
-
anonymus89
addikt
válasz
Ricardo128 #44903 üzenetére
Talán Media Markt???
-
vanye
senior tag
válasz
Ricardo128 #44891 üzenetére
Nem tudsz belenyúlni a driverbe? Vagy azon belül van a bibi, vagy magával a driverrel. Mert ha csak egy kijelző van, de a Win szerint meg több, akkor vmi nem stimmel.
-
vanye
senior tag
válasz
Ricardo128 #44888 üzenetére
Össze van tán kötve a VGA a TV-vel?
-
vanye
senior tag
válasz
Ricardo128 #44882 üzenetére
Windows 7?
Vezérlőpult -> Személyre szabás -> Megjelenítés -> Szín kalibrálása
Itt megfelelően beállíthatod. Ill. adott még a VGA-d driveréhez tartozó program is - mint ahogy előttem már írták. -
válasz
Ricardo128 #44882 üzenetére
VGA progija.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Ricardo128 #44388 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
Ricardo128 #43486 üzenetére
Ugyan az.Ez mind megszakítja az áram forrást.Az egyik így a másik úgy.
A lényegen nem változtat. -
válasz
Ricardo128 #43416 üzenetére
Nekem a samsung a leghallkabb. Van WD-m az olyan mint egy szétszakított traktor.
Maxtorom meg csak simán közepesen hangol. Samsungnak 1 pont nálam. Ja és a leggyorsabb, pedig van 16 meg 32-es cache vinyóm is. És a 8-as samum a leggyorsabb, ami 80 gigás.[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz
És a 10-es nagyságrendű merevlemezeiddel statisztikailag releváns vagy? Már bocs...
-
C0d3r
addikt
válasz
Azért ennyire nem lehet általánosítani. Mindegyik gyártónak vannak rosszabbul sikerült szériái, nekem pl. 2 Maxtorom halt meg, ellenben 2 Samsung hosszabb távon is bizonyított.
Érdemes a HDD-s topik 1. hozzászólásából csemegézni.(#43417) ch003067: HD502HJ szinte néma.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
válasz
a Samsunok hangosak. Tapasztalatból mondom. Eddig 2 volt mind 2 olyan hangos volt mint egy traktor... Az nem ajánlós...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Ricardo128 #43260 üzenetére
Megint kicsúsztam az időből... elnézést
Közben gondolkoztam, ha még nem adtál túl a kártyán, megnézhetsz vmit. Ha jól tudom ezek a kártyák nem kezelik a SATA II-t, csak a sima SATA-t. A winyón elvileg kell lennie egy jumpernek, amit ha odébb raksz, akkor SATA (1) -ként fogja kezelni a winyót. Így lehet, hogy felismeri.
Jayjay: A fenti rád is vonatkozhat.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Ricardo128 #43274 üzenetére
így, illetve az előző hsz.-ből adódóan, hogy még két gépben is volt. Nagy esély van rá, szóval igen.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Ricardo128 #43279 üzenetére
Amikor bebootolt a windows, akkor az Eszközkezelőben láttál új hardvert?
-
meone
tag
válasz
Ricardo128 #43279 üzenetére
Nekem nagyon az az érzésem, hogy rossz [link] de várd meg a többiek véleményét is.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
ezt már az oprendszerednek is jelezni kéne egy új eszközként. Ha ott sem látod (eszközkezelő), akkor nagy a valószínűsége hogy rossz.
-
ch003067
addikt
válasz
Az egy raid kártya lesz ha jól sejtem.
-
válasz
Eszközkezelőben látod? Driver cd van hozzá?
Pci 4x-be rakod be? -
reset
senior tag
válasz
Ricardo128 #43092 üzenetére
Hali!
Milyen játék az pontosan? Online vagy offline módban játszod? Amikor telepítetted a játékot, nem kérdezett rá, hogy CD-támogatással akarod-e játszani vagy egyéb módon?
(BC2-nél, a telepítés közben pl. lehet választani: CD-vel vagy a nélkül játszod-e majd...) -
Lompos48
nagyúr
válasz
Ricardo128 #42520 üzenetére
Itt elmesélnek mindent.
-
Lenry
félisten
válasz
Ricardo128 #42520 üzenetére
nem tudnám úgy elmagyarázni, hogy az elég szakszerű és érthető legyen.
röviden, egyszerűen és felhasználói szempontból számodra annyi különbséget fog jelenteni, hogy a 32 bites asztali Windows maximálisan 4GB memóriát kezel (és ebben a VGA RAM-l kezdve az utolsó vinyócache-ig minden benne van), a 64 bites meg sokkal többet (Win7 Ultimate pl 192GB-t)
tehát ha van legalább 4GB RAMod, akkor 64 bites Windowst érdemes használni
-
Lenry
félisten
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Ricardo128 #42406 üzenetére
A HD 3850 miért nem jó? A 4650-esnél spec sokkal erősebb ahogy én láttam. A gépen kisebb játékok is mennének, pl NFS Shift is, amit a 4650 simán futtat közepes grafon.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ricardo128 #42389 üzenetére
Elötte nekem egy sz.r codegen ház volt és aztkell mondanom hogy ezzel a házzal 10 fokot minimum esett minden a házban. Illetve játék alatt közelse megy fel annyira mint a codegen házamban. Meg azért minőségi ház nagyon, van súlya is rendesen tehát érezni hogy rendes anyagból van nem fél kg.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ricardo128 #42386 üzenetére
Igaz nem olvastam vissza de ha házvásárláson gondolkozol akkor CM Haf 922 nyugodt szívvel ajánlom, nagyon jó ház, illetve nagyon jó a szellőző rendszere hűvös minden bent
persze csak akkor ha hajlandó vagy rááldozni egy közepes árú proc árát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Ricardo128 #42386 üzenetére
A lényeg, hogy táp nélkül vedd. A lemezek nem fogják túlfesszel terhelni a gépet, szóval totál mindegy ilyen szempontból, hogy ki hajtogatja őket.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Ricardo128 #42380 üzenetére
Úgy legyen
-
C0d3r
addikt
válasz
Ricardo128 #42380 üzenetére
Aztán bekapcsoláskor elkezd forogni-táncolni, végül elszáll a pehelykönnyű, vékony oldalak miatt.
(#42381) vanye: Ki tudja, ilyen gyártók a tápegységeik adatlapját is szívesen irkálják tele mindenféle meseszerű adattal.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz
Ricardo128 #42378 üzenetére
itt a lehet a kulcs, nem véletlen nem hallottunk még senkiről akinek lc power háza van
Akkor inkább Asus vagy Gigabyte, azok is az olcsó szegmensbe tartoznak mégis minőségibbek ...
-
pumatom
aktív tag
-
Jim-Y
veterán
válasz
Ricardo128 #42356 üzenetére
Fénymásold le a garipapírt amin a többi hardver is van, és adj egy példányt belőle a házad új gazdájának. üdv
btw biztos, hogy elcépóvert akarsz?
[ Szerkesztve ]
-
vanye
senior tag
válasz
Ricardo128 #42371 üzenetére
Az a 490-es magasság inkább 470 lesz. (Furcsa lenne, ha ez a ház magasabb lenne, mint amilyen hosszú.)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ricardo128 #42368 üzenetére
Nekem 64bit Win7 prof alatt csinálta ezt. De mindegy, így megoldódott. 2.2.1 úgyis jobban tetszik
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ricardo128 #42365 üzenetére
De ott akadozott az egerem amikor töltött gyorsan.. a 2.2.1nél meg nem akad. Érdekes.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ricardo128 #42361 üzenetére
Nos úgy néz ki hogy a 2es tényleg jobb mint a 3as, mivel ez nem laggoltatja az egeret töltés közbe
[ Szerkesztve ]
-
sklopp
őstag
válasz
Ricardo128 #42324 üzenetére
Itt:[link].
-
válasz
Ricardo128 #42267 üzenetére
Elvileg igen. Az XP-s drivert pl. fel sem engedte tenni.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Ricardo128 #42003 üzenetére
erre gondolsz?
-
sg22
senior tag
válasz
Ricardo128 #41902 üzenetére
kozben enis kutakodtam, az aidaban van ilyen, betudod álitani mit csináljon, ha meghalad x fokot, pl emailt küld, uzenetet rak ki neked, illetve kikapcsolja a gépet
-
fastleslie
senior tag
válasz
Ricardo128 #41661 üzenetére
Én nem húzgálnám le-fel a ventit működő gépeben! Egyszer, egyszer talán... elvileg nem lehet belőle gond, de rendszeresen? (hacsak nem csinálsz közben zárlatot...) Egy potméterrel szabályozott venti már jobb (a kapcsoló az áramlökések miatt nem 100%) megoldás! Vagy léteznek hőmérsékletfüggő kapcsolások, egy hobbi elektronikás haver elkészítheti...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Nem ajánlatos !!! Sokak csinálják, sokaknak nincs belőle bajuk, de olyan is volt, akinek lefagyott, vagy épp újraindult tőle a gépe.
Vagy veszel halkat, vagy ráteszed egy szabályozóra, vagy épp teszel rá egy kapcsolót, potmétert. -
TROG AIR
aktív tag
válasz
Én csináltam ilyet jópárszor és sosem volt baj....
(ettől függtelenül valószínüleg nem ajánlott ..) -
C0d3r
addikt
válasz
Nem minden esetben előnyös ez a használat közbeni ki-be húzogatás.
Ha 4 pines, akkor azt lehet szabályozni szoftveresen, BIOS vagy Windows alkalmazás is van hozzá, gyártótól függően. Inkább válassz halk ventiket (Coolink, Arctic Cooling), avagy vegyél potméteres csodaszerkezetet. -
x_o_n
veterán
válasz
Ricardo128 #41446 üzenetére
Ha nem integrált hamg karir hanem egy pci,sb audigyt használsz skkor màris nyersz 40%.
Ha ennél több kel akkor erősitős hangkari vagy egyszerüen vegyél pàr ezer ft egy erősitőt.
Pc-erősitő-füles -
elfelejtette
veterán
válasz
Ricardo128 #41448 üzenetére
Szerintem konkrétan a SATA3-as HDD-kre gondolt, nem a csatlakozóra...
SATA3-as HDD-nek tényleg nincs értelme, max. akkor lesz, ha az alaplapokon csak SATA3-as csatlakozók lesznek.
A poén az, hogy a SATA3 a gyorsuló SSD-k miatt kellett, csak azok már lassan az új korlátot is elérik... -
C0d3r
addikt
válasz
Ricardo128 #41419 üzenetére
Próbáld meg itt is: Léghűtés topik
-
Realradical
őstag
válasz
Ricardo128 #41415 üzenetére
A Sade márki könyv alapján készült. Szadizmus/társadalomkritika 'kis' perverzióval.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
válasz
Ricardo128 #41399 üzenetére
Oké, bár nem tom minek örüljek
Ugyanúgy használhatatlan... az a baj hogy a kari már 3 hónapos , nem tom mennyi idő lesz a garanciáztatás :/
-
Mardel92
tag
válasz
Ricardo128 #41404 üzenetére
Besétálsz egy boltba, leveszed a polcról a win7et, majd a kasszás néninek/bácsinak odaadod a bankkártyád és virulsz
Problem solved!
-
C0d3r
addikt
válasz
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ez elég rendesen illegális téma.. itt nem szabad ilyenekről beszélni a szabály szerint..
Telepítsd újra a rendszert, nem hiszem hogy emiatt restartol neked mindig.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Ricardo128 #40994 üzenetére
hova kell neked ennyire vékony ? állatába 25 mm-esek szoktak lenni
[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
válasz
Ricardo128 #40879 üzenetére
Az jó, ha jó
...biztos a Cam Center lesz az..
-
reset
senior tag
válasz
Ricardo128 #40871 üzenetére
Skype nincs fönn? - azzal is tudod szabályozni....vagy esetleg az audio managerrel...
[ Szerkesztve ]
-
norbi0604
aktív tag
válasz
Ricardo128 #40557 üzenetére
Jó de a kérdésem pont ennek az ellenkezője volt
Az, hogy single-ben mennyi az ideális.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Ricardo128 #40557 üzenetére
cod2-ben nálam is
és ezeket a különbségeket én is tapasztaltam, ahol több 100 Fps van, akkor sincs olyan pontos, vagy ugrok akkorát, mint mikor fix 250
(#40559) norbi0604: szerintem azt is leírtuk előtte többen is
Ha megvan ott is a fix 125, vagy 250, az már kiválóan jó[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
-
xAttilaxB
csendes tag
válasz
Ricardo128 #40144 üzenetére
Amit feltett driver az is jó hozzá, a win update tette fel. De kipróbáltam, hogy én teszek fel drivert hozzá amit a realtek oldaláról szedtem le, de azzal sem ment. Nagyon régi a kártya kb. 5-6 éves, de sztem akkor is mennie kéne. Csak nem tudom felfogni, hogy a mi a gáz vele...
-
Wyll
őstag
válasz
Ricardo128 #40007 üzenetére
Ha nem fér be, akkor mi a kérdés?
Amúgy szerintem itt jobban értenek hozzá. -
C0d3r
addikt
-
PH-User
addikt
válasz
Ricardo128 #39859 üzenetére
Indítsd újra a gépet, DEL vagy F2-vel BIOS-ba be, majd nyomj egy ESC-et, akkor ki tudsz lépni? Ha igen, akkor OS probléma.
Mind1...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ricardo128 #39859 üzenetére
-
kenwood3
addikt
válasz
Ricardo128 #39067 üzenetére
Processzor hűtőhöz lefogató ami jár a hűtőhöz gyárilag. A procidhoz meg tökéletes lesz 1 ilyen
A csatlakozások közötti különbségről itt olvashatsz [link][ Szerkesztve ]
-
lalimano
tag
válasz
Ricardo128 #38895 üzenetére
Szerintem te az LG-E2260T-PN monitort leírását nézted (ezt is linkelted), viszont a képek már az LG-LG E2260V-PN monitort ábrázolják, amin van HDMI, de a fényerő 300 helyett 250
Viszont, ha nagyon fontos a HDMI, akkor csak 3 ezer Ft a különbség (azt nemtudom, hogy kábel jár-e hozzá)Esetleg egy átalakítóval még olcsóbban kijöhetsz
(#38896) Ricardo128: Ja, elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Ricardo128 #38895 üzenetére
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Ricardo128 #38759 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Vajon érdemes-e olyan speciális DVD-t venni,mely úgy van hirdetve,hogy kimondottan archiválásra szánták?
[link]
Tapasztalata van-e valakinek-e téren?kenwood3:
ezt az időpontot én is tudtam,de úgy tudom,még pár évre meghosszabították,csak nem tudom,pontosan meddig,ez lenne a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz
Ricardo128 #38774 üzenetére
A VGA bios-át át lehet írni.
-
AssAssynn
őstag
válasz
Ricardo128 #38777 üzenetére
VGA BIOS módosítással elveszik a garancia, ha jól tudom. (:
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Én úgy tudom hogy nem lehet! Viszont ott a kérdés, hogy cserélnek rajta biost...
AssAssynn: Szóval programmal[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz
Az alaplap BIOS-ában nem. Azt programból szokták, vagy olyat lehet még csinálni, hogy egy programmal írsz neki egy új VGA BIOS-t, s azt feltöltöd rá, s akkor azt használja. Mondjuk ez sem olyan BIOS-os tuning, mint amire te gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz
Ricardo128 #38771 üzenetére
Azok nagyon sokat számítanak!
Most nem vagyok Abu, hogy mindet részletezzem, de pl. a P45 az olyan mint az enyém. A 775-ös foglalatnál (kb. vagy ténylegesen) ez a legjobb chip. Mondjuk a P35-ösbe nem lehet úgy tuningolni a CPU-t, mint a P45-ösbe quad CPU alatt.
Az újabb szériákat nem ismerem, de ott is sok különbség van, azt hiszem van amelyik jobban le van korlátozva, s van olyan ott is, amelyikbe jobban megy a tuning, meg többet tudnak.
Ugye ezek a chippek vezérlik az alaplap nagy részét, tehát nem elhanyagolható a szerepük.
Amúgy biztos mindjárt jön, egy szakértő, s elmondja neked. (: -
fatal`
titán
válasz
Ricardo128 #38771 üzenetére
"Mert amikor én lapot veszek, nem azt nézem ,hogy milyen a chipset benne, hanem, hogy hány giga ram benne a max, hány slot van ebből-abból."
És ezeket többnyire a chipset határozza meg.
Tovább a chipseten (is) múlik mennyire tuningolhatóak egy lapban a cuccok. Aztán pl. valamelyik chipsettel van integrált vga az i procikon, valamelyikkel nincs.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz
Ricardo128 #38769 üzenetére
Azt Déli-hídnak hívják. (Southbridge, röviden SB)
-
@matthew@
őstag
válasz
Ricardo128 #38716 üzenetére
Tudom, igazából nekem most egy TP-Link TL-WR1043ND router-em van és azon a WiFi-t csak folytonos restart árán lehet kikapcsolni és gondoltam h akkor azon kikapcsolom és a gépembe arról úgyis ba van kötve a kábel a routerbe mivel 0,5 méterre vannak egymástól és a gépbe bedugom a WiFi -s sticket vagy mit
és akkor ha épp nem kell akkor csak kihúzom és nincs WiFi, de akkor ez nem úgy működik ha jól értem, a lényeg nekem az lenne ha a gépembe ha bedugom akkor tud-e az sugározni netet, vagy ezt kicsit félreértettem
-
Piftuka
veterán
válasz
Ricardo128 #38583 üzenetére
Nem mondanám, hogy "felejtős". Én ilyen Belkin elosztót használok itthon a TV, DVD lejátszó, videomagnó, stb. védelmére.
Jól végzi a dolgát, kiváló minőségű, s én éppen azon tanakodom, hogy a számítógéphez (és annak külső perifériáihoz) használt, hagyományos elosztót is lecserélem ilyenre.Más kérdés, hogy a számítógéphez érdemes egy jó minőségű szünetmentes tápegységet is beszerezni, mert áramszünet (bármilyen okból következzék is be) esetén segít biztonságban lekapcsolni a számítógépedet.
-
kenwood3
addikt
-
djculture
félisten
válasz
Ricardo128 #38605 üzenetére
Ja sajnos mamár alap egy ilyen,nagyon hülye időjárás van manapság.1 hónapja Vihar után vagy 20 gépbe cseréltem hálókártyát itt újszászon.Be se voltak kapcsolva,csak összevolt dugva az adsl velük.A telekomos csávó is rendesen dolgozhatott,hordta el a modemeket és hozta az újat.Nállam védett ez a cucc csak én hülye a splitter után kötöttem be és a splitter szétégett.De mindegy, azt adtak másikat ingyen így megúsztam
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Ricardo128 #38580 üzenetére
...ez biztonságosan lekapcsolja azokat a műszaki cikkeket amiket beledugok?
Nincs szó lekapcsolásról. Egyszerűen kamikaze stílusban rövidre zár és/vagy kimúlik a beleszerelt varisztor, és kiver egy biztosítékot, nem hagyva a feszültséget felfutni. Nem jelent tökéletes védelmet, de nem árt használni.
Az adatokban szereplő 6000V és 19500A igaz (az alkatrészre), de magyarázatra szorul. A varisztor (típustól függően kibírja ezt a leírhatatlan túláramot, de csak mikroszekundum nagyságú ideig. Ilyen áram csak akkor lép fel, ha a villám tényleg házhoz jön. A 6000V nonszensz, mert, ha az bejut a hosszabbítóba, akkor már minden mindegy. Egyébként a varisztor már 300V alatt/körül megnyit és a nagyfeszültségű tüskéket megállítja.
-
Gabás
addikt
válasz
Ricardo128 #38580 üzenetére
nem
-
AssAssynn
őstag
válasz
Ricardo128 #38485 üzenetére
Mindenképpen szedj össze mindent, ami hozzá van (papírok fontosak), s tedd bele az egészet a dobozába. Nem tudom, hogy hogy működik pontosan az a garanciafutár, de valószínűleg amikor kijön felírja a dolgokat, meg neked is alá kell írnod biztos valami papírt, s utána már őrá van bízva a dolog.
-
fatal`
titán
válasz
Ricardo128 #38446 üzenetére
Talán, ha leírnád, hogy mi a probléma, akkor nagyobb eséllyel kaphatnál választ. A képen nem látok semmit, hogy mi lehet a gond.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Ricardo128 #38031 üzenetére
ha nem láttad, akkor nem volt szembetűnő, nyugi
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Ricardo128 #38028 üzenetére
a csavarokon a festés nagyon megsérült ? Ha az nem, akkor nem fogják tudni
bár az sem biztos, hogy festettek a csavarok, az utóbbi időben nem szokták.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Ricardo128 #38023 üzenetére
ne mondd nekik, maguktól biztosan nem nézik meg, tapasztalta egyik haverom (boltos)
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Ricardo128 #38023 üzenetére
Abba biztos lehetsz, ha kiderül, ugrott a gar.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Ricardo128 #38019 üzenetére
Az garos. A memória hűtésnél valami nem sikeredett jól.
-
vanye
senior tag
válasz
Ricardo128 #37902 üzenetére
Nem ismeri be? Akkor rá kell bizonyítani!
Amúgy pedig Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> Tárolás -> Lemezkezelés; ha itt már megjelenik a vinyó, akkor jobb klikk rajta, oszt lehet formázni. Itt majd eldöntheted, hogy FAT vagy NTFS legyen-e. -
Hunter2
addikt
válasz
Ricardo128 #35361 üzenetére
nálam a speedfan simán megy win7 64 biten.
-
C0d3r
addikt
válasz
Ricardo128 #35361 üzenetére
ASRock-nál az OC Tuner-ben van lehetőség az állítására, ha jól tudom CPU cél hőmérsékletét lehet megadni. Letöltés
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz
Ricardo128 #35154 üzenetére
Dobd ki a vinyót.
Persze csak akkor, ha biztos, hogy nem a telepítő cd rossz!
Esetleg egy linux live cd-vel megnézheted, hogy a gép többi része mennyire működőképes. -
Ricardo128
senior tag
válasz
Ricardo128 #35154 üzenetére
Na végre, bejött a telepítés. Írja kifelé, hogy mivel jobb az XP meg minden. Már 5perce azt írja, hogy "A telepítés megközelítőleg 39perc múlva készül el"
Na most írta ki, hogy 37 perc múlva, és csinálja az eszközök telepítését. Eddig még egyszer sem jutott XD -
oregcsóka
őstag
válasz
Ricardo128 #34858 üzenetére
Vedd ki a pipát a mikrofon boost (erősítés) kockából, és jó lesz. (Vezérlőpult)