-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzmany
őstag
Lehet, hogy egy hozzáértőnek logikátlan a módszerem, de az első komolyabb rendszerem készülne el. Tájékozódom, olvasom, kérdezősködöm.
Nem hallgattam meg G.Zs. rendszerét, de erről szerintem nem késtem le, feltéve, ha ott lesz a Lurdyban. Az audio system szettet azért vetettem fel, mert autóspecfikus (golf, bora)
Érdeklődés , nem pedig vásárlás szintjén.
Minden bizonnyal vannak ajánlott márkák és tipusok, mint pl azt a fejegység esetében is leirtátok, melyek jó alapul szolgálhatnak. Első körben a tapasztalatok és az árak függvényében leszűkitem a kinálatot arra a csoportra, mely kiindulópont lehet egy esetleges vásárláshoz.
Itt ebben a fórumban az általatok javasoltak eltérnek a máshol olvasott, másoktól kérdezett és kapott javasolt termékektől, Ez persze érthető is.
Az autóhifi teljesen más világ, legalábbis számomra, egyelőre. Eddig ismeretlen márkákkal és fogalmakkal szembesültem. Érdekel, tetszik. Segitséggel,( tanácsaitokat, véleményeteket megkérdezve) magam szeretném kiválasztani a rendszerem összetevőit, nem akarok komplett, kész szettet vásárolni. Lehet, hogy elsőre drágábban jövök ki, de ez a tanulószettem lesz. Azért kérdezősködöm, és lehetőségeimhez mérten amit tudok, és lehet, azt megnézem, megfogom, meghallgatom, hogy igy a mellényúlás esélyeit kissé csökkentsem.
Szerintem, igy az általam leirtakat figyelembevéve, nem is tűnik logikátlannak a hozzáállásom
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest