- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Üdv...Nem egy pörgős topic, de hátha...
Gondom volna...mi az oka annak, hogy totál nem érzékeli a billentyűzetet több játék? Konkrétan a Neverwinter nights 2 és a NFS Carbon...Ami a poén, hogy jó ideig kifogástalan volt, tegnap szerettem volna megint vele játszani vagy 3 hónap után, és nem akarja az igazságot. Max. az Alt+F4-re reagál, még az Esc-re sem.
A másik poén: COD4 lazán megy, Airborne, MOHAA szintén. Sem oprendszertelepítés, sem hardvercsere nem volt a gépben. Csak néhány kisebb programot (online tv, új tűzfal) telepítettem, nem tudom, ennek van-e közeA Neverwinterhez pakoltam fel magyarítást, de amikor ment, akkor is fent volt, tehát szerintem ez, mint hibalehetőség kizárva. A COD4 szintén magyar, és az rendesen érzékeli a bill-t.
A kérdéses játékok beállításait átnéztem, nem állt át kormányra, vagy másra, újratelepítés nem hozott javulást.
Vélemény?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest