Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Aktív témák
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
megoldható valahogy, hogy egy bizonyos elinduló exe alapból alacsony prioritást kapjon?
tudom, batchból megoldható, de nekem valahogy rendszerszinten kell, mert egy másik program hívja meg ezt a bizonyos exe-t, tehát jó lenne, ha ekkor már tudná a Windows, hogy az adott programot azonnal alacsony prioritásba kell sorolni.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
NaNorbert #43697 üzenetére
Hát egy kicsit necces. A GTS 250 130Wkörül mozog terhelve, a 285 is bekajál 110 W körül + a proci is 6magos, 125W . Ha csak ezeket összeadod már 360 körül jársz... (A tápok nem nagyon szeretik a tartósan 80 % (470x0,8=376 fölötti működtetést.) Bár egy minőségi tárpól van szó, nem biztos, hogy elbírja a két VGA-t. Azért kérdezz rá ITT is. (bár nem konkrétan ez a téma, de pörög a topik, és hozzáértők segítenek.)
Jobbik eset: el sem indul; rosszabbik eset; menet közben újraindul, hibázik dvd írásnál, fagyogat.
[ Szerkesztve ]
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem.
Van egy TT TR2-470 -es tápom.
A gépemben van egy GTX 285 EVGA, és egy 945 amd proci alap órajeleken, 3 giga ram, 3 500gb vinyó és egy SSD. Ezt megspékelve egy LAing DDC-1T szivattyú a 10W -os vagy 18W os.Van itthon még egy Asus GTS 250 512 -es.
Ezt bemerjem rakni PhysX -nek?Jobbik és rosszabbik esetben mik történhetnek?
-
BullZeye
veterán
Elég könnyedén kipattintható, ha van egy kevés műszaki érzéked.
Mielőtt beadnád műszerészhez, akik elkérnek 4-5k-t csak amiatt, mert átveszik, a helyedben megnézném, hátha kicsit koszos lett, és ez a baja. Visszarakni már viccesebb, de az sem vészes, általában csak rárakod, és benyomod, és beugrik helyére automatikusan. Teljes angol bill hozzá egyébként, amiből lehet alkatrészeket kiszedni szállítással 3.5-4k~ ebayről (16.98$ volt a legolcsóbb most).DVD író az tömegbetegség, 10 laptopból 8nál tönkre megy előbb vagy utóbb, legalábbis az eddigi használt laptopoknál ez az arány az ismerőseimnél.
-
Entryy
aktív tag
válasz
Realradical #43691 üzenetére
CCleanert naponta használom és ott be van állítva a cookiek törlése is.
Gyanítom én is,ha a Chrome-tól megszabadulnék nem lennének ilyenek, de sajnos eléggé bevált. -
Entryy
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, lehet, hogy nagyon láma, akkor sorry.
A netes követéssel lenne kis problémám.
Szeretném teljesen kiirtani az életemből.Pár napja googlen rákerestem a KERS rendszerekre. Ma begépeltem a www.youtube.com ot és az első oldalon csak KERS es videók.
Nyilván nem véletlenül.
Chrome-ot használok, de nem inkognítóban, mert bezárás után nem tér vissza a megnyitott oldalakra, youtube regem (tudtommal nincs) google től csak gmail-t használok.
Mindezt pedig mobil nettel teszem, napjában 5 különbözővel, tehát az ip-m az nagyon is dinamikus. Android nincs jelen.Mit tehetek?
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi Asus A6RP notebookom. A következő hibákra keresek megoldást:
Nem működik a nulla és az egyes gomb. Ha benyomom ugyanolyan, mint a többi, ugyanúgy visszaugrik, semmi mechenikus hibát nem tapasztalok.A másik, hogy meghalt a dvd írója. Nem is látszik már az eszközkezelőben. Felpörög kiadja a tálcát. De előtte is sorra rontotta a lemezeket. Ha jól emlékszem valami matshita van benne. Fogalmam sincs, hogy milyen csatolófelülettel rendelkezik. Ha renedelek valamilyet nem lesz gond a tálca műnyag lapjával? Hogy nem passzol esetleg a házba... Vagy ez szabványos?
Köszi előre is a válaszokat. -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
az összes hirdetésem szeretném be linkelni de mint itt is probáltam [link] azt írja ki linkre kattintás után hogy Nincs találat.
valaki tudna segíteni ? -
gonba
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hol van a kérdésemnek megfelelő topik, ha rossz helyre írok, előre is elnézést.
A segítségetek szeretném kérni, néhány hardverem beárazásához. Új konfigot veszek, és a régi alkatrészeimet szeretném eladni, csak nem vagyok vele tisztában, hogy mennyi az az ár, amit elkérhetek érte, úgy, hogy el is tudjam adni.Az alkatrészek:Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200), H/T, 800 mhz FSB CPU
2*1 GB KINGMAX PC 3200 DDR Ram
Radeon X1950 PRO 512 MB AGP videokártya
Chieftec 400W-os tápA válaszokat előre is köszönöm!
-
tomgabor
senior tag
válasz
boby13friend #43671 üzenetére
Akkor gondolom TV adást nem is néz
-
OTP_Segitunk
csendes tag
válasz
kungzi #43617 üzenetére
Szia,
A hitelkeret a beállítás után bármikor automatikusan felhasználható, akár bankkártyával fizetsz vagy veszel fel készpénzt, akár számládról utalsz, vagy szolgáltató díjat egyenlítesz ki. Ha nem szeretnél a hitelkeretedből költeni, érdemes a tranzakciók előtt ellenőrizni egyenlegedet.
OTP Segítünk
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Tud valaki androidra olyan appot amivel wifin keresztül tudok filet küldeni? Nem nagyon találtam semmit :S És ha látnám a PC-n megosztott mappákat az még jobb lenne
Köszi!
-
Jim-Y
veterán
válasz
boby13friend #43665 üzenetére
Szerintem túlmelegedés, nekem az alaplapim csinálta ezt, ugye azon kis szirszar hűtőborda van, és mikor az átmelegedik akkor FPS droppom lesz.. Lehet nincs jól megoldva a ház szellőztetése. üdv
-
VinoRosso
veterán
válasz
pocokxx #43666 üzenetére
Nem. Laptopon wifi -s kapcsolat van. Itt van net. Az asztali gép van Ethernet -en keresztül rádugva a routerre, és itt nincs net. LAN mindegyik gépen van, tehát tudok turkálni az asztali gépről a laptopon és fordítva. Viszont! Pingelni nem tudom a laptopról az asztalit, sem a routerről az asztalit és ez az amit nem értek.
-
Damage
senior tag
Tilt shift progit vagy plugin-t (Aperture 3, PS CS4 vagy 5) keresek Mac alá! Természetesen nem probléma, ha pénzbe kerül, de az ingyenesek is érdekelnek (csak azok, amik nem vízjeleznek, korlátozás nélkül használhatóak)!
-
Realradical
őstag
válasz
boby13friend #43665 üzenetére
1. Túlmelegedés jó eséllyel. Aida64el meg tudja nézni.
2. Rossz RAM időzítések a BIOS-ban.@VinoRosso
Nem lehet, hogy csak DNS nincs? Ha IP címet írsz be a böngészőbe nem működik? Tűzfal beállításokat néztél?[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
VinoRosso #43664 üzenetére
Tehát az asztalon működik vezetékkel? A laptopon meg csak a wifi megy? (Halkan jegyzem meg, hogy a WAN.ba a modemből érkező kábelt kéne dugni, és mindkét gépet LAN ra dugni.)
boby13friend: 50 Fps nem elég....?
Milyen játéknál csinálja ezt? Lehet, hogy más DX-ben kéne futnia.
[ Szerkesztve ]
-
boby13friend
csendes tag
sziasztok!
van 1 ismerősöm akinek ien baja van:
-100 főlé mennek az fps-ek játékoknál szépen futank 5 perc után felére csökken az fps-ek száma
-ramja pedig csak 800-ason fut az 1333Mhz helyettien konfigja van:
LAP: Asus p5g4t-m lx
CPU: Intel pentium d 950 3.4ghz
VGA: Asus hd 6850
RAM: Kingmax 2gb 1333hz (nem kit)Szerintetek mi a baj?
-
VinoRosso
veterán
-
tomgabor
senior tag
válasz
pocokxx #43661 üzenetére
Csak az a cél hogy ne zúgjon, próbáltam úgy hogy csak a fülest használtam 3m-ről az erősítőt áramtalanítottam a hangfalak 2m-re vannak a PC-től de semmi változás, a HDD olyan messze van amennyire csak lehet, azt tudnám csinálni hogy kiveszem berakom egy külső házba és úgy használom eSatán keresztül.
Még ez talán belefér: a 30e alaplapnál áthúz a hang a 40e konzolnál meg nem, komolyan nem értem az egészet.
A dugdosás már megvolt.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Páter noster #43659 üzenetére
Érdemes lenne bele nézni a gépbe is. Nem mozdult-e ki valami. (alaplap világít-e, ramok a helyükön vannak-e, a lapra dugott vezeték passzole-e) Egyébként a felsoroltakat simán el kell bírnia egy 6os elosztónak.
tomgabor: A hangkártyához annyit, hogy szvsz elég lenne egy ilyen is, ha csak az a cél, hogy ne zúgjon. De megpróblákozhatsz azzal is, hogy odébb teszed a winyót az alaplapi hangkártyától, a hangfalakat meg a géptől.
VinoRosso Ugyanarról a gépről próbálod elérni a vezetékest és a vezetéknélükit is? MAC szűrés nincs véletlen? Router áramtalanítás és/vagy ipconfig /renew (cmdbe) ne oldja meg a gondot?
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Van egy D-link DIR-501-es router aminek a wifi portjai tökéletesen működnek jön rajta a net, a LAN portok viszont félig süketek. Azért csak félig, mert a gépről elérem a routert, tudok állítgatni mindent a menüben, viszont system testnél amikor a saját hostot pingelem, nem reagál se név se IP alapján,csak time-outtal elszáll. Az a gond vele, hogy bár a routert elérem, de nem jön át rajt a net, tehát vezetékről nem lehet használni a routert.
Ötlet ?
edit.:
Most néztem meg, hogy LAN is működik, tehát a belső hálón lévő gépet akár wifis akár sima el lehet érni.
[ Szerkesztve ]
-
Páter noster
csendes tag
válasz
pocokxx #43657 üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál
A gépből csak a kábelek lettek kihúzgálva, azokat leellenőriztem már vagy 10x.
A gépben minőségi cuccok vannak többek között egy Fsp táp, ami 340 W-os...
Az elosztó 6 lyukából: 1. gép táp kábel 2. monitor táp kábel 3. hangfal kábel 4. asztali lámpa5. router 6. nem tudom mi ez, a másik kis doboz a router mellett, de ez is kell a nethez
Még nem próbáltam kihúzni a routert meg a másikat, de majd kipróbáljuk...De amugy nem ugy van h ha mind a 6 lyuk foglalt is működnie kéne?Köszönöm mégegyszer
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
tomgabor #43656 üzenetére
Szinte mindegy, bár a 2000 Ftos még nem biztos, hogy nem "húz át"
Grib Mate ajánlásaPáter Noster: Mennyire lett szétszedve a gép...? Nem lehet, hogy valami rosszul lett összedugva, vagy kimozdult a helyéről? Pontosan milyen gépet kéne ellátnia, és mik vannak még ugyanazon az elosztón? (Ha kihúzol minden mást, akkor működik...?) A befűtést tudod ellenőrizni HWMonitor-ral.
[ Szerkesztve ]
-
Páter noster
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok: van egy pc-m ami hibátlanul működött a szobámban, de most átszereltem tesóm szobájába. Semmilyen hardveres vagy szoftveres változtatás nem történt. Az új helyen viszont kb. 20 perc után lefagy (egér nem mozog, ctrl+alt+delre is süket marad)...
Az lenne a kérdésem, hogy ennek mi lehet az oka? Nekem is van 2 tippem, de lehet h falból rosszak: 1. nem lehet e hogy közel van a falhoz és nagyon befűt magának? (bár már előrébb húztam továbbra is lefagyogat) 2. a hosszabbító amibe be van dugva 6 lyukú és mind a 6 foglalt, és mind a 6 használatban is van... nem lehet hogy le van terhelve és nem kap áramot?A segítségeteket előre is köszönöm.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
bimbilla09 #43650 üzenetére
milyen op rendszer? prime vagy everestes cpu teszttel sem mozdul meg?
tomgabor: Épp tegnap jött elő hasonló probléma. Az átnyékolás nem tökéletes; hangkártyát kellene venni.
vikvuk EZ alapján korrekt árnak látszik. Persze használtan lehet olcsóbb, ha nem ódzkodsz tőle.
[ Szerkesztve ]
-
vikvuk
senior tag
FSP 400W van olcsóbb & jó?
-
tomgabor
senior tag
Szisztok, Egy olyan problémám van hogy ha a HDD tölt recseg a hangfal és fejhallgató.
Gigabyte EP45-UD3LR alaplap integrált hangkártyáját használom, valaki találkozott már ilyennel? -
bimbilla09
tag
válasz
pocokxx #43648 üzenetére
érdekes. toltam az arcába egy MoH 2010-et, meg sem mozdult az 1.es számú mag.
megpróbáltam egy rFactorral is, akkor sem mozdult meg, viszont az 1.es számú felkúszott 100%-ra. ha jól tudom, akkor a MoH2010 be is van rakva EasyToolz-ba, tehát elvileg el kéne osztania a terhelést a 2 magra. -
kukinyo
addikt
válasz
bimbilla09 #43647 üzenetére
Szerintem nem baj.Olyan alkalmazások futnak amit simán elbír 1 mag. Minek menne a másik? Csinálj az everesten belül egy rendszer stabilitás tesztet.Akkor biztos pörögni fog a másik mag is.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
bimbilla09 #43647 üzenetére
Ha valamivel terheled a procit, akkor megmozdul? (everestben is van System test Stress CPU vagy hasonló) Ha igen, akkor nem kell vele törődni. Érdekes, de baja nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bimbilla09
tag
üdv. megint egy amatőr kérdéssel fordulok hozzátok
adott egy amd 2,20GHz 4200+os 2magos processzor. na most, everestben nézegetem, és a CPU kihasználtságra azt irja, hogy csak a 2-es mag pörög átlagosan 25-30 %-on. az 1-es mag meg sem moccan.
ez baj ez vagy normális ?
a választ előre is köszi.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
G@bi90MR #43645 üzenetére
Mekkora terhelésre van hitelesítve az elosztó...? Max a fesz ingadozás miatt okozhat gondot. Szerintem más nem nagyon lehet. (100W körül esznek a hűtők és általában 1500W ra vannak még a leggagyibb 6os elosztók is hitelesítve.) Az is lehet, hogy csak vmi nem ment vissza rendesen a helyére.
[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
G@bi90MR #43640 üzenetére
Visszaraktam mindent eredeti helyére, belőttem ugyanazokat a beállításokat, most pedig vígan fut.
Mi a fene? Egy dologra tippelek még, nem tudom lehetséges e, a hosszabbító, amiről a tápot kapja a gép, közösködik még egy hangfalpárral, egy routerrel és egy Zanussi hűtővel. A hűtő nem "zavarhatja" vmi módon a gépet? -
DJ WOKKY
addikt
válasz
jonnyjoker01 #43642 üzenetére
attól függ milyen is az a cpu pontosan. ha dual, és van vagy 2-3mb chase-e akkor az már jó
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #43642 üzenetére
és még plusz egy (szerk. idő ljrt.) kérdés
lehet "bővíteni" () egy laptop prociját?
-
kukinyo
addikt
válasz
.bableWes #43639 üzenetére
Hiába próbálsz fölényeskedni,ha esetleg nem lennél jó mondat értelmezésben,leírom még egyszer:ha olvastad volna a szabályzatot nem tettél volna fel ilyen kérdést.Ha viszont még is olvastad akkor direkt vétettél ellene,ha kiemelted a szöveg egy részét ha nem.
Leesett.[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
nem nyitom meg a vitát és itt le is zárom részemröl. olvasd el a kérdésem, hátha leesik miért emeltem és huztam ki a fontos részt.
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !!!
Segítség kellene.
A pendrive-ről véletlenűl fontos solgokat adatokat töröltem. Hogy tudom visszaszerezni a törölt adatokat ?
Kellene gyors segítség.Köszönöm !
-
DJ WOKKY
addikt
-
jozsi252
veterán
Tudnàtok mondani olyan oldalt ahol motorosruhák vannak? Nagy választék legyen.. Téli, nyári, vìzhatlan, illetve akár fűthető is. Thx előre is.
Elsősorban a flash player ùjratelepìtésére gondoltam. Majd ha nemsegìt akkor os.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
G@bi90MR #43628 üzenetére
Pedig nem egy rossz táp. Mik vannak rákötve? Hány W pontosan...? Bios frissítés? Eddig is 2gb ment benne? RAM test...? (Nem úgy, hogy beteszed és elindul-e, hanem valami bootolós memtest féle progival)
viperabácsi: Ha chrome-t használsz akkor a böngészőt. Firefox esetében a flash playert kéne újratenni
[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
pocokxx #43626 üzenetére
FSP BlueStorm 2. Mikor megvettem, 2 hetet bírt, egyszercsak nem adott le semmi feszt. Garanciáztattam. Azóta jó, vagy jó volt. 2007 08. havi a táp és a lap.
kukinyo: Végignéztem mindegyik slotot, a 2x1GB ADATA-val és a 2x1GB Elixirekkel is single és dual channelben egyaránt, 1GB rammal is végignéztem mindegyiket. Amint 2-nél több giga kerül bele, fagy.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Hatalmas problémám lenne a legrosszabbkor!Pár hete néha csinált olyat a gép, hogyha megnyomtam a bekapcs gombot, bekapcsolt, majd egy fél másodperc múlva pedig ki. Utána hiába nyomogatom a bekapcs gombot, semmi sem történik, tápkábel ki-be és nagy nehezen ismételgetve ezt, elindult. Ez előfordult 3x maximum, utána mintha mi sem történt volna. Ma szintén ez a procedúra következett, de már akármit cisnáltam, nem akart bekapcsolni. Ramokat kikaptam, majd vissza, bootol, de le is fagyott. Összes ram ki, úúgy elindult és jelezte a ramok hiányát. Végignéztem egy rammal mindegyik slotot, így nem volt gond 1GB rammal. 2gb is ok, 3 bootnál lefagy, 4 szintén lefagy memória leszámolásnál. A kérdésem az lenne, hogy ez miféle hiba lesz? Az már tuti, hogy deszkában megfőtt valami, 2gb memóval eldöcög most. De a táp? Esetleg a többi alkatrész? Esetleg a táp miatt történt most ez? Ti mire tippeltek? Egyelőre úgy néz ki, hogy 2gb-nál nincsenek a nem kapcsolok be effektek.
Előre is köszönöm! -
DJ WOKKY
addikt
válasz
jozsi252 #43615 üzenetére
kisebb erővételű a dolog, hogy ha megpróbálod csak a flash playert újra tenni. S talán még lehet segít is.
(#43617) kungzi: felvételt nem tudom, ha van még rajta +80 Ft, akkor mind az 5000-et fel tudod venni, de csak azért, mert ennyi kifutja az ATM kezelési költségét. Egyébként levásárolhatod, feltölthetsz vele mobilt, kiveheted kp.-ben, azt csinálsz vele amit akarsz, ez nem szokott korlátozva lenni.
Vagy leveszed az 5e Ft-ot és majd legközelebb jóvá lesz írva a kezelési díj. ezt most nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
sziasztok
melyik a szemkímélőbb egy játékban,ha 59,60 vagy 75hz-re van állítva a frissítés? -
válasz
INMOTEP #43616 üzenetére
1. lehetőség: A BIOS-ban a SAPTA módot native helyett compatible-re állítod
SATA Devices Configuration -> ATA/IDE Configuration -> itt kell Compatible-re állítani (remélem)
2. lehetőség: nLite-tal integrálod az AHCI-s driver-t a telepítőbe, és simán telepíted
3. lehetőség: Amikor meg lehet neki adni driver-t, akkor floppy-n beadod a megfelelőt... -
kungzi
veterán
sziasztok
otp junior bamszamlam van. raraktak 5000ft hitelkeretet. ezt keszpenz felvetellel fel tudom venni? csak, hogy tudjam nehogy felvegyem
elore is koszi
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,Windows telepítésében kérnék segítséget mert elakadtam .Adott egy MSI 945PL Neo3 alaplap , hol lehet beállítani hogy sata 2 hdd re tudjak XP-t telepíteni ? első ujrainditásnál hibaüzenettel nem folytatódik a telepítő tovább .Ugyolvastam hogy valamit a bios-ban kell beállítani hogy felismerje az xp a Sata meghajtó driverjét
-
jozsi252
veterán
válasz
viperabácsi #43611 üzenetére
Pontosan mit akarsz nézni?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
viperabácsi #43611 üzenetére
újratelepítés, és egy vírusirtás esetleg jól jöhet.
-
viperabácsi
addikt
üdv
Van egy gondom a flash player folyamatosan szaraxik valamiért.Ha 720 pixelre vagy 1080 pixelre váltok azonnal összeomlik a flash player.Van még olyan is amikor nem teljes képernyőn van akkor is olyan a kép minta full screenen lenne csak a kép egy része látható.Mi okozhatja ezt?
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, a systemini nevezetű bolt mennyire megbízható? Van valakinek tapasztalata velük? üdv
-
.bableWes
őstag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne elöször, hogy itt meg lehet-e kérdezni azt, hogy a koliba a netet, hogyan lehet "kiütni" ugy, hogy pl. lehessen játszani rajta ( cs 1.6, full tilt poker stb.). nem torrent és hasonlo dolgokra kellene.
Ha lehet, akkor valaki világositson fel, ha pedig ez tiltott itt a ph-n akkor vegyétek tárgytalannak.
Elöre is köszönöm!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
egy eee pc re telepítettem xp-t. minden rendben ment, addig, amíg az asus oldaláról letöltött touchpad drivert fel nem telepítettem. azóta nincs touchpad... illetve a jobb bal klikk működik, de a kurzor nem. hogy tudom levenni a drivert? ha vezérlőpultból törlöm az eszközt azonnal újratelepíti...
köszi
szerk.: sikerült billentyűből visszaállítani az előző drivert, tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD