-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
porker
tag
válasz
tillatrilla #18012 üzenetére
Izé.... én úgy tanultam a színkódokat, hogy a fázis fekete (vagy barna; "L" jelzés), a nulla kék ("N" jelzés), a földelés meg a zöld-sárga ("'P" jel). Szóval nekem furcsa testre (nullára) valahol fekete kábel megy. De ha agyártó egyértelműen így jelölte...? Az ACC OK.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Nekem erre valakinek ötlete? [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
btibiii #18044 üzenetére
Model Number
70Mai (D01) az a 70Mai 1S (D06) elődje
Nekem 70Mai D01 van 2018-07-26 rendeltem 29.99$-ért (8000Ft volt kb, akkor még ennyi volt az árfolyam)
Ezen a linken látható -
porker
tag
Srácok, segítsetek nekem!
70 mai Dash Cam Pro: eddig soha nem akartam letölteni videót telefonra, de most épp szeretném? WiFi-n keresztül megy ez és ha igen, akkor miképpen? Az alkalmazásban nem találok ilyet opciót és a kamerán sem nagyon.
Illetve egy másik kérdés: nincs opció arra, hogy amikor megállok akkor ha megmarad a táp át tudjam kapcsolni parkolóállásba a kamerát?
Előre is köszönöm a segítséget! -
tboldi
nagyúr
Nekem egy pár ködlámpakeret közel 2 hónap alatt jött meg Ljubljanából.
............................................Amúgy üdv mindenki! Ide még nem tettem be a pofámat.
Ha minden igaz, holnap érkezik meg a 70mai Dash Cam Pro-m a 220volttól. GPS modult is rendeltem innen, elvileg ezt is berakták már tegnap a csomagautomatába, de a Foxpost erről még nem küldött értesítést.
-
bul07
nagyúr
Bevált tapasztal típusok
70Mai 1S, (D06) itthon ha kapható és akciós 13e Ft, kintről 30$ magassága
Xiaomi YI Dash CAM (ezt linkelted te is) 15e Ft magassága, ennek egy hátrányát látni kocsiba elég nagy, feltűnő
70Mai Cam Pro (D02) itthon 22-23e Ft GPS modul nélkül, kintről 55-60$(+száll)Itthoni vásárlásnak előnye a garancia, és hogy nem kell rá várni ki tudja mennyit(Angliából várok küldemény két hete és még semmi hír)
-
sb95
csendes tag
-
bul07
nagyúr
Most augusztusban lesz két éve hogy a szélvédő mögött van a 70Mai (D001)
Létezne e szerintetek hogy degradálódik az eszköz és romlik a felvétel minősége?
Tegnap hogy volt egy érdekesebb esetem és lementettem a felvételeket úgy nézegetem hogy nem olyan a minősége már mint régen
Ebben a mappában találjátok a két 1percest ami tegnap készült, érdemes letöltve nézni hogy a nyers videót lássátok -
frigomix1
újonc
Sziasztok! Keresek Prestigio Roadrunner 560 kamerához tapadókorongos GPS egységet külön. Hátha valakinek tönkrement a kamerája és ez a része még jó! Köszönöm.
-
Neck
veterán
válasz
ssarosi #18018 üzenetére
Én direkt hátsó kamerásat nézek. Ha jön biciklis, gyalogos. Vagy ha parkolsz.
Lackooo84: Elfogadom.
Van valami javaslatod / ajánlásod dashcam ügyben?
Ezeket találtam eddig:
Viofo 129 Duo - 185 EUR -- Drága
iTracker mini0906 Pro - 130 EUR -- Sokan panaszkodnak arra, hogy kényes. Régebbi FW-el, lassú SD carddal, gyengébb USB kábellel nem megy jól.
TrueCam A6 - 130 EUR -- Erről borzasztó review-okat írnak.
Z-Edge T4 Touch - 124 EUR -- itt nincs GPS
Z-Edge Z3D GPS - 120 EUR -- Itt van minden, de a hátsó kamera képe az egyik videón gagyesz
Auto-Vox D5PRO - 78 EUR -- Erről nem találtam jó videót. Illetve, összepakolja a két videó képét egybe, a jobb felső sarokba, ez így nem nagyon használható - vajon ezt lehet állítani?Találtam 2 Apeman-t is 50-50 EUR-ért, de a 720p-s olcsó hátsó kamerával kb olyan, mintha nem is lenne - és a front képminősége is eléggé fos.
-
ssarosi
tag
A banggood.com-on a Viofo A119V3 most $106 és $4,8 az EU-s szállítás,
az A129 duo pedig $144 + 2,67.
Ti melyiket vennétek meg?
Az A119 mellet szól a jóval magasabb felbontás (ha kell, kell?) és FHD-ban a 60 FPS,
az A129 mellett pedig a két kamera (ha kell, kell?).
Mi a jelentősége a hátsó kamerának?
Ha hátulról belém jönnek az a hibás aki nem tartotta be a követési távolságot, nem? -
btibiii
csendes tag
Kérdezném, hogy Xiaomi 70mai smart dash cam pro kamerát dugott már valaki pc-re és ha igen milyen kábelt használt? 3db vezetékkel próbáltam, de egyikkel sem látja pc a kamerát, viszont a telefonal mindegyik megy.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Autós kamerához rendeltem hard wire készletet,szombaton délelőtt bekötöttem,látszólag jól működik. Feliratok: fekete test,ACC /red-ez gondolom csak kulcsfordítás utáni állapot,Bat+/yellow-ez az állandó feszültség ,ha jól gondolom.Autó garázsban áll,mozgásérzékelő funkció,és parkolószenzor bekapcsolva,G szenzor közép állásban. Tehát bekötés szombaton délelőtt. Ma kedd,autó nem indul,éppen csak átfordítja az indító motort.
Akku fesz 11.6V Nézem a kártya kapacitást,hát a 64Gb-os majdnem tele.99% foglalt. Most kíváncsiságból a parkolómódot bekapcsolva hagytam,a mozgásérzékelőt kikapcsoltam. A garázs tetőszerkezete most készült el,elképzelhető,hogy a szél miatt mozgó tetőfólia indította el állandóan a kamerát?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Vacillálok, hogy melyik kártya kerüljön majd bele a Xiaomi Mi 70 Mai Smart Dash Cam 1S dashcamhoz.
SanDisk 64GB Ultra MicroSDXC UHS-I
Samsung microSDXC EVO Plus 64GB UHS-I U3Ki melyiket ajánlja?
-
osszaki
tag
Sziasztok, Viofo A129 Proval szemezek. A kérdésem az, hogy honnan érdemes rendelni? Előre is köszi a választ.
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Fedélzeti rögzítő kamerát szeretnék. Elvárásaim:
- jó minőségű felvétel, SD kártyára vagy belső memóriára, használható codeccel
- éjszaka is használható felvételt produkál
- rögzít GPS adatot
- bírja a meleget (szuperkondenzátoros vagy mi a fene)
- mágneses vagy hasonló egy mozdulattal rögzíthető le és felhelyezés egyébként beton stabil rögzítéssel
- Duál camera. (első és hátsó)
- Legyen kompatibilis a következő országok törvényi szabályozásával: Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Csehország, Magyarország.
- Legyen megbízható ha van vele tapasztalat, ha nincs, 2-3 év európai garancia.Magánszemély vagyok, személyautóra (Kia Ceed kombi) kell, Németországban élünk. Nem a legdrágábbat szeretném megvenni, hanem a legolcsóbb Best Buy terméket, ami a fentieknek megfelel.
Tudtok valami jót ajánlani? A TrueCam nevű cuccot próbálta valaki?
Előre is köszi.Szerk: most olvasom, hogy az osztrákoknál tilos. Akkor legyen olyan a rendszer, hogy egy mozdulattal le tudjam venni a határon, és vissza tudjam tenni, ha kijöttem.
-
CHIPman
nagyúr
-
Upo
addikt
válasz
CHIPman #18000 üzenetére
Az EU Priority line-al vigyázni kell, mostanában elég problémás. Több olyan esetet olvastam, hogy ezzel rendeltek, de csak nem indult el a csomag. A kérdésekre nagy nehezen kibökték, hogy a vírus miatt most nincs EU Priority szállítás, de persze a pénzt vissza innen még egy külön küzdelem. Pl. a Gearbest-nél most tuti ez a helyzet, de legjobb rendelés előtt bekérdezni hogy most tudják-e küldeni EU priority-vel, és jól elrakni róla a screenshotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bluetooth hangszórók
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest