Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

Üdv...Nem egy pörgős topic, de hátha...

Gondom volna...mi az oka annak, hogy totál nem érzékeli a billentyűzetet több játék? Konkrétan a Neverwinter nights 2 és a NFS Carbon...Ami a poén, hogy jó ideig kifogástalan volt, tegnap szerettem volna megint vele játszani vagy 3 hónap után, és nem akarja az igazságot. Max. az Alt+F4-re reagál, még az Esc-re sem.
    A másik poén: COD4 lazán megy, Airborne, MOHAA szintén. Sem oprendszertelepítés, sem hardvercsere nem volt a gépben. Csak néhány kisebb programot (online tv, új tűzfal) telepítettem, nem tudom, ennek van-e köze :U

A Neverwinterhez pakoltam fel magyarítást, de amikor ment, akkor is fent volt, tehát szerintem ez, mint hibalehetőség kizárva. A COD4 szintén magyar, és az rendesen érzékeli a bill-t.

A kérdéses játékok beállításait átnéztem, nem állt át kormányra, vagy másra, újratelepítés nem hozott javulást.

Vélemény? :F

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák