- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
munky
őstag
köszönöm a válaszokat!
Egyébként kíváncsian várom mit tud majd az RV670 remélem felveszi a versenyt a 8800 GT-vel. Nehéz dolga lesz de én reménykedem.
-
Thrawn
félisten
ATI kártyák modellszámozása:
Példa 3870
3: generáció
8: család
70: variánsDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
leviske
veterán
Volt, csak valszeg olyan hosszú ideig, hogy ide mo.-ra el sem ért. a PRO-val sincs tele a polc egyik üzletben sem...
MOD: amugy talált mostanság ATi-ék részéről valaki egy értelmes roadmap-ot, ami még hihető is? (tehát, hogy pl nem 2008-ba vezették be a DX10-et)... ha valaki véletlen találna, az nyugodtan belinkelhetné, előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
látom Ti már a HD 38XX szériát várjátok.
a HD 2900 GT-vel mi a helyzet nem is lesz olyan kari én régen úgy tudtam az lesz az RV670. teljesen össze vagyok zavarodva
valaki homályosítson fel pls!
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Mivel az nV lesöpri a gyártási palettáról a GTX-et, Ultrát... ezért neki sem lesz felsőkategóriás karia. Az újított 8800 sorozat csak felső-középkategóriás kártyákat tartalmaz majd, ami a GS, a GT és a GTS. (bár ezt gondolom ti is tudjátok)
Amugy meg arra sem számított senki, hogy az nV kiadja a GT-t szinte GTX teljesítménnyel, ki tudja, hogy az ATi mennyit tudott változtatni az RV670-en? Senki... Szerintem ha annyira az R600 nyomdokaiba maradt volna a teljesítmény, akkor maradtak volna a HD2950 megnevezésnél... De örülnék, ha igazam lenne.Amugy azért feleslges az XT-t a GT-vel méregetni, mert a XT a GTS ellenfelének készült és akkor azon is lelehet döbbenni, hogy az hogy szerepelt...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Gaboman #1088 üzenetére
Nem az a baj, hogy a GTS 640-el egy szinten van az XT ára, hanem hogy jóval a GT fölött. Ilyen áron nehéz lesz eladni az AMD-nek eladni az XT-ket. Nem csodálkoznék, ha az új sorozatú Radeonok gyártásának beindulása után a 2900XT szép csendben eltűnne a boltok kínálatából.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Gaboman
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #1085 üzenetére
Szerintem nem felső kategóriás hanem felső középkategóriás mint a GTS640,annak idején is a GTS640 ellenfelének szánták nem pedig a GTS és Ultrának.
És azzal kb egy szinten van,hol az egyik hol a másik jobb!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
varga911
senior tag
válasz Tuco Ramirez #1085 üzenetére
Lehet hogy a 2900XT a csúcs Radeon, de a konkurencia közép-felsőkategóriás termékeivel nagy jóindulattal mondva is csak egy szinten van... Az ára meg magasan.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Gaboman #1084 üzenetére
Ugyan már Gabo, az AMD-nek jelenleg a 2900XT a csúcskártyája. És az árát tekintve bizony felsőkategóriás...
#1080 Miért ne lehetne összehasonlítani vele? Mert a GT 20k-val olcsóbb az XT-nél és a játékok többségénél még gyorsabb is?[ Szerkesztve ]
-
varga911
senior tag
válasz leviske #1081 üzenetére
Inkább az a baj hogy az AMD-nek nincs felsőkategóriás kártyája. G80GTX/Ultrát nemhogy nem veri meg semmi, de az árnyékát se érik utól. A középkategória tetején meg káosz van, erre az nvidia jól megkeveri mégegyszer a szart a 8800GT-vel.
Ilyen helyzetben nem nagyon lehet tudni hogy mi minek az ellenfele, sztem pl. a 8800GT inkább az egész G80 felhozatal konkurense, ilyen áron. Jelenlegi Radeonok meg jobbak a GTS-eknél, bizonyos körülmények között.
3850 és 3870 nem lesz egetrengetően gyorsabb az R600-nál, úgyhogy kb. a GTS-ek főlé, de a GT alá saccolom a teljesítményét.
Nvidia jól befűtött, AMD-n a sor.
-
leviske
veterán
válasz Gaboman #1080 üzenetére
Igen, de szerintem izgibb volna, ha GTS/XT párharc lenne, mintsem, hogy az egyik lehagyja a másikat és ez a felállás marad.... azért a GT tulajoknak se kívánnék rosszat, hogy az ATi-kkal szemben szerepeljen le, bár ezt nem hinném, hogy előferdül....
Amugy jobban örülnék, ha az 50-nek lenne az ellenfele a GT, mert akkor (talán) nem árválkodna egyedül az új GTS.
MOD: és eleve ugy lenne értelme, hogy GS/30, GT/50, GTS/70.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz leviske #1078 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz hogy a GTS-ek lehagyták őket!
Valamelyik progiban igen valamelyikben nem,ott jobban megosztódott a gamek közötti teljesítmény.
De itt már egyértelmű a GT fölénye nem is kevéssel,a GT nem is a 2900-as széria ellenfele,tényleg nem érdemes összehasonlítani velük.
Viszont itt a PH-n is meglepte a tesztelőket a GT teljesítménye,ki tudja hogy az ATi nem fogja e őket meglepni,még semmit nem lehet tudni róluk,egy teszt sincs kint!
Várjunk még mielött leírjuk az ATi 3850 és 3870-es szériát,nehogy meglepetést okozzon.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
leviske
veterán
válasz FragMaster #1077 üzenetére
PL: én
Mind1 én reménykedem, hogy az AMD kiad egy normális kártyát a GT ellen... nem örülnék, ha ekkora lemaradás volna a GT-vel szemben, mint a XT-nek. Mert ha belegondolunk, akkor az XT/PRO a GTS-ek ellenfele volt, bár azok is lehagyták őket. -
varga911
senior tag
válasz FragMaster #1075 üzenetére
Én is kb. ezt akartam kifejezni, hogy az emberek az olcsóbbat veszik.
-
-
varga911
senior tag
válasz FragMaster #1073 üzenetére
Ezt most nem egészen értem ?
-
-
Gaboman
nagyúr
Gyerekek az új GT tényleg ütős!
Kiváncsi vagyok hogy az ATI ezt hogyan tudja mérlegelni,a tesztben sajnos a 2900XT eléggé le van maradva a 8800GTS 320-hoz is néha a GT-től meg nagyon több esetben is!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
P00By
nagyúr
válasz Komplikato #1069 üzenetére
Ja döbbenet!
-
rocket
nagyúr
Par kep a Yeston kartyajarol (a no a kepeken ugy fogja a kartyat mintha egy barbie baba lenne )
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Rolcsi20
senior tag
2hát múlva? erről nem is értesültem, mert mindenhol a GT-vel vannak elfoglalva
[ Szerkesztve ]
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
Rolcsi20
senior tag
addígra lesz új ati is reménykedem persze az új gts sztem több lesz mint 75...ha sokáig ő lesz most az úr(tavasz végéig)....akkor biztos 100körül lesz
[ Szerkesztve ]
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
-
Rolcsi20
senior tag
válasz laci666 #1058 üzenetére
én biztos vok benne hogy jobb lesz a 2900as sorozatnál, értelmetlen lenne olyat kiadniuk ami u.annyit tud vagy éppen kevesebbet csak olcsóbban....valami értelem igaz ebbe is lenne, de nem lenne akkora dolog ami kihúzná az atit a gödörből....igaz ha 40ért árulnának olyat ami kb 10%al van elmaradva a 60-60k-s GT-től abba lenne realitás, de mivel 200-300$-ra teszik az árát így én azt mondom biztos GT szinttű lesz, vagy attól jobb egy kicsit, és akkor visszatérhetek az ATI-ra
wazze ez a ram téme őrít meg, végre az új X4esek kihasználják majd a 1066os ramot, erre 2szer annyiba kerül még a kingmaxba is mint egy 800as[ Szerkesztve ]
-
Rolcsi20
senior tag
válasz Komplikato #1056 üzenetére
-
laci666
senior tag
válasz Gaboman #1053 üzenetére
Várjuk kia végét hogy mit fognak tudni azok a kártyák,infok igaz vannak de ezzek még csak pletykák.
Én se adnám el a helyedbe lennék,kiszolgálja az 1-1,5 évét és vesszel egy másikat.A játékok ugy is futnak és futni is fognak rajta egy darabig(a Crysis egy dolog oda majd egy Phenom X4 kell a kártyád mellé és jobban fog muzsikálni ja most láttom kék vagy akkor valami 4 magos intel "csoda" meg még +2GB ram)[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
leviske
veterán
Akkor viszont jól jársz, ha lassabbak lesznek a karik az R600-nál
Akkor csak én nem járok jól....#1056: mondjuk aki képes volt venni 400k-ért egy olyan cuccot, amit ő is tud, hogy le fog menni 10k-ra.... az meg is érdemli. Én spec. full megvagyok BluRay író nélkül.... majd ha elterjed, akkor talán veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Ez van. Emlékszem 1x vettem magamnak Philips CD olvasót, OEM zacsisat 22K-ért, 4 nap múlva a dobozos került 12K-ba. Aztán amikor vettem 256MB SD ramot, az is valami 20-22K volt, rá pár napra meg 11K. Nem csak VGA-val szokott előfordulni. Meg egyik melóhelyemen eléggé ideges volt pár vevő, hogy amit vettek notit, az 2 nap múlva 130.000-rel olcsóbb volt. Pedig nem tehettünk róla.
És aki egy milláért vette az első CD írókat? Vagy fél milláért DVD írót? Vagy 3-400.000-ért BluRay írót? Szóval lehetne folytatni. A számítástechnika sose volt egy befektetés, csak bukni lehet rajta. Kivéve ha gyártó vagy boltos vagy ;)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Gaboman
nagyúr
válasz FragMaster #1052 üzenetére
Azért hihetetlen dolgok ezek,gondoljatok bele 92E Ft-ért vettem a 2900XT 1.5 hónapja és most meg kiad az ATI egy olyan kártyát ha minden igaz amiből kettöt vehetek a 2900XT árából.
Teljesítményre ugyanaz vagy valamivel jobb is lesz.
Azért az olyanok mint én is kicsikét fancsali képet vágunk mert mi jól megszívtuk azzal hogy 90E Ft-ért vettünk egy csúcs kártyát,és most meg felébe kerül egy ilyen teljesítményű.
El már nem adom az enyémet és nem cserélném le rá,de az anyagi óldalát nézve bizony azért ez nem tetszik túlzottan.
Persze ha nem vettem volna akkor meg és most vennék örülnék neki hogy ennyivel ólcsobb lesz a 3870.[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz Rolcsi20 #1050 üzenetére
hát perpill nem így néz ki hálisten
és még be is jöhet...kisebb teljesítmény, artiék kapcsoltak így a 8800gt start után és kisebb árral indítanak
meg aztán nem lehet olyan hű de drága előállítani 55nm-en
csak jöjjön be és vehessek olcsón 3870-et...erre legalább nem kell majd egyből venni hűtőt 10k-ért"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
laci666
senior tag
válasz Oliverda #1048 üzenetére
én 35K+Fa-ért láttam 6400+.
Ezen a helyen docsiban számolnak nem euroban és ez jó és reális a 41+Fa az XT-re bár szerintem olcsóbb lesz mert 8800GT lehet 41+Fa-ért kapni.
171FT-os dolcsival számolva akkor 34+Fa az ára körülberül.[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Rolcsi20
senior tag
válasz Oliverda #1044 üzenetére
200ért 256megásat kapsz majd vagy a 3850et, 300köré tervezték a 3870et 512megával, de ha nem jobb mint a GT akkor talán leviszik 250körüli árra....dolcsiba persze.
-
-
Oliverda
félisten
válasz Gorneck #1047 üzenetére
Példa:
Az AMD jelenleg aktuális CPU árlistája szerint egy 6400+ CPU 1000 darabos rendelés esetén $220/db. 220*175 (aktuális dollár deviza árfolyama) = 38.500. Most még hozzájön a +20% áfa, akkor kijön egy 46.200 forintos bruttó ár. [link] , [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
Oliverda
félisten
Azt olvastam hogy az RV670XT-vel szerelt kártyák induló ára $200 lesz. Azért ez így nem tűnik rossznak, főleg annak fényében hogy jelenelg 175 forint 1 dollár.
Még jó hogy elmaradt a 2600XT beszerzésem...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
leviske
veterán
2 hét....
-
Interceptor
addikt
válasz ez_meg_emaz #1021 üzenetére
Végülis megértem a problémád és azt is, hogy te is átverve érzed magad.Nehéz volt kibírni de nekem mégiscsak sikerült hogy ne vegyek novemberig új kártyát.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
leviske
veterán
Az nV új felsőkategóriás nevéről fogalmam sincs, de vagy maradnak a 8800 előtagnál, vagy jön a 8900, de nem hinném, hogy máris kiadnák a 9xxx szériát, ahoz túl pénzéhes az nV, majd miután mindenki bevásárolt januárban is, akkor majd nyáron/ősszel jön az új széria.
ATi-nál viszont én a HD3900 sorozatra tippelek, mint új felsőkategória. (pl X1800/X1900)De majd meglátjuk januárba, vagy még decemberbe, ha addigra kiszivárognak infók.
-
rocket
nagyúr
Szerintem a 8800gtx jo pelda arra, hogy ez nem igy tortenhet csak, lassan 1 eve van a piacon, nagyker arakat nezem akkor 30% korul vesztett az ertekebol kozel 1 ev alatt, ami nem rossz egy felsokategorias termeknel.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
bernyo
csendes tag
válasz leviske #1036 üzenetére
Ok. Igazad van. Megveszem legközelebb a csúcskártyát a magyar premier napján és kész. Azon sokat bukok majd, de legalább csak fél vagy egy év múlva. Van már 9800GTX topic?
Meg jó lenne egy hd3899 mondjuk 128 komplex és 512 egyszerű steam gpu-val vagy shaderrel vagy mi a nevük.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Azon gondolkodtál, hogy a GT nem tudt többet az eddigieknél? Ha levitték volna a GTX árát 1 hónapja GT szintre, akkor meg minden GTX tulaj azért sikoltozna, mert hogy képzel ilyen a nVidia? Azt pedig megjegyezném, hogy az XT/PRO esetében pont ez az eset volt, amit felvázoltál: 1-2 hónappal előtte levitték az XT árát, PRO néven, hogy aki XT-t vett, az azért ne jöjjön olyan szarul ki belőle.
tehát hidd el, hogy senki nem lesz kirugva, és a Csúcskártyák úgy is csúcsáron maradnak, csak azok januárban jönnekMINDENKIT EMLÉKESZTETNÉK, hogy a HD3800 sorozat, a GS/GT/GTS most felső-középkategória, és nem felsőkategória. Vörösék, zöldék rájöttek, hogy nem elég egyik mostani "csúcskártya" sem az új játékoknak, ezért van az árátszabás.
-
Gyuri27
félisten
válasz FragMaster #1033 üzenetére
Hidd el 5-10%-t nem adsz 5-8k-t. Egyrészt mert azt másra is el lehet költeni.
Másrészt ha a game megy mondjuk átlag 40fsp-vel megy a hd3800-n akkor nem érdekes az a +2-4 fsp. Ha meg ezzel a + lesz meg az a mennyiség, hogy ne diavetités legyen akkor meg megette a fene szerintem.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
FragMaster
addikt
nem probléma...hiába odabaxós a 88gt személyemnek perpill olyan szimpi a radeon, hogy megfelelő ár esetén inkább hd38*0 a kisebb teljesítmény ellenére...persze, ha pár ezresen múlik, akkor inkább 88gt
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
bernyo
csendes tag
Akkor szerinted etikos a két nagy cég árpolitikája? Szerintem nem, és azért ilyen pofátlanok, mert csak tőlük vehetsz kártyát. És miért nem hasonlítanád a számítástechnikát az autóiparhoz? Ez semmilyen piaci szegmensben nem állja meg a helyet az ilyen árpolitika. Mondhattam volna bármilyen tartós használati cikket. Előbb a régi "szart" eladjuk akciósan utána jöhet az új, picit magasabb áron. Nem fele annyiért. Remélem k.rva sok kártya rájuk rohad. Mind a kettőre és kisöprik az egész management-et. Meg remélem az intel beszáll a vidkari bizniszbe. És akkor lesz egy kék gyártó is. Annyiból rossz csak az autós példa, mert ott van választásod, mert sok a gyártó. Itt gyakorlatilag nincs. Egyébként meg nem is értem miért idegesítem magam, igaziból tök mindegy, hogy 60 vagy 70 frame-vel megy a game.
[ Szerkesztve ]
-
bernyo
csendes tag
Mondjuk veszel egy új autót. Kerül 5millióba. Majd fél év múlva megkapod ugyanazt 4millióért, ami még kicsit erősebb is meg több extra van benne, meg kevesebbet fogyaszt. Na, ezt csinálja most a piros meg a zöld is. Az autóknál ilyen nincs. Előre lehet tudni, hogy mi jön, és előtte a régi modellt megkapod az 5 helyett 4-ért. Amikor kijön az új akkor már használtad fél éve a tiédet és nem fáj, ha el kell adnod 3,5-ért, hogy megvedd az újat. Igaz, szerencsére a vidkari még olcsóbb mint az autó...
-
Gyuri27
félisten
válasz EQMontoya #1026 üzenetére
[link],
55 nm-es grafikus processzor
az árnyalóegységek száma: 320
256 bites memóriabusz
DirectX 10.1 és Shader Model 4.1 támogatás
PCI Express 2.0 x16 csatoló
ATI Avivo technológia a minél szebb képminőségért
DVI-HDMI-átalakító
Unified Video Decoder a nagyfelbontású videók hardveres gyorsításához
felkészítve a fizikai számítások elvégzésére
24×-es élsimítás, 128 bites HDR
ATI CrossFire X: AMD 790FX alaplapokban akár négy VGA összekötésének lehetőségeAmd - Radeon - Ryzen
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
hát azt még mindig nem hiszem, hogy ez csúcskárta lesz, mert nem lesz. gyakorlatilag egy hd2900gpu magasabb órajelen kisebb fogyasztással, kisebb ram sávszéllel. de semmi újitás. szal inkább olyan érzésem van, mint ha kijönne egy új generáció, amiből egyelőre a felsőkategória alját látjuk
Same rules apply!
-
bernyo
csendes tag
Egyébként lehet olcsóbb lesz, tök mindegy. De azért ez elég nagy köcsögség, hogy az ati(amd) meg az nvidia is pofánf.ssa pont a csúcsakategóriás vásárlóit. Aki GTS/GTX-et, meg XT/PRO-t vett, nem rögtön debütáláskor, hanem mondjuk pár hete (mint én ), az most jól besz.pta...
-
rocket
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1021 üzenetére
"nv/ati atveri a felhasznalokat" tobb ilyen hozzaszolast is olvastam az elmult napokban es unalmas mar, mindenhol igy mukodnek a dolgok, a cegek erdeke a termekek eladasa es nem az, hogy ki mennyit bukik rajta, ezert is nagyon utaljak a cegek ha kiszivarognak infok NDA lejrarta elott, mert most pl. a megjelenes elott kiszivargo 8800gt teljesitmeny infok varakozasra kenyszeritettek embereket akik mondjuk 8800gts-t terveztek venni, ami ugye nem jo az NV-nek es partnereinek mert a g80 keszletektol szabadulni kellene.
Internet segitsegevel lehet elore latni valamilyen szinten, igy idoben ellehet adni termekeket kisebb bukoval, megveszel valamit akkor benne van a lehetoseg, hogy masnap sokkal jobb termek jon olcsobban."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ez_meg_emaz
őstag
Tudom. Csak a te hsz-edre reagáltam azért idéztem azt.
Interceptor: Tudom nem szép dolog, de rákényszerültem énse azért csinálom mert jopoén. Ha igy nézzük ati is átvert mert megvettem és 1 honap mulva fele annyiba kerül. Az már más hogy ez független az atitol max annyi köze van hozzá hogy kénytelen árat csökkenteni. De hidd el a világon senki nem beszél soha maga ellen, nemcsak a magyarok. Hazudni meg nem hazudok senkinek ezzel.
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Komplikato
veterán
válasz Tuco Ramirez #1008 üzenetére
De legalább következetesen Q6600 procit tesznek a 8500GT alá.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
7600GT
senior tag
"Inkább az AF a fő problémája a chipnek."
Már 4x-es élsimitástól igen rendesen visszaesik a teljesítménye... Ez azért nem kis probléma. Nekem személy szerint sokkal fontosabb az AA mint az AF. Szóval én inkább úgy fogalmaznék, hogy mindekettő igen nagy problémája a chipnek.
"A hardveres MSAA-nak nem igazán van esélye az rv670-ben." Miért nincsen esélye? Nehéz lenne megoldani?[ Szerkesztve ]
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
Interceptor
addikt
válasz Tuco Ramirez #1008 üzenetére
igen az is átbaszás.Ott húzzák le cserencsétlen lamereket ahol csak tudják.ez az rugjunk még beléjük...
[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Interceptor #1005 üzenetére
Ha már itt tartunk, ennél sokkal nagyobb átbaszás az, amikor egyes áruházakban a 8500GT-vel készre szerelt PC-kre ráakasztják a "Gamer" jelzőt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GI-re és a Radiosity-re nem csak a GPU GS képessége add megoldást. Lehet a processzorral is számoltatni (Ray-Trace). Van GI a STALKER-ben is, csak valamilyen konzol paranccsal hozható elő.
A VS az alig változott az SM3-as formájához képpest. Maximum annyi lesz, hogy erősen használni fogják a Vertex Texture Fetch-et, például a Displacement mapping-hoz.A hardveres MSAA-nak nem igazán van esélye az rv670-ben. Inkább az AF a fő problémája a chipnek.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
7600GT
senior tag
"Mit írjak a VS-ről?"
Hát igen elég hülyén fogalmaztam meg... Az a baj, hogy csak körül írni tudom a kivánságomat. Szal: A radiosity meg a global illumination azok GS kódok ha jól értem. Milyen VS kódok vannak, milyen látványos dolgokat lehet csinálni VS kódokkal?
Tök szar, még egy kérdést sem bírok feltenni...Szerk.: Szerinted mekkora az esélye annak, hogy az AMD-ék visszarakják a hardveres MSAA támogatást az Rv670-be?
[ Szerkesztve ]
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
Interceptor
addikt
válasz Tuco Ramirez #985 üzenetére
Itt most nem erröl van szó ő ezért nem bűnös, nem mindenki hardverbuzi mint mi.Nem várhatod el töle hogy értsen hozzá,ő csak játszani akar és ennyi.Annyiért szeretné megvenni amennyit valójában ér.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Te most komolyan elhiszed, hogy az ATi kiad egy teljesen új szériát, UGY, hogy még lassabb is mint az előző?????? Na ne röhögtessss.....
Mindenki magyaráz minden hülyeséget..... senki nem tud semmit a HD38x0 sorozatról azon kívül, ami nyilvánvaló (55nm, DX10.1 támogatás). Nehogy már ebből valaki megjósolja nekem, hogy 10000000szer lassabb lesz az RV670, mert ő gondolt egyet az RV névből.
Szvsz, full felesleges ilyen hírekkel foglalkozni, mí meg nem jelennek, ha az AMD-nek tényleg van pofája lassabb karikat kiadni... akkor meg ő szívja meg, mert nem fogják venni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Practicle alapú GS kódok nem túl nagy problémák maximum az ütemező nem osztja ki hatékonyan a munkát, de ettől még nem fekszik ki a GF8.
Mit írjak a VS-ről? Semmi új nincs benne csak bepótolandó lehetőségek. Elvileg a G92 továbbra is 16-os batch-csel dolgozik, szóval a Pure VS sebesség marad a chip képességének a fele.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest