Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz tobias40 #29590 üzenetére

DDPai Z40
    Előre 2592X1944
    Hátra 1920X1080
    1perces felvétel
    Én mintha nem is láttam volna olyan opciót hogy be tudnám állítani hogy 3percet vegyen fel
    Első kamera 146 800 640 bájt
    Hátsó kamera 62 914 560 bájt
    .mp4 rögzít

Nézd meg miben rögzít a tiéd lehet sima avi

Viszont appból wifin letöltve egybe szerkeszti a felvételeket és bármely ponttól kezdve 3percet le lehet tölteni, nem kell utólag összefűzni ha véletlen a történés folyamata pont perc határnál történne
    És lehet csili vili dolgokat is rárakni a felvételre, ahogy itt látható(de elméletileg ennél több is kirakhat valahogy)

De érdekes hogy 12GB szabad hely van most is a kártyán és elkezdte felülírni a régieket
    Megnéztem most
    128GB-os kártya
    Előre 553fájl van ezek 1percesek 72.1GB, nem mind egy perc de szerintem tisztán megvan 545perc
    Hátra 553fájl 32GB
    545perc, 9óra 5perc körül van amit tud egy 128GB-os memóriakártyára

És ennél kameránál fontos a jobb memória kártya, mert egy rosszabb sebességű memóriakártya esetén van hogy másodpercek hiányoznak a felvételből, és ezt legegyszerűbben úgy lehet kiszűrni ha nem egyforma méretűek a felvételek

Memóriakártya
    Én még jó áron tudtam venni 128GB-ost 3300Ft-ért [link](szeptemberbe) sajnos már nem kapható, és azóta feljebb csúsztak kicsit az árak
    (ha innen akarnál rendelni lehet ez még működik[link] , fiókonként csak egyszer megy)

Haggal nekem is van bajom nagyon érzékeny olyan zörgéseket is felvesz amit én meg se halok
    Na meg ha hangosabb a zene akkor rezgés is produkál a kamera, csak akkor a felvétele is rezeg, lehet ez a felfogatójának a hibája majd megnézem nem e lötyög a helyén

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák