- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, tudtok esetleg hazai beszerzési forrást 70mai kamerához ilyen öntapadós sztatikus fóliához?
-
sambenez
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #22396 üzenetére
Persze tudom, csak jeleztem ha ez a max az nem jó.
-
Leki78
tag
Én a 70Mai app-al letöltöttem telefonra, majd telefonról Pc-re. Vlc-vel lejátszva a videót, nálam mutatja a sebességet és a GPS koordinátát is. Viszont a Driving route opciót hogy a fenébe kellene működésre bírni? Belépek az app-ba sikeresen szinkronizálja is. Viszont amikor rámegyek, hogy mutassa az útvonalat. Akkor ez a képernyőt adja be.
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet megnézni a felvett videókat pc-n, ami mutatja a gps adatokat illetve a sebességet és milyennel lehet megvágni/szerkeszteni?
az applikáción keresztül látni a gps adatokat, de gépre letöltve nem. -
sambenez
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #22387 üzenetére
Az a baj ezzel, a kép alsó részén ott marad a tükröződés a kép közepén eltűnik, de nekem pl középen egyáltalán nincs tükröződés. Nem is tudom neki ott hogyan lehet.
Ami nekem tükröződik mind ott maradna. -
Leki78
tag
válasz
Nem rossz, azt hiszem rendelek én is. Köszi a videot.
Van egy olcsóbb megoldás.
[link] -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ez tökéletesen szemléltette. Köszönjük!
-
Sziasztok!!
Ma én is felragasztottam az első kamerát, természetesen ferdén.
Hát Q.....va szar volt levenni, damilos megoldással sikerült. nem tudom, h érdemes-e alátenni azt az átlátszó lapot és úgy felragasztani.Valaki írta, h arra tette és leesett.
Most 1enlőre csak két csík 3M-es ragasztóval raktam fel, baromi ronda a szürke csík, le kell vennem ismét és a készlethez adott tartalékkal feltenni. A hátsóval még küzdök, sajnos nagyon látszik a fűtőszál a képben, nagyon sűrű a huzalozása, ezzel teljesen tanácstalan vagyok. -
Leki78
tag
válasz
FireFox1996 #22384 üzenetére
Azt megköszönnénk.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Leki78 #22380 üzenetére
Én útifilmet szeretnék rögzíteni (nappal, napsütéses időben - amikor tényleg tükröződik/het a műszerfal a szélvédőben), ezért próbálom a - kis pénzből - legjobb minőséget összehozni. Ha éjszaka kell felvételt készíteni, akkor egyetlen mozdulat levenni, ha jól sejtem, valami rugalmas gyűrű szorítja az objektív tövére.
-
Leki78
tag
válasz
FireFox1996 #22378 üzenetére
Egy ilyen szűrővel teljesen megszűnik a tükröződés? Éjszaka illetve borult időben nem lesz sötétebb a felvétel miatta?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
FireFox1996 #22356 üzenetére
Na, megrendeltem a polárszűrőt - remélem június végéig ideér, így nem kell pluszköltségeket fizetnem.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Agostino #22372 üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok. Talán meg tudnám oldani, de jobb szeretem az ilyen buherálós dolgot hozzáértőre bízni. Én a Móró Alarm-nál érdeklődtem, 15000 a beszerelés (viheted a cuccokat persze).
Bennem az fordult még meg, ha 70mai kamerához való hardwire kit-el kötném be a Yi Dash Cam-emet, amiben ugye nincs park mode, akkor az állandó 12V-ot szükséges bekötni? Mert akkor ha jól sejtem, folyamatosan menne a kamera az autó leállított állapotában is, nem? Viszont egy későbbi esetleges kamera csere szempontjából meg előnyös volna. Lehet, hogy most kellene kamerát is cserélnem, bár nem szeretnék most erre költeni, mivel elvagyok a mostanival.
-
Agostino
addikt
sziasztok
budapesten keresek olyan autósboltot, ahol egy 70mai hardwire kitet be tudnak kötni nekem. sajnos nekem ehhez semmi érzékem nincsen. láttam hogy sok autós szerviz foglalkozik kamerával, de nem vagyok benne biztos, hogy hozott anyaggal is dolgoznak-e vagy csak ha ott vásárolok mindent.
-
válasz
goblin1983 #22367 üzenetére
Jó az akkud?? Elképzelhető, h a kitten az alacsony akkufesz már nem megy át, így nem indul el. A két bizti nem árt, bár ha a primer oldalt biztosítékra kötötte, akkor nem kellene.
-
sambenez
Topikgazda
válasz
goblin1983 #22367 üzenetére
Nézd meg a piros kábelnél hátha a biztosíték a hibás amit berakott.
Ha az jó, akkor a bekötés is lehet rossz. Biztos fix 12V-ra kötötte a piros kábelt? -
goblin1983
tag
Ma beszereltem (segítséggel) a 70mai A800S-t Kittel együtt. A Kit kötést szaki csinálta.
Ha adok gyújtást, akkor bekapcsol, ha leveszem, akkor kikapcsol. Szóval látszólag minden oké. Viszont a parking módot nem tudom bekapcsolni, "no parking surveillance cable detected" üzenetet ad.
Lehetséges, hogy a Kit nem jól van bekötve?
A szaki a doboz után a két szálra rakott még egy-egy biztosítékot. Lehet, hogy ezt nem kellett volna?
Köszi -
Taibi
csendes tag
Sziasztok,
Van egy MiVue J85 kamerám, ami direktben be van kötve, gyári beépítő kábellel. Kb egy éven át hibátlanul működött, autó indításánál automatikusan indult a kamera is.
Két napja viszont észrevettem, hogy nem megy és nem is tudom bekapcsolni manuálisan sem.
Van ötletetek, hogy mivel próbálkozzak, hogy életre keljen? -
Pá
addikt
válasz
FireFox1996 #22358 üzenetére
Alapvetően a xiaomis aliexpresses filterre gondoltam, azt hittem mindenki azt használja.
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
Van ez a 70mai Hardwer Kit. Ez ugye jó a 70mai Smart Dash Cam Pro-hoz is? Ki honnan rendelte?
Segítséget előre is köszönöm. -
Pá
addikt
válasz
FireFox1996 #22356 üzenetére
Este mennyit ront a szűrő a felvételen? Úgy értem valaemnnyit sötétít a képen biztos.
-
VaZso, Hauptmann, Köszönöm szépen!!
Lehet, h egy kicsit elkapkodtam, nem ezt kellett volna megrendelnem?(A800s dual) Akkor nyugodt szívvel vehetem a 256-os kártyát.
-
VaZso
senior tag
válasz
simonjoe #22350 üzenetére
Szia!
Nagyjából annyi a különbség, hogy az A800s most is kapható, az A800 már nem, mivel túl drágának találták az SoC-t és váltottak.
Nagyságrendileg ugyanazt tudják elméletben.
Nekem A800-ban pillanatnyilag 256 GB-os kártya van, úgy tűnik, használja is gond nélkül.
Azt az értelmét látom, hogy hosszabb felvételt tud megőrizni körülfordulás előtt (4k + hátsó kamera azért igényel némi helyet), és ezzel együtt kicsit ritkábban fordul körbe (talán valamivel tovább bírja a kártya).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest