Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis45
aktív tag
válasz simonjoe #22768 üzenetére
Nekem nem A800s van, hanem pro, de szerintem a parkoló mód ugyan az. Én saját aksijáról (szivargyújtóról) működtetem. 3-4 napot kibír saját aksiról parkoló módba. Télen volt, talán két alkalommal, hogy 3 nap állás után, mikor gyújtást adtam rá, akkor már szólt a kamera, hogy alacsony az aksi töltöttsége (mármint a kamera aksi töltöttsége).
-
Atis45
aktív tag
válasz simonjoe #22761 üzenetére
Azt jelenti, hogy az autó leállítása után még 5-10-20 percig vesz a kamera, és csak utána kapcsol parkoló módba. (igazából nem is a leállítás a lényeg, hanem ha 5-10-20 percig a g szenzor nem érzékel mozgást) De csak abba az esetbe, ha állandó táp van, pl: olyan szivargyújtóba amibe leállítás után is van áram (bár szerintem ez csak régebbi autóknál van ilyen). Vagy pl: közvetlenül az aksira van kötve, vagy pl, ha power bankról van hajtva a kamera.
Ha a kamera saját aksiról (szivargyújtóról, amibe leállítás után nincs áram) üzemel, vagy a 3 vezetékes hw kittel, akkor az autó leállítása után rögtön parkoló módba kapcsol a kamera. -
Atis45
aktív tag
válasz FireShadow #22680 üzenetére
Szerintem elég a beépített aksi is a parking módhoz bőven. Néha van olyan, hogy péntek délután leteszem az autót, és hétfő reggelig nem merül le a kamera aksi. Bár télen volt kétszer, hogy ilyen hosszabb állás után mikor beindítottam az autót, és indult a kamera, akkor jelzett, hogy már merülőbe van a kamera aksi. Amikor megvettem a kamerát, akkor itthon próbálgattam, feltöltöttem teljesen, leraktam az asztalra, és néha rákoppintottam az asztallapra egyet, hogy induljon el a parking mód felvétel. Több mint tíz darab 2 perces felvételt tudott így csinálni parking módba. 70mai pro kamerám van.
[ Szerkesztve ]
-
Atis45
aktív tag
válasz simonjoe #22568 üzenetére
Nekem vagy fél vagy egy perc után kapcsol ki a kijelző. Igazából nincs jelentősége nálam, mert a tükörtől nem látszódik a kamera. Indulás előtt ránézek a kamerára, hogy világít-e a zöld led, és akkor előre kell hajolnom, hogy lássam a tükörtől. Igaz, nekem a gyári tükörre rá van téve egy nagy tükör.
-
Atis45
aktív tag
válasz vagabor #22491 üzenetére
"de akkor mi értelme a parking módnak például? Annak az lenne a dolga hogy a parkolt kocsit megfigyelje, és bekapcsoljon ha neki mennek"
Nem csak az lenne, hanem az is a dolga. És meg is tudja csinálni. Annó mikor megvettem a 70mai pro-t, itthon tesztelgettem pár napig. Feltöltöttem, kihúztam a töltőt, az asztalon hagytam és mikor gondoltam egyet rákoppintottam az asztal lapra, és elindult a parkin mód felvétel. Ha jól emlékszem akkor talán 12 darab 1 perces felvételt tudtam vele így csinálni. -
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
Van ez a 70mai Hardwer Kit. Ez ugye jó a 70mai Smart Dash Cam Pro-hoz is? Ki honnan rendelte?
Segítséget előre is köszönöm. -
Atis45
aktív tag
válasz ginagina #18312 üzenetére
Akkor kapcsol 20 perc után parkoló módba, ha Pl. úgy van bekötve, hogy állandó áram alatt van, vagy pedig ha a szivargyújtó akkor is ad áramot, amikor nincs gyújtás.
Normál esetbe a gyújtás levételekor rögtön parkoló módba kapcsol.
Az hogy mennyit bír a kamera aksija? Nekem volt hogy péntek délután letettem az autót, és hétfő reggelig nem volt teljesen lemerülve. Persze esemény nélkül.
Gondolom közbe is fogyaszt egy minimális áramot, mert azért úgymond "készenlétbe" van a kamera egy esetleges eseményre. -
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
Van egy 70mai pro kamerám, aminek a szivargyújtó töltője 5v=2.4A/1A
A töltőn van egy fekete és egy piros usb aljzat.
Melyik melyik?
Melyiket "szabad" érdemes használni?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Atis45
aktív tag
Szia!
Nekem 70mai pro van. Igaz még nem szereltem be az autóba, mert a lustaság mindig győz. Itthon tesztelgetem most. Tegnap reggel levettem a töltőről, és néha picit rákoppintok, hogy induljon el a felvétel. Ezzel szimulálva a parkolási eseményt. Most ott járok, hogy kb 22 órája nem kapott áramot, és kb 15-20 alkalommal koppintottam rá, vagyis kb 15-20 darab 2 perces felvételt készített eddig. -
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
A 70mai pro-ra van új frissítés. 1.0.7na
1-2-3 percesre lehet állítani a rögzített videók hosszát. -
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
A 70mai pro-nak az elektrosztatikus matricája megragad vagy megtapad a szélvédő felső részén található fekete pöttyözött részén? -
Atis45
aktív tag
válasz Skillet #16551 üzenetére
100%-os megoldás úgy sincs. Mert valami negatívum mindig felmerül bármilyen megoldásra.
Én is beruházok egy 70mai pro-ra. Megnézem, hogy meddig bírja az aksija a parkoló módot, és ha netán kevés, akkor vagy a hardwire kit, vagy rakok bele egy nagyobb (1000-1500 mah) aksit. -
Atis45
aktív tag
válasz CHIPman #16537 üzenetére
Én amit olvastam (a linket majd beszúrom a hsz végére), ott olyasmit ír, hogy az autó leállítása után, ha a szivargyújtó továbbra is ad áramot, akkor 20 perc állás után parkoló módba kapcsol a kamera. Gondolom a G szenzor nem érzékel mozgást 20 percig, és akkor kapcsol parkoló módba. Ha tényleg így van, akkor akár egy power bankal is lehetne üzemeltetni. Persze csak ha így van.
https://help.70mai.asia/278.html?fbclid=IwAR1X-TgdHz6YLXiED0goXnWuSb5YSM-yzZnXWlG6ZMDZ5BG1iUedkCg45UM -
Atis45
aktív tag
válasz Atis45 #16520 üzenetére
Sziasztok!
Picit keresgéltem, és utána olvasgattam a 70mai pro parkoló mód működésének.
A lényeg valami olyasmi, hogy ha szivargyújtóról működik a kamera, és az autót leállítjuk, ezzel megszűnik az áramellátás, akkor a kamera parkoló módba kapcsol.
A másik, amikor állandó áramra van kötve a kamera, akkor az autó leállítása után 20-30-40 percig (ez állítható a beállításoknál) még vesz a kamera, és csak utána kapcsol parkoló módba.
Persze ez csak akkor érvényes, ha jól értelmeztem a google fordító fordítását. -
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
Egy két dolgot segítsetek már nekem letisztázni.
Van a 70mai Pro kamera. Van benne a parkoló mód, amit ha jól értelmezek, azt jelenti, hogy pl: ha a parkoló autónak valaki nekimegy, akkor a kamera bekapcsol, és ha jól tudom 1 percig videót készít.
A kamera működik szivargyújtóról, ami az autó leállítása után az áramellátás megszűnik a szivargyújtóba, és a kamera bekapcsol parkoló módba a saját aksijáról.
Vagy működik hardwire kittel, amivel állandó áram alatt van a kamera. Ilyenkor hogy kapcsol parkoló módba ha állandóan áram alatt van?
Honnan tudja a kamera, hogy át kell kapcsolnia parkoló módba?
A parkoló módhoz kell a GPS vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest