Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
#65675776 #2299 üzenetére
Spontán software fagyások a legidegesítőbbek az egészben, ez főleg régi játékoknál jön elő pl.: CS 1.6! Aztán apró szaggatások fix fps érték mellett.
A services.msc-ben esetleg van valami amit kilehet még gyomlálni az update a search a defender és firewall-on kívül ami még gyorsíthat?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Játékra a vista x64 vagy xp x64 a jobb???
-
aleister
veterán
Jofi81 és mad1 uraknak köszönet a válaszokért!
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Tudnátok olyan játék címeket felsorolni (lehetőleg 2006-2009 közöttieket), amikben beépített benchmark van? Úgy mint a CoH és a World in Conflict grafikai beállításain belül.
-
tomi_mod
aktív tag
Ha csak egy proginál fordul elő akkor majdnem ki lehet zárni a hibát, bár nekem volt már olyan hogy egyetlen egy játékban (Commandos SF...jóóórég
) állandóan resetelt a gép, gondoltam ,na jó ez van, mert a rendszer jól ment stb. aztán kiderült van 3 púpos kondi az alaplapon.
-
idtec
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis gazdasági szimulátor játékot pc-re?
-
Stirbi
addikt
válasz
tomi_mod #2282 üzenetére
üdv
köszi, most lesz nemsoká proci csere és amugy csak a gta4 nél van ez,én azt hallotam,hogy elég bugos sz@r lett,szoval besem tettem most,amikor ujratettem az xp-t.de ha csak a gta4 nél van az a flash akkor szerintem nem lehet memhiba, vagy igen? linkelnél egy memtestet? proci az meg sz@rláma tuningos ez derült ki
, 3ghz fölé még 1,4 v on sem akart menni
-
riolobo
tag
Hy! Mi lehet az oka , hogy a gears of warba kb egy napja csak offline tud bejelentkezni a live accountom (eddig hetekig simán ment online,szóval nem a nem támogatott régió a bibi), a játék át van engedve a tűzfalon is. Mi lehet a gond? Van valaki aki használja a live-ot játékra? Elképzelhető ,hogy úgy álltalában van meghalva a Live?
-
tomi_mod
aktív tag
Ha a winxp friss, szal minden hibajavítás megvan, akkor tedd még fel az alaplap (főleg ez)illetve a vidkari legújabb drivereit hotfixeket stb.
Más fórumokon a cpu rossz húzását és memóhibát gyanítanak erre a kódra. Ha több mem modulod van akkor egyet tegyél csak be és próbálgasd, és cpu vissza alapra ha volt tuning.Persze kérdés, hogy csak GTA-nál mert ha igen akkor ez van, ha másnál is akkor én a fentiekkel kezdeném...jobbhíján kölcsönRam.
-
Toxy
aktív tag
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy van egy játék a Metin 2 ami egy MMORPG.
Na most én szeretnék a koliba is játszai vele.
Ha jól tudom akkor portot kell neki nyitni,ugye? (Mert a koliba wownak van nyitva port s az megy)
Azt akarom kideriteni hogy milyen portotn csatlakozik a metin 2?
Már próbálkoztam de azért megkérdezem hogy biztos ez az a port.
Itt a kép:
Akkor a 12000es port kell neki?
Köszi
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek SÜRGÖS SEGITSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM,jáccom a gta4 et és egy 10-15 perc gta4 ezés után hirtelen ujraindul a gépem és az eseménynaploban ez találtam
,,1003-as esemény, 102-es hiba,,- ezt találtam és ezt az informáciot találtam:Hibakód: 1000007f, 1. paraméter: 0000000d, 2. paraméter: 00000000, 3. paraméter: 00000000, 4. paraméter: 00000000.pls segitsetek
egyébként xp+sp3 at használok
-
fpeter07
veterán
Vki tudna vmilyen jó coop játékot mondani?
-
mad1
veterán
válasz
GEPESZ66 #2269 üzenetére
Altalaban a my games be van.En ugy szoktam megkeresni,hogy a c\doc.settings\be rakeresek hogy save utanna meg kell talalni max 5masodperc.
Viszont itt lehet hogy pontosabb valaszra talalsz. -
GEPESZ66
veterán
A fiam új gépére szeretném felrakni a Test Drive Unlimited programot, hogy ott folytassa a játékot.Melyik könyvtárat kell átmásolni a gépemről, hogy ez megoldható legyen?
-
AMD Power
titán
Ismeri valaki ezt a netes MMOG játékot?
-
dany27
őstag
hi
ma feltettem NFS underground 2 mondom picit nosztalgiázok, erre mikor elindulna egyszerűen semmi nem jön még be csak kilép h a windóz hibát észlelt ezért leáll.
Ez miért lehet??
UI: peidg már volt fennt és ugyan ez a verzió
-
siklara
csendes tag
válasz
siklara #2258 üzenetére
Itt egy kép a játék főmenüjéről is, ha esetleg ez segít. Mint látható, a tárgyak a falnál mind láthatatlanok (de van árnyékuk, lol), némelyek meg ilyen fura zöld izé formájában manifesztálódnak, mint az az oszlopszerűség a terem közepén.
-
siklara
csendes tag
Üdv gémerek!
Már az eredeti topicjába is bepostoltam, de mivel nem directx problémáról van szó, ide talán jobban passzol ez a hozzászólás.
Indiana Jones and the Emperor's Tombot akartam játszani notebookon, a videókártyám pedig a GMA 950 nevű integrált szutyok (Mobile Intel® 945GM Express Chipset).
Indy eredetileg azért nem indult el, mert ez a videókártya nem támogatja a hardveres TnL-t (transformation and lightning). Ezt még megoldottam, a roppant hasznos 3dAnalyzer nevű program ugyanis többek között hardveres TnL emulálásra is képes. A probléma az, hogy ezután a játék ugyan simán elindul, de bizonyos dolgok nem jelennek meg a képernyőn, többek között maga Indy sem.
Semmi olyan tárgy nem látszik, ami tartalmaz valami... görbe felületet, viszont maga az első pálya tök jól megjelenik, így arra gondolok, hogy a geometriával lesz valami gond. Itt egy screenshot a láthatatlan Indyről. XD
Ennek a megoldására esetleg van valakinek valami tippje, ötlete?
-
Moretimer
aktív tag
-
Moretimer
aktív tag
Üdv!
Van 1 olyan problémám,hogy a GTA4,1024 M-ból,csak 460 M-lát a grafikai opciókban.......ez elég sovány így.Valaki esetleg hasonló problémával?
Legújabb patch felrakva,de semmi változás.
előre is!
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
manutdzoli #2241 üzenetére
2001-es.
-
Pörp
senior tag
Van olyan program, amivel a VSYNC-et lehet játékokban bekapcsolni/eröltetni? ATI driverben esetleg hol lehet ezt bekapcsolni, ha nincs ugye benna a game menüjében?
-
riolobo
tag
Hello!Egy roppant egyszerű kérdésem lenne.Hogy a retekbe kell a gears of warba multi közbe chatelni?Röhej de rá nem bírok jönni
-
MaciG
addikt
üdv
Valaki nem tudja, hogy jött-e ki valami új rally-s game a colin DIRT óta?
-
Someballs
tag
Bemásolom ide is mind két HSZ-m, végülis játék közbenről van szó.
1.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy belépek egy játékba, eltelik 5-10p és elkezd ütemesen szaggatni a kép. Hang, fps marad ugyan úgy és még a kurzor sem akadozik. Ki alt-tabbolok elinditok valami alkalmazást, ott minden rendben megy.2.
Úgy vettem észre, hogy ahogy telik az idő, úgy rosszabbodik a helyzet. Most már az FPS-em is lecsökkent 1-re. Bár lehet a sok alt-tab miatt bár ezt nagyon kétlem. Igazából nem vagyok túl hozzá értő. De azért felhasználói szintet lazán megütöm.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
manutdzoli
senior tag
Megmondaná nekem valaki,hogy az Operation Flashpoint Cold War Crisis mikori játék?
-
geree@bl
senior tag
válasz
daninet #2238 üzenetére
KKND 2 : Crossfire
Legalábbis ebben van autó + bogár is -
daninet
veterán
Üdv!
Régi játékot keresek, egy stratégiai valami.. Az épületek talán sátrak voltak és lehetett bogarat is csinálni és zölt trutyit lőtt ki a seggéből és volt katona meg autó.. Az ikonja valami félig fekete félig piros valami volt.. Ja és még annyi maradt meg az emlékeimben h a menüje barna.. valaki tudja ezt a játékot?szerk: nem a starcraft mert azzal tegnap még multiztam és emlékeznék rá
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
SOS kérdés: Vista alatt COD5-WAW telepítés. Hagyjam hogy feltelepítse a dx9-et? Ha nem hagyom hibaüzenettel indul (valami DX 9-el kapcsolatos.) Ha hagyom, nem írja felül a vista DX10-ét?
Bocs, ha béna a kérdés, de nem értek hozzá..
Köszi
-
pigatt
őstag
Megvan a pontos problémám! Tehát dx10 alatt a játékok a kiválasztott felbontás legkisebb támogatott frekvenciáján indul ami a crt esetében 60hz. Tehát nekem egy olyan progi kellene ami dx10 alatt is képes lock-olni a refresh rate-et! Esetleg tud valaki ilyet???
-
pigatt
őstag
Amiket próbáltam: Refresh force, Refresh lock, Power strip, Direct refresh.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyasmi programra lenne szükségem mint a refresh lock, csak azt is belehessen benne állítani, hogy melyik alkalmazás hány hz-en induljon el.
Ez azért kell nekem, mert vista x64 alatt a dx10-es játékok, mind 60hz-en indulnak és csak abban az esetben lehet feljebb venni, ha a játék menüjében lehet. Amiben nem lehet az úgy marad, mert a refresh lock-ot figyelmen kívül hagyja. És 21" CRT-n elég kevés a 60Hz.
-
epidemic
tag
Hát igen, de azokra is inkább a Ninja Gaiden! Bár nekem igazából az sem adja, szörnyek meg XXL-es fegyverek.
Nekem valami realisztikus játék kellene, korhű fegyverekkel, valós helyszíneken, mindenféle szörnyek meg hókusz-pókusz nélkül. Gondoltam megemlítem majd az Ubisoft fórumán hátha valakinek kapós lesz az ötlet!Ha már xbox akkor megjegyezném egyedül a SW Force Unleashed érdekelt volna de egy gamé-ért nem veszem meg, akkor már inkább elmegyek nyaralni az árán (szigorúan belföldre)
vagy költök a vasra ha végre esnek az árak! -
epidemic
tag
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani PC-re valami jó ninja-s játékot?
Olyat keresnék ahol látványos harcok, lopakodás, taktikázás van, ha egyáltalán van ilyen game! Egyszóval egy Hitman-Oblivion-Assassin's Creed kombinációt!Előre is köszönöm, szép napot mindenkinek!
epidemic
-
riolobo
tag
halló!
van egy aprócska problémám a gygabyte 8600 gts-emmel.Játék közben érdekes fagyások történnek,megáll a kép,hang van.Nagy nehezen visszalépek az asztalra és alul az értesítési ikonoknál kis felkiáltójel vmi ilyesmi szöveggel: "nvlddmkm hibát csinált majd helyreállt",persze ezek után már nem tudok visszalépni a játékba. Vajon mivel küszöbölhető ki? Roppant idegesítő,van, hogy több óra játék után csinálja de valamikor 5 perc után.az utóbbi napokban a fearrel játszogattam,meg a mirror's edgenél is előfordult.32 bites vistát használok sp1el,181.22-es nvidia driverrel,a honlapon ezt ajánlotta 8600gts-hez.ha valakinek van ötlete nagyon megköszönném(: -
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #2221 üzenetére
Megoldódott!
-
(Darkwood)
őstag
Az miért van, hogy az Undercover mentést kimásoltam, mert újrarakta a rendszert és mikor visszaraktam a Documents and settings-be, akkor nem rakja be??? Most oda a mentés?
-
Traxx
őstag
válasz
n e j i k e #2213 üzenetére
-
total90
veterán
Csákó!
2008 folyamán milyen motoros játékok jöttek ki ? Tudnátok esetleg ajánlani néhányat ?
-
Pörp
senior tag
-
n e j i k e
csendes tag
Traxx tegyél már be egy pár screent a beállitás menüből,és akkor szemügyre vesszük oks?
-
Traxx
őstag
Üdv!
Neverwinter 2-vel kapcsolatban jöttem sírni, és tanácsot kérni...nos, arról van szó, hogy a kameramozgása azt követően, hogy telepítettem patch-eket, eléggé, khmm, elcseszett lett. Vagyis, ha az egérrel forgatni akarom a nézetet, nem szép lassan vándorol a kamera, mint eddig, hanem ugrál ide-oda bolond módjára, és ezzel szinte élvezhetetlenné teszi a játékot
Ezt a sebességet a beállítások között bogarászva eddig nem sikerült túlzottan csökkenteni, vagy csak én keresgéltem nagyon nemjó helyen
Tud valaki megoldást?
-
n e j i k e
csendes tag
szerintem az ubersoldierben nincs ilyen lassitás vagymi
hát nemtudom,nincs ötletem
bár még nem toltam a gamot...:S -
n e j i k e
csendes tag
ha 2004 és fps akkor ut
amugy milyen korban játszódik eme játék?
ha lehet akkortöbb infot is berakhatnál THX!
-
geree@bl
senior tag
Hali mindenkinek!
Egy 2004 körüli (ha jól emlékszem
) fps nevére nem emlékszem, ebben kellene segítség.
Arra emlékszem, hogy volt benne olyan, hogy ha sokat gyilkoltál, akkor kivilágosodott a kép, és komolyzene szólt (örömóda-szerű) + belassult a játék.
Ha valaki megmondja mi a neve, akkor annak örük hála
Üdv:geree@bl
-
n e j i k e
csendes tag
-
joey04
titán
A játékok mennyire használják ki ha 4 magos proci van a gépben?
Több helyen olvastam, hogy egy magasabb órajelű 2 magos többet ér játékok alatt.
pl.: melyik lenne a jobb egy játékgépbe: 2 magos 3Ghz vagy 4 magos 2.5 Ghz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest