Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Ha úgyis csak kocsi akksiról megy, a szuperkondenzátor jobb, az legalább tuti bírja a szélsőséges hőmérsékletet is csont nélkül.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz nihill #19130 üzenetére
Single Cam Setup: Front Cam 3840x2160
Dual Cam Setup: Front Cam 2560x1600 & Rear Cam 1920x1080
Ez így nem annyira 4k...[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
Igen, ugyanakkor viszont (én pl) gyakran használom a hátsó szivargyújtó kimenetet, mivel arról megy a hűtőláda. Ilyenkor nyáron nagyon jól tud jönni. Nem szívesen áldoznám fel az extra szivargyújtót csak ezért. Ráadásul az is előny, hogy elég egy helyről letölteni a felvételeket.
Sambenez: Szerintem a Viofo 119 + 70mai pro így is drágább, mint az a129.
-
Neck
veterán
"Up to 4k" --> nálam ez azt jelenti, hogy nem fog dual 4k-t felvenni, hanem akkor lesz 4k ha csak az első kamera megy
-
Neck
veterán
válasz sambenez #18718 üzenetére
Ja, a kettő között nincs egy mp sem, és az A129 esetében egy 4k szenzorral kell ugyanazt a dinamikát lekövetni. Ahol sokkal nagyobb a különbség az az (és ezt már a múltkor is mutattam egy összehasonlításon, hogy a 70mai a gyors mozgást nem tudja lekövetni, egyszerűen motion blur az egész, különösen a nagyon kontrasztos dolgok esetében (pl rendszám), ez autós felvételek esetén szerintem fontos.
Ebben mindhárom Viofo elveri. Ez amiatt van, mert nem lehet az expo-t állítani (levenni) benne.Ebből a videóból is hoztam egy példát, sokat számít.
A Viofo-mat én is -2/3 EV-vel használom, egyáltalán nem nagyon sötét, még éjszaka sem, viszont a mozgás sokkal tisztább.
Wrrs: a videóban szereplő a129 az a pro, a 4k-s változat. Dupla annyiba kerül, mint az a119, eszerint kell nézni. Az a119v3 az a129 sima változattal versenyez, amitől nappal picit jobb, a nagyobb felbontású szenzor miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz merqree #18681 üzenetére
Van. Pl tolatsz, és valaki kijön "eléd" (valójában mögéd) úgy, hogy neked volt elsőbbséged. Vagy "odaveti" magát egy gyalogos. Vagy akármi.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz -conrad- #18568 üzenetére
Banggood EU.
Sambenez: Azért valójában nem tudjuk, van-e szükség a GPS adatokra, mert gondolom azzal sincs sok tapasztalat, amikor rendelkezésre állt, de nem fogadták el.
Illetve, azt sem lehet tudni, hogy lesz-e a jövőben törvényi változás, amely figyelembe veszi / megtiltja a GPS-es rögzített adatokat.
-
Neck
veterán
válasz sambenez #18560 üzenetére
Jó, figyelj, engem nem érdekel , Engem megnyugtat, én szeretem ha rajta van, és nem kell utólag b*szakodni azzal, hogy rátegyem. Remélem soha nem lesz rá szükség , de ha egyszer tudja, akkor tudja.
-
Neck
veterán
válasz MaCS_70 #18554 üzenetére
Nem értek egyet. Ha pl bírósági tárgyalás van, mondjuk egy halált okozó közúti balesetben, és azt kell bizonyítani, hogy nem én hajtottam "túl lassan" vagy "túl gyorsan" a kereszteződésbe, hanem a 170-el haladó majom jött túl gyorsan, akkor szerintem igenis van értelme!
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz sambenez #18549 üzenetére
Látom, hogy pontosan mikor készült a felvétel (asszem GPS-el szinkronizál), pontosan hol, és azt is, hogy pontosan mennyivel mentem. Adott esetben, ha fel akarjuk használni a felvételt, a rendőrségen ez mind hasznos adat lehet.
-
Neck
veterán
Ez alapján a 70mai nagyon szenved a motion blur-től. Oké, eléggé extrém példák vannak hozva, de pl 10-ből 1-2 esetben lehet a rendszámot leolvasni, és ha a szembe jövő levitte a tükröt, akkor jól jöhet
-
Neck
veterán
válasz BB9360 #18521 üzenetére
Nem tudom, az hogy jött ki neked. Nekem a Viofo a129 megjött Banggood EU-ból 130 EUR-ért.
A Viofo a119v3 olcsóbb szokott lenni. Ha nem sürgős, érdemes nézelődni, előbb-utóbb lesz megint, és szerintem nem lesz sokkal drágább mint a 70mai.Nekem nem volt 70mai, de pl a Viofo keskenyebbnek (és hosszabbnak) tűnik, én tök jól el tudtam helyezni a tükör mögé, alig látszik. Szerintem a 70mai-t nehezebb. Csak hogy adjak még 1 szempontot
Itt meg egy összehasonlító teszt, hátha esetleg még nem láttad eddig:
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Neck
veterán
válasz zeon.hu #18492 üzenetére
Viofo tud ilyet, menet közben ha megnyomod a középső gombot, read only-ba teszi az aktuális felvételt. Sőt, külön Bluetooth gombot lehet venni hozzá, amit bárhová fel lehet ragasztani, és az is ugyanezt csinálja.
Troll81: 4k-s kamerák közül az egyik legjobb, és messze a legolcsóbb. Ár érték arányban a legjobb 4k-s jelenleg tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Neck
veterán
Itt egy jó összehasonlító videó, ez alapján döntsd el. Szerintem a Viofo jobb felvételt csinál, kérdés, hogy szükséged van-e rá.
-
Neck
veterán
Akkor két SD kártya, két áram bekötés, két letöltés, két helyen kell "lockolni" a felvételt hogy ne írja felül, ha történik valami érdekes, etc. 75 EUR-ból hogyan hozol ki két 70Mai pro-t?
-
Neck
veterán
Azt rögtön leszögezem: nekem nincs IR-es dashcamem, csak biztonsági kamerával szórakoztam eddig. Látatlanban mondva akár jó is lehet, de szerintem addig lát az IR jól, ameddig az IR led elvilágít, az meg nem hiszem, hogy túl messzire "hord". Max pár méter, amögött meg szerintem drasztikusan csökken a láthatóság, az IR ledek hatótávján túl. Alapból erre is tervezték, hogy nagy sötétségben is "lásson" pár méterre.
Egy érzékeny normál kamera is ellát pár méterig, ha van környezeti fény, sőt messzebb is, mivel nem kell neki IR led.
Tehát, várakozásom szerint az IR "egyiptomi sötétségben", mondjuk terepen vagy erdőben, biztos csúnyán elveri a normál kamerát, mindent fogsz látni a ledek fénykörén belül, míg a hagyományossal kb semmit, csak a hangyák háborúját.
Cserébe valószínűleg városban, közvilágításnál én azt mondanám, a hagyományos kamera jobb lesz - különösen esőben.De nem lőttem össze, szóval ez mind csak elmélet. Próbáld ki
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz Peter.70 #18386 üzenetére
Ha azért akarsz night vision-t, hogy hátra kifelé jobban láss éjszaka - nem fog jól működni, az infra night vision infra led-ek fényénél "lát". Kb olyan, mintha 4 normális, erős led világítana, és annak fényénél látna, csak az emberi látás tartományán kívül, így nem zavaró. Viszont a LED fénye visszaverődik a hátsó ablakról, és nem is világít messzire - Ergo rosszabbul látsz, mint az IR nélküli normál variáns esetében.
Ellenben ha az utasteret akarod felvenni, akkor az IR jobb éjszaka.
A pro meg annyival jobb, amennyivel drágább: tudja a 4k-t, ezen az áron jelenleg közel és távol nincs másik ilyen 4k kamera. Hátránya: hamarabb telik a kártya, nagyobbak a fájlok, jobban melegszik.
Ha kell a 4k, vedd a pro-t, ha nem, akkor a simát.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz lenoma #18373 üzenetére
Én azt szeretném bekötni, hogy a powerbankot töltse a kocsi szivargyújtóról (azaz, ha levettem a gyújtást a kocsiról, ne töltse a kocsi akksiról a powerbankot).
A powerbankot meg be akarom úgy kötni, hogy arról menjen a kamera.Így eljutnék oda, hogy a kamera vesz akkor is, ha a kocsi le van állítva, de nem képes leszívni az autó akksiját még véletlenül sem.
Sajnos, ha jól értettem, az a funkció, hogy magától átvált parkoló móduszba gyújtás levételnél, nem lesz elérhető, mivel folyamatosan áram alatt van. Ezzel együtt tudok élni.
Viszont a neten valahol azt olvastam, hogy nem lehet, az A129 nem megy powerbankról (próbálni még nem próbáltam).
Vagy akkor csak én kavartam be magam, és működhet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Neck
veterán
Hát én inkább a 20-40 ezres ársávra gondoltam a vészindító kapcsán
Én pont attól félek, hogy hiába a parkoló mód (A129 duo) hosszú távon akkor is elfogyhat az autó akksija, és nem indul. (Mondjuk a jumpstart akkor is jó szolgálatot tesz )
-
Neck
veterán
Most olvastam olyat a neten, mint megoldást, hogy valaki egy vészindító (gy.k. egy nagy 12V-os powerbank, amiről bikázni lehet, van ilyenből pár) segítségével kötötte be a kamerát: a vészindító nagy akkujáról megy a kamera folyamatosan, és amikor gyújtást ad, akkor a kocsi elkezdi visszatölteni a vészindító akkuját. Ez szerintem jó megoldás lehet.
-
Neck
veterán
válasz xcamper #18292 üzenetére
Ha ekkora a keret, én Viofo a129 pro 4k- t vennék egy profi memóriakártyával, és még így is marad pénz bőven. Én biztos nem vennék két kamerát, két letöltés, két betáp,stb (én a hátsó szivargyújtót amúgy is hűtőládára használom).
4k-ra Thinkware u1000, és Blackvue DR900S van még hátsó kamerával, de nem jobbak mint a Viofo, és sokkal drágábbak.
Itt egy videó összehasonlítás.[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Kmarton12: igen az lett, nemsokára jelentkezem egy részletes beszámolóval.
Saxxo: nekem a Viofo a129 megjött 4 munkanap alatt EU raktárból (Anglia?) 145 USD-ért. Kicsit fölé lő a keretnek, de gondoltam mint alternatívát beírom.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz porker #18265 üzenetére
Az f1.6 csak a dolgok egyik része. Ugyanakkora szenzorméret esetén, a nagyobb felbontás miatt egy pixelre kevesebb fény jut, starvis ide vagy oda. Ez nem okoz problémát egészen addig, amíg el nem kell húzni az ISO-t felfelé (és szerintem a linkelt nagyított képen ez még nem az a szitu, ezért nem nézem azt "sötétnek"), onnantól kezdve viszont előnyben van a kisebb felbontású szenzor abban az esetben, ha a blende, szenzor érzékenység stb azonos.
Ez főleg fényképezőgépek esetén érzékelhető, de azért itt is megfigyelhető, bár nem nagy a difi azért.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz porker #18233 üzenetére
Megbocsáss, de a felső kép szerintem nem sötétben készült, mivel simán látni az utat, a fényszóró sem ég. Magyarul, linkeltél két képet, az egyiken brutál módon bele van nagyítva a videóba, a másikban meg nincs. Extrém nagyításnál természetesen előnyben van az A119V3 az A129-el szemben a felbontás miatt, ahogy írtam is. Más kérdés, hogy szerintem felhasználás szempontból nem prio 1, hogy egy nagyon távoli autó rendszáma leolvasható legyen, mivel ha a kocsinkkal történik valami, akkor az az autó a közelben lesz az esetek nagy többéségben - erre pedig az 1080p is elég, nem létszükséglet az 1440p.
Viszont éjszaka több fényt fogad be az a129, világosabb az egész (és lát hátrafelé is )
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz porker #18210 üzenetére
Én arra értettem, hogy elméleti síkon, ha az A119v3 -ra lenne dugva az A129 hátsó kamerája, se biztos, hogy a belső feldolgozó egység vinné a megnövekedett sávszélt, hiszen az A129-ben is visszavesz a teljesítményből a feldolgozó, ha rá van dugva a hátsó kamera.
A119-ből szerintem nem lesz már Duo, ha valakinek FHD-től komolyabb képminőség kell, ott az A129 Pro Duo 4k, ott nincs kompromisszum, nem hiszem, hogy emellé fejlesztenének még egy változatot.Az A129 képe pedig nappal marad el az A119v3-tól a felbontás miatt - viszont nappal jó fényviszonyok között annyira nincs nagy különbség, videók alapján szerintem nem feltétlenül indokolt a kicsivel nagyobb felbontás, a fájlméret legalább nő vele . Ezzel szemben (szintén videók alapján) az A129 éjszaka kevésbé zajos (a felbontás növekedésével általában nő a képzaj, mint ebben az esetben is.)
Szerintem jobb a dual channel videó és a WiFi (A129), mint a kicsivel nagyobb felbontás (A119v3). Persze ha valakinek csak a kocsi orra irányába kell felvétel, vegye az A119v3-at, nagyon jó cucc Vagy az A129 4k-s változatát, az még jobb, csak drága
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz sambenez #18207 üzenetére
Olyan rear dashcam is van, amit a rendszám fölé kell tenni, gyakorlatilag ugyanúgy működik onnantól kezdve, mint egy tolatókamera. A 7 éves Kia Ceedünkben is van tolatókamera, de olyan fos a felbontása, hogy el tudom képzelni, sötétben a dashcam többet ér...
-
Neck
veterán
válasz porker #18194 üzenetére
Az a119 v3 szerintem nem működne úgy - de erre ott az a129 pro. A legtöbb ilyen kamera rögzítési sávszélessége véges. Az a129 is tud 1080p 60-at, de vissza kell vennie 1080p 30-ra, amikor megy a hátsó kamera. Nem hiszem, hogy az a119 v3 hátsó kamerával bírná a tempót.
-
Neck
veterán
Ostobaságot írtam: minden IR mellé két kábelt adnak, egy rövidebbet utastér-megfigyelésre, illetve egy hosszabb kábelt hátsó ablakhoz. Ennek ellenére nekem úgy tűnik, hogy ez utóbbira nem alkalmas: túl széles - 160° - a látószög, mivel utastérre lett kitalálva, míg a nem IR verzió 140°. Illetve az IR ledek fénye visszatükröződik a hátsó ablakon, emiatt rosszabb a kép, mintha nem is lenne.
Szerk: Porker, mire beírtam mobilon, te is )
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz porker #18184 üzenetére
Alapvetően igen, csak két féle verzió létezik, és az a gyakoribb, ahol a hátsó kamerához csak 55 centis kábelt adnak - azzal nem könnyű hátra bekötni
Vigyázni kell, mit rendel az ember. Amikor nézegettem, mit rendeljek, ez a cucc fel sem merült, mivel azt írták, csak utastér kamera módban lehet felszerelni.CHIPman most gondolkodóba ejtett a kuponnal. Lehet, hogy rendelni kéne egy IR verziót is. Lenne igény összehasonlító tesztre?
-
Neck
veterán
válasz 2ozzmexy #18186 üzenetére
A Vitara árához egy kamera ára úgy aránylik, mint a Nap tömege a Földéhez.
Nem állt szándékomban megbántani, csak komolyan sosem értettem azt a mentalitást, amikor az emberek az autót ugyan megveszik, de költeni már nem akarnak rá.
Ugyanezzel találkozom fotós topicban, megveszik a milliós fényképezőgépet, de a két extra akku már legyen utángyártott olcsó kínai noname. Érdemes vagy normálisat venni, vagy semmit. Nekem nem kell négy fős családot eltartani, szerencsére megengedhetnék egy új Vitara-t is hitel nélkül, mégis használt 7 éves kombit vettem, és ebbe is telik 40 ezres kamerára - mert ha már egy barom cserbenhagyót megfog, megérte. Tudom, senkit nem érdekel más anyagi helyzete, hagyjuk is.
Másképp írom: szerintem ha megveszed a 8000 forintos kamerát, kidobtad a pénzt az ablakon, bentebb vagy, ha (most) nem veszel semmit.
Jó ár érték arányú dolgokat kell venni - mind kocsiból, mind kamerából.
Ha most nem szeretnél ennyit kiadni rá, várj egy kicsit, nézegess teszteket, és csapj le valami jó akcióra![ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz CHIPman #18179 üzenetére
Bocs, igaz
Na szóval, szeritem ez az a verzió, ami a kérdezőnek jó lehet - ha belefér a keretbe:
https://www.viofo.com/en/home/137-111-a129-duo-ir-front-and-interior-dual-dash-cam-5ghz-wi-fi-full-hd-1080p-for-uber-lyft-taxi.html#/25-gps_module-includedAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz porker #18152 üzenetére
Ez a modell csak az utastér felé éjjellátós, az alap modul ugyanaz mint az "egyszerűbb modell" esetében. Ennek nincs csomagtér felőli része, az utat veszi előtted, és az utasteret...
Neki szerintem nem olyan kellett.2ozzmexy: Ne haragudj, nem akarok senki zsebében turkálni, de ha "telt" egy 2019-es Vitarára, komolyan egy pár 10 ezer forintos eszközön akarsz spórolni? Hogyan tankolod akkor?
Mindegy, nem kell válaszolni, de olcsó húsnak mindig híg lesz a leve, még kínai cuccok esetén is. Sőt, éppen akkor. Én pl azért se vennék 5-10 ezer forintos vacakot, mert nem szeretném, ha leolvadna a szivargyújtó csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz CHIPman #18118 üzenetére
Ez tényleg jó csomagnak tűnik.
Nagyon kíváncsi lennék egy összehasonlításra a hátsó kamerát illetően. Nagyon sok videót néztem hátsó kamerákat összehasonlítva, és ott vannak igazán hatalmas különbségek. A mini0906 pl tűrhető, de még azt is csúnyán elveri a Viofo. Gyakorlatilag olyan, mintha két Viofo front kamera lenne bekötve, csak annak minden kényelmetlensége (2 tégla eszköz, 2 betáp, 2 SD kártya, 2 letöltés) nélkül.
Illetve, az a baj, hogy a fórumok alapján itt Németországban a rendőr nem díjazza (illetve, pont hogy díjazza), ha egy kínai dashcam-re cseréled a visszapillantó tükröt. Meg annyira én sem akarok ilyen eszközt, jobban hiszek a hagyományos tükörben (a fenébe, öregszem )
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Nekem is mások adták a kuponkódot, én most rendeltem A129 Duo-t 130 EUR-ért azzal
@bul07: Szóval nem tudod egyben megvenni, külön opcionális modul, tehát mint egyben termék mégsincs Ha már szőrszál, akkor legyen szőrszál
De nem is ez a lényeg: ahogy nézem, így már nem sokkal marad el az A129 Duo árától (110 + 20 USD, kupont ilyesmit nem néztem), viszont csak egy 720x480-as szenzort kapsz hátra, ezek szerint az első és a hátsó kéminőség (de valószínűleg főleg a hátsó) lényegesen elmarad.[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Egyébként ez pontosan hogyan dual? Mert most megnéztem egy jó pár review-t, és nem szerel hátra kamerát a fickó sehol...
-
Neck
veterán
-
Neck
veterán
válasz porker #18097 üzenetére
Közben eléggé utánaolvastam a témának
A Viofo annyira best buy amennyire a 70mai. Az a119V3 eléggé kiforrott cucc, annyival kerül többe a 70mai pro-nál, amennyivel többet is tud. Itt van két [kép1], [kép]2, ahol össze van hasonlítva a kettő. Adott esetben pont ezen múlhat, hogy leolvasod-e a rendszámot.
Illetve, a 70mai-ból tudtommal nincs dual kivitel, Viofo-ból pedig ott az a129, aminek a hátsó kamerája szinte ugyanazt tudja mint az első + WiFi.
A Viofo a top ligás 100 ezres kamerák képminőségét hozza féláron, vagy az alatt. Jó cucc az is.
A CPL meg nagyrészt nappal működik jól, a becsillanást ott veszi le. Lámpafénynél nem működik jól, valamint csökkenti a fényerőt, ami éjszaka nem jön jól. Éjszaka érdemesebb levenni szerintem. Szintén fotós tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz CHIPman #18025 üzenetére
Megoldottad a problémát. Már meg is rendeltem. Köszönöm szépen !
Kolléga is írta fent, de teljesen elsiklottam az árak felett.[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz ssarosi #18018 üzenetére
Én direkt hátsó kamerásat nézek. Ha jön biciklis, gyalogos. Vagy ha parkolsz.
Lackooo84: Elfogadom. Van valami javaslatod / ajánlásod dashcam ügyben?
Ezeket találtam eddig:
Viofo 129 Duo - 185 EUR -- Drága
iTracker mini0906 Pro - 130 EUR -- Sokan panaszkodnak arra, hogy kényes. Régebbi FW-el, lassú SD carddal, gyengébb USB kábellel nem megy jól.
TrueCam A6 - 130 EUR -- Erről borzasztó review-okat írnak.
Z-Edge T4 Touch - 124 EUR -- itt nincs GPS
Z-Edge Z3D GPS - 120 EUR -- Itt van minden, de a hátsó kamera képe az egyik videón gagyesz
Auto-Vox D5PRO - 78 EUR -- Erről nem találtam jó videót. Illetve, összepakolja a két videó képét egybe, a jobb felső sarokba, ez így nem nagyon használható - vajon ezt lehet állítani?Találtam 2 Apeman-t is 50-50 EUR-ért, de a 720p-s olcsó hátsó kamerával kb olyan, mintha nem is lenne - és a front képminősége is eléggé fos.
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Fedélzeti rögzítő kamerát szeretnék. Elvárásaim:
- jó minőségű felvétel, SD kártyára vagy belső memóriára, használható codeccel
- éjszaka is használható felvételt produkál
- rögzít GPS adatot
- bírja a meleget (szuperkondenzátoros vagy mi a fene)
- mágneses vagy hasonló egy mozdulattal rögzíthető le és felhelyezés egyébként beton stabil rögzítéssel
- Duál camera. (első és hátsó)
- Legyen kompatibilis a következő országok törvényi szabályozásával: Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Csehország, Magyarország.
- Legyen megbízható ha van vele tapasztalat, ha nincs, 2-3 év európai garancia.Magánszemély vagyok, személyautóra (Kia Ceed kombi) kell, Németországban élünk. Nem a legdrágábbat szeretném megvenni, hanem a legolcsóbb Best Buy terméket, ami a fentieknek megfelel.
Tudtok valami jót ajánlani? A TrueCam nevű cuccot próbálta valaki?
Előre is köszi.Szerk: most olvasom, hogy az osztrákoknál tilos. Akkor legyen olyan a rendszer, hogy egy mozdulattal le tudjam venni a határon, és vissza tudjam tenni, ha kijöttem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest