Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Tudtok ajánlani nekem valami régi de "jó" játékot. PIII -ra kéne (GF MX400 VGA
)
-
törölt tag
kicsit megtévesztő a cím! azonnali játékos kérdések órája!
2 napontta írnak
-
CptMisi
őstag
Helló!
Afrika Korps vs Desert Rats, D-Day->valakinek sikerült működésre bírnia ezen két játék egyikét, vagy mindkettőt Win7-n? -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
A Just Cause 2-höz nem tudtok olyan megoldást, hogy dx9-el is menjen? Nem akarok csak ezért win7-et. Egyszer próbálkoztam xp-re tenni dx10-et házibarkáccsal, de annak reinstall lett a vége
Remélem ez nem érinti a warez témakörét
-
törölt tag
a TEH WITCHER ezt írja ki
"The drivers require installation (with an administrator's accunt).
Do you want to proceed now?
igen ---- nem !
- ha rámegyek a nem re kilép!
- ha rámegyek az IGEN re akkor ----> Unable to proceed (error1275).új ablak jelenik meg:
"Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezni!"
Csak egy felhasnálói fiók van a gépemen!
Rámentem jobb klikkel hogy (futtatás rendszergazdaként de ugyan ezek jelentek meg)
-
törölt tag
Helo!
Több problémám van!1: Megvettem a Call Of Duty : Modern Warfare 2 -t és elkeztem telepíteni és a 2. Dvd-t nem olvasta be (STEAM)
2. Megvettem a F.E.A.R 2 t és ugyan ez a hiba (STEAM) a Stemaos játékaimnak a 2. dvd it nem olvassák be az olvasóim (PLextor 820SA, Plextor 760A)
3: Megvettem a "THE WITCHER" elős kiadást és feltelepítettem de egy "Tages Sa" nevű program miatt nem indul akárhányszor újratelepítem!
4: Megvettem a "Gears of War" t és feltelepítettem a gépemre! "kiírta hogy módosított parancsfájlal nem működik (windows 7 ultimate 64bit)
-feltelepítettem egy barátom gépén (Windows Vista Peofessional) - szintén ezt írta ki!
-végül egy XP s gépre is feltelepítettem ezt írja ki!
- A dvd vbel van a baj? Én nem állítottam semmiféle parancsfájlt! Nemlehet valahogy beállítani őket?5: Végül megvettem a "Battlefield Bad Company 2" t! Feltelepítetttem jól elidul, jól műkködik de elmenti a játékot, rendesen kilépek a játékból másnap belepek rámegyek hogy "resaume game" és nem csinál semmit! újbólkeztem, elmentette, kiléptem a játékból újra beléptem és megint nem folytatta (nem mentette el) pedig játék közbe kiírta nagy betükkel hogy SAVING....
előre is köszönöm!
-
válasz
Flatron710 #3386 üzenetére
Hogyan?
-
Flatron710
tag
válasz
Flatron710 #3385 üzenetére
Tárgytalan. Megoldódott.
-
Flatron710
tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy megvásároltam tegnap a Codename: Panzers - Phase One c. eredeti/dobozos/bontatlan játékot, de nem indul el.Xp-t használok 3-as javítócsomaggal. Új driverek mindenből ( bár nem tartom valószínűnek, hogy ez a "régi" játék igényelné ), DX frissítve, a játék patchelve van ( 1.10, 1.20, 1.21 )
Indításnál az fogad, hogy a "védelmi meghajtók telepítése miatt újra kell indulni a gépnek" Viszont ha újraindítom ( már kb. 10-szer megtörtént ) akkor a következő játékindítási kísérletnél újra a védelmi meghajtós agyrém fogad...
A dobozban szereplő kódot még esélyem sem volt beírni. Nem is kéri.
Kb. minden 5. indulásnál nem akarja magát védeni, hanem fekete képernyő és alvó állapotba megy a monitor ( valamint az oprendszert is hazavágja. Csak a reset segít )
Mi lehet a probléma? Járt már valaki így?
Bosszant a dolog, mert ugyan nem volt egy hatalmas ára, de a hozzám hasonló átlagember azt gondolná, hogy az eredeti játékkal semmi baj nem lehet. Az a legkellemetlenebb, hogy már nem ez az első eredeti játék ami szivat... -
törölt tag
Helo!
az a bajom hogy beindítom az assassins creed 2 t (pc) és az első külddetésbe mikor a csávó befekszik a gépbe és elfehéredik... aztán fél órán át fehér... youtubén néztem ott is fehér kb 5 mp ig....
mi a hiba?mit kell csinálni?,,
:
-
sagit
veterán
Sziasztok!
Erre kellene nekem megoldás...
Pb már párszor újra lett rakva -> nem segít
Pbsvc lefutattva ->nem segít
Reinstall megvolt -> nem segítOprendszer: Win7 x64, kompatibilitás mód sem segített...
Van hogy több órát enged játszani, de vannak szerók ahonnan 2-3 perc alatt bannol
Ötlet esetleg? Haverral már elég idegesek vagyunk
Előre is thx -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
A No one lives forever 2 című nagybecsű beszerezhető még valahol újonnan? Én nem találtam sehol. Minden megoldás érdekelne, ebben a pref. sorrendben:
1: belföldi dobozos
2: külföldi on-line
3: külföldi dobozos -
almi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sapphire hd2600xt 256 GDDR3 PCI-E videókari, Asus P5B alaplap, 1 giga DDR2 667-es RAM, és egy Intel Core Duo E2180-as proci.
Win XP SP3.Catalyst 10.2 és 10.3-al próbáltam, de valamiért minden játék szaggat.Pl Call of Juarez, ami egy 2006 os game, nem lenne szabad neki, és még csak maxon sincs.Ami a legzavaróbb, hogy a CS1.6 is ha már többen vagyunk 20 fps-t produkál maximum.Az 1,7-es celerons 512ddr1-es Radeon9250-es gépemen volt 50 kb.
A Kari nem melegszik, megnéztem, de a játék kezdettől fogva szaggat egyébként is.
Mi lehet a gondja?
Ja és ami még érdekes h lefuttattam teszteket, Orthos(semmi hiba), 3DMark viszont valami 12xx pontot adott, ami harmatgyenge.Bárhol olvasom többszörösének kellene lennie.:/
-
GAlli
tag
nm igazan porog a topic
-
GAlli
tag
Ha valaki ismeri a Sol Survivor nevu, TD gamet , meg tudna mondani h hogyan kell tovabb lepni a campaign ben , mert a masodik utan nem lep tovabb , probaltam hardon is vegig tologatni de hiaba, nemtudok elorebb jutni a tortenetben , semmi leirast nem latok rola neten .
-
törölt tag
nem Warezolok
eredeti és 64bites Windows 7 Ultimatéra szeretném telepíteni... sikerült is csak a hibaüzenet jelenik meg....
mellesleg a witchert se tudom elindítani (szintén eredeti) mert valami "process" et ír ki... sw A New Pc studiot... pedig a lenti XP gépenem fel tom rakni -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Psychonaut #3355 üzenetére
Nagyon köszi
-
törölt tag
válasz
skeleton91 #3366 üzenetére
Steam-en bármikor megveheted...
-
Dictator^
veterán
válasz
skeleton91 #3364 üzenetére
Vaterán nézegesd, ott volt fent pár darab belőlük.
Továbbá arra figyelj, hogyha használtat veszel, és be van regelve multira a kódot kérd el, illetve ellenőriztesd le.
/De akár itt hardverapró-n is körbenézhetsz./
-
skeleton91
tag
Hi, nem tudjátok, hogy honnan tudnám beszerezni a Company Of Heroes Opposing Fronts-ot?
-
törölt tag
Az a problémám hogy feltelepítem a Gears Of Wart és beakarom indítani és kiírja hogy mondosított parancsfájlal nem indul! Én nem modosítottma semmit így nem tudom mi lehet a hibe!
PC re tettem! -
Detox!
senior tag
válasz
Psychonaut #3357 üzenetére
Hu láttam is róla itt videotesztet, kössz!
-
Detox!
senior tag
Cső! Tudtok mondani egy jó szerpjátékot? Gothic3, RISEN vagy Fallout3 szerű alkotás érdekelne lehetőleg magyarba! Oblivion kiesik, a Two Worlds annyira nem tetszik. Na?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Taifa Díaz #3350 üzenetére
-
Csokibácsi
tag
Hi all!
Lenne egy kis problémám mégpedig WINDOWS 7 alatt a 2.1.4-es Ventriloval. Az elején egész jól megy viszont bizonyos időközönként a másik fél hangja elmegy és csak a SETUP gomb megnyomása után halható de akkor az összes elhangzott szó/mondat egymás után végig. Miután kilépek újra jó egy ideig, majd megint jelentkezik ez a probléma.
Vista alatt pedig tökéletesen futott.
Ha esetleg valakinek van használható beállítása vagy tud valami orvoslást a problémára szívesen fogadnám.
Előre is köszönm -
törölt tag
Az a problémám hogy feltelepítem a Gears Of Wart és beakarom indítani és kiírja hogy mondosított parancsfájlal nem indul! Én nem modosítottma semmit így nem tudom mi lehet a hibe!
PC re tettem!
-
mad1
veterán
válasz
Taifa Díaz #3350 üzenetére
Marmint psp emut nem?
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok! Ajánljon már valaki egy jól működő playstation emulátort 64 bites Windows 7-re. Eddig semmit nem találtam, amivel pc-n elindulna az Assassin's Creed Bloodlines. Köszi előre is. A privát üzinek is nagyon örülnék!
-
mad1
veterán
válasz
sislaciii #3346 üzenetére
Nem olvasol? Itt segitek de minek?
Mondom:Assassins creed!Dirt!Burnout!
-
Ice!?
őstag
válasz
gordonfreemN #3339 üzenetére
/cg_drawfps 1 - Kiíratja az fps-t.
/com_maxfps xxx - Ott korlátozza le, amennyit megadsz. Alapból 91-en van, azt hiszem. -
gordonfreemN
addikt
sziasztok! valaki nem tudja hogyan feloldani az fps-korlátot a cod2-ben?
-
pincehely
addikt
válasz
Psychonaut #3336 üzenetére
Értem! Ezt a fogalmat bevallom még sosem hallottam.
De már hogy a fenébe ne lenne az? Mert beficcen egy kis kardozás is? -
HaaS
addikt
Ezekről az Ufo részekről tud valaki valamit mondani? Az Extraterrestials-t azt ismerem... ezek ahhoz képest plusz vagy mínusz? Bármilyen személyes vélemény érdekel...
szerk: (#3323) bobalazs Nem értem, folyton ezt tanácsolják, pedig füvet csak réten látok
!
-
sislaciii
aktív tag
sziasztok! valami mirrors edge-hez hasonló játékot tudtok? meg valami jó Driftelőst?
-
kosian24
tag
Sziasztok!
Most telepítettem újra a gépemet. Windows 7, legújabb driverek, minden és eddig az egyetlen problémám, hogy a Bioshock 2 nem akar menni. Eddig ment, öcsém már végig is vitte korábban, most viszont amint vége az intrónak és kezdődik a játék, megfagy a kép és megáll a játék. Alt+ctrl+del-lel lehet bezárni. Már kipróbáltam 3 különböző drivert a videókártyához, de ugyanaz. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet még? -
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az 576 Kbyte üzleteiben mikor lesz kapható a Silent Hunter 5? Még előrendelhetőben sem láttam, CD Galaxisban pedig már lehet kapni.
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Nagyon sok helyen láttam már hogy 3esetleg 2 monitoron nyomják a game-eket.
Pl.: COD sorozat, Grid...Találtam is hozzá egy progit. SoftTH
Csakhogy ez kifejezetten 3 monitorra van fejlesztve.
Nekem meg csak 2van.Szóval adott 2*17" (vga: 8600gt ha szükséges mellé tudok rakni egy 7600gt-t) és ezen szeretném nyújtva megjelentetni a játékokat.
Valakinek tapasztalat hogy hogy lehetséges ezt megoldani? -
HaaS
addikt
Hogy hívták azt a játékot, amiben dominókat ledönteni hangyákkal? Különböző tulajdonságú dominók voltak eltérő jelekkel, hangyával lehetett pakolgatni őket... valami Bugs? Nemugrikbe...
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
Psychonaut #3317 üzenetére
KÖSZÖNÖM
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Valamikor réges régen volt nekem egy játékom, a neve Network Q Rac Rally 1996-os játék, magyar nyelven, nagyon szép emlékek fűznek hozzá. Előkapartam a cdt de már nem tudta beolvasni a gépem
, mert nagyon karcos stb. Nem tudjátok, h esetleg le lehetne e tölteni valahonnan? Vagy ez már wareznek minősül még egy ilyen régi játék esetében is? Ha tudtok róla valamit irjátok meg, köszönöm.
Ja és esetleg ha valaki tud-e valamit a Zombie Wars nevű, szintén 1996os gémről, 2d-s akció, azaz mészirtasz... -
Boxi88
őstag
válasz
(Darkwood) #3309 üzenetére
próbáltam többel is, de egyikkel sem ment... még a daemonnal sem pedig az nekem minden vitt eddig....
-
Boxi88
őstag
helló
Nekem olyan problémám lenne, hogy fel akartam rakni a Mafia nevű játékot, de mikor elkezdi installálni, kiírja hogy "Please insert MAFIA CD1" mint tudjuk ennek a jelentése, tegyem be az egyes cd-t, megjegyzem hogy ez van bent...
amikor elkezdené tenni az A1.dta fájl, ez az első amivel kezdené... annál írja ki, tehát egyből telepítésnél....
Már sokféleképpen próbáltam, esetleg valaki nem tudná megmondani hogy küszöbölte ki a problémát? Javaslatokat várok!!!
Ja és még valami, ezt azóta csinálja mióta Windows 7 64bit van fent.... xp-vel nem volt baja.... és szinte biztos hogy win 7en is kell mennie, csak valami mégsem stimmel!
Előre is köszi a válaszokat!
-
bobalazs
nagyúr
NFS Shiftnél, max grafikán, 1280x1024 ben, 30-40 fps em van xfire szerint.
Kb 1 percenként ilyen fél-egy mp.es laggot érzékelek játék közben. Mitől van ez? -
DiamondBack
senior tag
Star Wars Galaxies Emu, Nova Test Server <---- játszik itt valaki ezzel?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tudna nekem mondani egy viszonylag új és jó focis játékot? PES vagy FIFA? És ezekből is melyik?
Jah, és a gépemen is mennyen el jó grafikán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max