Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek!
Nem lett meg a keresett játék, de egy csomó másikat ajánlottatok, amik közül egyszerű csemegéznem.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz MageRG #14499 üzenetére
6-7-8-hoz hasonlított emlékeim szerint.
Nem biztos, hogy poszt-apo. Lehet, hogy kovboj.
Tudom, nagy segítség vagyok.
Az is biztos, hogy nem a Wasteland sorozat volt.@Tim: Köszi szépen! Grimrockot ismerem. Első résszel egész jól elvoltam, de a második nem fogott meg annyira.
Atom RPG egész ígéretesnek tűnik, bár inkább Fallout Tactics/Jagged Alliance klón. Underrail is kicsit.
The Fall - Last Days of Gaia mindennek az egyvelege.@De4d: Köszi! Ránézek, de biztos nem ez volt.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz KISDUCK #14496 üzenetére
Végtelen régen játszottam vele, de szerintem csak első teljesítésnél ad SDU-t.
Más, ha már itt vagyok: GOG-on találtam pár hónapja egy játék sorozatot, ami a Might & Magic sorozathoz hasonló RPG, és 4-5 karaktert kell irányítani, de sokkal modernebb motorral+grafikával, és legjobb emlékeim szerint poszt-apokaliptikus környezetben, viszont nem mai darabok.
De totál elfelejtettem, hogy mi volt az.
Van esetleg ötletetek?Nem Heroes of Might & Magic, sima Might & Magic.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz SunMount3r #14292 üzenetére
Épp 3 EUR Steamen, ha nem menne rendesen, akkor meg visszakéred a pénzed (refund policy-t előbb olvasd el mielőtt megveszed).
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz csababarca #14060 üzenetére
találkozott valaki ilyennel?
egész jól körülírtad, szóval valószínűleg te már találkoztál vele.1. Epic launcheren belül próbáltad már a Verify opciót?
2. Nincs véletlen ékezet, vagy bármi más speciális karakter a Windows felhasználónevedben? Érzékeny rá szegény.
3. Elfajzott Directx és vcredist install is okozhat ilyet, érdemes lehet újra felrakni őket. (DXSETUP.exe, vcredist_x86.exe és vcredist_x64.exe -- ha szerencséd vagy, epic is letöltötte a játék könyvtárába)[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz Laslow #13715 üzenetére
Starcraft 2.
Total War - Warhammer sorozatra, abból is a 40000-es RTS-ekre lenne talán érdemes ránézned még.
Command & Conquer-ből is nemrég jött ki egy remastered verzió, ami a Red Alertet is tartalmazza össze kiegészítővel.
Supreme Commander: Forged Alliance is tetszhet esetleg. Viszont a második részét kerüld el messziről!
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Aki még emlékszik a 15 évvel ezelőtti időkre:
Tudtok esetleg egy mai FPS-t, aminek a játékmenete hasonlít a régi UT2004-hez?
Nem feltétlen muszáj futurisztikusnak lennie, csak legyen nehéz mesterfokon irányítani, kelljen hozzá jó reflex és csapatjáték, és versenyszerűen lehessen játszani 5-8 fős csapatban.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz pelgrim_v1 #13602 üzenetére
Tippre: az eszközkezelőben az xbox driver ráerőszakolása segít esetleg?
-
FehérHolló
veterán
válasz aquark #13353 üzenetére
Nem lehetsz túl sikeres, ha nem toltad tele a pályát observerrel...
Observer passzívan látja a cloak-olt, elbújt, stb egységeket.
Ezen kívül az oracle-nek van egy 30 másodpercre láthatóvá tévő képessége.Játék elején photon cannon a bázis mellett is tud segíteni.
-
FehérHolló
veterán
válasz Pityu. #13259 üzenetére
Mert például ha nem a hivataloson játszol, az a szerződési feltételek megsértése, és ezért itt nem beszélgetünk ilyesmiről.
Mellesleg rakd át a D-re manuálisan, és az mklink paranccsal (command line) csinálj a D-n lévő helyre mutató directory linket az eredeti helyére, azt csókolom.
Például: mklink /D eredeti új[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz blue01song #13250 üzenetére
Csinálj róla biztonsági mentést, majd töröld ki az egész C:\Users\($USER)\AppData\Local\MK11\ könyvtárat.
Ha nem segít, VGA drivert frissítsd, és utána állítsd be benne a MK11-et hogy kizárólag a dedikált VGA-t használja.
-
FehérHolló
veterán
válasz blue01song #13240 üzenetére
Nem lett finom a leves, mit kellett volna beleraknom?
-
FehérHolló
veterán
válasz freelanced #13164 üzenetére
A gyárihoz van USB kábel, de tudsz szerezni wireless adaptert is hozzá.
Ha csak kipróbálásra kell, hogy milyen kontrollerrel játszani, akkor inkább egy olcsóbb Thrustmastert ajánlanék elsőre.
Én a GPX-szel eléggé meg vagyok elégedve, és negyedannyiba került. Kis mókázás volt a driverrel, de azóta tökéletesen megy. Több órás játékra való igaz, hogy az eredeti vezérlő sokkal kényelmesebb.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz laceszgamer #13136 üzenetére
a biztonsági mentés visszaállítása után (vagy ha átmásolod másik gépre, vagy bármi ilyesmi) futtat egy online integritás ellenőrzést, és a játék licenszét is leellenőrzi.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Itachi82 #13092 üzenetére
ja, készítsen elő egy jércét, de legfeljebb 4 hónaposat.
tömje be az összes likát kakukkfűvel, locsolja le azt 91-es benzinnel, 'oszt gyújtsa meg mind egy megfelelően hosszú zsinór segítségével.
ha a mi urunk, Belzebub számát rajzolja ki a vér a fentiek során, akkor kívánsága meghallgatásra nyert, és az összes ubi játék aktiválódik az accountján.De ha nem, akkor rohadtul keresse már fel a terméktámogatást, mert mocskosul nem tudunk rajta segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Kicsit utánaolvasva AMD fórumon:
- Legyél tuti biztos benne, hogy az nvidia drivert lepucoltad a gépről, és a legfrissebb VGA, alaplap és chipset driverek vannak fenn.
- RAM-ot ne hajtsd túl.
- BIOS-ban kapcsold be az XMP-t és a VMX-et.
- Ha fentiek nem segítenek, akkor gyári VGA drivert pucold le, rakd fel az Adrenalin legfrissebb hivatalos változatát, emeld fel 50-nel a max teljesítményt amit felvehet a kártya, állíts hozzá magasabb venti sebességeket (mondjuk 25°C-nál 30% PWM, 40-nél 70%, 60-nál 95%).Én ennyi voltam, community.amd.com-on tudsz érdeklődni, ha a fentiek nem oldották meg.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz Csokishurka #12961 üzenetére
RS2 ingyenes hét van Steamen, érdemes lenne most kipróbálni.
[link]Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz wrongduke #12958 üzenetére
RO2 egy PUBG-n és battlefield-en nevelkedettnek...
Sírni fog.De ha már RO2, akkor inkább Rising Storm 2. Ugyanaz a fejlesztőcsapat, ugyanaz az élethűség, de még adnak ki hozzá javításokat. Nem sokkal drágább. Mondjuk a csomag is 10 EUR alatt van most: [link]
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz wasdffafaaff #12832 üzenetére
lopakodás/gugolás közben jobb klikk?
vagy csak simán jobb klikk?emlékeim szerint volt ehhez tutorial is, de már vagy 10 éve, hogy játszottam vele.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Vasshammer #12511 üzenetére
Arra vigyázz, hogy manapság egy kizárólag tankos szerver van.
A többin pedig 64 játékosra jut pontosan 1-1 tank (csapatonként 1), és nem is mindegyik pályán.Tehát ha csak ezért szereznéd be, akkor inkább ne!
Egyébként kiváló háborúszimulációs játék. Arma sorozat kedvelői ne kövezzenek meg pls![ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Vasshammer #12509 üzenetére
Red Orchestra (Rising Storm 1-2)?
-
FehérHolló
veterán
válasz Johnny_vT #12402 üzenetére
Ha a képpel nincs gond, akkor a kábel hiba rendkívül kis eséllyel okozhat hanghiányt.
Valószínűbb, hogy egyik forrás nem keveri bele rendesen a hangot a képkioltási területre. Pontosan hogy néz ki az összeállítás? HDMI kábel PC-től erősítőbe, és onnét a TV-be egy másik HDMI kábel? Vagy közvetlen HDMI a TV-be, és a TV-ről szeretnéd hallgatni is?
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz csabyka666 #12311 üzenetére
Keressetek a játék könyvtárának gyökerében, vagy azon a helyen, ahol a mentéseket tárolja naplófájt. Abból könnyebben kiderül.
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #12278 üzenetére
Közben meglett.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy a Darkness 2 multi hostolásához milyen portokat kell kinyitni?
Google nem a barátom sajnos.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz szupermacs #12215 üzenetére
Talán mostanság a Shadowrun sorozat hasonlít rá, de nehézségben alulmúlja.
-
FehérHolló
veterán
válasz Mariann294 #11918 üzenetére
Itt is tedd fel esetleg: [link]
Sajnos nekem nem ugrik be erről semmi.
-
FehérHolló
veterán
válasz Hunbeast87 #11823 üzenetére
Annyira elvakult fanboy vagy, hogy a bevédés érdekében még a smiley-kat sem tudod konzisztensen használni, nemhogy az érveket?
No offense, nekem teljsen mindegy, én kimaradok a PUBG-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest