- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz butcher eu #32490 üzenetére
1,6V egy 8400-esnek?? Ha nem sajnálod és nem félsz, hogy degradálódik (márpedig ekkora fesznél igen valószínű), akkor adhatsz neki ilyen alapon 1,7V-ot is...
Meg mi ez a hülyeség, h 4 gigán nem hajtja ki
Sztem ne hallgass az illetőre, aki ilyenkeet tanácsol...We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz foreveryoung #25962 üzenetére
HIS-nek mindigis baromi jó volt az IceQ szériája, majd 4870-ből tuti ilyet veszek
We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
A 3870-esek referencia hűtése mennyire hangos? És milyenek az idle/load hőmérsékletek?
Gondolom volt már szó ezekről, uh sry
-
m4rc!
őstag
válasz cowboy_bebop #10298 üzenetére
Itt van magyarul is!
szerk.:Alpachino: melegedés és fogyasztás szempontjából valóban jobb a 3850, de ár/teljesítményben a 2900pro bestbuy: 2900XT teljesítményt kapsz 40k alatt. XT meg inkább 3870 szint nem 50...
szerk2.:Skiller: Ha esetleg 512bites a PRO, akkor sztem kihagyhatatlan ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
válasz lacafaca #9516 üzenetére
Ez ám a tömény marhaság Tom's Hardver egy kalap sz..r, nem érdemes adni rá, ha átnézed azt a rangsort hamar rájössz, hogy az egész egy bődületes ökörség..
szerk: vedini: ez talán egy fokkal értelmesebb, itt is van jó nagy felbontás[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Hát megint kari nélkül maradtam... Úgynézki majd csak januárba lépek be a klubba
Addig is X600 POWA[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
válasz Motion_Blur #8641 üzenetére
Felszereltség, meg a Full-hoz jár Black Box is.
Csak azon vagyok, hogy megállapítsam, hogy a két kiadás doboza között mi a különbség, de ahogy nézem a Full-nak fekvő doboza van és rá van írva, hogy PowerDVD, ezexerint a Lite meg állódobozos.szerk.: ha nem baj lenyúltam a képet a Lite-ról
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Egyáltalán mennyire melxik az a VRM? Vki esetleg kézrátételes-mérést nem csinálna?
Lehet nem is kell rá hűtő...végülis a 88GT-sek se nagyon tezsnek rá hűtést...We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Háát úgy tűnik várnom kell még a 3850-re...sehol sincs értelmes áron
lacafaca: Sajna nekem nincs mini-flexem, uh maradok majd a fémfűrész+csiszolópapír kombónál. Megfelelő kitartással nagyon szépre lehet megmunkálni a felületet
-
m4rc!
őstag
válasz Adamka3kerék #7178 üzenetére
UT3-ban és az UT3 motoros játékok nem tudnak élsímítani alapból!
Stalkert nemvágom, asszem annak kéne tudniWe are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Passive Sapphire kari - nem gyenge
-
m4rc!
őstag
Én pont emiatt rengeteg tesztet átnéztem és az tuti, hogy 1280x1024-es felbontásig (szűrőkkel) elég. Ennél feljebb is (pl.:1600x1200) elég lehet egyes játékokban. Sztem ez inkább attól függ, h milyen a monitorod, én most tervezek beruházni egy TFT-be aminek ugyebár a natív felbontása 1280x1024 ezért nekem bőven elég lesz a 256 megás változat.
-
m4rc!
őstag
Tudásban semmi különbség nincs, csak kevesebb a tartozék. Full verzió esetén a karihoz kapod pl.: a Blck Box-ot is. Sztem csak e miatt éri meg a Full verzió, ha ez nem érdekel vedd nyugodtan a Lite-ot
mod.: 0Li: Ha szabad kérdezni ez FULL verzió? És hol vetted? (jöhet pü-ben is a válasz) THX
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Itt egy jó kis teszt egy igen szép darabról
-
m4rc!
őstag
válasz Mákos7észta #5973 üzenetére
Ezt leginkább ótvar Vistának hívják sztem...
HERR Z: egyetértekWe are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz katt777 #4279 üzenetére
És akkor mi van, ha felhasználják, úgysem tehetsz ellene semmit, amit akarnak úgyis elveszik..Úgyse tudhatod mi folyik irányított életed körül a nagyvilágban, sztem fölösleges a jogállamiság és szbadság illúziójában ringatóznod (értsd.: személyiségi jog). Úgyhogy sztem ne aggódj a Steam vagy a többi kistílű hülyeség miatt
Na mind1 én is befejeztem, sryWe are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz katt777 #4277 üzenetére
Kissé paranoiás vagy szerintem...nemhinném, hogy bárki is foglalkozna veled a CIA-nál vagy akárhol, max a gépedről gyűjtenek némi infót...az meg kit zavar, persze, ha készülsz vmire nemárt megszakítani a kapcsolatokat (sztem ez már ilyen iWiW-szindróma).
Amúgymeg jó, hogy a Steam-hez nem kell cd/dvd..We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
"The ATI Radeon HD 3850 with 256MB of GDDR3 memory begins at $179 manufactured suggested retail price (MSRP) and the ATI Radeon HD 3870 with 512MB GDDR4 memory from $219 MSRP, available from AMD’s selected graphics products partners. Unfortunately, not all suppliers of graphics cards could get the new boards on time from AMD."
Ez mai hír része az X-bit Labs-ról, sztem csak nálunk ilyen drágák a karik, max 1 hónap és lejjebb megy itt is, csak várni kell...
-
m4rc!
őstag
AMD RV635 XT & Pro In Jan/Feb 2008
Ahelyettm hogy végre vmi csúcskarival foglalkoznának...
-
m4rc!
őstag
[I]"Dear Ferge,
Thanks for your enquiry. We are working on the 3800 series IceQ edition
in the moment and hope to launch in coming months. In the mean time, you
can check out the standard design in our website.Best regards,
HIS Marketing"[/I]Hahh válaszolt a HIS lesz IceQ edition Tuti megvárom
-
m4rc!
őstag
válasz Gorneck #3083 üzenetére
Ez a GeCube OC Version kari tényleg szép darab, kár, hogy órajeleket egyenlőre nem ír az oldal..
Egzee: lődd má le magad
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Húú baszki srácok...tiszta ovi kiscsoport...
Azért ilyen mélységekbe nem kéne süllyedni
A monitor-témát is be lehet fejezni, teljesen szubjektív ki milyen monitort szeret használni (nekem pl. régi CRT-m van, azért remélem még leköptök )
Ja igen: meg az OFF gombcskát is lehet nyomogatni...
Inkább irogassunk ezekről a remek teljesíményű karikról Vmi infó esetleg mikor lehet kapni nálunk is?u.i.: HIS még mindig nem válaszolt lesz-e IceQ Edition, viszont vmelyik tesztben olvastam, h lesz, azt tuti megvárom
-
m4rc!
őstag
Azt hozta a kari amire számítani lehetett, vagyis király! Majd meglátjuk mibe fájdítják, bát én biztos veszek egy 70-est
juhfül: DX10.1 pont sz@rt se ér jelenleg... ,de azért örülj mer jó a kari
-
m4rc!
őstag
válasz antikomcsi #2488 üzenetére
Azt az SM 3.0-as eredményt nem ártana megvizsgálnod 8xAA-val...
Eddig az volt a probléma az ATi-val, hogy nem megy az AA, nV jobb, na itt most fordulni látszik a kocka. Mintha az ATi jobban tudna élsimítani..ami nagy szó!We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Na írtam a HIS-nek, hogy terveznek-e IceQ Edition-t vmelyik kariból, kíváncsi vagyok válaszolnak-é
Akkor 15.-e a hivatalos megjelenés v. 19?
-
m4rc!
őstag
válasz mert_csokis #2265 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy egy ATI topicban miért a retkes 8800GT a téma állandóan...
vagy legalább a szaros off gombot használnátok...
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Itt egy egész érdekes cikk arról, hogy tulajdonképpen mennyi vram-ra is lenne szükség manapság. Asszem ezek alapján majd a 256-os 3850 nem lesz elég az újabb gamékhoz...még pár régebbihez sem...
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
NVIDIA ForceWare 169.04 - Crysis demo performance and image quality
Na itt lerántják a leplet az nV-ről, de most úgynézki tényleg!!
-
m4rc!
őstag
válasz EQMontoya #1541 üzenetére
Háth én biztos nem esek még1szer abba a hibába, hogy 2 azonos architektúrájú karibol a kisebbet vegyem...A 2600-os szérával jártam úgy, hogy megvettem a pro-t, órajeleit felnyomtam XT szintre, de mégse hozta azt a teljesítményt..
-
m4rc!
őstag
válasz Interceptor #1465 üzenetére
Asszondjátok fake? Pedig már kezdtem örülni, hogy rá lehet húzni a vizeslepedőt az nV-re Mindenesetre kipróbálom magam is a kis 8600-ommal, bár nemtom van-e értelme..
-
m4rc!
őstag
válasz FragMaster #1379 üzenetére
Naja, krábban úgy volt, hogy 825, mostmeg 50MHz-el kevesebb..lehet nem bír annyit az RV670, mint az ATi-nál gondolták
Szerintem nem lesz egy tuning-bajnok kari, már, ha csak a 8800GT estére gondolunk az is egy régebbi mag kisebb csíkszéleségen és nemigen lehet tuningolni..majd meglátjuk, már nincs messze 15.eWe are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Hoppá, nemide
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Na Emberek lehet röhögni: HD3800 lesz a neve!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest