Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
válasz
engineeeer #1799 üzenetére
én nem játszok vele, de szerintem joy-al lehet csak az ilyeneket, fifába se lehet sok mindent bill.en
-
engineeeer
tag
Hali nemtom játszik-e valaki NFL 08-al mert topikot nem találtam róla de az lenne a kérdésem h a skill drill-ben mit kell nyomni a juke-right,hit-stick meg ilyesmi speciális kombók aktiválásához mert nem írja sehol és anélkül nem lehet továbblépni...
(vagy lehet h csak konzolon működik?
)
-
misirulez
senior tag
-
Pörp
senior tag
Duke Nukem Forever. Tud valaki erről valamit? Meddig halogatják? Még 10 év?
-
janos80
senior tag
regisztralj nyugodtan. semmivel sem leszel vele elorebb
ez csak egy info-s oldal. ahogy megjelenik egy jatek,vagy akarmi,az egybol szerepel ezen az oldalon. hasznos kis oldal.sokszor jol jon. amugy nincs semmi gond. a kinezete valoban olyan mintha lelehetne tolteniudv
Janos -
Tomate
veterán
Valaki aki otthon van a témában, fel tudna nekem sorolni közelmúltban megjelent, vagy hamarosan megjelenő játékokat? Nagyon megköszönném!
-
okay
aktív tag
Hali! Szerintetek mienek lesznek az új játékok Dx10 terén,ugye az eddigiek elég kevés ilyen kódot tartalmaztak
.Pl a Crysis-böl mit hoznak ki? És meik volt az eddigi legjobb dx10-es játék?A Lost Planet és az Assasin Creed elég szépen nézett ki.Szerintetek?
-
Jofi81
őstag
Nem tudom pontosan, hogy milyen a csatlakozója a hangfaladnak, de gondolom RCA. A hangkártyádon meg jack aljzat van. Tehát szükséged van egy olyan kábelre, aminek az egyik vége RCA dugó, a másik vége pedig jack dugó. Vagy ha adtak a hangfalhoz RCA kábelt, akkor csak egy RCA-jack átalakítóra lesz szükséged. Így látatlanban ennyit tudok mondani, remélem segít.
-
whited
addikt
szoasztok
bocsi az offért
de most vettem egy genius hf5.1-t 5000-st és gondok támadtak az összeszereléssel.
a hangfalak rákötöttem a mélyre de nemtom h kell a mélyet a gépre kötni -
janeko
őstag
valaki tudna mondani frankó hajós játékokat pl. port royal.. tehát nekem kell szinte a semmiből építkezni meg minden és hajókat is irányítani
-
Jofi81
őstag
A Gears of Wart végigjátszottam, nagyon bejött! Azt mondod, hogy lehet ketten is játszani? Akkor mindenképpen kipróbálom!
Pörp: A Serious Sam-et csak egyszer láttam valahol, de úgy emlékszem, hogy nem nagyon tetszett. De köszönöm a tippet!
Ha van még ötletetek, ne fogjátok vissza magatokat!
Ja és autós játék is jöhetne olyan, amiben nem csak ketten vagyunk a pályán.
-
Jofi81
őstag
Tudnátok ajánlani néhány olyan FPS-t, amiben van kooperatív mód? Ketten szeretnénk játszani LAN-on.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Pc-re mostanában nem jelent meg valami jó kis Forma-1-es szimulátor?
-
manutdzoli
senior tag
Már próbáltam mindenfelé dx 9-et felrakni de semmi.Egy másik fórumon ilyet írtak:
Válasz: Olyat olvastam, hogy akinek 8-as szériás GeForce-a van, az kreáljon 1 parancsikont és a CÉL-hoz illesszen 2 darab kis L betűt. Majd így mentse el! ÍGY: Splinter Cell Double Agent/SCDA-Offline/System/SplinterCell4.exe" -ll És ez állítólag működik!Nem tudom hogy működik,majd kipróbálom.
-
janeko
őstag
válasz
manutdzoli #1752 üzenetére
lehet, hogy nagy baromság, de próbálj meg egy dx 9.0c-t felrakni
-
Pörp
senior tag
válasz
tomi_mod #1748 üzenetére
Én is szerettem, főleg hogy egyszerű volt, nem kellett hozzá a teljes billentyűzet(+shift+control+alt) mint a Freespace esetében. A Terminal Velocity-t nyomta valaki anno? No majd meglesem akkor a Wing Commandert, kösz! EVE-t kipróbáltam, de erősen javallot hozzá az angol tudás, ami nekem nincs, talán ha lenne német verzió belőle.
Meg há na fizetni kell érte minden hónapban
Kár hogy nincs egy jó kis akcióra kihegyezett űrös game
Egyébként ha már online gamek, tud valaki magyar nyelvűt?
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
manutdzoli #1744 üzenetére
-
tomi_mod
aktív tag
Ó jó öreg Tie fighter
nagyon szerettem!
Újat nem nagyon tudok, viszont régibe a Wing Commander még jó darab volt...egy egész sorozat, frankó videóbetétekkel stb.
Ami újabból rémlik valami EVE Online...valahol mintha láttam volna free regisztrációért letöltést + 2 hetes kulcsot is hozzá, hogy konkrétan milyen jellegű -
Pörp
senior tag
Szeva!
Tudnátok mondani nekem űrös lövöldözős játékokat? Amilyen a Tie Fighter vagy a Freespace volt, csak valami újabbat -
janeko
őstag
válasz
manutdzoli #1744 üzenetére
próbálj meg egy másik dx-et letölteni, vagy valami, ha nincs pipa azt jelenti a rendszer nem "érzékeli"
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a double agent-et,1.2-es javítást feltettem,indítanám és kiírja hogy must check,utána meg Microsoft Visual C++ Runtime Error.
8800gtx karim van,177.79-es driver van fent.Telepítés után,amikor mutatja a rendszeredet,nekem a directx mellett nem zöld pipa volt hanem piros kereszt.Pedig kiírta hogy directx 10 version
Mi lehet a gond? -
Lejszi
senior tag
köszi mindenkinek a segítséget.
szerk: nov 18-ra irták az undercovert.
megneztem egy video rola a mi a gamestar honlapjan volt, de magéát a játékot nem naon mutogattak, inkabb csak csajokat, ami persze nem baj
de azert a game-re is kivancsi lettem volna. -
Lejszi
senior tag
Leírná nekem vki, hogy hogyan jöttek ki a NFS-ek . milyen sorrendben.
NFS Underground
NFS U 2.
....
Milyen sorrendben jön a többi? (most wanted, carbon....meg ezek, van még pár ha jól tudom) A pro street az uccso ha jol tudom. -
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
janeko
őstag
válasz
pedrotakax #1723 üzenetére
hát.. sp2-d van (win) mert lehet az, nem stimmel.. találkoztam már olyan játékkal amivel nem működött.. más nem nagyon tudok, majd win reinstall ha fontos a játék
-
Kicker
őstag
Helló!
Láttam egy tv reklámban mobil telora ilyen jó kis retrofeelinges játékokat, tök egyszerű hasonlo mind a dukenukem 2d, illetve volt másik jó játék is, de elfelejtettem a nevét... nem tudja valaki egész véletlen??? Esetleg iyen típusú PC-re való játékot nem tud valaki ajánlani?
-
sto1911
veterán
Hogyan kell Quake 3 alatt olyan szervert csinalni, ami nem ker cd-kulcsot? Mis-typed cd key hibaval nem tudok a sajatomhoz sem csatlakozni
-
west
őstag
válasz
pedrotakax #1725 üzenetére
most mar nallam is.
viszont en nem tom mi ez a hibauzi.. -
west
őstag
válasz
pedrotakax #1723 üzenetére
nem jo.
ellenorizd a linkedet -
janeko
őstag
válasz
pedrotakax #1721 üzenetére
csinálj egy képet arról a szövegről amit kiír mikor kidob..
-
pedrotakax
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy Half Life 2 Episode Two mentett állást küldeni nekem .A barlangban, mikor a nagy szörny üldöz beugrok egy fakeretes ajtón egy lenti járatba, ahová már nem tud utánam jönni, de mikor elindulok ott, kiír valami hibaüzenetet, hogy valamit nem tud olvasni és kidob a játékból. Ezutáni mentés kellene.
Előre is köszönöm. -
Shaba
tag
Sziasztok.
Company of heroes opposing fronts - segítséget szeretnék kérni. Szeretném a kiegészítő küldetéseket is játszani,(pl. D-Day) de "product key" - t kér.... Tud valaki segíteni? -
adam520
tag
Hali Mindeki!
Mondjatok már légyszíves egy olyan játékot ami az ürben játszódik -pl: NEXUS- és stratégiai, és mai a grafikája. És nem olyan 1 hónap és megunom tipust.
Valami ami nagyon szép és sokáig tartót
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest