Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni a témában. Nem rég a ház előtt beletolattak az autóm jobb első ajtajába és 650k-s kár lett benne. (Szerencsére van cascom) A tettes nyilván elhajtott és a háznak van kamerája, amit le adtunk a rendőrségen, de még mindig csak ülnek rajta. (Lehet nem látszik semmi, én nem nézhetem meg a felvételt)
Felvezetésnek ennyi.
Olyan kamerát keresnék ami nappali és esti fényviszonyok között is tud parkoló módban rögzíteni nagy látószögű jó felvételt. A 70mai cuccokat már régen is néztem és látom az az ajánlott itt is. Olyan 50k-t szánnék rá(csak első kamera kell, mindig úgy tolatok be a kocsival) és ebbe jó lenne ha beleférne a hozzá kellő hardwire kit is. Kínából is jöhet, bár most fos a dollár árfolyama, a 11.11-es akciót már meg tudom várni, de ha most itthonról olcsóbb az se baj. Útközben nyilván csináljon jó képet, de az másodlagos funkció nekem.
Meg ha megjött 15 ker környékén jó szerelőt is ajánlhatok, aki szépen és jól be tudja kötni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest