Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Keresek egy játékot... sajnos nem ugrik be a címe pedig szerintem még játszottam is vele.
A játék maga autós és ami tupír van benne, hogy minden féle fegyverarzenál van a kocsin és így kell szétkapni az ellent a pályán.
Maga játék lényegre dettó Halálfutam...de ha jól emlékszem nem ilyen körbe körbe gyilkós volt, hanem ilyen ,,normál2 pályán kellett menni.
Szinte Crashday pályák csak fegyóval a kocsin.Nem ugrik be véletlenül vkinek mi volt ez a játék?
Előre is köszönöm!! -
törölt tag
Szevaszok
Segítséget szeretnék kérni a Guild Warssal kapcsolatban.
Tegnap megvettem eredetiben a játékot feltelepült de nem tudtam accountot csinálni.
Tehát nem tudok bejelentkezni így játszani sem.Többször próbáltam accountot csinálni
de nem kaptam visszajelző üzenetet amiben egy kód is van.Több helyre regisztráltam
így a yahoora windowslive-ra gmailre de oda sem küldték el az e-mailt.
Tehát azt szeretném kérni hogy valaki ha tud készítsen nekem egy accountot aztán küldje el nekem ide privátba az account nevet és jelszót.Amivel remélem be tudok jelentkezni majd.Amúgy a játéknál bejelentkezésnél a account névnél @ncsoft-ot kell a végére írni.A segítséget elöre is köszönöm.
-
geri306
tag
Melyik a leggépigényesebb játék manapság?
-
törölt tag
NBA 2k9 ben melyik a clutch gomb?:S hogy kell alley oop olni? ha ha rámegyek hogy gyakrolás akkor cask egy ember van a pályán és hogy lehet hogy csak 2 legyen és mind2 az én csapatomból? hogy tudjak alley oopot gyakorolni...
-
sklopp
őstag
Üdv mindenkinek, hátha van valakinek ötlete. Gép újra telepítés okán ismét felraktam a Call of Duty+United Offensive-t. Valami nem sikerült, nem indult egyik sem hiba üzenettel. Legyalultam Revo Unistallerrel, ezek után a telepítő lemezt berakva nem jelenik meg az Install menűpont, mintha telepítve lenne. Már mindent próbáltam, registry tisztítástól kezdve, de nincs változás. Köszönettel vennék bármilyen segítséget.
-
whitezo88
nagyúr
keresek egy régi kaladjátékot. egy játékmacival kellett mászkálni egy ház körül és összeszedni a kislány szülinapjára a hozzávalókat. tudja valaki mi volt a címe? (hasonló stílus mint a Putt Putt.)
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Én elkezdtem játszani unalmamban a Jagged Alliance 2vel és sehol nem találok leírást pl arról,hogy tudok fegyvereket javítani hogy tudom egységbe csapatba rendezni a katonáimat,mindegyik más szám alatt van hogy tudom megcsinálni hogy öt katonám az egyes gomb alatt legyen?
Remélem valakinek ezek rémlenek még az emlékeiben!Előre is köszi!
Tud valaki segíteni?
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Olyan játékokat keresek, ahol zenére ritmusra kell a kurzor billentyűken adott kombinációban nyomkodni. Tudok ilyeneket?
(Lehetőleg ne legyen erőmű igényes játék)
Guitar hero-k nem érdekelnekKösz!
-
Z0C!
őstag
válasz
gyáliSanyi #3683 üzenetére
hova akarsz jobbat?
100as ping alatt legyen az a lényeg
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ping-en tudok valahogy javítani? Valaki azt írta, hogy valamilyen beállítást kéne (aktív) módosítani a kapcsolaton. Így néz ki multy közben: kép CFoss nem sokat segít, 15-ös pingem van Speedtest.net-nél, ADSL Router mögül megy.Talán itt jobban értetek ehhez.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem rég írtam, hogy keresek egy autós játékot. Köszönöm is a tippeket, a GRID-et meg is vettem, a napokban felteszem.
De említettem a GTR2-t. Namost, ennek vannak újabb részei is RACE néven vagy mi. De annyi rész jött ki, hogy nem bírom követni. Van valahol egy időrendi felsorolás a részeiből?
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Én elkezdtem játszani unalmamban a Jagged Alliance 2vel és sehol nem találok leírást pl arról,hogy tudok fegyvereket javítani hogy tudom egységbe csapatba rendezni a katonáimat,mindegyik más szám alatt van hogy tudom megcsinálni hogy öt katonám az egyes gomb alatt legyen?
Remélem valakinek ezek rémlenek még az emlékeiben!Előre is köszi!
-
batnor
csendes tag
Üdv!
Keressek egy régi játékot, aminek nem jut eszembe a neve, a következő játékkal teljesen megegyezik a játékmenete csak nem flash alapú hanem egy teljes pcs game.
[Castle Wars 2]Köszönöm előre is a helpet,
Tisztelettel batnor! -
Barell
senior tag
Sziasztok. Adott a játék: Sega Superstars Racing. Nos arra rájöttem hogy az irányítást nem lehet módosítani illetve beállítani gamepadra meg arra is hogy van osztott képernyős mód. De azt pontosan hogy kell játszani? Rádugtam még 1 billt a gépre de ugysem tudtam működésre bírni.
-
mad1
veterán
-
nepszter1
addikt
Sziasztok keresek egy játékot amivel a játék közbe ceruzával lehet rajzolni minden félét amit csak akarunk és van egy labda vagynemtudom mi és annak kell tovább jutnia mindig hasonlo a World of Goo hoz de nem tudom mi a neve valamie egyszerü kis játék ennyit tudok róla.
-
martin66
senior tag
Üdv!
Tudnátok adni linket ahhoz a turbozó progihoz Dirt2-höz?
Amivel jobb grafra lehet állítania gamét DX9-ben -
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tudna nekem valaki valami olyan autós játékot mondani, amiben van belső kamera nézet, nagyon jó hangok (élethűek, dübörögjön a mély rendesen alapjáraton), jó a grafikája, de a gépemen menjen el maxon.
Régen emlékszem a GTR 2, az nagyon le tudott kötni, eléggé élethű volt, nem rég még az új NFS is bejött, már volt benne belső nézet, jó kocsik is voltak benne, grafika és a hang is jó volt csak meguntam.
Nos?
-
munky
őstag
Sziasztok!
Még a régi kínai sárga kazettás Nintendo utánzatokhoz volt egy tankos játék amelyben ha jól rémlik akkor a bázisodat kellett megvédeni (amit egy sas szimbolizált) az ellenséges tankoktól. Amolyan Pac-Manhez hasonló kinézete volt csak itt gyűjtögetés helyett már az említett dolog volt a feladat.
Nem tudja valaki mi ennek a pontos neve? Van esetleg PC-n valamilyen flash játék formájában? Már végigtúrtam amit egy csomó oldalt, de nem találtam sajnos.
-
törölt tag
az NBA 2k9 ben melyik csapatba van Michael Jordan?
-
muki1978
csendes tag
Elsőként is tengermély tiszteletem, ez az első nekem, lehet hogy fájni fog...
Van egy komoly problémám: valamelyik nap vettem egy original háborus játékot, de csak a baj van vele.Telepítés rendben ment, viszont indításkor kiböki, hogy csak rendszergazdai jogkörrel indul. Probáltam kompabilitást változtatni, Win95 -Vistáig mindent (Win7 Ultimate-m van), de nem nagyon zavarja. Azonkívül: Indítás után elkezd hisztériázni, hogyaszonggya: az illesztőprogi nem kompatibilis a Win 7-el(a jó öreg tages protection, tages SA) és blokkolja. Eredeti játék, konkrétan az Agression, Reign over Europe. pls segítsen vki. Köszike -
sto1911
veterán
Létezik olyasmi jatek, mint a Sid Meier's Railroads, csak egy kicsit "bonyolultabban"? Pl. te "tervezheted" meg a varosokat is stb... Es nezzen ki valahogy, mert a felujitott Transport Tycoont probaltam, de nem bejovos a grafikaja.
-
alibaba78
őstag
válasz
hatterlaman #3646 üzenetére
Innen tudsz valogatni.
-
hatterlaman
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok oblivionhoz valamilyen térképet amin minden hely be van jelölve?
Előre is kössz. -
harley
őstag
válasz
TazLeacher #3643 üzenetére
hogy lehet ezt /újabb PhysX/ külön letörölni?
-
harley
őstag
válasz
TazLeacher #3641 üzenetére
és ezt a PhysX_7.07.09_SystemSoftware.exe fájlt nem lehet kilőni valahogy?
hogy ne akarja telepíteni?csak azt nem értem, hogy miért kellett ezt rátenni a játékra, főleg ha már újabb driver van hozzá!
-
harley
őstag
válasz
TazLeacher #3639 üzenetére
most egy újabb drivert töröljek le a régi miatt?
azt se tudom hogy kell, nem is értem, miért kell egy régi vackot rátenni a játék dvd-re, hogy ne tudjad feltelepíteni!
MOH airborne-ról van szó.
bármelyik MOH-t feltettem gond nélkül eddig, ráadásul azok mind régebbiek mint ez, csak ez nem akarja.
-
harley
őstag
szóval a gond ezzel van:
PhysX_7.07.09_SystemSoftware.exe
ezt nem tudja telepíteni, mert újabb van fenn a gépen mint a 7-es!!
ilyenkor mi van?
-
harley
őstag
üdv
olyan gondom van, hogy telepíteni szeretnék egy játékot, kiválasztom a nyelvet-beírom a kódot-telepítés gomb-telepítés előkészítése ablak aztán ennyi.
egy pillanatra felugró fekete ablak és semmi nem történik!kikapcsoltam a vírusirtót hátha,bezártam a futó cumókat, de ugyan az.
mi lehet a gond?
-
Zadia
senior tag
válasz
alibaba78 #3633 üzenetére
Az EA Easy info ezt írja ki.
System Overview / Comparison
Your System Results Game RequirementsOperating System Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 3 (Build 2600) Pass Windows XP
System Memory 2048.0 Pass 512.0
Processor Speed 2695.2 Pass 1700 Mhz (1.7 GHz)
DirectX Version 9.0c Pass 9.0c
Display Device ATI Radeon HD 3600 Series Unknown Compatibility
Display Memory 512.0 Pass 128.0
Display Driver 6.14.10.7082 Unknown Compatibility
Sound Device HD Audio rear output Pass
Sound Driver 6,0,01,1510 Unknown Compatibility
-
Zadia
senior tag
Előre is elnézést kérek ,hogy ide is beírom a kérdésem,de lehet itt hamarabb kapok választ.
Sziasztok.
Megvettem a BF2 nem megy,mindig újraindul a gép.Felpacheltem 1.5-ig ,de csak állandóan újraindítja a gépet .
Mi lehet a baj.A gép adatai az adatlapomnál megtalálható.
Minden ötlet érdekel. -
Kérdés mikor játékokra vagy kiváncsi, és milyen típusúra.
horror: Bioshock 1-2, Dead Space (bár ez TPS)
esztelen lövölde: Serious Sam 1st Encounter HD, 2nd Encounter HD
multi: Team Fortress 2, CoD6, Bad Company 2, Left4Dead 1-2
egyedi, ügyességi: Mirror's Edge, PortalEzek nem túl régiek.
-
orkati
tag
A múltkor bejött, hogy érdeklődtem az autós játékok után, így most újra próbálkozom: tudnátok ajánlani valami ütős fps/tps játékot? Régen sokat játszottam a Call of Duty-val, de gondolom, az már kissé örgecske, és nagyon nem vagyok képben a lövöldözést illetően...
A Far Cry 2-őt és a Resident Evil 5-öt ajánlották már, kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, mit lenne érdemes kipróbálni.
-
Bocaa
senior tag
Tudtok mondani valami jó autós játékot ami mostanság jelent meg?
-
d3vilz
csendes tag
Egyik se vált be
-
d3vilz
csendes tag
Hali.
Az lenne a problémám ,hogy mikor a GTA San Andreast elindítom kidob hibával Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: gta_sa.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 427101ca
Hiba – modul neve: gta_sa.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 427101ca
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000dd5a3
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: d68b
További információk 2: d68bd3b8282f5e72182bbd7e42e4d6c7
További információk 3: 6c49
További információk 4: 6c49d494190589b8dc6d7b57ccb74dfbMit lehet tenni?
-
Mantaniro
csendes tag
Sziasztok! Olyan hibám lenne, hogy amikor a CS:S-ben csatlakozni szeretnék egy szerverhez, akkor csak annyit ír ki, hogy "Parsing Game Info..." Vártam több percig, semmit sem töltött. Mintha megfagyott volna, viszont kilépni ki tudtam belőle. Több napja is észlelhető ez a hibajelenség, de ha csináltam egy saját szervert és utána próbáltam meg csatlakozni netesre akkor tökéletesen működött. Minden szerverrel ez van. Nagyrészt JailBreak szerók.
Olvastam már angol fórumokat, de azt mondták hogy egyesíteni kell a partíciókat. Én nem szeretném, mert többen használjuk a gépet. Valahogy ki lehet küszöbölni a hibát?
Köszönöm!!! -
jokersz
csendes tag
Csáó!
Olyan nagy problémám lenne , hogy Cod2-ben a pingem 2-300ra ugrál.
win7 professional van fennt, xp-n semmi gond.
Már utánanéztem sok helyen de nem találtam megoldást rá....net 10mbit..
Nem töltök közben,kikapcsolva minden..szóval én a win7re gyanakszom erősen a hálózat
kezelésével lehet gond?Uj rendszernél is ugyanaz meg frissítésekkel is.
köszönöm válaszotok
-
WolfheartGR
őstag
Tiszteletem!
Akad egy problémám, hátha valaki tud adni egy működőképes tippet.
A Fear első része nem indul el egy elég erős konfigon (4770 c2de5400 stb.).
Indulás helyett egy fekete képernyő fogad, xp sp2 van a gépen.
Valakinek valami tipp? -
Amur
addikt
egy külföldi fórumon megtaláltam a megoldást: nem az alapértelmezett mappába telepítettem,hanem a D/telepített progik mappába,és nem tetszett neki a mappa nevében a hosszú Í karakter...röhej,de ennyin bukott el a patchelés! Átnevezés után(registry bejegyzést is javítva-vagy teljes újratelepítés nemzeti karaktermentes könyvtárba tehát a megoldás)megy!
-
Amur
addikt
nosztalgiából felraktam a titan questet,meg a kieg.jét is.első belépéskor updatel-ni akar,ha engedem elkezdi az update-et majd hibaüzenetet ír(an error encountered).ha nem engedem updatelni akkor meg kilép.próbáltam letöltött patch-el is,azzal is hibát jelez..megoldás?
az alapjátékot kell hozzá updatelni,próbáltam azt is,de ott is ugyanez a helyzet.. -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Elég érdekes kérdésem lesz.Nyár van,suliszünet és a 8éves unokaöcsém itt van nálunk.
PSP-n nyomja a Garnd Turismot stb autós játékokat,elég jó benne.Na de szeretnénk játszani együtt LANon valamilyen játékot ketten,csak nem ismerem a régebbi autós játékokat.Két PC van itthon amin játszanánk.Az nyém az egy Intel E3300 proci,4G RAM és NV 9800GT konfig ami sok játékot elvisz,na de a másik gép anyámé ami olyan 2.2GHz-es Celeron proci,768MB RAM és ATI 9200 VGA.
Milyen olyan régebbi autós játék lenne ami a kisebb gépen is elfutna és tudnánk LANon ketten játszani itthon?
Igazából lehet bármilyen más játék is,csak ne véres lövöldözös játék legyen,olyan amivel egy 8éves gyerek is játszhat.
Elöre is köszönöm! -
mad1
veterán
válasz
Kareszovics #3603 üzenetére
Jo kerdes,mert nekem nincs meg,de kis kutakodassal szerintem megtalalod.
-
törölt tag
Helo!
Nem találtam olyan topikot hogy " MIlyen játékot vegyek?" ezért itt teszem fel...!
Most vittem végig az Assassins creed 2 , a legújabb Splinter Cellt, COd6, Cod4 et, és nincs már ötletem mit vegyek meg....!
A Saboteur az szerintetek jó játék?
vagy valaami ilysemi fegyveres, mászkálós stb..!Tudtok ajánlani?
-
mad1
veterán
válasz
Kareszovics #3600 üzenetére
Cfg ben probaltad atirni a felbontast,gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest