- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Félreértettél.
Nekem nincs jelenleg a G1W-vel akksi bajom, sok éve, hogy megcsináltam. (igaz nem kondi, csak ez bazi nagy Nokia akkumulátor). Viszont cserélni kell, mert már véres a torka. Lencse a melegtől vagy a hidegtől elmozdult, kép fele homályos. Meg most valami kontakt hiba, nem megy neha.. Lehet táp baj, nem jöttem rá még.
Úgy vagyok vele, kell egy új, és akkor Yi, csak hát abba még senki nem Hackelt akksit, kondit. Még talán szét se szedte, nemrég néztem videókat, nem találtam erről yt-n. -
havri1
félisten
Valakinek cserélt már yi-ben akkumulátort?
Vagy még az első példányok is tökéletesen működnek?
Hackelt akksis G1W-m már nagyon oda van, cserélni kéne. Mondjuk ha 2 évet elmegy, nagyon nem izgat az akkumulátor baj. -
Sziasztok. Viofo 118C viszi a 128GB-os SD kártyát? Köszi!
-
nyikszi
őstag
válasz
Panhard #11290 üzenetére
Aha, értem. Nem lett volna olcsóbb egy GPS-t venni ami a sajátja?
Olvasgattam délután ezt a youtube-ra feltehető útvonal gps-sel, térképpel, de amit találtam nálam nem működött. (Novatracking vagy mi volt?) Ahogy néztem, ki kellene szedni a GPS koordinátákat és utána valami lejátszó ami tud exportálni videóba. Nem volt sok időm nézelődni.
-
Panhard
tag
válasz
nyikszi #11287 üzenetére
Nekem ebben a kamerában nincs GPS vevő, nem is rendeltem hozzá annak idején. De külsőt rá lehet kötni, van rajta egy jack csatlakozó. Igazából bármilyet rá lehet kötni, lényeg hogy 9600 kbps legyen a baudrate és NMEA telegrammokból legalább az RMC és GGA-t küldjön a GPS vevő. Erre szinte minden GSP vevő képes.
Ublox NEO-6 vevőt kötöttem rá, működik vele szépen, de csak akkor, ha messzebb van a kamerától. Ezért most úgy van, hogy a kamera van a tükör mögött középen, a GPS vevő meg a szélvédő bal oldali sarkánál. Így használható. Nem értem hogy mi van ezzel a kamerával. Közvetlenül mellette semmilyen GPS vevő nem működik. Próbáltam, hogy egy GPS vevő mellé tettem a kamerát, és bekapcsoltam, pár másodpercen belül el is ment a jel, nem látott műholdat a vevő. Valószínüleg olyan frekvenciát sugároz ki magából, amit a GPS műholdak is, és elnyomja őket. Na de ez egy kamera, hogy zavarhat egyáltalán bármit is.
De gondolom csak az én kamerámmal van ez, mert ilyen problémáról a neten sem találtam semmit.
Lehet hogy rendelek egy A119-et, ez a mostani meg megy a hátsó szélvédőre. -
sgery
őstag
Sziasztok!
Én valami olyat keresnék, ami a legkevésbé feltűnő, szinte ne is lássam.
Ilyesmi lenne az elképzelés: AUTO-VOX B60 FHD Mini
Beteszem a visszapillantóhoz és kb úgy néz ki mint a mostani kocsiknál a gyári útfigyelő kamerák. A kábelezését megoldom láthatatlanban..
De ebből mit érdemes rendelni ami tényleg jó is? Akár azt amit írtam?
Az sem árt ha van rajta 1 gomb ahol megjelöli a felvételt - vagy védetté teszi - ha valami felvétel később kellene.Köszönet
-
nyikszi
őstag
válasz
Panhard #11283 üzenetére
Kikapcsolódás=kikapcsolod. Bocs, a tablet billentyűzete átír mindig egy halom szót.
Nálam a kamera fent van a tükör mögött és kb. 40 cm-re van tőle a telefon egy tartóban.
Azt írtad, hogy A118-asod van, az hogy van olyan közel a GPS vevőhöz? Nem középen van a Viofo? Alatta meg a Viofo saját GPS vevője? Akkor hova teszed a külső GPS-t? Szóval ha kikapcsolod akkor se talál jelet a külső GPS?DashcamViewerem van, de utánanézek, hátha találok valamit az exportálással kapcsolatban.
-
Fotonhámozó
senior tag
A Mini 0903 ha ~1 napnál hosszabb ideig nem használom a kocsit, elfelejti az aktuális dátumot. Ha telóval rácsatlakozom wifin keresztül, automatikusan beállítja a jó dátumot. Van valamilyen használható megoldás, hogy ne kelljen a telefonnal gyakran párosítani?
-
Panhard
tag
válasz
nyikszi #11282 üzenetére
Például ha youtube-ra akarom feltölteni a videót, akkor ne screen recording-al kelljen lementeni a videót a programról. Jó lenne ha lenne olyan progi ami tud videót exportálni úgy, hogy rajta van az útvonal is.
A kamerád GPS vevője hol van? Milyen közel a kamerához? Mert nálam csak akkor van gond, ha 10cm-nél közelebb van. Próbáltam Ublox Neo-6M vevővel is, azzal sem jó. Az pedig egy komolyabb vevő.
"Ha kikapcsolódás akkor mi van?" Ez alatt mit értesz? -
-
-Bandi-
tag
válasz
FireFox1996 #11279 üzenetére
A Yi-nél sajna olyan pici a korongrész, nagyon minimálisan szorítja fel az üvegre. Nekem 2 hét után már pár percenként leeset, hiába töröltem pucoltam( még szélvédőfűtésem is van, azt is benyomtam ) stb...
Van egy másik kínai( ami 250ft se volt ),nagyobb a tapadókorong felülete, cserébe kicsit bele kell szorítani a fejet, mert nem tartja fixen, de az legalább úgy nem esik le. -
-
Norbi.Sz
senior tag
Akinek Mio kamera van, annak műxik rendesen a Mivue Manager?
Olyan, mint amikor lassítva játszom le a videót/szaggat, de nem lehet lassú neki a gép (AMD FX 8320 + 8GB RAM + 256GB SSD + HD 6670 videokártya). -
Allien
veterán
válasz
sambenez #11271 üzenetére
De ez azé nem jó, mert a kamera kábele ugye szivargyújtóba csatlakoztatható. Olyan elosztó lenne jó, amit Norbi.Sz linkelt, csak lehetőleg ne jöjjön rá posta, mert ugye akkor már eu-s kínai oldalról is rendelhetek, nyugodtan, vagy, közvetlenül a kamera mellé is kérhetem.
Kivéve, ha szabvány, mikro usm, vagy mini usb csatija van, de, ahhoz is kell egy bazihosszú kábel, ugyibár...
-
Panhard
tag
Sziasztok!
Olyan programot tudtok ajánlani, ami hasonló mint a RegistratorViewer vagy a DashcamViewer, csak ki lehet exportálni belőle a videót a térképpel együtt?
Egyébként nekem A118-as kamerám van, akinek ilyen van nem vette észre, hogy a kamera nagyon zavarja a GPS vevőt? Ha közvetlenül mellette van akkor nem is talál GPS jelet, ha kicsit messzebb akkor csak nagyon sokára. Lehet csak az én kamerám ilyen, nem tudom. Biztos, hogy a kamera zavarja, mert próbáltam már többféle GPS vevőt is, mindegyiknél ez volt a helyzet. -
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Allien #11267 üzenetére
Ilyesmi esetleg:
https://www.kamionfelszereles.hu/spd/ESZX0101/Szivargyujto-eloszto-3-as-kapcsolo-12-24V
Vagy egy ilyen:
https://www.kamionfelszereles.hu/spd/ESZX0103/Szivargyujto-eloszto-4-es-LED-visszajelzovel-12-24Rengeteg ilyen van... Vagy nem jól értettem a megoldandó problémát???
-
Allien
veterán
Sziasztok!
Speckó cuccra vágyom.Puttonyos autóval vagyok, a belső tükör sokszor csak dísz. Ergo, olyan kamera kombót keresnék, mely ugye a tükörben lévő kis monitorra ki tudja rakni a hátsó kamerát. Azaz, dupla kamerásra lenne szükségem. De, amit látok, az ugye a szivargyújtóról szedné a delejt, és nem ad lehetőséget pl a telót tölteni közben. Találtam 30 dollárért ilyet, de hogyan lenne megoldható a szivargyújtós dolog, hogy közben tölthessem a telót?
-
Norbi.Sz
senior tag
Vettem egy autós kamerát (Mio Mivue 733). Egy 32GB-os Sandisk Ultra-t szánok bele, gondolom az elég lesz. Sebességben mindenképp elég neki, mert egy Class4-es Sandisk van itthon, ezzel próbáltam, nem akad meg, de sajnos ez csak 2GB-os.
Arra lennék kíváncsi, Ti hogyan használjátok, mennyit rögzít 1 fileba?
Lehetőség van FOLYAMATOS - 1 PERC - 3 PERC - 5 PERC megadására...
Most a 3 percet állítottam be, de kíváncsi lennék véleményekre, hogy ki, miért, hogyan használja (egyszerűbb kisebb filekkal dolgozni).Valamint még az is érdekelne, hogy milyen szoftvert használtok arra, ha ki kell takarni rendszámot valami miatt a felvételről...
THX
-
Pzoli2
tag
HÁTHA VALAKIT ÉRDEKEL.
KIMOVIL.COMXiaomi 70 perc WiFi WiFi autós DVR - fekete 231118301
Hangvezérlés / Full HD 1080P kamera SONY IMX323 képérzékelővel / 130 fokos FOV felvétel / hurokciklusMárka: Xiaomi( 180 ügyfélelemzés) | Kérdezzen
Raktárbeállítások: ES-CNSzállítás: 22 Jan. - 23 Jan.
Kedvezmény: 36% kedvezmény1 día 11:36:27
Flash eladási ár 8414 Ft -
Bornie127
aktív tag
Xiaomi yi daschamnél 1080p60fps illetve a 4k mekkora írási sebességet igényel?
-
laca891
aktív tag
Az overmax milyen márka, hol gyártják?
Nekem overmax 6.1 van tökéletes, tudom ajánlani mindenkinek. Előtte overmax 2.2 volt, attól jobb stabilabb nem "fagy" le. Persze az is jó volt 3 évig. Egy hibája van, hogy nincs rajta wifi. Viszont a memoria kártyát könnyen ki lehet venni és mehet a Pc-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest