Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz #54715584 #1594 üzenetére
8600gt-vel inkább a dx9-et erőltesd, sajna a 10-hez sokkal erősebb VGA kell.
játékok pl:
* Crysis
* Shadowrun
* World in Conflict
* Alan Wake
* Flight Simulator X: Adrenaline
* Unreal Tournament 3
* Hellgate: London
* Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts
* Bioshock
* Eve Online
* Call of Juarez (with patch)
* Lost Planet: Extreme Conditionde itt van egy kupac: [link]
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
törölt tag
sziasztok,
egy osszetettebb dologrol kene info
valoszinu hetvegen mar telepitek egy 64 bites vistat (valoszinu business lesz, mert licences 10 gepre) nem tudom, hogy ez hatrany-e?
2 magos procim van
dx10-es 8600gt-m
eloszor is nem tudom, hogy nekem, mint atlagfelhasznalo nyujt-e vmi plusz elmenyt a dx10? ugyis kiprobalom a jatekokat, de azert kivancsi vagyok
lattam mar nagyon sok csili-vili kepet dx9 es dx10 kulonbsegeivel, de nalam tuti nem lesz olyan latvanyos...
masik dolog, milyen jatekok vannak, amik mar kihasznaljak a dx10-et es a 2 magot is?valaszokat elore is koszi
-
mmdms
addikt
szasztok!
akadt egy kis problémám a colin dirt-el
4-5 verseny van vissza, és meg akartam nézni hogy mien max grafikán.
csak a shadow és az effektek volt high-on, azokat feltettem ultrára, és azóta fraps-el mérve 0,25 FPS van a játékba. hiába veszem vissza azt a két beállítást olyanra, amien volt, akkor is.
egyszer kaptam egy kékhalált is, videoharware error címmel...
what the fuck??? ez mé van?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mad1
veterán
válasz manutdzoli #1588 üzenetére
virtua pool
Feka,remelem talalsz megoldast,mert ez naon gas.
Ne szemetelj ! = Steam
-
feka007
veterán
Hi!
Van egy eredti játékom, amit ha felteszek, és el akarnám indítani, a másolásvédelme összeakad a rég letörölt emuláló progival (Daemon, Poweriso volt, mindkettőt letöröltem), és nem indul el, csak ha megcrackelem. Nade ugye így marha sok értelme van eredeti játékot venni. Megoldás? -
manutdzoli
senior tag
Tudtok mondani valami jó biliárdos\snookeres játékot?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
marcus.fenix
aktív tag
Megszokás kérdése. Nameg van a rengeteg beállítás...
Először nekem is szokatlan volt, de amúgy a játék változatos, sokféle járművel sokféle terepen kell hajtani...Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Tomate
veterán
válasz marcus.fenix #1585 üzenetére
Jaj hát a Dirt-et egyszer már kipróbáltam az irányítása borzalmas...
-
marcus.fenix
aktív tag
CMR: Dirt
Szép és jó... mármint amennyire egy ótós játék lehet
Ja és próbáld ki a FlatOut-okat, nagy feeling
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Tomate
veterán
Mondjatok légyszi pár autós gamet amikben kitudom használni jól a kormányom adta előnyömet, NFS, GRID, nem érdekel. (előbbit mert már kivittem, utóbbi meg fönt van )
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz Süni 1985 F #1581 üzenetére
Hát , mikor még 180 ezerért vettük a 400 as celkát , 64MB rammal meg 16 MBos Riva TNT videókártyával , azok voltak ám a szép idők...
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
Redy
tag
Sziasztok! irjatok nekem privibe pár jó játékot pls. Gondolok itt vmi mászkálos, stratégiai vagy bármi csak ne autóverseny:S csak az van a gépemen. Valami kaland vagy vmi jó kis játék mostanába nincs?
-
Ti4x
aktív tag
válasz Süni 1985 F #1575 üzenetére
Ok , de hallottam már olyat is , hogy a DVI-s monitoroknál lehet ezt a kétsávos megoldást csak...
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz Süni 1985 F #1573 üzenetére
Szerintem a 900*600 és az 1280*800 közül válassz VGA függően. A kisebbik 1024*768nál picit talán gyengébb , a másik kicsivel jobb. Régi játékoknál , ahol nem lehet ezeket választani , valahol be lehet állítani , hogy a kép középen legyen a monitoron 4:3 -as felbontással és két fekete csík legyen oldalt kitöltőnek nyújtás helyett. Valahol mintha olvastam volna , hogy "ez a videókártya fjúcsöre" . Gondolom Nvidia vezérlőpultban állítható , vagy nem tudom hol , ez mondjuk engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz Beowulf_78 #1571 üzenetére
Hát pedig ez van... Semelyik játék nem ajánl fel más wide felbontásokat , csak az 1680*1050et. Már sikerült megoldanom egyébként , az Nvidia vezérlőpultban a manage custom resolutionnál create-tel hozzáadtam ezeket : (900*600,1280*800,1440*900) és így már a játékban is választhatom őket.
-
Ti4x
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 22 colos TFT monitort (Dell E228WFP) és a játékok csak a 1680*1050 wide felbontást ajánlják fel , az összes többi kimarad (1440*900 , 1280*800)... Nincs olyan túl nagy VGAm , ezért kisebb felbontásokban játszanék , de nem tudom , mit kellene csinálni , hogy választhassam ezeket. Havernál ugyanezen gémekben választhatók a kisebb wide felbontások , neki mondjuk más a monitorja (ViewSonic VA1912W).
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz Beowulf_78 #1567 üzenetére
Sziasztok!!
Elvileg a pb beengedi a csítert is aztán egy pár másodperc múlva kidobja(elvileg).
DE sajnos már vannak oan csítek is hogy a pb sem veszi észre, csak a playák fogják az adást.
Persze ez játék függő.
Én szinte csak F.E.A.R.-rel tolom neten és itt így megy
-
Beowulf_78
addikt
Srácok! Lenne egy költői kérdésem! Ha a punkbuster be van kapcsolva és valaki belép, és cheat kóddal megy az hogy jelentkezik? Tehát azt akarom tudni ha valaki cheat-el az hogy derül ki ha a punkbuster be van kapcsolva. Be se tud lépni, vagy belép és csak utána dobja ki?
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Ha valaki tud nekem mondani Box-os játék címet azt meg köszönném. Lehetőleg ne ien 5-6 évest hanem valami mostani szép grafút. Előre is köszi!
-
wiggen123
senior tag
válasz CounterBoci #1560 üzenetére
star trek legacy talán
gabor128: http://jatekhonositas.atw.hu itt fent van, de letölteni nemtom hogy lehetne...
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
addikt
válasz raskolnikoff #1554 üzenetére
Én hallottam, sőt ki is próbáltam, nagyon nem tetszett
-
uszkart
tag
Üdv!
Valaki tud valamit A WSC Real 08-ról PC-re!
Megjelenés? -
gabor128
aktív tag
Üdv!
A Dungeon Siege 2-höz van valami magyarítás?
-
CounterBoci
senior tag
hi
mondjatok nekem valami imperium galactica sorozathoz hasonló játékot. eve online nem kell, nem fizetek havidíjat semmijen játékra.
-
Syska29
csendes tag
Hello mindenkinek!
Nekem olyan problémám van, hogy az All seeig eye online telepitőjét megnyitom
és kiválasztom hogy europa és nem tölti le a progit.
Ez miért lehet?
Nem tudom sehonnan leszedni és igy nem is tudok szerverekre csatlakozni.
A segítségeteket előre is köszönöm.Syska29
-
raskolnikoff
őstag
Beszélgetéseink közben a válaszokat nem mi választjuk ki, csupán a hangulatát kell eldöntenünk. Ezt a hivatalos oldal is csak úgy aposztrofálta, hogy "lehetünk seggek, vagy mutathatunk némi tiszteletet". Persze a két válaszlehetőség néha csak a hangnemben különbözik, néhány esetben viszont teljesen különböző fordulatok következhetnek be a két válasz nyomán.
ez szimpi
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Gyusz
őstag
válasz raskolnikoff #1550 üzenetére
Esetleg az új The Bard's Tale? A játékmenet hasonló, csak sokkal egyszerűbb és fejlesztgetni/tápolni nem igazán lehet, de eszméletlen jó szövegek vannak benne. Ha pedig nem riadsz vissza a régebbi játékoktól, akkor ott a Nox.
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
-
west
őstag
válasz raskolnikoff #1550 üzenetére
titan quest
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
wiggen123
senior tag
-
raskolnikoff
őstag
Tud vki olyan játékot mint a Diablo 2? Vagy vmi hasonszőrűt...Hellgate-et nyomtam, az elég jó is csak beleuntam hogy mindig visszaküldenek a játék elejére vmi hülyeség miatt...eccer folytatom
Szóval a Dungeon Siege II nem vált be, a Witcher jó, de még raktáron van és még nem annyira izgat, de itt van pl a Loki, erről szinte semmit nem tudok, hasonlít valamennyire a Dio-hoz? Egyszer egy GS gameplay videot láttam és a grafikája elég meggyőző volt, de a többi nem derült ki...?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
feka007
veterán
rofl, téves...
[ Szerkesztve ]
-
Bodin
senior tag
Sziasztok.
A következő lenne a problémám:
Kb 2 napja raktam fel a San Andreast. Tegnap az Exe file-ra kattintva egy pár másodpercig látható volt a homokóra, utána semmi. Mintha mi sem történt volna. A folyamatok között látszik a program, teljesen elveszi a CPU-t, de semmi egyéb. A Vice city-vel ugyanez volt a problémám pár nap játék után. Volt már valakinek hasonló gondja? Köszönöm.(Abit KN8-Ultra, 4000+ SD, Ati XL800, 2x512 DDR400, minden alapon. XP SP2 a letöltött frissítésekkel, Nod32 dolgozik)
-
MSI33
csendes tag
Hali!
Race.Driver.GRID-nek van,vagy lesz magyarositása?? -
punish3r
aktív tag
sziasztok! mondanátok pár játékot ami elmegy 2.6os p4-en 1 giga rammal (FPS, autós, stratégiai)?
THXMár a jövő sem a régi...
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Senkinek nincsen tipje mi okoza azt,hogy a DEMO elindult egyszer de másnap mikor elakartam inditani fekete képernyő a grid embléval és lefagya gépem a konfigom a nevemnél.
A virágkereskedelmi változat nál ugyan ez van mind a 2verzónál! Valakinek tipje?
Lehet nem ide tartozika saját totyikjában senki se tudott válaszolniSamsung S22+
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Valaki mondjon már pár tippet FPS játékra, eléggé le vagyok maradva ami megvolt az elmúlt 2 évben : Half2 orange, Cod4,FrontLines,Crysis...de gondolom ettől több játékot adtak ki azért
Lehet TPS is csak ne kelljen az összes billentyűt nyomni ahhoz, hogy egyenesen "fussak"
Vannak igények mi?Köszönöm előre!
...
-
gabor128
aktív tag
válasz Süni 1985 F #1536 üzenetére
Igen sejtettem, hogy ez lehet a gond, de mivel a játék elindult, azt hittem, hogy akkor a 128-assal is működik, csak valami más gondja van.
De minek kell neki ennyi memória, azt nem értem?Nekem ATI Radeon 9600XT 128MB van.
Most emiatt nem veszek új videókarit.[ Szerkesztve ]
-
kommunism
aktív tag
a gta 3 akármilyet rakok fel (tört,eredeti) állati bugos futok és 1szercsak meghalok meg nem tudok tolatni windows xp- m van ezt miért csinálja???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
gabor128
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a pókember 3-hoz adtak-e ki valami patch-et?
Valami gáz van vele. Elindulni elindul, hang van, de kép nincs, pedig directx-et felraktam. -
Süni 1985 F
senior tag
Call of Cthulhu: Dark Corners of Earth nevű játékban elakadok párszor...
Valaki esetleg magyarnyelvű végijátszást nemtud?
Vagy segíteni nekem?TDI POWER
-
papa1
tag
nemtudja valaki,hogy a rainbow six vegas 2 singli playerben miért nem indul el,csak a sötétség betöltés után.??????
"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
<cafat>
senior tag
válasz #65675776 #1524 üzenetére
igen, ha megvan a számla.... sajnos nincs, mert ajándékba kaptam, meg ajánlották már mások is h van a dobozban található kézikönyvben 1 telefonszám amit ezzel kapcsolatban fel lehet hívni, és esetleg kérhetnék másik lemezt, csak attól félek h mivel nem mai darab már nincs nekik, v nem adnának, v már nem is létezik a szám még nem próbáltam
-
Raptus
tag
válasz Darth_Revan #1516 üzenetére
ÚÚÚÚ! Nem mondod!!! Magyarul tudtam eddig is. lazítsatok egy kicsit, mert nagyon kemények vagytok.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
adam520
tag
Üdvözlök Mindenkit!
Segítséget kérek abban, hogy melyik weboldalt használjam a PC-s játékok legfrissebb hírenek, fájlainak, patch-einek, screensohot-jainak megtekintésére.
Eddig 3DGamers-t látogattam !!!!!
Ott a régi játékok is fennt voltak. Ez nekem fontos! Mert sokszor volt, hogy akár 1998-as gammát kerestem vissza, és a 3DGamers-en ezek megvoltak.
3DGamers nincs, helyette Fileplanet ami semmit sem ér ebből a szempontból.
Valami folyamatosan frissülő, de a múlttal is foglalkozó oldalt szeretnék.Dr.Adam520
-
<cafat>
senior tag
válasz Darth_Revan #1519 üzenetére
aham, köszi
nem is akakrok semmit módosítani, csak úgy ahogy van lemásolni, és h működőképes legyen, és uganúgy tudjak vele online játszani mint az eredeti lemezzel
1x alkohollal próbáltam meg tükörképfájlt csinálni róla, de azt nem fogadta el, és belekötött, telepítésnél rögtön megjelent vmi ablak h "illegal software" telepítés nem sikerült blablabla.... én meg csak lestem h még felrakni se engedi
cloneDVD-m viszont nincs, majd be kéne szerezni, vagy nem lehet letölteni vhonnan egy ingyenes próbasoft-ot? mert csak lemásolnám 1x, és ha sikerül használnom a másolatot, utánna már nem is kéne
-
<cafat>
senior tag
hali
ez a biztonsági másolat dolog engem is érdekelne
nekem megvan az ut2004 eredetibe, de nem merem felrakni mert a lemez a közepén szétrepedt, és egyre terjeszkedik a repedés :S és félek h a köv. installnál belerobban a meghajtóba
de talán még azt túlélné ha 1x lemásolnám legalábbis remélem
szal h lehet eredeti game-ről biztonsági másolatot csinálni? -
törölt tag
Ez is csak addig igaz, amíg nem törsz fel semmiféle védelmet. Onnantól kezdve illegális.
Egyébként ha valóban biztonsági másolat lenne, akkor az eredeti lemezzel meg tudná nézni, hogy működik-e rendesen.
-
-
Raptus
tag
válasz #65675776 #1508 üzenetére
Mindenki ártatlan, míg be nem bizonyosodik bűnössége. Ezel ellentétesen csak az APEH, a rendőr, a pénzintézetek és a Magyar Államkincstár vélekedik.
Másrészt meg ha itt valaki biztonsági másolatot ír, mindenki tudja mire gondol.
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Atti1112
aktív tag
Van egy gamepadom, de nincs hozzá cd.Csak a driver-jét találtam meg a neten.Kéne hozzá az a progi amivel a gombokat tudom programozni. http://www.asian-games.com.tw/Products/PC/14-Pro%20Grip.htm Erről lenne szó. Segítsetek már lécci, honnan tudnám lekapni a progit ?
Köszi.Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
harley
őstag
üdv
elakadtam a tomb raider anniversaryban.
hogy lehet megölni a két kentaurt?
ps2-n van.
most már nagyon unom az egészet, hiába nyomom a gombokat, vagy elugrik, vagy fellöknek, de a fejét egyszerüen nem tudom hogy kell meglöni!!!!!!!!!!!!!!!
valaki segítsen, mert kivágom az egész játékot a szemétbe!!
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
Zin
őstag
Repulogep szimulatort tud valaki?
Jo repulos jatekok erdekelnenek!░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II nem akar el indulni VISTA-n! Ez mért lehet?? ??[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest