- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
X Factor #8904 üzenetére
Nem, elvileg a 70-es kártyákon GDDR4 ram van, ami magasabb órajeleket bír. Azért elvileg, mert létezik tudtommal GDDR4-es 50-es is már, csak drága és ritka. Meg ugye 50-es kártyából egyenlőre 256 és 512MB-os van, 70-es kártyából meg 512 és 1024MB-os.
Ja és általában a 70-es hűtése komolyabb két slotos, persze itt is vannak kivételek. -
katt777
félisten
válasz
X Factor #8648 üzenetére
Esetleg nem éppen azért lehetne összehasonlítani? Nem ez az első eset éppenséggel, hogy "újságírók" nincsenek tisztában magyar szavak jelentésével (a nyelvtani hiányosságokon meg sem lepődöm már). Bármily különböző dolgokat össze lehet hasonlítani, csak egyformákat nem, értelemszerűen. Nem olyan nehéz matematikailag egymáshoz viszonyítani pl. a két kártya ár-érték arányát, ha éppen közös nevezőt kívánunk találni. De hasonlítani lehet az egyéb értékeiket is, vagy akár egymáshoz viszonyítani is.
-
diegho
nagyúr
válasz
X Factor #4037 üzenetére
köszi a csodás keresgélős ötletet... a tesztnek az a lényege hogy minden egy helyen legyen ugyanazon körülmények között látható, ergó nem csak a proci lap memória de még a driverek is ugyanazok legyenek, csak így van értelme hasonlítgatni... azért ilyen okos ötleteket lehet nem kéne hírdetni is
-
nbl2
senior tag
válasz
X Factor #3959 üzenetére
Nálam a COD4 nagyon szépen megy, igaz 1024*768 de minden fullon, és Omega driver(catalyst 7.10)-el. De én is kipróbálom a 7.11-est.
Egyébként amit fentebb linkeltek tszte ott a HD3850-es gyorsabb mint a x1950pro de ahol a 3850 elég ott az x1950pro is, ahol meg nem ott a hd3850 is kevés. -
Maotun
őstag
válasz
X Factor #2805 üzenetére
NEM LASSABB MERT TÖBBET DOLGOZIK!!!!!
Valaha a cpu.-k fontos ismérve a Mhz volt .... ma a magok száma és az L1 L2 L3 cash méret fontosabb lehet.
VGA nál nem az FPS, 3d pötty a minden kivétel tuning fannok...
fények, szinek, árnyékok, pixelek, megatext, Hdr de mindegy én hülye vagyok a pc hez
de a Crysis a két vga képe nekem ezt mondta ...Könnyű ugy gyorsnak lenni hogy a nehezét nem számoljuk 30 fps mögvan osztjóvan meg szép a képe ATI mert megérdemlem -
Larry303
addikt
válasz
X Factor #2505 üzenetére
ismeritek a bmw s viccet???
bocs mindenkitől, de pont most olvastam és rá 5 percre a te postodat...hát majd beszartam...
tom, hogy nagyon off, de legalább kicsit "lazul" az amúgy kissé borsos hangulatBemegy egy férfi a kocsmába, leül kényelmesen egy asztalhoz, jön a
kocsmáros, mire ez:
- Egy rántott húst meg egy sört! A BMW-snek meg a rohadt kurva anyját -
pfuj, és köp egy hatalmasat.
A kocsmáros meglepődik, de felveszi a rendelést.
Míg ez a rendelésére vár folyamatosan csak ismételgeti:
- A BMW-s rohadt kurva anyját - és köp mindig hozzá egy jókora csulát a
földre.
A többi vendég egyre idegesebb lesz, mire a kocsmáros odamegy a
köpködőshöz:
- Legyen szíves, hagyja abba a káromkodást meg a köpködést. A végén még
elűzi az összes vendégemet.
De ez csak egyre tovább:
- A BMW-s rohadt kurva anyját! és csak tovább köpköd: Pfuj! Pfuj
A kocsmáros idegesen:
- Hagyd már abba! Mi a francütött beléd!?
Mire ez:
- Hát idefigyelj! Ma reggel a 40 tonnás pótosommal megcsúsztam, és
beszálltam az árokba. Kijönni semmi esély. És ekkor egyszer csak megáll
egy X5-ös BMW-s, a rohadt kurva anyját! Pfuj! - Köp.
"- Kihúzzalak?" kérdi. Mire én: ha sikerül, baszd meg, esküszöm,
leszoplak. -
Bagira01
veterán
válasz
X Factor #2359 üzenetére
Nekem van bőven vga-ra csak minél kevesebbet szeretnék rákölteni hogy maradjon lé egy 4 magosra meg talán másik tápra
Tuning kell ide
. 3dmarkba jobb az ati tuningolva, 8800-nak a sm2.0 pont magas, tuningoltam a hd2900pro-m és tuningos 8800GTX sem érte el a sm3.0 pontjaim(meg ott néztem, hogy a proci is elég sokat dob a ponton, szóval sm3.0-ba ati a karaj) 8800GT vs. hd2900pro sm3.0
-
-
leviske
veterán
válasz
X Factor #2348 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz, mert jó példa a GT tuningolhatatlansága...
Amugy az új ATi fanoknak szólok, hogy ne várjanak többet ezektől a kártyáktól single-be mint a GT-től... de árban jóval GT alatt lesz a HD3850 (mikor már optimalizálódik az ára) és egy GT árán fogsz kapni egy HD3850 CF-et ami viszont leveri a GT-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest