- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
válasz
KillHates #18546 üzenetére
lehet..
jaja, bár érdekes..gyenébb mint a 11MB/s-esem..
Anthony28: Gyári hűtő vmod nélkül, minden alapon..Levettem a gyári ventiket, 12v-olton a Vantec Tornádót (8cm ,8000rpm)előre, hátra egy 12cm-es antec, így terhelve 90c a kocka alatt. 890/999-et tudtam kihozni belőle..
-
Maotun
őstag
válasz
KillHates #18507 üzenetére
[a PC egy Vallás!] ebben egyet értünk
És azért kavarodok mindig ebbe a topikba mert az a qva vga -m zavar a gépembe " pirosra " akarom cserélni vallási okokból......
-
katt777
félisten
válasz
KillHates #18499 üzenetére
ATI nem AGEIA-zott soha, a HAVOK-os PhysX-et fejlesztették (és azt a CF/asszim. CF már rég tudja, lapon meg az X1250-esektől), ahogy eddig az nV is. U3-as motorban és játékokban ez benne van a hivatalos tájékoztatás szerint, meg jó pár más játékban is. Lista az ATI CF PhysX oldalán. Lehet, majd megnézem, ha meglesz a 2. 3870, de azt meg vétek lenne fizikai számításokra pazarolni. Viszont úgy a procim kihajthatná az 1. karit. Lehet itt variálni, amíg bele nem zöldül az ember feje.
Zöld?
Nem szóltam!
Jó a harkálynak, hogy van csőre! -
katt777
félisten
válasz
KillHates #18495 üzenetére
Ennyit a csökkentett fogyasztásról. De akkor azért érdekesek az ennél alacsonyabb fogyasztási eredményeket kimutató tesztek (pl. teljes rendszer fogyasztása 190W és hasonlovak. Mindenesetre akkor ez megint egy faszára sikeredett fejlesztés. Félig használható, félig meg nem.
-
katt777
félisten
válasz
KillHates #18478 üzenetére
"Nyámm-nyámm..."
Úgy látom, itt is tápcsatik mennek a VGA-kba, pedig ez tuti 790FX-es lap PCI-E2.0 foglalatokkal. Gondolom, 4x8X. Akkor ez a "nem kell tápkábel"-szöveg parasztvakítás?
Valakinek azért volt pénze sok jó karira és egy hozzájuk gyenge procira. Sztem Phenom se nagyon hajt ki 4-et az ő órajelein.
-
katt777
félisten
válasz
KillHates #15922 üzenetére
Gondolják, kísérletezzen az ember. 1950XT CF-ről is csak akkor tudtam meg, milyen ász (addig minden nagyokos azt mondogatta, hogy á, az szar, mert alaplapi vezérlés, stb.), amikor valaki végre letesztelte, és 9500 körüli 3D06-os eredményt kapott egy 5200+ procival. (Nekem 3,2 GHz-es 6000+-szal volt 6400 körül).
-
katt777
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged