Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
-
Eagl3
veterán
ziasztok!
Felteszem ide is a kérdésem, mert gyorsba kéne. Hátha tudja valaki.Tegnap meg akartam venni a játékot, hogy kicsit játszak esténként online, de nem tudom, h. mi kell nekem
Half life 2 - 3990.- ??? Ez kell? Nem találtam külön Conter-Strike Source lemezt a Mediában -
mad1
veterán
Nah örülök.
Tescoban ne vegyel eredetit,vagy bontsd fel mielott megveszed....nekem a farcryhoz nem volt cd key ,amikor meg visszavittem azt mondtak én loptam ki
Black n white2 a favorit de en coopban nem nyomtam azt sem tudom lehet e.
aminek jo a gepigenye az szerintem a lord of the rings 2 lesz -
diegho
nagyúr
graw végül jó lett, viszont kéne valami élvezetes stratégia is. Voltunk ma teszkóban
és körbenéztem, de semmi érdekeset nem találtam. Valami olyan kéne ami középkorban játszódik, vagy jelenben, esetleg kicsit újabb időkben. Kapásból az jutott eszembe, hogy Empire Earth 3 és meg is van oldva minden, esetleg más ötlet? Age of empire 3 milyen?
-
copin
őstag
Melyik az a játék, amiben egy fekete bárány bőrében a nyájban kell futni stb.. Illetve néha felbukkan egy UFO, ami extra erőt ad és a gyapjút zöldre festi.
-
diegho
nagyúr
kipróbáltuk graw2-őt, hát tényleg elég necces a 2400xt-n, de összedobok neki egy gépet még ebben a hónapban és akkor menni fog szépen nála is. Azt mondja ez nagyon közel van a valósághoz.
-
diegho
nagyúr
még régen játszottam vele egy próba erejéig annó 7600gt-n szépen ment, szerintem ha én vagyok a szerver ő meg medium-on tolja 800*600-ban akkor menni fog neki rendesen. Biztonság kedvéért leszedem valahonnan kipróbáljuk nála hétvégén, ha tetszik neki, akkor megvesszük, mert fillérekbe kerül.
A másik amit néztünk az a Brothers In Arms, igaz egy WWII-es.
-
diegho
nagyúr
asszem megvan az én barátom [link] újkori grafika, reális fegyverek, olcsó és tökéletesen játszható.
most nézem Quake4-hez is van coop mód, az van is eredetibe, sőt hl2 is van meg far cry is és ezekhez mindhez létezik coop mod, mindenesetre haveromnak (gyorsreagálású erős katona) szerintem inkább a graw2 fog bejönni.
-
mad1
veterán
-
diegho
nagyúr
esetleg más valami ami beszerezhető 4-5k környékén és nincs nagy gépigénye és tuti van benne cooperativ.
-
diegho
nagyúr
megint kérdezek egy játékot.
fps kellene. realisztikus (valós fegyverek ne 100 töltény kelljen az emberbe), és cooperativ játékmóddal. A lényeg, hogy haverrel ketten akarunk nyomulni néha valami olyan játékkal amivel el lehet lenni akár hetekig is. Lehetőleg fusson el egy 2400xt-n, az van a notiban. Várom az ötleteket
-
Sh4rKy
senior tag
engem valami igazán jó autós szimulátor játék érdekelne, LFS-en, rFactor-on és GTR2-n kívűl...
rfactor meg gtr2 oké hogy moddolható agybafőbe de marhára ugyan az az egésznek a megjelenése meg minden-e, ezért az annyira nem fexik
race07 meg ugyan az nagyrészt mint a már említettek csak szebb grafikával
LFS jó-jó, de kicsit ráuntam egy idő utánszóval valami jóféle szimulátor esetlegesen ha még létezik, türhető grafikával az érdekelne, nemsokára úgyis megjön a momo kormányom
-
Silenzio
addikt
Szevasztok!
Heroes 5 topikban jártam már, de ott már 2 hónapja nem fordult meg senki.
Szóval: elakadtam az 5. hadjárat első pályáján. Be kell védeni a tünde-territóriumot, asszem 5 garrison van. Easy-n kezdtem nyomni ezt a pályát, mert normalon a 2. roham levert, mint a huzat. Easy-n még nehezebbnek tűnik, ugyanis normalon az első rohamot hős nélkül, a garrisonnal vertem vissza. Itt már az első sem ment. A probléma a következő: elvileg egy démon-seregnek kéne spawn-olnia, miután sikeresen védekeztem. De nem történik semmi. A gép rettentő geci, csak akkor támad, ha elég gyengének találja a seregem. Különben rám se bagózik. A 2 erősebb seregemnek neki se kezd. Ha odaállok a garrisonhoz, egyből menekül a várába és kikapcsolja magát. 2-szer vertem meg a heaven sereget, de egy harmadik bunyót képtelen vagyok összehozni, mert mindig eliszkol, vagy leveri az "üres" végváraimat...
Olvastam, hogy ez egy bug, dehát nekem az 1.5-ös van telepítve, elvileg nem szabadna előfordulnia. Tiszta ideg vagyok, letelt 12 hónap és csak megy a sárdagasztás. (egyébként ezért utálom a körökre osztott játékokat, ezen a pályán pl. lehetetlen taktikázni, ha a gép érzi, hogy veszíthet, nekem se jön, ha kiteszem a lábam a határon túlra, mission failed. Keresi a gyenge pontjaimat, ha rám száll, és átcsoportosítok némi embert, megint elmenekül. a legidegesítőbb pálya amivel valaha dolgom volt stratégiai játékban)...Mit csináljak? Csíteljek és váltsak pályát?
-
b1sti
senior tag
Helo!
Tudja vki, hogy kell street legal racing redline-ba autókat telepíteni???
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Nos mivel beköszöntött a rossz idő, ezért kellene nekem valami játék a hideg estékre amivel el tudok tölteni napi 1-2 órát. Nos az igények:
-kaland, rpg lehet diablo jellegű, vagy neverwinter nights féleség, de inkább kettő keveréke
-online játszható legyenigazából valami olyasmit keresek amiben van normális karakterfejlődés, el lehet vele lenni hosszú órákon át és van is kivel játszani neten. Végülis olyasmi lenne jó mint a wow, csak biztos nem fogok havidíjat fizetni, meg több 10k-ért megvenni egy játékot. Tudtok valami alternatívát?
-
b3er
aktív tag
annyi biztos 250is... xD haver 1900gt-n 400-500 at mért
-
b3er
aktív tag
hát azt kicsit keslem mer jah xd , én 1024x768 ra gondoltam minimum és directX 7
csakmert így a 8600gt-n volt 250... -
b3er
aktív tag
Hy! all
Szerintetek mennyi FPS lesz Cod2 multiba ezzel a géppel? asus m2n alaplap athlon 4000+ 2giga ram , Radeon x1950pro-t -
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy olyan felülnézetes autós játékot keresek amiben a többieket különböző fegyverekkel lehetett lőni, de a hangsúly a versenyzésen volt inkább. A versenyeken pénzt lehetett szerezni és abból a kocsit fejleszteni + új kocsikat venni. A játék története annyiban kimerül, hogy egy TOP listán kell felküzdeni magunkat a lista tetejére.
A játék elég régi... Talán Win95-n vagy DOS-n játszottam vele. (A 16bit-es SEGA-n is volt egy ehez hasonló játék)Akinek beugrott, hogy melyik játék is lehet ez, akkor szívesen várom a játék címét!
Mostanában láttam a Death Race című filmet és akkor jutott eszembe ez a játék amivel régebben sokat játszottam.
-
frame>24
addikt
Senkinek nincs még tele a töke a sok MMORPG-vel??!
Egyik a másik után jelenik meg... -
BluEyes
őstag
Halihó, segítség kellene!
Üldözöm az Emergency 4 Gold Edition-t. Sajnos úgy tűnik, hogy csak német nyelvterületen lehet kapni.
Ha valaki találkozott vele itthon, kérem, adja meg a lelőhely címét. Bécsi üzletek honlapja, címe is jöhet, ahol meg tudnám vásárolni, ha arra járok. Esetleg ötletet várok, hogyan lehetne beszerezni itthon. Internetes vásárlás csak utolsó esetben jöhet szóba. -
liba21
tag
válasz
AMD Power #1844 üzenetére
Sokat vacilláltam rajta, hogy hol is tegyem fel a kérdésem, de mivel egy játéknál volt a hibajelenségem, így ezért gondoltam, hogy itt ebben a topikban kapok rá választ!
A topik tagok segítettek is, hogy a hiba a tápomba van, amit köszönök is nekik!
Tudom, innentől már át kellett volna mennem, hogy milyen tápot is vegyek (vagy hasonló) topikba, amiért elnézést is kérek, de csak közölni akartam velük, hogy igazuk volt és vettem új tápot, és így nyomhatom újra a kedvenc játékom! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
AMD Power #1842 üzenetére
Tudom, hogy szereted Scootert, a játék német, nemcsak a nyelve a linken, a németek nagy hazafiak, a játék meg pont a Királynak való, de ha beteszed egy lemezét és úgy indulsz hentelni, jobb lesz a game, azért sok-sok óra alatt minden játékzene megunható, de ha Őt hallgatod nem lesz ilyen probléma.
-
liba21
tag
Tegnap kaptam kölcsön egy tápot próbára és azzal minden működöt!
Így ma elvoltam venni egyet, és már egy Chieftec 550W-os figyel benne!
Remélem sokáig hű társam lesz!
Én 1280x1024-ben játszom, igaz szeretem max. grafikán futtatni a játékokat, de ehez a felbontáshoz és grafikai beállításhoz nem igazán kell a gtx280at,vagy 4870x2.
Azért gondolom majd elég lesz egy GTX260-hoz, vagy egy 4870-hez ez a táp!?
Köszi a segítséget! -
AMD Power
titán
válasz
philoxenia #1841 üzenetére
Ismerős a játék címe de még nem játszottam vele!? Jó game gondolom.
A Király meg a Hardcore-t nem értem . hogy jön ide.
-
AMD Power
titán
Jó lenne már végre játszanom valamivel egy kicsit. Szegény HD2600XT már kezd poros lenni!
Nézegettem a PC Dome oldalát de manapság vagy nem viszik túlzásba a játék tesztelést vagy nincs mit.
Tudnátok ajánlani nekem egy pár játékot. Pl
Diablo féleség..
Total War jellegű stratégia vagy StarCraft jellegű illetve a Blitzkrieg jellegű WWII játékok is érdekelnének. -
janeko
őstag
válasz
philoxenia #1838 üzenetére
én is ettől félek.. sajna én is meg a haverom is csak billen tudunk játszani.. mind1
-
janeko
őstag
Ha van PS2 kábelen és USB-n is egy-egy bill bekötve és mind2 működik.. fifázni akarunk, de csak 1 bill.t ismer fel, nem lehet valahogy megoldani a problémát, hogy mind2-vel lehessen játszani?
-
b1sti
senior tag
Helo!
Ismeri vki ezt a játékot: Deadliest Catch Alaskan Storm???
-
liba21
tag
A Chieftec 550W aktív tápegységbe is van belső védelem ha jól tudom. Igaz?
Egy picit jobban hajlok a Chieftec felé, mert ezekről tudom, hogy mindegyik tudja azt a teljesítményt ami rá van írva.
Persze lehet, hogy a Corsair is, de ezt a márkát nem ismerem annyira. Mármint tápban!
Mert azért van jó néhány márka amire mondjuk 650W-at van írva, és megér elvinni egy 400W-os konfigot!
Ami még mellette szól (chieftec), hogy +30W-al többet tud (OK ez nem sok), és ennek 5 év a garija, ami elégé megbízható gyártmánynak tűnteti fel!
Ha későbbiekben lecserélném a 8800GT-m valami nagyobb VGA-ra, akkor is elég az 550W-os Chieftec?
Persze, először mindenképpen megnézem egy másik táppal, csak előre informálódom, ha esetleg tényleg az miatt van a hiba. -
-
liba21
tag
Csak ennyit bírnak ki a tápok?
Hihetetlen, hogy 5-6 év múlva cserélni kell őket!
Kérni nem tudom, hogy tudok-e, hogy kipróbáljam az-e a hiba, de majd este felé kiderül!
Ha a táp a hiba és vennem kell, akkor milyent ajánlasz?
Mert mostanában nem követtem a dolgokat!
Lehetőleg baráti áron legyen (20k alatt)!
Köszi! -
liba21
tag
Gondolod, hogy a táp lehet nálam is?
Kb. 5-6 éves lehet ez a 420 Chieftec ami benne van. Vagy lehet, hogy elgyengült???
De az a fura, hogy előtte nap meg játszottam azzal a game-el úgy 1 órát és akkor semmi nem volt.
A gépbe mostanában nem vettem semmit. Nem növeltem meg a fogyasztást semmi féle hardverrel.
Akkor mégis miért lenne a táp??? -
liba21
tag
válasz
Dani_kp #1817 üzenetére
A VGA nincs húzva! Sőt még progi sincs fent amivel húzni lehetne!
A proci húzva volt! 3Ghz-ről 3.2-re. Szóval, nem nagyon, de kipróbáltam úgy is és ugyanaz a probléma!
Ez nem olyan régen kezdődött. De legfőképpen akkor kapcsol ki a gép ha komolyabb grafikájú Game-t indítok! Pl.: Crysis Warhead és hasonló jobb grafikájú játékoknál. -
liba21
tag
Miért van az, hogy ha indítok egy játékot és egyszer csak töltés közben kikapcsol a gép!
Felraktam a legújabb biost, drivereket, directx-et stb...
Mi okozhatja a hibát??? -
simos
tag
Üdv. Mindenkinek !
Lehet, hogy rossz helyen írom, de van egy eladó SUDDEN STRIKE 3.
Arms Of Victory PC DVD rom 7.000 ft.
(Bontatlan; 24 font-ba került) Magyarországon még nem beszerezhető.
Mielőtt valaki kérdezné miért eladó: rajtam maradt -
Dani_kp
addikt
Üdv!
Volna egy nagy problémám! Szombaton vettem egy videókártyát, egy gigabyte geforce 7600 gt silent pipe 2-s rev 1.0, alap órajelen megy bios.ba a PCI-e frequenci 100-ra állítva, illetve kapott egy 80 mm-es hűtőt. a proci egy e2180 ami fesz emeléssel 2,8 ghz-n jár (azért kellett a fesz emelés mert nem egy tuningbajnok alaplapom van, illetve az a ram-proci időzítés 2,66, mivel ez a legkisebb)!
Szombaton felraktam a cod4-et és az összes patch-et szépen sorba! és a problémám az az volna, hogy amikor elindítom a cod4 multit akkor pár percig játszok, utána lefagy és ismétlődő kattogó hangot ad (mikor húzza vki a procit és kevés feszt kap akkor csinál így) utána lekapcsol a gép és újraindul!
Nos a kérdésem az volna, hogy mitől lehet ez?remélem tudok segíteni, már több topicba is kérdeztem adtak is választ amiket meg is csináltam, amiknek sajna nincs pozitív eredménye!
szerk.: nTune-al csináltam egy 10 perces gpu stabilizátor tesztet. Eredménye:
GPU Stress Test status: 59 passes completedha ez valakinek így többet mond!
-
Apollyon
Korrektor
Las Venturasban, már nem emlékszem pontosan hogy hol van ez az Euros nevű autó, de egy nagy szállodánál egy magas valami alatt van ami ilyen behajtó vagy mi, inkább csak egy parkolóféleség, de nem a szabad ég alatt, hanem két fal között. És csak ott áll azon az egy helyen van, forgalomban sehol sincs.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne: az egyik hogy hol található az EUROS nevű autó??? (kéne az exporthoz) A másik pedig, hogy miért nem lehet minden autót tuningolni a egyes műhelyekben? Pl. Infernust a wheel arch anfels-ben vagy miben? Van vmi trükkje? Előre is köszi a választ!
-
janeko
őstag
válasz
engineeeer #1801 üzenetére
igen az.. de nem lehet vele mit csinálni.. csak úgy ha veszel egye joy-t vagy gamepadot olcsón (nem tudom felétek mi a pontos neve..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Harman Kardon AVR 171S
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari