- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz #65675776 #2299 üzenetére
Spontán software fagyások a legidegesítőbbek az egészben, ez főleg régi játékoknál jön elő pl.: CS 1.6! Aztán apró szaggatások fix fps érték mellett.
A services.msc-ben esetleg van valami amit kilehet még gyomlálni az update a search a defender és firewall-on kívül ami még gyorsíthat?
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Játékra a vista x64 vagy xp x64 a jobb???
i9 / 4080 / 32"
-
aleister
veterán
Jofi81 és mad1 uraknak köszönet a válaszokért!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Nunder
őstag
válasz tomi_mod #2288 üzenetére
Transport Tycoon... Mennyit toltuk régebben. Kinek lett nagyobb népességű városa, hosszabb vasúthálózata stb. Nagy játék volt az biztos csak ajánlani tudnám. Nincs valami hasonló ami Vistán is megállja a helyét?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Tudnátok olyan játék címeket felsorolni (lehetőleg 2006-2009 közöttieket), amikben beépített benchmark van? Úgy mint a CoH és a World in Conflict grafikai beállításain belül.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
tomi_mod
aktív tag
Ha csak egy proginál fordul elő akkor majdnem ki lehet zárni a hibát, bár nekem volt már olyan hogy egyetlen egy játékban (Commandos SF...jóóórég ) állandóan resetelt a gép, gondoltam ,na jó ez van, mert a rendszer jól ment stb. aztán kiderült van 3 púpos kondi az alaplapon.
-
idtec
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis gazdasági szimulátor játékot pc-re?
-
Stirbi
addikt
válasz tomi_mod #2282 üzenetére
üdv
köszi, most lesz nemsoká proci csere és amugy csak a gta4 nél van ez,én azt hallotam,hogy elég bugos sz@r lett,szoval besem tettem most,amikor ujratettem az xp-t.de ha csak a gta4 nél van az a flash akkor szerintem nem lehet memhiba, vagy igen? linkelnél egy memtestet? proci az meg sz@rláma tuningos ez derült ki , 3ghz fölé még 1,4 v on sem akart menni
[ Szerkesztve ]
-
riolobo
tag
Hy! Mi lehet az oka , hogy a gears of warba kb egy napja csak offline tud bejelentkezni a live accountom (eddig hetekig simán ment online,szóval nem a nem támogatott régió a bibi), a játék át van engedve a tűzfalon is. Mi lehet a gond? Van valaki aki használja a live-ot játékra? Elképzelhető ,hogy úgy álltalában van meghalva a Live?
[ Szerkesztve ]
-
tomi_mod
aktív tag
Ha a winxp friss, szal minden hibajavítás megvan, akkor tedd még fel az alaplap (főleg ez)illetve a vidkari legújabb drivereit hotfixeket stb.
Más fórumokon a cpu rossz húzását és memóhibát gyanítanak erre a kódra. Ha több mem modulod van akkor egyet tegyél csak be és próbálgasd, és cpu vissza alapra ha volt tuning.Persze kérdés, hogy csak GTA-nál mert ha igen akkor ez van, ha másnál is akkor én a fentiekkel kezdeném...jobbhíján kölcsönRam.
-
Toxy
aktív tag
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy van egy játék a Metin 2 ami egy MMORPG.
Na most én szeretnék a koliba is játszai vele.
Ha jól tudom akkor portot kell neki nyitni,ugye? (Mert a koliba wownak van nyitva port s az megy)
Azt akarom kideriteni hogy milyen portotn csatlakozik a metin 2?
Már próbálkoztam de azért megkérdezem hogy biztos ez az a port.
Itt a kép:
Akkor a 12000es port kell neki?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
válasz siklara #2258 üzenetére
A játék hülye, ugyanis a GMA950 tudja a hardveres TnL-t, hiszen DX9-es kártyáról van szó (a DX7-el vezették be a TnL-t). Szóval más lesz ott a gond. Fel van egyáltalán telepítve a vga driver?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek SÜRGÖS SEGITSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM,jáccom a gta4 et és egy 10-15 perc gta4 ezés után hirtelen ujraindul a gépem és az eseménynaploban ez találtam
,,1003-as esemény, 102-es hiba,,- ezt találtam és ezt az informáciot találtam:Hibakód: 1000007f, 1. paraméter: 0000000d, 2. paraméter: 00000000, 3. paraméter: 00000000, 4. paraméter: 00000000.pls segitsetek
egyébként xp+sp3 at használok
-
fpeter07
veterán
Vki tudna vmilyen jó coop játékot mondani?
-
mad1
veterán
válasz GEPESZ66 #2269 üzenetére
Altalaban a my games be van.En ugy szoktam megkeresni,hogy a c\doc.settings\be rakeresek hogy save utanna meg kell talalni max 5masodperc.
Viszont itt lehet hogy pontosabb valaszra talalsz.Ne szemetelj ! = Steam
-
GEPESZ66
veterán
A fiam új gépére szeretném felrakni a Test Drive Unlimited programot, hogy ott folytassa a játékot.Melyik könyvtárat kell átmásolni a gépemről, hogy ez megoldható legyen?
-
AMD Power
titán
Ismeri valaki ezt a netes MMOG játékot?
-
dany27
őstag
hi
ma feltettem NFS underground 2 mondom picit nosztalgiázok, erre mikor elindulna egyszerűen semmi nem jön még be csak kilép h a windóz hibát észlelt ezért leáll.
Ez miért lehet??
UI: peidg már volt fennt és ugyan ez a verzió
-
siklara
csendes tag
válasz siklara #2258 üzenetére
Itt egy kép a játék főmenüjéről is, ha esetleg ez segít. Mint látható, a tárgyak a falnál mind láthatatlanok (de van árnyékuk, lol), némelyek meg ilyen fura zöld izé formájában manifesztálódnak, mint az az oszlopszerűség a terem közepén.
-
siklara
csendes tag
Üdv gémerek!
Már az eredeti topicjába is bepostoltam, de mivel nem directx problémáról van szó, ide talán jobban passzol ez a hozzászólás.
Indiana Jones and the Emperor's Tombot akartam játszani notebookon, a videókártyám pedig a GMA 950 nevű integrált szutyok (Mobile Intel® 945GM Express Chipset).
Indy eredetileg azért nem indult el, mert ez a videókártya nem támogatja a hardveres TnL-t (transformation and lightning). Ezt még megoldottam, a roppant hasznos 3dAnalyzer nevű program ugyanis többek között hardveres TnL emulálásra is képes. A probléma az, hogy ezután a játék ugyan simán elindul, de bizonyos dolgok nem jelennek meg a képernyőn, többek között maga Indy sem. Semmi olyan tárgy nem látszik, ami tartalmaz valami... görbe felületet, viszont maga az első pálya tök jól megjelenik, így arra gondolok, hogy a geometriával lesz valami gond. Itt egy screenshot a láthatatlan Indyről. XD
Ennek a megoldására esetleg van valakinek valami tippje, ötlete?
-
Moretimer
aktív tag
Sli-m van,viszont,ha nem lát csak 1 árva gpu-t,ahogy írtad,akkor nem is rágom magam ezen...
Érthetetlen számomra az,hogy 1 ilyen új játék,nem is akar milyen kaliberrel,hogy a nyilallásba jöhet ki így,hogy nem ismeri fel a több gpu-s rendszereket
Köszi a segítséget.Moretimer
-
Moretimer
aktív tag
Üdv!
Van 1 olyan problémám,hogy a GTA4,1024 M-ból,csak 460 M-lát a grafikai opciókban.......ez elég sovány így.Valaki esetleg hasonló problémával?
Legújabb patch felrakva,de semmi változás.
előre is!Moretimer
-
dy_nmq
aktív tag
-
Pörp
senior tag
Van olyan program, amivel a VSYNC-et lehet játékokban bekapcsolni/eröltetni? ATI driverben esetleg hol lehet ezt bekapcsolni, ha nincs ugye benna a game menüjében?
-
riolobo
tag
Hello!Egy roppant egyszerű kérdésem lenne.Hogy a retekbe kell a gears of warba multi közbe chatelni?Röhej de rá nem bírok jönni
-
MaciG
addikt
üdv
Valaki nem tudja, hogy jött-e ki valami új rally-s game a colin DIRT óta?
BANZAII
-
Someballs
tag
Bemásolom ide is mind két HSZ-m, végülis játék közbenről van szó.
1.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy belépek egy játékba, eltelik 5-10p és elkezd ütemesen szaggatni a kép. Hang, fps marad ugyan úgy és még a kurzor sem akadozik. Ki alt-tabbolok elinditok valami alkalmazást, ott minden rendben megy.2.
Úgy vettem észre, hogy ahogy telik az idő, úgy rosszabbodik a helyzet. Most már az FPS-em is lecsökkent 1-re. Bár lehet a sok alt-tab miatt bár ezt nagyon kétlem. Igazából nem vagyok túl hozzá értő. De azért felhasználói szintet lazán megütöm.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
manutdzoli
senior tag
Megmondaná nekem valaki,hogy az Operation Flashpoint Cold War Crisis mikori játék?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
geree@bl
senior tag
válasz daninet #2238 üzenetére
KKND 2 : Crossfire
Legalábbis ebben van autó + bogár is''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''
-
daninet
veterán
Üdv!
Régi játékot keresek, egy stratégiai valami.. Az épületek talán sátrak voltak és lehetett bogarat is csinálni és zölt trutyit lőtt ki a seggéből és volt katona meg autó.. Az ikonja valami félig fekete félig piros valami volt.. Ja és még annyi maradt meg az emlékeimben h a menüje barna.. valaki tudja ezt a játékot?szerk: nem a starcraft mert azzal tegnap még multiztam és emlékeznék rá
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
SOS kérdés: Vista alatt COD5-WAW telepítés. Hagyjam hogy feltelepítse a dx9-et? Ha nem hagyom hibaüzenettel indul (valami DX 9-el kapcsolatos.) Ha hagyom, nem írja felül a vista DX10-ét?
Bocs, ha béna a kérdés, de nem értek hozzá..
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Megvan a pontos problémám! Tehát dx10 alatt a játékok a kiválasztott felbontás legkisebb támogatott frekvenciáján indul ami a crt esetében 60hz. Tehát nekem egy olyan progi kellene ami dx10 alatt is képes lock-olni a refresh rate-et! Esetleg tud valaki ilyet???
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Amiket próbáltam: Refresh force, Refresh lock, Power strip, Direct refresh.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyasmi programra lenne szükségem mint a refresh lock, csak azt is belehessen benne állítani, hogy melyik alkalmazás hány hz-en induljon el.
Ez azért kell nekem, mert vista x64 alatt a dx10-es játékok, mind 60hz-en indulnak és csak abban az esetben lehet feljebb venni, ha a játék menüjében lehet. Amiben nem lehet az úgy marad, mert a refresh lock-ot figyelmen kívül hagyja. És 21" CRT-n elég kevés a 60Hz.
i9 / 4080 / 32"
-
epidemic
tag
Hát igen, de azokra is inkább a Ninja Gaiden! Bár nekem igazából az sem adja, szörnyek meg XXL-es fegyverek.
Nekem valami realisztikus játék kellene, korhű fegyverekkel, valós helyszíneken, mindenféle szörnyek meg hókusz-pókusz nélkül. Gondoltam megemlítem majd az Ubisoft fórumán hátha valakinek kapós lesz az ötlet!Ha már xbox akkor megjegyezném egyedül a SW Force Unleashed érdekelt volna de egy gamé-ért nem veszem meg, akkor már inkább elmegyek nyaralni az árán (szigorúan belföldre)
vagy költök a vasra ha végre esnek az árak!"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
epidemic
tag
Köszi!
Ezt én is megtaláltam, de nem pont ilyenre gondoltam.
Azért hihetetlen hogy még nem csináltak egy jó game-t PC-re amiben egy ninját kell irányítani, valami jó lopakodós, kaszabolós, fordulatokkal megspékelt történettel! Vagy csak nekem nagyok az idényeim?"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani PC-re valami jó ninja-s játékot?
Olyat keresnék ahol látványos harcok, lopakodás, taktikázás van, ha egyáltalán van ilyen game! Egyszóval egy Hitman-Oblivion-Assassin's Creed kombinációt!Előre is köszönöm, szép napot mindenkinek!
epidemic
"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
riolobo
tag
halló!
van egy aprócska problémám a gygabyte 8600 gts-emmel.Játék közben érdekes fagyások történnek,megáll a kép,hang van.Nagy nehezen visszalépek az asztalra és alul az értesítési ikonoknál kis felkiáltójel vmi ilyesmi szöveggel: "nvlddmkm hibát csinált majd helyreállt",persze ezek után már nem tudok visszalépni a játékba. Vajon mivel küszöbölhető ki? Roppant idegesítő,van, hogy több óra játék után csinálja de valamikor 5 perc után.az utóbbi napokban a fearrel játszogattam,meg a mirror's edgenél is előfordult.32 bites vistát használok sp1el,181.22-es nvidia driverrel,a honlapon ezt ajánlotta 8600gts-hez.ha valakinek van ötlete nagyon megköszönném(: -
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #2221 üzenetére
Megoldódott!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
Az miért van, hogy az Undercover mentést kimásoltam, mert újrarakta a rendszert és mikor visszaraktam a Documents and settings-be, akkor nem rakja be??? Most oda a mentés?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Traxx
őstag
válasz Tsumaas #2219 üzenetére
Köszi
Most már csak a kamera sebességes kérdésre lenne jó megoldást lelni, és öröm bódottá
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz n e j i k e #2213 üzenetére
Jó lenne így patchelve meg minden, csak ne ugrálna ilyen idegesítően gyorsan a kamera
A másik: van rá módszer, hogy a CD ne kelljen minden egyes indításnál úgy, hogy a játék jogtisztasága megmaradjon?
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
total90
veterán
Csákó!
2008 folyamán milyen motoros játékok jöttek ki ? Tudnátok esetleg ajánlani néhányat ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Pörp
senior tag
Szerintem jönnek majd az olyan játékok amik ha van kettőnél több mag, azt is kihasználják, sőt... GTA4 is valami ilyesféle téma. Kérdés mennyire lesz sikeresen kihasználva több mint két mag. NFS-Undercoverrel láttam hogy voltak egyeseknek gondjaik a CPU affinitással.
[ Szerkesztve ]
-
geree@bl
senior tag
Nem, nem az Ubersoldier volt. Meg tudok olyat mondani ami még nem
mod: Valahol nincs egy teljes fps-lista, hogy milyen fps-ek vannak? Ha látnám a címét lehet eszembe jutna
[ Szerkesztve ]
''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''
-
n e j i k e
csendes tag
Traxx tegyél már be egy pár screent a beállitás menüből,és akkor szemügyre vesszük oks?
http://www.monstersgame.hu/?ac=vid&vid=139020741 - pls :]
-
Traxx
őstag
Üdv!
Neverwinter 2-vel kapcsolatban jöttem sírni, és tanácsot kérni...nos, arról van szó, hogy a kameramozgása azt követően, hogy telepítettem patch-eket, eléggé, khmm, elcseszett lett. Vagyis, ha az egérrel forgatni akarom a nézetet, nem szép lassan vándorol a kamera, mint eddig, hanem ugrál ide-oda bolond módjára, és ezzel szinte élvezhetetlenné teszi a játékot Ezt a sebességet a beállítások között bogarászva eddig nem sikerült túlzottan csökkenteni, vagy csak én keresgéltem nagyon nemjó helyen
Tud valaki megoldást?
-
n e j i k e
csendes tag
szerintem az ubersoldierben nincs ilyen lassitás vagymi
hát nemtudom,nincs ötletem
bár még nem toltam a gamot...:S[ Szerkesztve ]
-
n e j i k e
csendes tag
ha 2004 és fps akkor ut
amugy milyen korban játszódik eme játék?
ha lehet akkortöbb infot is berakhatnál THX!
-
geree@bl
senior tag
Hali mindenkinek!
Egy 2004 körüli (ha jól emlékszem ) fps nevére nem emlékszem, ebben kellene segítség.
Arra emlékszem, hogy volt benne olyan, hogy ha sokat gyilkoltál, akkor kivilágosodott a kép, és komolyzene szólt (örömóda-szerű) + belassult a játék.
Ha valaki megmondja mi a neve, akkor annak örük hála
Üdv:geree@bl
''Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.''
-
n e j i k e
csendes tag
válasz trident1 #2206 üzenetére
Hali!
Trident ha valaha ilyet kérdez ami a képen látható:
(ugylátszik legutóbb a cod4 nem müködött megfelelően,biztonságos módban akarod elindítani? - amikor az igenre kattintasz minden eddigi egyedi beállitást vissza rakja alapra,ajánlom hogy mindig a NEM-re kattolj!)[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
A játékok mennyire használják ki ha 4 magos proci van a gépben?
Több helyen olvastam, hogy egy magasabb órajelű 2 magos többet ér játékok alatt.
pl.: melyik lenne a jobb egy játékgépbe: 2 magos 3Ghz vagy 4 magos 2.5 Ghz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest