Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Nekem is az a gondom, hogy nem megy rendesen a fifa 08. Belassul, akadozik. A gépem bőven a hivatalos gépigény fölött tud, és régebben futott rendesen a játék. Mi lehet a gond, illetve mi van a kodek pakkokkal?
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
-
Speeedfire
félisten
olyan kérdésem lenne h miért van az h egyes játékok elindulnak más játékok meg nem?
ut 3, cod 4, the witcher, sacred 2, bioshock, red alert 3 elmennek
cod 5, grid, colin dirt, nfs undercover meg hibaüzivel kilép?
cod 4 csak moddolva indult el /1ik file kiterjesztését át kellett írni/
én a hangkártyára gondolok de nemtudom h mi lehet pontosan, igaz nem mai a vas de elvileg el kellene h menjen rajta
3200+ barton 6600 gt 1 gb ram abit nf-s2 /alaplapi hang/
mindenből a legfrisebb driver van fent, dx 9 stbFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
mad1
veterán
-
Flomaster88
csendes tag
Hali!
Nekem egy olyan problémám van hogy feltettem a godfather nevű játékot, régebben jácottam vele, végig is vittem. De most valamiért nem akar elindulni, de fogalmam sincs miért, egyszerűen indítás után azonnal kilép és kiírja a kisablakot, hogy..... a godfather.exe hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségekért elnézését kérjük stb stb és hibajelentés a microsoftnak meg stb. Nem tudom ez miért van. Régebben ment a játék. Köszi előre is a segítséget!
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Ha van itt olyan aki gmod10-el játszik az kérem segítsen! Az a problémám hogy nem tudom a cuccokat forgatni amiket lerakok. Ha valaki meg tudná modnani nagyon megköszönném.
Üdv: Márk
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
.Gregor.
tag
Esetleg Tomb Raider?
Smith: Does Big Brother exist? O'Brien: Of course he exists. Smith: Does he exist like you or me? O'Brien: You do not exist.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Mi a címe az első Tomb Raider játéknak? Köszi
-
scu
tag
Srácok!
Lenne egy problémám. 2 napja van meg az új gépem, GA-EP45-DS3R lap, alaplapi hangkártya Realtek 889A codec. A gond az, hogy pl a gamekben ( fallout3, Far Cry2, ennyit próbáltam eddig) ha szemből beszél hozzám valaki, akkor szinte nem hallok semmit sem, ha oldal fordítok neki, akkor rendesen hallom a jobb vagy a bal hangyszóróból. Olyan, mintha azt hinné a hangkártya, hogy van center sugárzóm, pedig nincs is. Win-ben (XP) beállítottam stereo-ra a hangdalakat, de semmi változás.
Lécci segítsetek, mit lehet a gond.
Köszi
scu
-
mad1
veterán
-
misirulez
senior tag
Hello!
Bizros mindenki ismeri azt a motoros játékot amiben az volt a lényeg,hogy 2D-ben kellett menni egy dimbes dombos tájon lehetőleg minél gyorsabban, és egykerekezni meg elsőkerelezni kllt bizoynos részekénl, hogy az ember tul tudjin jutni.
Ez egy 90-es évekbelui játék, azóta észült belől java alapú online játszható játék is, és még csomó klón, amiben már krosszmotoroaal kell nyomulni stb.Mi az eredeti játék, és milyen linkeln lehet megtLálni?
Üdv
Misi -
Traxx
őstag
Üdv...Nem egy pörgős topic, de hátha...
Gondom volna...mi az oka annak, hogy totál nem érzékeli a billentyűzetet több játék? Konkrétan a Neverwinter nights 2 és a NFS Carbon...Ami a poén, hogy jó ideig kifogástalan volt, tegnap szerettem volna megint vele játszani vagy 3 hónap után, és nem akarja az igazságot. Max. az Alt+F4-re reagál, még az Esc-re sem.
A másik poén: COD4 lazán megy, Airborne, MOHAA szintén. Sem oprendszertelepítés, sem hardvercsere nem volt a gépben. Csak néhány kisebb programot (online tv, új tűzfal) telepítettem, nem tudom, ennek van-e közeA Neverwinterhez pakoltam fel magyarítást, de amikor ment, akkor is fent volt, tehát szerintem ez, mint hibalehetőség kizárva. A COD4 szintén magyar, és az rendesen érzékeli a bill-t.
A kérdéses játékok beállításait átnéztem, nem állt át kormányra, vagy másra, újratelepítés nem hozott javulást.
Vélemény?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
őstag
sziasztok
a Fahrenheit -ben a graf-ot nem lehet valahogyan 1680asra állitani? -
mad1
veterán
Tudna valaki mondani jo gitaros jatekokat?
Mint a guitar hero es a rockband?Ne szemetelj ! = Steam
-
pip
aktív tag
Sziasztok, keresek egy regi jatekot, melynek nem emlekszem a cimere sajnos. Ugy 1998-99 magassagaban jatszottam, egy gnomszeru lennyel kellett maszkalni es mindenfele kis zold gnomtarsait megmenteni, tudtak nagyokat purcolni es pofozni egymast. Igy utolag nagyon hasonlitottak a gyuruk ura gnomjara.Nem tudja valaki mi lehet a cime?
-
Flomaster88
csendes tag
válasz engineeeer #2078 üzenetére
Köszi! Már sikerült megoldani. Csak le kellett töltenem egy friss drivert az ATI kártyámhoz. Az megoldotta egyből a problémát. Úgy láccik a régiben nem volt benne a megfelelő textúra kezelés, legalábbis a wormshöz, vagy vmi ilyesmi.
Amugy meg érdekes hogy ilyenek mint FarCry, NFS ProStreet, Fear, Fear2 stb mentek simán a 2005ös driverrel. Ennek a "gagyi" wormsnek meg kellett a 2008as .
[ Szerkesztve ]
-
engineeeer
tag
válasz Flomaster88 #2077 üzenetére
Amikor hamachin keresztül játszottam akkor ugyanilyen gondom volt,fekete képernyő rózsaszín foltokkal újratelepítés nálam megoldotta.
-
Flomaster88
csendes tag
Helósztok!
Van egy problémám, a worms world party-val. A lényeg hogy a játék kezdetekor illetve töltésekor elmegy a kép. Ha belépek a játékba a menü alatt van kép, meg a beállításoknál, mindenhol, csak ha elakarom kezdeni a játékot, csak fekete háttér van, illetve esetleg foltok, egy két pont, pötty. Vagy volt hogy láttam a kukacokat de a pálya textúrákat nem. Ha van valami ötlet előre is köszönöm!
-
orkaman
csendes tag
Részemről mostanában az ingyenes online játékoknál találtam a legjobbakat. Nem mondom hogy ezek a mai játékok top grafikájú játékai, de játékélményben verhetetlenek.
Kedvencem az aeriagames játékai. (Project Torque autóversenyzős, Shaiya MMORPG) http://www.aeriagames.commost van egy új MMO játékuk, ez valamilyen hibrid RTS/RPG
Dreamlords névre hallgat. Próbálta valaki? Feltelepítettem de az iránytása felmérgelt. Érdemes mégegyszer nekirugaszkodni? -
grma
csendes tag
Azért köszi hogy megpróbáltad!
-
grma
csendes tag
Igen eredeti!
Fel van patchelve 1.6 os patch. Multiban tudok 1 pár szerverrel játszani, csak saját szervert nem tudok csinálni. Mindig elutasit... -
grma
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném.
Nem tudja vki hogy Vista alatt a Vietcong Fist Alpha nevű játékkal miért nem tudok szervert csinálni? Vmiért nem engedi. Belépni+játszani tudok bár csak egyes szerverekre.
Vki vmi help???? -
FehérHolló
veterán
-
nike_
addikt
válasz FehérHolló #2067 üzenetére
S.T.A.L.K.E.R SoC?
-
FehérHolló
veterán
Valaki tudna ajánlani egypár DX9-es szerep-kalad játékot, ami singleben is élvezhető?
Grafika nem nagyon érdekel.
(olyasmikre gondolok, mint a The Witcher vagy az Elder Scrolls sorozat)Skynet is real. It's called Google.
-
Zimmi91
addikt
-
sowi
őstag
hired guns-szal jatszik valaki? nekem amikor elinditanam kiir vmi krikszkrasz hibauzenetet es kesz...
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
sti10p
senior tag
Hi!
Mondjatok már gyorsan valami jó kis akció játékot ami elfut az alábbi konfigon is és érdemes beszerezni!:
P4 Celeron 1.7 GHZ,fx5200 128MB, 512MB ram.XY
-
total90
veterán
Szasztok!
Melyik Mortal Combat a legutolsó amit PC-re adtak ki ? A 4-es után volt még valami PC-re ?
Esetleg tudnátok valami hasonló játékot ajánlani PC-re ami viszonylag újabb ?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Tomate
veterán
Ilyen gamepadot keresek a neten már egy egész napja, de csak az ország másik végében lévő kis vidéki boltokba, webshopokban találok (Debrecen, Nyíregyháza ) Budapesten semmilyen boltot nem találok ahol kapni lehetne. Komolyan már alig hiszem el, hogy sehol nem árulnak. Ha valaki tudja hol tudok venni, vagy talál valahol nagyon megköszönöm!
-
mad1
veterán
válasz changbácsi #2053 üzenetére
Ott is van csik nem?Sajna ez ilyen,bar van ra megoldas,a topicjaban...
Ne szemetelj ! = Steam
-
changbácsi
tag
Hali!
Assasin's creed probléma, vagy nem probléma...nem tom..
Ezért mekkérdem: A 4:3 arányú monitoromon miért van alul-felül fekete csík a játék közben?
Ez a game csak 16:9 es monitorokon megy full screenben?Köszi
Changbácsi
-
Declare
őstag
Köszi , azt a memtesztet majd lefuttatom, csak olvastam, hogy kb 1 óra kell azért neki, majd hétvégén...
Érdekesség, hogy szombaton kb 2 órát játszottam ezzel a rejtélyes crysis el , reccsenés nélkül ment a dolog, majd vasárnap mondom megint játszom vele egy fél órát-órát, erre töltés után megnt egyből kidob winbe, restart mondom nem e memória fogy el, tölt kidob....mondom király.... feltettem ma a NFSU undercovert, 1280x..... max grafikán kb egy fél óra játék után semmi hiba.... Nem értem én ezt, ha valami hardver hiba lenne, akkor semminek nem kéne jól működni, ez meg aztán hogy crysis is egyszer megy egyszer nem, ilyet a világ nem látott még
Ha memteszt nem hoz semmi eredményt, szerintem kérek csere memóriát meg csere vga t és azokkal megnézem lesz e változás....[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
Esetleg valaki tudja hogy kell 5.1-es térhangzást varázsolni a Gears of War-ba?X-FI Fatal1ty Platinum Champion+Z-5500.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Ulf
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy ilyen konfigon mi futna el. Érdekelnek mindenféle játékok.
3000+A64,2GB ram,6600 Geforce. Ja és 1680*1050 kellene futnia, nem kell hogy max grafikán mennyen, csak fusson különösebb szaggatás nélkül. A Brother's In Arms simán megy....Előre is köszi.
-
Declare
őstag
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat, esetleg tudtok mondani egy memória tesztelőt amit használjak?
( vicc az egészben hogy vasárnap több órát játszottam a crysissel és egyszer nem hülyült, eggyel régebbi drivert raktam fel....de azért ennek a memóriának utánnajárok)
-
-
Declare
őstag
Hello!
Nemrég vettem a következő konfigot:ASUS P5q pro,INTEL core2duo E8400 (3.0Ghz), ASUS EN8800GTS HTDP (512Mb), GEIL Value 2*1Gb DDR2 (800Mhz).
Elsőnek a pro streetet tettem fel, minden beállítás maxon, minden szuperül ment.
Utána crysis. Elsőnek a warheadot a játék menüje bejött, játék indítás után, amikor a betöltés elérte a 100% ot se szó se beszéd kidobott a winbe. Próbáltam újratelepíteni, restartok....semmi. Utána sima crysis (többféle verzió), egyik releas ugyan azt csinálta mint a warhead, másik elindult, de egy idő után mondjuk fél óra kidob a winbe. Újra belépek, folytatom, kb 10 perc múlva kidob. Újra indítom, töltés után kb fél percig megy a game és kidob, utánna újra indítom, eléri a betöltés a 100% ot és kidob. Itt is próbáltam reinstall, ilyen driver, olyan driver semmi. Ha csinálok egy új profilt a folyamat ismétlődik. Melegedni semmi nem melegszik túl, mindent monitoroz a gép. Utánna COD world at war... ment probléma nélkül, kb 1-2 óra játék után kékhalál hogy vga bios hiba lehet vagy valami, egész gép restart, újra játékba, kb fél óra után az előbbi kék ablak.....
A fenti játékokkal, főleg a crysis nek néztem utánna, sehol ilyen panaszok másoknál.....lövésem sincs mi lehet a gond teljes a tanácstalanság pls help
Gondoltam rá hogy valami hardver, de akkor nfs nek is hülyülnie kéne, lefuttattam 3dmark ot minden full jó volt ..... -
diegho
nagyúr
Most kaptam egy Toca3-at azzal szórakozok, a szimulációhoz nulla köze van, de legalább poénos egy GP5-nek örülnék, de olyan legyen, mint a 3, mert az volt a legjobb talán. Egyik nyáron végigtoltam Ace fokozaton 100% versenytávval, minden hibalehetőséggel random időjárással, volt majdnem 10 kerékcserés versenyem, mert 10 körönként változott az időjárás
-
Raptus
tag
Fel van telepítve a videókártyát driver-e? DirectX verzió? Vagy egyszerűen csak írd be google-be és le is tudod tölteni.
diegho: Neked a GTR, GTR2 részeket ajánlanám, ezek szerintem már az általad említett árkategóriában vannak, ellenben nagyon nagy élményt nyújtanak, ha szereted a szimulációt. A régebbiek közül érdemes lenne kipróbálnod a CRC2005-öt is, ha a régebbi autók is érdekelnek, akkor a GTL-t.
[ Szerkesztve ]
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Ulf
tag
Sziasztok!
Az NFS Pro Street sajnos nem indul el.
Azt írja hogy 800*600-nál kisebb felbontásban nem futtatható, de nem értem mert a gépem bírja (9800GT, A64 3200+, 2GB RAM), nem értem.
msvcr80.dll hibát ír. -
Grungy
csendes tag
Szerintem nézd meg a következő oldalt: [link]
A Gam**pot autóversenyes részelege ez (pc) a legtöbb játékról értékelést és kritkát is találsz (angol nyelven). Ezek után meg biztos tudsz tájékozódni az árakról is pár magyar oldalon. Pl. itt: [link] vagy itt: [link]
Bocsi, hogy nem írtam konkrét példákat, de ebben a műfajban nem vagyok annyira járatos.
[ Szerkesztve ]
"It's better to burn out, than to fade away" - Kurt Cobain
-
diegho
nagyúr
válasz Honda Power #2035 üzenetére
akkor konzolos fórumon esetleg? Mivel ez alapvetően hardveres fórum, itt nem fogsz sok konzolost találni.
-
diegho
nagyúr
válasz Honda Power #2033 üzenetére
ezt talán ne a PC JÁTÉKOK főtopicban kérdezd meg, hanem egyel lejjebb
-
Honda Power
tag
Hello!
Mit ajánlotok mostanában PS3-ra? Milyen játékokat. Autós, meg fps, ugrálós-mászkálós jöhet szóba. Csak ne legyen futurisztikus. Szóval miket ajánlotok?
Honda 4 Life. The Power Of Dreams...
-
diegho
nagyúr
sziasztok
jöttem megint játék tanács ügyben. Kellene nekem egy autós játék. Vagy túraautók, vagy forma1, de inkább legyen túra. A lényeg, hogy ne legyen túl drága, mert úgyis megunom tehát 5k alatt és lehessen billentyűzettel irányítani. GRID-ben sajnos kevés a túraautós rész, ezért hamar ráuntam. Tippek? Néztem amúgy pl motogp 08 demot, szép játék, csak a motorozás olyan rohadt távol áll tőlem... Rally is lehet
[ Szerkesztve ]
-
Grungy
csendes tag
válasz lomha lepke #2030 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
-
lomha lepke
tag
És tegnap este már gyaktam is az undorító férgeket. Tényleg csak a video tesztnél kellett átállítani, patchet sem töltöttem le.
"Uram, fordítsd tekinteted Grungyra, aki oly önzetlenül oly nagy segítséget nyújtott nekem. Legyen az ő élete hosszú, szeretetben és anyagi javakban gazdag. Amen."
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
forest_ns
tag
#2013-ra valaki?
-
Grungy
csendes tag
Egyszóval ha egy kölcsönkérdm az angol verziót és azt telepítem fel eredeti cd kulccsal és az eredeti cd-t használom ( 1.12-es patch után nincs cd ellenőrzés azt hiszem) akkor probléma nélkül játszhatok a battle.net-en? Fontos lenne ha ezt tényleg megerősítenék még páran, mert nem szeretném elveszíteni a cd kulcsomat.
[ Módosította: 7 ]
-
Grungy
csendes tag
válasz lomha lepke #2024 üzenetére
[link]
és válaszd az expansion alatti linkek egyikét. Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Grungy
csendes tag
válasz lomha lepke #2022 üzenetére
Még tedd fel a legújabb patch-et és ha úgy sem jó akkor próbáld meg a következőt: indítsd el a video tesztet és direct3d támogatás helyett válaszd a directdraw-t (2d), pár másik helyen írták, hogy neki így elindult.
-
lomha lepke
tag
-
Grungy
csendes tag
válasz lomha lepke #2020 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad a probléma. Nekem is XP van fent a gépen és megy rendesen a játék, igaz ebben a gépben régebbi videókártya van (Geforce4TI), az új gépen nem próbáltam, de lehet, hogy a videókari kavar be. A hivatalos honlap szerint pedig a kiegészítő óta az xp is teljesen támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
lomha lepke
tag
válasz lomha lepke #2019 üzenetére
Up!
Légyszi segítsetek. Ma este már szeretnék játszani."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
lomha lepke
tag
Hali!
Nekem ue. a gondom, telepítés simán megy, de mikor elindítanám csak egy nagy fekete semmi, és a gép is kifagy. Mondjuk én XP-t használok, és ez nem szerepel a kompatibilis op. rendszerek között. Hogy lehet Win 98 compatibility módban próbálkozni? Telepítsem fel a Win 98-at? Azt lehet egyszerre a gépen az XP-vel? Vagy jóval egyszerűbb?
Gyári lemez a Lord of Destructionnel együtt, most vettem kilóra, csak épp nem néztem meg jól a gépigényt... pls help!"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Lada racing clubhoz nem tud valaki magyaritást, vagy legalább angol nyelvet? Oroszul elég nehéz csinálni valamit benne. -
Grungy
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: nemrégiben kaptam Ausztriából a Diablo II játékot+kiegészítőt. A játék teljesen német nyelvű és én eléggé hadilábon állok az említett nyelvvel. Battle.net-en szeretnék játszani, az account reget megtudtam csinálni, de a karakter készítésénél ugye van kettő négyzet a karakter neve alatt amit ki lehet pipálni és ezeknek nem tudom a jelentését(mi felső és mi az alsó négyzet melletti szöveg jelentése). Gondolom az egyik hardcore karit jelent, de mi a másik?
Ladder karakter, vagy expansion kari? Battle.neten még nem játszottam, de mindenféleképpen szeretném kipróbálni. Aki játszik még Diablo 2-őt battle.neten, vagy tudja a megfejtést annak megköszönném a mielőbbi válaszát. Vagy van esetleg angol fordítása a játéknak amit nem valamilyen hack-nek ismer fel a Blizzard?"It's better to burn out, than to fade away" - Kurt Cobain
-
-
-
GazsóT
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam meg a haveromtól a Diablo2-t. A telepítés sikerült, a video ellenörzés is lefutott. Elindítottam a játékot és csak egy nagy fekete képernyő lett az eredménye. Majdnem teljesen meghal a gép, pedig 2 GHz-es proci van benne. Vígan elégnek kellene lenni.
Van valakinen rá ötlete???
-
forest_ns
tag
Hali!
Most raktam először Vistat a gépemre és azóta a Far Cry-ban nem tudom használni az egeret (csak a menüben). Xp alatt eddig nem volt gond. Patch kellhet hozzá a Vista miatt? A játék 1.4-re van patchelve, a Vista Ultimate SP1 32bit-es. Ha valakienek volt ilyen problémája pls ossza meg, vayg egy hasznos link is megteszi
Előre is köszi -
Sirandrish
legenda
nekem végülis mindegy mert mint már mondodttam a Rapalat tegnap felraktam és nem indult
fekete kép jön be az exe után..nem tudja valaki mi lehet a gond?
Illetve hogy free-be elérhető-e valami pecás játék?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pörp
senior tag
válasz Sirandrish #2010 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Nincs benne nehézségi fokozat? Esküszöm hazamegyek megnézem ezt a játékot, és horgászok egyet délután. Igazi horgászás, ha jól meg van csinálva a game.
-
Sirandrish
legenda
élőben azért fogtam már pár mázsa halat játékban szerintem 3 kilót se
nem vágok be hamar mert már tépi rendesen mikor odacsürök neki..ha tovább várok akkor elmegy...mé nem igazi horgászás?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pörp
senior tag
válasz Sirandrish #2008 üzenetére
Hm... Ha élőben is próbáltad, akkor nem tom mi lehet a gond. Nem túl korán vágsz be? Ez jó beszélünk erről, mintha valós horgászás lenne
-
Sirandrish
legenda
nem ezzel van a baj..hanem kapás után nemtudom kiszedni a halat...élőbe sokkal könyebb
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pörp
senior tag
válasz Sirandrish #2002 üzenetére
Megfelelő csali, és türelem!
-
Sirandrish
legenda
válasz ScouserHUN #2004 üzenetére
nemis igaz...jelenleg 2 játék van palettán...mint mindig..ez lett volna a 3. de tegnap felraktam az rapalat és nem indult
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mad1
veterán
-
ScouserHUN
tag
válasz Sirandrish #2002 üzenetére
Te aztán mindennel játszol
-
mad1
veterán
-
Sirandrish
legenda
a Rapala Fishing és az In Fisherman megvan csak halat nemtudok fogni..ahhoz esetleg segédlet?
-
mad1
veterán
válasz Sirandrish #2000 üzenetére
rapala fishing
bass fishing
championship fishing
deep sea 1/2
matt hayes fishing
buy extreme fishingCsak hogy parat emlitsek.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest