- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomha lepke
tag
És tegnap este már gyaktam is az undorító férgeket. Tényleg csak a video tesztnél kellett átállítani, patchet sem töltöttem le.
"Uram, fordítsd tekinteted Grungyra, aki oly önzetlenül oly nagy segítséget nyújtott nekem. Legyen az ő élete hosszú, szeretetben és anyagi javakban gazdag. Amen."
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
lomha lepke
tag
-
lomha lepke
tag
válasz lomha lepke #2019 üzenetére
Up!
Légyszi segítsetek. Ma este már szeretnék játszani."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
lomha lepke
tag
Hali!
Nekem ue. a gondom, telepítés simán megy, de mikor elindítanám csak egy nagy fekete semmi, és a gép is kifagy. Mondjuk én XP-t használok, és ez nem szerepel a kompatibilis op. rendszerek között. Hogy lehet Win 98 compatibility módban próbálkozni? Telepítsem fel a Win 98-at? Azt lehet egyszerre a gépen az XP-vel? Vagy jóval egyszerűbb?
Gyári lemez a Lord of Destructionnel együtt, most vettem kilóra, csak épp nem néztem meg jól a gépigényt... pls help!"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest