Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29590 üzenetére
DDPai Z40
Előre 2592X1944
Hátra 1920X1080
1perces felvétel
Én mintha nem is láttam volna olyan opciót hogy be tudnám állítani hogy 3percet vegyen fel
Első kamera 146 800 640 bájt
Hátsó kamera 62 914 560 bájt
.mp4 rögzítNézd meg miben rögzít a tiéd lehet sima avi
Viszont appból wifin letöltve egybe szerkeszti a felvételeket és bármely ponttól kezdve 3percet le lehet tölteni, nem kell utólag összefűzni ha véletlen a történés folyamata pont perc határnál történne
És lehet csili vili dolgokat is rárakni a felvételre, ahogy itt látható(de elméletileg ennél több is kirakhat valahogy)De érdekes hogy 12GB szabad hely van most is a kártyán és elkezdte felülírni a régieket
Megnéztem most
128GB-os kártya
Előre 553fájl van ezek 1percesek 72.1GB, nem mind egy perc de szerintem tisztán megvan 545perc
Hátra 553fájl 32GB
545perc, 9óra 5perc körül van amit tud egy 128GB-os memóriakártyáraÉs ennél kameránál fontos a jobb memória kártya, mert egy rosszabb sebességű memóriakártya esetén van hogy másodpercek hiányoznak a felvételből, és ezt legegyszerűbben úgy lehet kiszűrni ha nem egyforma méretűek a felvételek
Memóriakártya
Én még jó áron tudtam venni 128GB-ost 3300Ft-ért [link](szeptemberbe) sajnos már nem kapható, és azóta feljebb csúsztak kicsit az árak
(ha innen akarnál rendelni lehet ez még működik[link] , fiókonként csak egyszer megy)Haggal nekem is van bajom nagyon érzékeny olyan zörgéseket is felvesz amit én meg se halok
Na meg ha hangosabb a zene akkor rezgés is produkál a kamera, csak akkor a felvétele is rezeg, lehet ez a felfogatójának a hibája majd megnézem nem e lötyög a helyén[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest