Hirdetés
Aktív témák
-
vanye
senior tag
válasz
dvd_R+ #42198 üzenetére
Feltúrtam a netet. de csak egy, a hivatalos Logitech-fórumbat írt kommentet olvastam, miszerint a használati távolság gyakorlatilag használhatatlan.
A vásárló panaszkodik is rendesen, hogy sehol nincs feltüntetve, hány méteren belül jó még a kütyü. (Gondolom, nem véletlenül...
) Itt az angol forrásszöveg.
Sztem ennek fényében eléggé felejtős a cucc.[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
egy ilyen vezeték nélküli szett hány méterig érzékelődik ? [link] -
Satyricon
addikt
Hali srácok!
Megpróbálok mindenkinek egyszerre válaszolni!
GrandeP: A Tündérmackó baromi jóóóó, de sztem csak nekem tetszene egyedül a családba...
Lompos48: Persze, lehetsz!A a Brutuson erősen gondolkoztunk...
Realradical: Bogyó azért nem jó, mert azt ő maga fogja csinálni...
pocokxx: A Zeusz is nagyon jó, csak az a gáz ezzel a névvel, hogy a Sony Ericsson progija jut majd mindig eszembe róla, a SE-US
DJ WOKKY: A tigris is nagyon tetszene, de sajna nem csíkos a kutya... :SEgy-két név nagyon megtetszett, elgondolkodunk a dolgon, aztán holnap kap valami nevet, szerintem ezek közül!
KÖSZIIIII
Üdv
SatyriconSzerk.: Am szívem szerint fekete pákónak hívnám a kutyust(Csak vicc)
Vagy Marduknak
Ez sztem elég brutális név lenne...
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Van nekem egy Logitech MX518-as egerem, és érthetetlen módon egyet gondol, és elállítja az érzékenységet (DPI), általában egyel lejjebb. Szoftverrel és nélküle is. Valakinek valami ötlet ?
-
s-men
tag
válasz
Kezdő vagyok #42189 üzenetére
Szerintem semmi jelentősége...nekem is volt hasonló....régebben volt egy 1700 napot megélt winyóm így külső házban...(nem emiatt döglött meg, hanem a volt párom leejtette
)
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Van egy külső WD HDD-m.
Ha rámegyek a "hardver biztonságos eltávolítására",nem áll le,pörög tovább a HDD.
És úgy húzom le.
Ez baj-e?
Windows 7 Prof 64 bit-em van.
Azt mondják,XP alatt rendesen leáll.
Nem pörög az eltávolítás után.
Van ennek jelentősége?
Okoztam valahol valamiben ezzel bajt?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Mardel92
tag
Sziasztok!
Lehet hülyeség, de van olyan ODD PC-hez ami a korongot nem tálcán veszi be, hanem "beszívja" mint az autókban?
És ha igen mi ennek a neve? Az istenért nem találom
Kösz!
-
Castin
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni ezzel a problémámmal kapcsolatban?
Fontos lenne, mert gyak használhatatlan így a gép. Biztos vagyok benne, hogy valami beállítás probléma. Nem volt valakinek hasonló gondja?Még annyi, hogy ez nem rendszer vinyó, erre csak a cuccokat teszem, viszont az utorrent is lassú a gond miatt.
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
a következő gondom van:
adott egy asus router, rajta tomato fw. azon pedig egy külső hdd (tulképp kettővel is próbáltam, ugyanez az eredmény.) a hdd formázás után van. ntfs.
usernév, password beállítva.
a gond az, hogy win7 64bit alatt nem látom a tartalmát.
nem fér hozzá. hiába írom be a jelszót
viszont érdekes, hogy total commander látja a könyvtárstruktúrát, de fájlokat nem tud megnyitni.
ugyanezen a gépen ha indítok egy virtualis xp-t, az gond nélkül látja a jelszó megadása után.
fájlokat is megnyit.
androidos okostelefon szintén.bármi ötlet?
-
GrandeP
addikt
-
bivalyolo
őstag
válasz
GrandeP #42169 üzenetére
nem hülyülök veled tisztába vagyok vele, hogy nem pont annyi a hely egy vinyón mint amit ráírnak..
320 gigás hitachi
38,9 giga a C
259 giga a Dna most a 259-ból 52 van lefoglalva és 177-et látok.
259-177=82 tehát hova lett a 30 giga?
pocokxx: már néztem. elvileg semmi..
[ Szerkesztve ]
-
-
bivalyolo
őstag
válasz
GrandeP #42166 üzenetére
Üres volt, mert vadiúj a vinyó és amikor létrehoztam a 2 particíót teljesen jó volt.
a rejtett fájloshoz: S-1-5-21-2982617466-1922656834-3861846276-1000 ilyen mappák vannak benne a C-n 1db, a D-n 4db törölni nem tudom őket..a méretük 0 bájt.
a rendszervisszaállítási pontokat nem a C-re teszi?
a D-n nincs beállítva.. -
lalimano
tag
válasz
Realradical #42144 üzenetére
Ezt írja ki, aztán megkérdezi, hogy most indítom-e újra a gépet.
De újraindítás után se lehet bekapcsolni a .Net Framewoek 3.5-öt, ami kicsit idegesítő, mert se GTAIV-ezni se Sony Vegas-ozni nem lehet -
GrandeP
addikt
válasz
bivalyolo #42165 üzenetére
Akkor is üres volt mielött új rendszert tettél fel?!
Mert ha nem, akkor a "régi rendszer lomtára " még lehet h teli...
Rejtett fájlok között keress olyat h $RECYCLE.BIN / vagy RECYCLER és töröld a benne lévő fájlokat, majd aztán ürítsd megint a lomtárat....
Vagy pedig a legútobbi kivételével az összes rendszer visszaállítási pontot törölni...
-
bivalyolo
őstag
Hali
Egyik napról a másikra eltűnt 30 giga a D particiómról.
A 269 gigából lett 177 giga pedig csak 52 gigát foglal ami rajta van.Tegnap töredezettség mentesítettem(win7 beépített) mert 40%-os volt már, gondoltam ráfér.
utána vettem csak észre igazából, hogy mit mutat persze lehet az is hogy már előtte is ennyi volt.. sajna nem figyeltem..vmi ötlet, hogy ez mitől lehet?
-
GrandeP
addikt
Nálunk "falun", ami nagyobb mint egy sámli az Cézár, ami kisebb aaz pedig Zsömle...
De most télleg csak szerintem gáz a kérdés?!
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Realradical #42158 üzenetére
Az előbb mellékelt "gazfickó-tróger-bohóc" neve Bogyó. Itt sertepertél a lábamnál az asztal alatt.
-
Satyricon
addikt
Srácok
Ma vásároltunk egy Hófekete(
) Cane Corso kiskutyát. Szeretnénk felvágatni a fülét, szóval nagy korába nagyon brutális kinézete lesz... Mondjatok már valami jó nevet, mert mi nekünk nem jut eszünkbe semmi jó. Oldalakat ne linkeljetek be, mert már szinte mindegyik kutyaneves olalt néztük.
alami brutkó név kellene...
[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Realradical #42149 üzenetére
Köszi a válaszokat (#42148) Jim-Y !
Simán legyalulnám,ha nem kellene lementenem 1 pár dolgot
Remélem sikerül megbütykölni
Üdv,
-
GrandeP
addikt
De a töltő, az nem mondja meg a notinak h ő most mikor és hogy dolgozzon...
Azt a bios/windows mondja meg, az h kisebb volt a töltő kapacítás, az max annyi volt, h tovább tartott feltölteni az akssit...
De h ettől neked "kisebb órajelen, és kisebb feszültséggel" dolgozzon egy noti, az eléggé nagy baromság....Akkor ennyi erővel, pc hez is csak 1000 wattos vagy nagyobb tápot lehet adni... mert a 400 környékiek állandóan power saving üzemmódba küldik a procit...
-
Jim-Y
veterán
válasz
GrandeP #42150 üzenetére
Lehet neked hülyeség, velem megtörtént, és mielőtt leszólnád, szerintünk is hülyeség volt, mégis megoldotta a problémát. üdv
Ja, hogy az energia menedzsmentre gondoltál? ott lehet hülyeséget írtam, azt nem én ötleteltem annó, de az tény, hogy a töltőcsere megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Ekkora hülyeséget honnan vettél?! Ki mesélte?!
A töltőnek semmi köze ahhoz h milyen órajelen és hogy dolgozik a proci! Bááááz, ez mára nagyon fájt...
A többi egyébként okés, de ennél a résznél most nagyon besírtam!
Egyébként, h ne csak fikázzak, csökkentett módban, egy frissetett adatbázisú malware bytesot kellene futtatni, illetve lecserélni a rajta lévő vírusirtót, lehet h már lejárt a licence és már nem is frissített...
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz
S.O.S. #42138 üzenetére
Én találkoztam már ilyen hibával, bár esetedben szerintem nem az a megoldás
Na a story, hogy munkahelyen nagyvállalati környezetben az egyik felhasználó notiján a proci állandóan 100%-on pörgött, így még egy task manager-t sem tudtam elindítani. A megoldás, hosszas tesztelgetés után az lett, hogy másik tápot kellett neki adni, mert elképzelhető, hogy véletlenül nem a saját tápját kapta egyszer. 65W-os töltővel produkálta (megj: táp = töltő nálam
) a problémát, 90W-al ment szépen. Gondolom a gyengébb töltővel energiatakarékosban ment, ahol folyamatosan 100%-on kellett járatnia a procit. Egyébként másik megoldás, hogy fújd ki a gépet egy kompresszorral ha teheted, legfőképp a CPU-t. Egyébként: cleanmgr, msconfig-ban lődd ki azokat az autonmatikusan induló programokat amikre nincs feltétlen szükség, a merevlemez állapotát nézd meg HDD sentinellel, valamint Rendszereszközök között keresd meg a Lemeztöredezettség-mentesítőt és azzal is nézd meg a C meghajtót. Remélem kiderül a hiba, üdv
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Realradical #42145 üzenetére
De az a röhely az egészbe ,hogy nem mutat semmi aktivitást a Task-ba.
-
pocokxx
Közösségépítő
Na most én is csináltam egy hülyeséget. Aki ért a VGA javításhoz dobjon egy PÜ.t...
-
Realradical
őstag
válasz
S.O.S. #42138 üzenetére
Task managerben látszik mi pörög, lődd ki és esetleg utána lesz elég erőforrás installálni. Ha úgy nem megy, csökkentett módban indítsd el a Windowst és úgy próbálj meg ráhúzni valami vírus/spyware eltávolítót. (avast/spybot/superantispywaret tudom ajánlani)
[ Szerkesztve ]
-
-
lalimano
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne:
Valahogy kikapcsolódott a .Net Framework 3.5 (nemtudom, hogyan), és nem tudom bekapcsolni.
Így próbáltam bekapcsolni, de amikor menteném a válozásokat, hibát ír ki, és nem menti el. -
vanye
senior tag
-
-
dim dim
tag
-
Szinte mindig így van
Beírok ide, és megoldom magamtól a problémámat
Elég bonyolult, de ha valakinek ilyen gondja van, akkor legyen rá itt a megoldás. Tehát a www.dllump.com-ról leszedtem a d3dx9_43.dll fájlt. Először, valaki tanácsára a system 32 mappába raktam be, és utána a regsvr32 d3dx9_43.dll parancsot ütöttem be a parancssorba. Ezt nem nagyon szerette a win, aztán láttam egy másik kommentbe, hogy a camera hack mappájába kell belebiggyeszteni a dolgot. Beraktam és pikk pakk működik. Remélem valaki másnak segíthettem vele[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
Hali !
Tud valaki egy USB-ről indítható viruskeresőt ajánlani!
Anyám notebook-ján állandóan 100% megy a proci. Biztos valami virus lehet.Köszönöm.
Üdv,
-
s-men
tag
Sziasztok!
Lenne egy elég nagy problémám.
Nemrég AMD platformra tértem át.
Phenom II 555 procim van alapon megy teljesen, MSI 790GX G65 alaplapom, Sapphire 4670 HDMI vga-m, 2x2 Gb 1333 DDR3 memória.
Hibajelenség: Win7 és xp alatt is észlelhető volt.
Counter Strike Source indításánál szépen megy felmegyek szerzerre játszani...amint belépnék játszani kifagy a gép...megy tovább a gép úgy hogy fekete a monitor...
Ezt a jelenséget akkor is csinálja mikor MSI Kombustort indítom (cpu tesztelő).
Nincs kék halál és hiba üzenet sincs...Furcsa mód elég sok játék semmi hiba nélkül megy: Left 4 Dead2, Burnout Paradise, R.U.S.E....
Tippelek valami kompatibilitási gondra de okosabb emeberet kérdeznék...mi lehet a gond???
Köszi előrre is a segítséget!
-
Castin
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a WDC winchesteremmel. Mégpedig az, hogy most telepítettem újra a win7et és elfelejtettem hol tudom beállítani, hogy ha file-okat másolok vagy a netről erre a vinyóra töltök le, akkor ne lassuljon be iszonyatosan, sokszor az azt éppen kezelő program (pl total commander) teljesen meg is fagy, aztán egyszercsak tovább indul. Tudom, hogy csak beállítás kérdése, de elfelejtettem hol tudom beállítani azt, hogy normálisan kezelje a win a vinyót. Tudtok segíteni?
-
DJ WOKKY
addikt
én ennyire ijesztő nem akartam lenni, de az biztos, hogy a minél korábbi táp csere hardvert menthet !!!
na és igen, 400-450W-ig már 10 alatt is lehet találni használtan minőségi tápokat. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Perillustris #42106 üzenetére
Próbáltad átállítani "Legacy IDE-re?" Vagy másik Sata foglalatba? Esetleg BIOS frissítés...? Van másik meghajtó a gépben, a mi telepítés közben rá volt kötve? (winyóra gondolok elsősorban)
-
-
törölt tag
Üdv!
Létezik olyan megoldás, amivel meg tudom gátolni/félre tudom vezetni a router LOGolás-át?
(Egy proxy szerver ugyebár az én szempontomból felejtős...)
Köszönöm! -
vanye
senior tag
válasz
dim dim #42121 üzenetére
Azért ez nem ugyanaz a kategória... A 4:3 -as kép 16:9-en teljes képkitöltés esetén torzul, hülyén néz ki. Csak azért így nézni rajta valamit, mert akkor valóban ki van használva a monitor/TV - na ez hatalmas FAIL! (Gondolom, ha van/volt biciklid, azt sem hajtod/hajtottad napi 5-10 órát, csak hogy ki legyen használva. De ugyanez igaz bármi másra is.)
-
D.Orion
veterán
válasz
kodaek #42110 üzenetére
CPU/RAM/NB feszültségeket nem állítottad? Nincs tuningolva semmi? Ha igen, akkor vegyél vissza mindent alapbeállításra, vagy csak simán nyomj neki egy bios resetet.
Ha teljesen új a gép, akkor kérdés, hogy minden alkatrész új-e és biztosan hibátlan? Tápegységed mekkora és milyen márkájú?
-
vanye
senior tag
válasz
dim dim #42116 üzenetére
Nem értem ezt a "töltse csak ki a képernyőt!"-hozzáállást... Valahányszor vmelyik olyan ismerősömhöz megyek, akinek 16:9-es LCD-tévéje van, a 4:3-as kép szinte minden esetben teljesen ki van nyújtva. Hogy hogy a f**ba nem zavarja őket, hogy az alakok tömzsik, az arányok torzak... Komolyan nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
dim dim
tag
Üdv fórum!
Új laptopom van. 16:9-es képernyő, geforce gt335m vga.
Az előző laptopom egy régi 4:3-as lcd-s gép volt, vmi intel gma kártyával.
Szeretek régi játékokkal játszani. Nem ősrégi dos-osokkal (azokkal is, de arra ott a dosbox), hanem mondjuk 97-98-2000-es win játékokkal (pl midtown madness).
A gond: ezen régi játékok felbontásai a 4:3-ashoz igazodnak: 640*480, 800*600, 1024*786. A régi 4:3-as gépen a kép kitöltötte a képernyőt, de most a 16:9-esen csíkok vannak oldalt.
A VGA driver settingsben nincs stretching-hogyan lehet elérni, hogy a kép akár nyújtva kitöltse a képernyőt? Latest driver van fenn.
Ha avi-t játszok le, lehet nyújtani ahogy tetszik. Bár torz lesz, de lehet.Köszönöm
-
Willie
őstag
válasz
Willie #42114 üzenetére
Bocsi a dupláért, de már nem tudtam szerkeszteni, szóval közben rájöttem, hogy azok a portok amik nem mennek azok USB3 portok, én USB2-s egeret dugtam rá, és nem ment Windows 7 alatt vele, Ubuntu alatt pedig igen! Szóval ugyebár azt tudtuk, hogy visszafele kompatibilis, de Windows 7 alatt miért nem megy?? A legfrissebb USB driver van fent Win7 alatt, a legfrissebb BIOS van feltelepítve, valaki?
Nagyon fontos lenne.
-
kodaek
tag
Sziasztok!
Alaplapot szeretnék venni mivel úgy tűnik a mostani( MSI7379 G31M) nem támogatja a Samsung HD103SJ típusú winchestert. Gépem: Core 2 Quad q6600 egy hyper tx3-al, 2db 1 GB Elixir (800mhz), Nvidia gt 430, Codegen 450W táp
Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
Drágaságaim,
Odutta valá egy ASUS P8Z68-V PRO, melyben egy Intel® Core™ i3-2100 dolgozik, de leginkább dolgozna, melyet 4GB memória támogat.
Friss WIN7 telepítés után, mely rendben lezajlott (többször is), sajnos nem indul el az OS.
Ha a Marvell controllert letiltom a biosban, akkor a képen látható hibát nem írja ki, ám újraindul folyamatosan mielőtt elkezdene betölteni a WIN.
Kipróbáltuk több HDD-vel is (SATA).
A hiba ismert jelenség, elég sok külföldi oldalon találtam róla bejegyzést, de az egyik javasolt megoldás sem segített.
Próbáltuk a nem használt SATA csatlakozók kikapcsolásával is, minden kombinációban, de sajnos hiába.
Esetleg valakinek van tippje?
Előre is köszi,
[ Szerkesztve ]
-
vanye
senior tag
válasz
Orionk #42096 üzenetére
Egyértelműen és leggyorsabban úgy lehetne kideríteni, hogy van-e vmi gány a vinyóval, ha egy már működő rendszerbe bele tudnád pattintani, s rászabadítanál mondjuk egy HDD Sentinel-szerű programot.
Illetve (nagyon talán) még a FAT-ra formázás jöhetne szóba, de olyat manapság már ki használ Win7 alatt?...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből