Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
válasz
icemad #63467 üzenetére
Engem ez érdekelne bővebben, lentebb írtam mik a kívánalmaim. Iphoneról kéne mennie wazenek, spotifynak, tolatókamerát szeretne a párom. Nézegetem a kínai cuccokat, de nagy a dömping. Nem tudom mit szabadna megvenni. Tuti, hogy van jó is, tele van a Youtube használható cuccok videóival. Itt a fórumon meg gyakorlatilag ignorálva vannak ezek a kütyük. Pedig a szolgáltatásaik akkora előnyt nyújthatnak, hogy simán leadok a hangminőségből. Szigeteléssel, erősítővel, jó hangszószettel mondjuk lehetne ezekből is kihozni valami ertékelhetőt. Ez lenne a kihívás, nem prs80! Ha bárkinek van konkrét tapasztalata, linkje, kérem ossza meg! A gagyi műanyag keret meg kit erdekel, egy átlag középkategórias autóba ma olyan kopogós belsőt raknak, hogy visszasirom a békalámpás civicem belterét...
Nyilván ez az én szubjektív véleményem, es tudom, hogy itt sokan nem értenek velem egyet. Ráadásul ez egy hangminőségről is szóló fórum, de megférhetne egymás mellett a két dolog.
Itthon Genelec hangfalakon hallgatok zenét Audirvanaból egy Universal Audio dacon keresztül úgyhogy tudom miről szól ez az egesz, de a kocsiban vannak más elvarásaim is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest