Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz szlovibuki #8099 üzenetére
GRID-et nem tudom, de a Sniper Elite 3-nak legjobb tudomásom szerint a minimum követelménye a DirectX 11-es videokártya (különben is max 800*600-ban menne).
D4: hunPH, nonsense#2596
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Szerintetek ezen a notin elfut 1440x900 felbontásban a Sniper Elite 3 és a GRID Motorsport?
Intel Core 2 Duo P8600 (3M Cache,2x 2.53 GHz, 1066 MHz FSB)
4 GB DDR3
ATI Mobility Radeon HD 3470 512 MB[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz zsolt1225 #8096 üzenetére
Hát igen, a pénz...
Én is kb. kipróbáltam minden MMORPG-t amit te is felsoroltál, de a legtöbb olyan 'meh' kategória.
Wow után/mellett nekem pl. ez az egyetlen MMORPG, amivel tényleg szívesen játszom és élvezem.Aztán nem tudom, lehet csak az az effekt van benne, hogy ha már fizettem érte x összeget, akkor élveznem kell... Mert olyan játék még nem volt amit megvettem és nem tetszett volna.
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Így hogy a vizsgáknak vége néznék valami jó kis multis Fps-t vagy Tps-t, lehetőleg idei vagy tavalyi cím.
Titanfall-t 3 hónap után vettem megint újra elő, annyira nem találtam érdekesnek.
Olyan játék kellene, ahol vannak kisebb pályák is és nem csak hiperkütyükkel lehetne játszani.Live poor, die rich.
-
zsolt1225
aktív tag
Ezek közül egyik se nagyon nyerte el a tetszésem. Mindet megnéztem több videóról is.
(#8091) br.rak Azt is már sokszor megnéztem, hogy biztos nem-e tetszik, de mindig arra jutok, hogy nem.
Az lesz a vége, hogy muszáj vagyok megvárni míg elindul az Archlord 2. Ha minden igaz Júli 1 volt a honlapon, de azt levették, tehát akár késleltethetik is.
Tudom nincs messze, de szétb.sz az unalom -
zsolt1225
aktív tag
Mostanában nagyon rámjött az mmo-zhatnék (MMORPG) és nem találok semmi olyat ami tetszene. Hátha ti tudtok ajánlani valami jót.
Egy pár amivel már toltam: Aion, Lineage, Metin2, Rift, WoW, Dekaron, Silkroad, Tera, Rappelz, Cabal, 9Dragons. Biztos hagytam még ki.
Várom az ajánlásokat. -
kriszwells
aktív tag
válasz Brian_GT #8084 üzenetére
Régi szép idők.... Aladin, Lion King, Pre 2, Golden Axe stb..... és a legnagyobb kedvencet ki ne hagyjam Civilization 1.
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
Rico83
tag
válasz kriszwells #8083 üzenetére
Inkább online játékokkal próbálkozzon.Egyszerűbb.
Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
Brian_GT
őstag
válasz kriszwells #8083 üzenetére
Igen értem mire gondolsz, de azok az idők elmúltak mikor úgymond tömörített játékot indítottunk csak egy exe-vel.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
kriszwells
aktív tag
válasz Brian_GT #8082 üzenetére
Hát én se vágom, hogy milyen játék való neki, sajnos én is leragadtam a Halo 1-nél anno, rég játszottam. Öltöztetős, barbis meg ilyenek gondolom, pónis, lovacskás nemtom
Régebben volt, ami ment úgyis, ha a telepített mappát írtam ki cd-re akkor azt utána nem kellett fel másolni a gépre csak onnan az indító ikonnal indítani. De kösz a választ, meglátjuk mi lesz, más nem adok mellé egy prinsrssn-es útmutatót is.
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
Brian_GT
őstag
válasz kriszwells #8081 üzenetére
Hát telepíteni mindent kell, azt nem tudod kikerülni.... abban az esetben, nem kell ha netes böngészőben futtatható játékról beszélünk, de ott meg csodát nem tudunk elvárni játékminőségben. + ha nincs fent shockwave vagy flash stb nekik rendesen akkor az is prüszkölni fog, hogy rakják fel ami mint írod megint csak nem fog menni nekik.
+ tudni kéne mit keresünk, mire hajaz a kislány...ilyen keresgetős-ügyességit ajánljunk vagy simset vagy mifélét? Sims egyébként elfut régi gépen is, csak vissza kell venni a grafból.... és magyar...ott tud öltöztetni meg minden félét... lakást berendezni minden félét...sztem egy ilyen korú lánynak ez maga a paradicsom
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Tudnátok-e nekem mondani olyan játékot, ami viszonylag régebbi gépen is elmegy, kb 8 éves lánynak való, és ha lehet pár kattintásra indul, mert a szülők nem nagyon értenek a géphez, így a cd-ről való telepítés, indítás stb kopmbó nem az igazi.
Vagy ha van olyan, amit felírok cd-re és indul az ikonra kattintással. Kösz!Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni:
Fiam Don't starve játékában miért nem lehet 1920x1080-ra állítani a felbontást? Más játékban megy, itt is felajánlja az 1080-at, apply kattint, de visszaugrik...
vga: hd7770, monitor fullhd BENQ GW2760HS .
Mit kellene még beállítani?F.K.T.
-
szami777
addikt
Planetside 2 akkor a te játékod, steamről ingyenesen letölthető, de ha nem szereted a steamet akkor nyomhatod anélkül is.
Battlefield 3-ra hasonlít leginkább, csak sokkal epikusabb, Haverral lehet tolni, csináltok külön squadot aztán mehettek irtani, nagyon jó kis játék.
Bár azt remélem tudod, hogy freetoplay játékoknál ha nem fizetsz eléggé lekorlátozódsz. Nem leszel esélytelen a csatatéren, csak a fa@a cuccokért skinekért fizetni kell az összes ilyen játéknál.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BMS
őstag
Sziasztok
A TC Ghost Recon Phantoms-hoz hasonló lövöldözős játékokat mondana valaki?
Lehessen szerkeszteni a karaktert meg külön fegyvereket venni,szintet lépni,tehát ne ilyen CS-s stílusú legyen."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
att88ila
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám az Enemy Front játékkal.Enemy Front CryEngine Error? Elinditom a játékot rámék, hogy new game és kiválasztom a nehézséget elkezd tölteni és kilép ilyen hibaüzenettel! ***Memory Allocation For 5592408 Bytes Failed**** Mi lehet a hiba? -
messi6502
tag
válasz messi6502 #8061 üzenetére
Közben Megoldódott!, gondoltam leírom hátha másnak is előjönne valami hasonló!
Találtam neten egy angol leírást, ahol a csávónak ugyanilyen hibát az oldotta meg, hogy fel volt neki is telepítve az alaplapi cd-ről a Realtek hd audio manager hang driver, illetve mivel ő is intel igp-t használt, így annak a drivere is ami megint csak tartalmaz valami intel hd audio nevezetű drivert.
A probléma ott adódik, hogy játék közben a két driver egymástól próbálja meg átvenni a hang irányítását, ami végül a gép lefagyását okozza, pontosabban mintha a CPU-t írta volna.Megoldás:
A srácnak működött az hogy a realtek drivert csökkentett módban letörölte teljesen, minden registry fájljával együtt.
Viszont nekem nem, hiába töröltem le. Nekem kicsit szenvedősebb lett a megoldás, mégpedig:
1) start menü / futtatás: msconfig
2) Általános és ott ki kell választani a szelektív indítást és a rendszeradatok betöltését.
3) Szolgáltatások fül és bejelölöd " az összes Microsoft-szolgáltatás elrejtése" rublikát, majd utána rányomsz az " összes tiltása" gombra. Ilyenkor az MS szolgáltatások benn maradnak, nagy baj nem keletkezhet. (Igazából, utólag átgondolva nekem is elég lett volna itt az intel cuccát kikapcsolni, de akkor még nem tudtam, hogy nálam az kavar be, nem a realtek drivere.)
4) Alkalmaz, majd ok és restart, ééééés örültag: fagyás, fagy, játék
-
Brian_GT
őstag
válasz dragonfx #8064 üzenetére
nincs, mert azzal magyarázzák, hogy a pc-s fifa csak a 15ös verzióban kapja meg az új ea féle ignite motort és így nem tudják megcsinálni rá... röhej egyébként, mert össze sem lehet ma már hasonlítani a régi szériát a mostani pc-kel de hát EA ismeritek!!!
-
dragonfx
veterán
hi
jol láttama fifa world cup 2014 csak xbox360ra és ps3.ra jött ki és pc.re nincsen?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
daad79
csendes tag
Sziasztok!
Miért nem bírom feltelepiteni a Medal of Honor pacific assault játékot?Ezt írja ki Windows nem találja a medal of honor pacific assault_Code.exe fájlt. -
messi6502
tag
Na azóta furmarknál rekordidő alatt, kábé 5 perc alatt lehalt a rendszer, viszont erről jut eszembe, hogy azt nem írtam, hogy ilyenkor, mikor újraindítom a rendszert utána - legalábbis eddig -, nem fagy le többet, mármint amíg ki nem kapcsolom a gépet. Mondjuk utána se játszottam többet, mint max 2 óra, tehát ez még "hibahatáron" belül van.
GPU-Z-vel monitoroztam furmark alatt:
Core clock: 1150
Memory clock: 667 (1333-n megy a ram dual channelben 8 giga és 1giga van megosztva az igp-nek)
Temp.: max 52 fok
GPU Power: max 15,3 watt
Memory usage (dedicated): 16 mb (EZ mi ez? )
memory usage (dynamic): max 310 MB (Ez a felhasznált memória ha jól gondolom)Továbbá néztem egy Event Viewert, ahol ezek találhatóak abban az időben:
Hiba 2014.06.16. 22:36:41 EventLog 6008 Nincs
Kritikus 2014.06.16. 22:36:22 Kernel-Power 41 (63)
Hiba 2014.06.16. 22:36:41 Service Control Manager 7000 Nincs
Hiba 2014.06.16. 22:36:41 Service Control Manager 7000 NincsNos van egy kritikus Kernel Power, ami 20 mp-el a többi előtt jelentkezik, ott részletesben ezt írja:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Gondolom a bekapcsoló gomb hosszan tartó nyomása miatt írja ezt, amivel kikapcsolom ilyenkor a gépet, nem pedig a táp ment gallyra.Viszont a két Service Control Manager hiba nekem érdekesebbnek tűnik, ott ezt írja:
A szolgáltatás (ACP Kernel Service Driver) a következő hiba következtében leállt:
Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik.
A szolgáltatás (ACP User Service) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.Nos ezekből valami lényeges infót kitud olvasni valaki? Mi lehet a hiba?
-
messi6502
tag
Bocsánat ezt elfelejtettem írni. Általánosságban olyan fél óra / óra, de van hogy több, de sose az elején.
Ezért gondoltam én is, hogy túlmelegedne, de a procit mikor linxel terheltem alapórajelen (játékban is már így használom), akkor olyan 70 fokig kúszott fel, játékban bár nem monitoroztam, de kétlem, hogy feljebb menne.
Mikor volt egy kis tuning 4.4 ghz-ig, akkor ment fel 91-92 fokra, de már nem így használom. -
messi6502
tag
válasz nonsen5e #8057 üzenetére
Amikre emlékszem és tuti kifagyott:
- f1 2013
- GTA IV
- The incredible adventures of Van Helsing
- Saint's Row: ThirdMindegyik eredetiben van meg steamen, illetve mindegyiket amennyire csak lehet lebutítottam.
IGP alapon van hagyva, mint ahogy a cpu is, bár régebben volt tuning mindkettőre biosból, de még régebben vissza raktam defaultra.Legújabb intel driver van fenn igen.
Furmark és tsait kipróbálom. -
nonsen5e
veterán
válasz messi6502 #8056 üzenetére
Írtad, hogy játéknál lefagy. Több játékot is próbáltál - többféle (ultra alacsony) beállítással is, vagy csak egyet aztán általánosítottál.
GPU tesztre használhatsz Furmark-tól kezdve 3dmark-ig bármit, esetleg a GPU-Z integrált terhelője (1mb az egész program), stb...
Ha menüig eljutsz akkor állítgathatod a display mode-ot fullscreen windowed és windowed fullscreen között. (Sok játéknak a linkjébe is be lehet írni, hogy -fullscreen; -windowed.Intel Driver a legújabb ami van? Húzva nincs-e az IGP? (nekem 1300mhz-n behalt, 1250mhz-en ment még simán).
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Jelenleg a VGA-m gariba van, így egy hd4000el próbálok "bűvészkedni", de talán nem is ez a fontos.
Három hetes win7 van feltelepítve, amin jelenleg az intel drivere van fenn, meg fenn volt a catalyst is előtte, de azt DDU-val lepucoltam. Nagyjából ennyi ami lényeges lehet szerintem.
Na mármost, jó ideje, nem tudom pontosan megmondani, hogy mióta, játék közben teljesen kifagy a rendszer semmire nem reagál csak ha kikapcsolom a gépet, proci teszt linx-el megvolt, memória teszt megvolt, azok sikeresen lefutottak többször is. Ismétlem csak játék közben, gondoltam rá, hogy esetleg a proci igp-je a hibás, viszont azt külön tesztelni nem tudom hogy lehetne.
Esetleg az alaplap a hibás, vagy valami szoftveres gebasz lenne és egy win reinstall megoldaná? Csodálkoznék rajtaGpuval sajnos nem emlékszem, hogy lett volna ilyen hibám, ugyanis a negyediket várom vissza gariból egymás után, de szerintem azzal előtte nem volt baj.
Valakinek valami ötlete?Remélem jó helyre írtam.
-
KáZsé Mestör
tag
NFS Shiftet újratelepítettem,mindent megengedtem neki,hogy maga frissítsen és simán elindult a gama.
Igaz,a demó versenyen mikor mind a 8 autó egymásnak ment,volt 1 kis lagolás,de 2. helyet elcsíptem billentyűzettel,most már gamepaddal tolom majd,meg levettem kicsit a grafikát is,mert magától állította fullra...
MK-val még nem volt időm foglalkozni,de azt is életre keltem,remélem...Köszi a válaszokat!
Kázsé
-
Brian_GT
őstag
válasz fasirTTT #8052 üzenetére
Én evvel a résszel nem játszottam, de a Splinter Cell coop-ja általában úgy működik, hogy bizonyos missziókat tudtok közösen megcsinálni....de ez nem karrier coop.
Ha nem ragaszkodtok a Splinter Cellhez és jó coop-ot kerestek akkor Borderlands 1-2, Sniper Elite v2, Lord of The Rings - War in The North, Resident Evil 5-6 ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
-
Milo629
aktív tag
-
fasirTTT
őstag
Sziasztok a Splinter Cell Blacklist mennyire teljesértékű coopot tartalmaz? Meg éri megvenni? Haverral valami coopos gémet nyomnánk és nemtudom h a fejlesztők a coopot mért nem tesznek bele......
-
Milo629
aktív tag
Üdv. be szeretném pótolni a The Legend of Zelda játékot és azt szeretném kérdezni, hogy melyik az "eredeti" verziója? (Úgy mint pl. Super Mario Bros-nak azt hiszem a SNES konzolos verziója volt az "eredeti")
Próbáltam utánanézni, de nem sokra jutottam, wikipedia szerint van belőle 17 verzió Gameboy-tól kezdve a Nintendo 64 és DS-en keresztül Wii U-ig.
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz KáZsé Mestör #8046 üzenetére
Hd 3000 lesz ott a gond.De ha rajottel ird be,kivancsi vagyok.
Ne szemetelj ! = Steam
-
válasz KáZsé Mestör #8046 üzenetére
A játékok eredetiek? Mert az is lehet gond, ha nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KáZsé Mestör
tag
válasz Brian_GT #8045 üzenetére
Helló!
Köszi a választ!
2011-es noti,tehát 3 éves,2. generációs I5,DDR3 1333-as ramokat futtat benne.
nfs shift on HD3000
MK9 on HD3000
Elvileg futniuk kéne,a kérdés,hogy mit kéne még beállítanom,telepítenem,hogy valóban menjen...
Sajna az asztali PC kb ugyanez,csak asztaliban,2. generációs I5,8 giga ram,intel HD.
Csak SATA csatlakozók vannak a tápon,vga táp nincs,így max egy 6670-es vagy 7750-es ATI fér belé,aminek nem kell plussz táp.
Lehet,inkább az lesz,ha ezeket nem tudom a notin összehozni.
Mondom,a fura az,hogy a Carbon pl minden nélkül elindul,semmit nem kell módosítani,a Shift meg szórakozik,pedig az sem mai játék,a noti később készült...üdv: Kázsé
-
Brian_GT
őstag
válasz KáZsé Mestör #8044 üzenetére
Szia!
Gyakorlatilag fél év alatt egy high-end pc már közepesnek számít.... ez szerintem lassan évek óta így megy, de amióta bejött a next-gen ez fokozottan igaz.
Az i5 proci névről jónak mondható csak az a baj, hogy közben kijött abból is már 3-4 generáció és most nem néztem rá a lapid adataira, de ha azt írod jó régen játszottál akkor biztos nem az újabbak közül való... és ugyan ezt mondom a ramra is, hogy gondolom az még nem is ddr3-as ram.
Viszont a legfőbb probléma, hogy a hd3000 intel integrált vga gyakorlatilag manapság office-on kívül semmire sem jó már... bocs de ez az igazság.Amik megtalálhatóak manapság az amd és az intel kínálatában integrált vga-k azok egy teljesen más kategóriába tartoznak, mint amit anno integrált vga-nak neveztünk...össze sem mérhető a régi lásd mint neked a hd3000-el...gyakorlatban az amd integrált vga-cpu kombós típusainál simán futtathatóak elég komoly játékok is szép grafikával, mert ott az amd nagyon kihegyezte ezt arra...elég népszerű is lett vele főleg olyanak körében, mint te aki annyira nem nagy gémer csak néha szeretne játszani....vagy nem fért bele a budget-be rögtön egy nagy vga, de addig is játszana. Intel párton ugyan ez, kicsit gyengébb vga-juk van, mert ők inkább a cpu-ra összpontosítanak, mint mindig....viszont összehasonlításban reggelire megeszi az is a hd3000-t.
Sajnos nem a driverekkel..directx stb van a gond.... a vga nem tud már mit kezdeni ezekkel....manapság minden játék már alapból directx 10 követelményes és lassan eljutunk oda hogy már 11 köteles lesz + olyan technológiai követelménye lesz....shader stb... ami egy hd3000-ben sajna már fénykorában sem volt meg.
Laptop esetén cseréről nem tudunk beszélni szóval...új laptop vagy asztali ha játszani szeretnél!!!
-
KáZsé Mestör
tag
Helló Emberek!
A helyzet az,hogy elég rég játszottam utoljára (NFS Carbon,S.T.A.L.K.E.R.,Clive Baker's Jericho,stb) és most problémába ütköztem.
Ennyit változott volna a játékok fejlettsége?
Fujitsu E751-es notival próbálkozom (I5-2520M,8gb ram,HD3000,SSD),de az említett játékokon (amik egyébként még legmagasabb beállításokon is élvezhetők) kívül nem indul el se a NFS Shift,se MK9.
NFS Shift simán hibaüzenet nélkül elszáll,csak a win ablak jön,hogy leállt a működése,keressen-e megoldást.
MK9 D3D error 0x8007007E hibaüzenettel nem indul el.
Amiket próbáltam: 3 féle intel driver,a játékok saját directX-je és a microsoft legfrissebbje,VS C++ redist. 2005-2010-ig X86 és X64 is fent.
De semmi javulás.
Ezek szerint már nem lehet játszani a mai játékokkal inteles videóval?
Valakinek hasonló problem?
Esetleg ötlet,azon kívül,hogy vegyek gémer laptopot? (vagy vegyek videókártyát a PC-mbe)Köszi előre is!
-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Pocket Tanks-ban hogy lehet más élő játékosok ellen játszani? Vagy csak ismerősökkel lehet?Köszi!
-
BMS
őstag
hali
Tud valaki hasolnó játékot ajánlani mint a swat 2 vagy a cs...tehát amit lehet online tolni egymás ellen...lehetőleg olyan amit le tudok tölteni. grafika mind1 lehet a legjobb vagy gyengébb is.
illetve mi a neve annak a proginak amit le kell szedni,hogy be tudjak lépni pl annak a játéknak a szobájába? azt hiszem egy célkereszt a jele.?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
addikt
-
addikt
válasz Koppy96 #8033 üzenetére
Valamit ér, azért írtam.
Meg az is segít, ha valamennyire azért igazodsz a monitor felbontásához (mondjuk a natív felbontás felére veszed vissza, mert akkor legalább egész pixelek lesznek), meg a képarányt megtartod.Igen, a felbontás visszavételével többet nyersz mint amit utána az AA-val elvesztesz. Ezt mondjuk fullHD-ban teszteltem, azt nem tudom hogy kisebb felbontásoknál mennyire igaz.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Koppy96
tag
Amd kártyám van
Ér valamit ha a felbontás alacsonyabb de az anti aliasing meg maxon van?
szerk.: igen, indokot nem írtam. Szóval ha nyerni szeretnék némi fps-t akkor lentebb veszem a felbontást viszont a kép olyankor csúnya. Ezért voltam kíváncsi arra hogy mit lehet tenni ellene.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
Koppy96
tag
Sziasztok.
Ha alacsonyabb felbontáson játszok mint a monitor natív felbontása akkor mit tehetek az ellen, hogy a kép pixeles vagy mosott legyen? Segít ezen valamelyik szűrő maxra tolása?Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
looser
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan kalandjátékokat, amelyekben nem kell olvasni, csak a logikára van bízva minden? Az Amanita játékai megvannak, plusz nemrég játszottuk végig (én néztem, gyermek - 9 éves - játszott) a Gomo-t és a Hamlet-et. Szóval ilyesmiket keresünk :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
szami777
addikt
válasz nonsen5e #8020 üzenetére
battlefield2 coop botok ellen jó móka, doom 3-nak is van coop modja ami szintén nagyon ütős
Heroes 3 nulla gépigény, 1 gépről lehet többen.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Tudtok mondani olyan játékokat, amiknek szinte semmi gépigénye nincsen (896mb ram, 1.6ghz x2, geforce go 6100) és élvezetes 2 fővel LANon játszani velük?
(Nem olyanra gondolok, hogy 1v1 call of duty 1-ben vagy valami hasonló ökörség )D4: hunPH, nonsense#2596
-
Hintalow
senior tag
A feleségem még mindig diablózik (főleg barbárral tolja) de ő egyedi eset, nincs is annál szebb, amikor arra megyek haza, hogy a csemetével az ölében tolja a heroes 3-at
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Gomez86
őstag
Heló, Nekem a feleségem a LEGO universe játékokat szerette (HP, SW, Batman, etc) Azok nem durvák, és még te is be tudsz szállni hozzá 1-2 percre.
Viszont van a baráti társaságban lány aki diablózott velünk az elején elég rendesen
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Brian_GT
őstag
igen szóval, mint alattam is írták a Sims nagyon rétegjáték szóval az mellé nincs más alternatíva... meg kéne tudnunk mi az amit szívesen kipróbálna...autós...lövöldözős...ügyességi és akkor tudunk adni abból olyan tanácsot ami nem rögtön a legnehezebb típuson belül...
a Plants vs. zombies egyébként szerintem is jó ötlet... van hozzá magyarosítás is de ha kicsit tudtok angolul elmagyarázza nagyon szájbarágósan szóval nem lesz gond vele és szerintem is nagyon jó game...
-
mad1
veterán
Kezdesnek sztem jo a plants vs zombies...nem ismerek olyan lanyt aki kiprobalta,nem kattogott rajta...
Azonkivul mit szeret az eletben?Mert van mindenfele jatek ,ugy el tudod vinni bowling tol a tancos - zenes jatekvilagig vagy tovabb.ha hosszu idore le akarod kotni,akkor valami aranyos kaszabolos mmo t ajanlj neki mint pl dragon nest eu ,vagy valami olyasmi ami nem vallik rokton unalmassa 1 lany szamara.Ne szemetelj ! = Steam
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Barátnőmnek keresnék játékot de nekem tippem sincs mivel én is hanyagolom jó ideje a dolgot. Sims 3 már kezd unalmas lenni miután megvettem neki az összes kiegészítőt. A lényeg tehát az lenne hogy olyan játékot keresnék amivel egy lány is el tudna lenni. Van valami tipp?
-
Brian_GT
őstag
válasz HollyBoni #8005 üzenetére
Ez ízlések és pofonok.... mert én joy-al egyedül az autós és a tps-t tolom ps3on is...ami meg GT szintű azt kormánnyal...de a fő vonalban, mint egy Resident az nekem nagyon joy-os...viszont az fps stb az nagyon bill+egér...nem tudok lőni joy-al.
Mindenki máshogy és másmin tanulta-tanulja
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. GTA San Andreast szeretnék egy laposon futtatni. Ezzel nem is lenne baj de folyton hibát dob win8 64-bit alatt. Hogy tudnám elindítani? Kompatibilitás mód nem műxik.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Brian_GT
őstag
Köszi a választ!
Igen azt nyilván egérrel kényelmesebb, de én kezdve az első résszel ugye csak konzolon játszottam és nekem nagyon kézre áll a ps joy... illetve a ps-en való Resi irányítás. Nem mondom, hogy akkor ps3 joy pc-re és úgy mert azért az nem ugyan az, mint a rendes konzolos verziót tolni.
Hmmmm lehet amíg ps3-ra betudom szerezni megpróbálkozom akkor egérrel és bill-el, csak itt a közelharc és a fekvés stb miatt már annyi kombináció van, hogy nekem jobb lett volna gamepadon....nah de majd meglesem hátha szereti a kis gamepadom.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki pc-n játsza a Resident Evil 6-ot, milyen a gamepad támogatása a játéknak? Nem xbox kontrollerrel játszanám, mert azt csak 1-2 hónap múlva tudok venni, addig egy kisebb márkájú gamepad lenne használva... nagyon nem volt gondom a különböző játékoknál vele, minden felismerte eddig, csak tudom, hogy az ilyen portok azért szeretik ha van egy xbox joy mert auto áttudja emelni kb az xbox360-as irányítást.
Másik kérdésem, hogy tudtok magyarításról? Értettem az összes Resi storyját angolul is csak azért kellemesebb kicsit szóról szóra érteni minden kis dumát is.
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest