- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz FragMaster #4214 üzenetére
Mibe is?
Ja, hogy te elhitted ezt a belelépés dolgot! Csak ne lenne az a rohadt nagy különbség a nem létező határ másik oldalára átlépve.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Komplikato
veterán
válasz FragMaster #4214 üzenetére
No comment. Szlovéniában már van euró, a 1,5-2 éve fikázott Szlovákiában most ilyen osztrák/német árszintek vannak, a pénzük tök satbil, Litvánia fényévekkel elöttünk jár, és fogadni merek, hogy a román szomszéd is be fog előzni minket. Erősen úgy nézz ki, hogy valami el van szúrva itt. De ez OFF.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FragMaster #3859 üzenetére
Én hiszek neked, és legyen igazad...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FragMaster #3857 üzenetére
Pont arra írtam. Szerinted, ha ez ennyi, akkor mennyi lesz a G92-es? Szerintem nem 80K...
-
P00By
nagyúr
válasz FragMaster #3749 üzenetére
7300 GT minden fut rajta (tényleg)
-
bagyulajuve
addikt
válasz FragMaster #3749 üzenetére
én x300-zal tolom
amúgy nem azt mondták h az atiból nem lesz hiány? a f*szom ki van már
Resistencia eterna
-
Zso2
őstag
válasz FragMaster #3545 üzenetére
azt nem is csúcsra rakták és nem 9800 lett
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz FragMaster #3499 üzenetére
Ezzel kapcsolatban elég szkeptikus vagyok. Egyrészt kérdés mikor lesz hozzá szoftveres módi, ha egyáltalán lesz, másrészt nem jellemző az új gyártástechnológiával bedobott mainstream kariknál a komoly tuning. Ne legyen igazam..
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz FragMaster #3497 üzenetére
Valószínű, hogy a válasz valahol a 720 vs. 666 millió tranyó résznél rejtőzik.
A sávszélesség nem csak extra helyzetekben kellhet, ahogy a 256+ VRAM sem csak magas felbontásoknál fogy ma már el.
Amúgy jól hangzik a 3870nél, hogy 2.XGhz meg 7XGB/s sávszél, csak egyvalamit elfelejtenek az emberek: GDDR4, tehát magasabb késleltetések.
Én személyszerint elvagyok a 2900Pro 2GHzen adódó 125GB/secjével
Arról nem is beszélve, hogy 1.05Von megy a GPU 750et és gyári hűtéssel is sokan megtolták 1.3Von semmi gond nélkül..tehát van tartalék nem kicsi[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz FragMaster #3428 üzenetére
Azt a teszt is akkora hülyeség,miért nem lehet mindegyik karit ugyanazzal a driverrel hajtani!
A ,2900,38xx,is más driverrel van,így nem lehet összehesonlítani őket,tudjuk hogy az új driver hozott némi gyorsulást,ez így megint nem mérvadó!Def:De ki mondta hogy bukjál rajta annyit,inkább használtad volna és nem mérgelödnél.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
bagyulajuve
addikt
válasz FragMaster #3428 üzenetére
jó teszt. ha árban a GT alatt lesz a 3870 akkor ilyet veszek, kb 10-20%-kal jobb a 8800GT, úgyhogy árban is legalább 10%-nyi difit várok, azaz 55k legyen a maximális ár.
Resistencia eterna
-
Huma
addikt
válasz FragMaster #3338 üzenetére
Hybrid crossfire. Új feature. A 780-as lap lesz asszem az első ami tudni fogja.
Mod: Rolcsi20: Hát ja. Nehéz jósolgatni. Ha jó lennék benne már lottómilliárdos lennék.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz FragMaster #3321 üzenetére
én 1előre annak örülnék ha rokon bevállalná legalább oclsón jutna nekem is egy 3870
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz FragMaster #3319 üzenetére
figy, ez akkora újdonság lesz sztem még 2-3 hétig hogy ha rokon tud hozni 4-5 db-t 100% hogy 1 nap alatt eladom őket "gari nélkül" itt ph-n....igaz olyan árat kell találnom amiből rokont is kitudom fizetni meg nekem is megéri a szarakodást...tom majd jönnek az okoskodók azzal hogy mé ilyen drága mikor kint 200dolcsi és hasonló beszólások...max akkor mondom nekik hogy vegyél repülőjegyet 100ért meg csempészd be vám nélkül és akkor ugrálj majomgyerek
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
rocket
nagyúr
válasz FragMaster #3262 üzenetére
Nem hinnem lesz driver support 4 dual core kartyahoz.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Ribi
nagyúr
válasz FragMaster #3148 üzenetére
Nézted te a játékot ?
Ahogy közelítesz váltja finomabbra texturát és sűrűbbre a kavics poligonszámát. Mondom nézd meg a bal középső sziklát mennyire ronda és kockás. EZ NEM AZERT VAN MERT NVIDIA, hanem mert távol van tőle. Nagyon latvanyosan valtja ezeket es gagyin is nez ki, nemtom miert ilyen szarul van megirva. -
Móci
addikt
válasz FragMaster #3118 üzenetére
Jó neked...
Én nem engedhetem meg ezt a luxust.
2 slotos vga még elfér, de egy kicsit több már bajos, s remélem a hűtő ventije tud levegőt szívni.
Hosszúságra nem lenne gond, max a chipset hűtő lesz közel, az is éppenhogy kategória.Az valóban best buy lenne.
Én maradok a 70-nél.[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz FragMaster #3114 üzenetére
Nemtudom, így elsőr ránézésre nem szimpatikus. A hűtő meg nagynak tűnik.
A hely nálam kényes szempont, eléggé szűk az a nyomorék lap.
Legalsó pci-ban az X-Fi trónol, s közte meg a vga között nincs valami rengeteg hely, pláne, ha 2 slotos lesz a drága."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
válasz FragMaster #3112 üzenetére
Nekem nem jön be... inkább a HIS Iceq verzióra leszek kíváncsi, ha lesz.
-
jani1973
tag
válasz FragMaster #3002 üzenetére
Mert mióta kijötek a 8xxx sorozatok azóta az nv elönybe van egy lépésel gondolom már ti is észrevetétek az ati a gts ellen tervezet kártyát mert akkor gt még nem is létezet és ha lesznek jobb driverek akkor nem tartom lehetetlenségnek hogy ott legyen a gt mellet de ez még 1-2 hónap
-
Thomas1
addikt
válasz FragMaster #2958 üzenetére
Vazze, tényleg, akkor sry mindenkitől, ezt elnéztem.
Akkor a Black Box ezt tartalmazza?
Half-Life 2: Black Box
Tartalma: Half-Life 2: Episode Two, Portal, Team Fortress 2[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
X Factor
addikt
válasz FragMaster #2663 üzenetére
Azt gondoltam h. nem fogsz rohanni 100k-s monitort venni Mellesleg így alaposan elnézve a vr zone tesztet, hát nem tudom, 8800GT azé erősebb de nem lehet kapni, viszont a különbség az pont olyan h. ami nem megy 3870-el az nem lesz sokkal fényesebb 8800GT alatt se, szóval a számadatok elégé a 8800GT fele hajlanak de lehet h. valóságban észre se venném nagyon, a fene tudja.
Milyen táp kéne 2db 3870-nek?
P00By Én csak azért nem váltok mert 1680*1050et is alig tudom meghajtani nemhogy a nagyobb felbontásokat...
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz FragMaster #2658 üzenetére
Az elején leírják, h. a most végbe ment monitor áresés miatt sokan vesznek 27 és 30 colos lcd-ket emiatt is teszteltek nagy res-ben (gondolom nem a magyar piacra gondoltak )
Itthon szerintem is 1280*1024ben játszanak a legtöbben, de itt is egyre inkább elterjedőben vannak a nagyobb wide res.ek lsd.:1680*1050 v. 1920*1200Make things work
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #2658 üzenetére
szvsz itt még driver gond lehet...a 256-bit nem foghatja vissza ennyire, pl. ut3
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
7600GT
senior tag
válasz FragMaster #2565 üzenetére
Szerintem nagyon jó teljesítménye van. Várjuk a csoda drivert!
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
magi20
senior tag
válasz FragMaster #2491 üzenetére
hát ha 3870 10%-al lesz alatta,akkor kurvára megéri:-))
mondhatom így is,mi lesz az ára?
és mikor jön kb??Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Bagira01
veterán
válasz FragMaster #2380 üzenetére
Jaja Csak markba számít
Gaboman: Hát az igaz de felépítését nem tudja előnyre fordítani így vmit csinálhatnának vele, hogy a mai játékokban is domborítson(ne csak 1 év múlva ) Majd a 7.11-s driver lesz az igazi(remélem)[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Komplikato
veterán
válasz FragMaster #2341 üzenetére
Holnap lesz a hivatalos bejelentés és bemutató, és valamikor csütörtökön jár le az NDA. A dátumkeverés oka, hogy T. hírportálok felcserélték az AMD RD790, RD780 lapok és Phenom procik hivatalos startját az RV670 startjával. Az lesz 19-én.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz FragMaster #2300 üzenetére
Már többször linkelték. Ráadásul eme fórum látogatóinak nagyobbik fele szerintem látta a Fudzillán a hír, vagy a DailyTechen, esetleg azon "híroldalak", akik ezekről tájékozódnak.
Csúnya nagy árháborút vizionálok ..."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz FragMaster #2161 üzenetére
A teszt és oldal "minősége" alapján lehet a 2D órajel is, vagy passz.
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #2080 üzenetére
lemaradt egy "gond"
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
he7edik.
addikt
-
Anthony28
őstag
válasz FragMaster #1993 üzenetére
Jah...nem figyeltem csak annyit hogy quad..
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
EQMontoya
veterán
válasz FragMaster #1993 üzenetére
pontosan, ezért szerepel a szorzónál a 6 után zárójelben a (6-9) rész.
Same rules apply!
-
rocket
nagyúr
válasz FragMaster #1984 üzenetére
Kulonoboz orajelu kartyakat lehet keverni nem fogja vissza a lassabbik, az nem derult ki, hogy a hd3850 256mb vagy 512mb verzio ugyhogy azt nem tudom kulonbozo memoria meretu kartyakat lehet-e keverni.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz FragMaster #1856 üzenetére
igen, csak kérdés mennyiért...Inquirer szerint 149$ lesz a 3850 256 MB-os verzió nyitóára Hát akkor itt Karácsonykor brutális eladások lesznek (kis hazánkban a 30-40 ezres kategória a legnépszerűbb).
-
leviske
veterán
válasz FragMaster #1599 üzenetére
Ha ez igaz, akkor viszont az R600-ból már többet nem tudnak sajna kihozni és semmit nem is javítottak rajta... viszont meglepő, mert azt hittem, hogy némi újítást fog kapni, de ha csak 10% különbség van köztük akkor sajna nem.
Szóval vagy nem újítottak rajta, vagy ez nem egészen hihető. Bár mondjuk attól függ mihez mérjük azt a 100 és 110%-ot. Lehet, hogy csak olyan prograomkban gyorsabb 10%, amikben eddig is jó volt az XT, viszont a játékokban nagyobbat gyorsult.
(megint álmodozok)
-
Bubanc
aktív tag
Ha ezek az adatok igazak, akkor sajnos tovább hanyatlik szegény ATI-ink, talán még akkot is, ha nagyon alacsony 40k körüli áron jönne ki a legerősseb Radeon 3870
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #1637 üzenetére
e! most nézem milyen jó a helyesírásom ebben a postban
árlagot=átlagolt pl"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Def26
félisten
Hát szerintem ez a 10% -os javulás az R600 -hoz képest lóf@sz lesz, de ne legyen igazam. Eladtam a HD 2900 XT- m, kíváncsian várom mit hoz az ATI, de ha ez is lassabb lesz mint az NV -s "ellenfél" akkor nálam előtte az utolsó esélyét is...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
lsc
nagyúr
-
korcsi
veterán
válasz FragMaster #1601 üzenetére
Sztem azért mert átnevezték még lehet, hogy ugyanúgy néz ki. Amúgy nekem bejönnek ezek a VF700-as Gigabyte kártyák. Annó nem tudtam dönteni Giga VF700-as X1950Pro illetve ugyanilyan 7900GS között aztán lett belőle Galaxy...
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Móci
addikt
válasz FragMaster #1596 üzenetére
Móci gyorsít...
-
bernyo
csendes tag
válasz FragMaster #1509 üzenetére
Én vártam, kb. május óta. Aztán sajnos vettem egy 2900Pro-t. Legalább megy 800/800-on, de azért annyira nem jó. Lehet eladom majd viszonylag olcsón, mert hát normális áron most már nem lehet. De akkor 9800GTX-et fogok venni, vagy rv680-at. Bocs az offért
-
MaTTeS
senior tag
válasz FragMaster #1504 üzenetére
végre nem kell 170ezret kifizetni egy jó teljesítményü kártyáért...
-
bernyo
csendes tag
válasz FragMaster #1507 üzenetére
Hát, nem tudom. Lehet. De az jó széria volt a 9xxx ati.
-
m4rc!
őstag
válasz FragMaster #1379 üzenetére
Naja, krábban úgy volt, hogy 825, mostmeg 50MHz-el kevesebb..lehet nem bír annyit az RV670, mint az ATi-nál gondolták
Szerintem nem lesz egy tuning-bajnok kari, már, ha csak a 8800GT estére gondolunk az is egy régebbi mag kisebb csíkszéleségen és nemigen lehet tuningolni..majd meglátjuk, már nincs messze 15.eWe are analog players in a digital world
-
EQMontoya
veterán
válasz FragMaster #1377 üzenetére
ha szénné lehetne, ők is megtennék. azért a nagyobb verzión szerintem nem viccből van a 2 slotos hütés.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz FragMaster #1365 üzenetére
mégis miért? ugyanannyi és szerintem ugyanolyan egység ketyeg bennük. transzizsztorszámról nem volt infó, ha jól tudom.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz FragMaster #1132 üzenetére
Pedig talán jobban tenné, ha az lenne. Különben könnyen megeshet, hogy a potenciális vásárlói közül a türelmetlenebbek elmennek 8800GT-t venni.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
leviske
veterán
válasz FragMaster #1077 üzenetére
PL: én
Mind1 én reménykedem, hogy az AMD kiad egy normális kártyát a GT ellen... nem örülnék, ha ekkora lemaradás volna a GT-vel szemben, mint a XT-nek. Mert ha belegondolunk, akkor az XT/PRO a GTS-ek ellenfele volt, bár azok is lehagyták őket. -
varga911
senior tag
válasz FragMaster #1075 üzenetére
Én is kb. ezt akartam kifejezni, hogy az emberek az olcsóbbat veszik.
-
varga911
senior tag
válasz FragMaster #1073 üzenetére
Ezt most nem egészen értem ?
-
Gaboman
nagyúr
válasz FragMaster #1052 üzenetére
Azért hihetetlen dolgok ezek,gondoljatok bele 92E Ft-ért vettem a 2900XT 1.5 hónapja és most meg kiad az ATI egy olyan kártyát ha minden igaz amiből kettöt vehetek a 2900XT árából.
Teljesítményre ugyanaz vagy valamivel jobb is lesz.
Azért az olyanok mint én is kicsikét fancsali képet vágunk mert mi jól megszívtuk azzal hogy 90E Ft-ért vettünk egy csúcs kártyát,és most meg felébe kerül egy ilyen teljesítményű.
El már nem adom az enyémet és nem cserélném le rá,de az anyagi óldalát nézve bizony azért ez nem tetszik túlzottan.
Persze ha nem vettem volna akkor meg és most vennék örülnék neki hogy ennyivel ólcsobb lesz a 3870.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gyuri27
félisten
válasz FragMaster #1033 üzenetére
Hidd el 5-10%-t nem adsz 5-8k-t. Egyrészt mert azt másra is el lehet költeni.
Másrészt ha a game megy mondjuk átlag 40fsp-vel megy a hd3800-n akkor nem érdekes az a +2-4 fsp. Ha meg ezzel a + lesz meg az a mennyiség, hogy ne diavetités legyen akkor meg megette a fene szerintem.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Dare2Live
félisten
válasz FragMaster #938 üzenetére
furcsa:
8800GT
600mhz core (730ig megy rendszerint probléma nélkül) 1500mhz shader (1800ig megy rendszerint probléma nélkül) 256bit
és ugye rengeteg gyártó már alapon ki se hozza hanem az alap is OC azz pl 660mhz/1600/1800 (MSI)innen pedig semmi értelme nincs a 8800GTS (new) - 650MHz Core, 112SPs @ 1600MHz, 320-bit nek a 256/320bit difi 1920*1200 sokk AA/AFen kívül nem jön ki és még ebben a beállításban sem sok játékban.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
7600GT
senior tag
válasz FragMaster #940 üzenetére
A nyáktól is függ, hogy hány bites a memória sávszél. Lehet, hogy a G92 tudna kezelni 384 bites memóriát de nincs alatta olyan nyák.
Kiváncsi vagyok, hogy mivel pofozták ki az AA teljesítményt.Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
7600GT
senior tag
válasz FragMaster #938 üzenetére
Érdekes... "G92 is 384bit" Elég régóra lehet tudni, hogy 256bit-es.
"RV670 has fixed AA resolve that plagued R600" Ez mit jelent?
A többi nagyjából reálisnak tűnik.Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
leviske
veterán
válasz FragMaster #752 üzenetére
Amugy az új nV-k ahogy az egyik táblázat mutatja... a mostani 8800 GTS 320 és a 8800 Ultra teljesítménye közt maradnak. Az új GS a mostani GTS-t fogja teljesíteni, a GT durván a GTX-ét, az új GTS meg durván az Ultráét.
Tehát nem kell félteni az ATi-kat.
-
aginor
veterán
válasz FragMaster #739 üzenetére
Ez mondjuk lehetséges, de akkor sem jó taktika ez a fene nagy hallgatás(a csipnév nekem is nagyon gyanús)..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
szacsee
nagyúr
válasz FragMaster #719 üzenetére
R600 bukása után (amit vártak tőle és ami lett) kib@szták a merketing-részleget.
-
szacsee
nagyúr
válasz FragMaster #719 üzenetére
A 3870 gyanús nekem nagyon!
55nm-es GPU nem termel annyival nagyobb hőt, hogy 2 slot kelljen! A DDR4 meg kevésbé melegszik és nem fogyaszt annyit.
A 65nm-t már kitapasztalták 2400-2600-nál, miért 55nm-en nyomatják a cuccot?
A 8800GT 65nm-es és elég neki az 1 slotos hűtés, igaz meleg, de elviszi... -
leviske
veterán
válasz FragMaster #709 üzenetére
Ezért gondoltam az első verzíóra amit írtam, mert akkor megismételték volna a x1950et (rv570), és ezért gondolta, hogy ugy döntöttek kihagyák és kezdenek a R700-al, így nyeregbe kerülnének, mint tavaly az nV.
szacsee: írd már le mire gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz FragMaster #706 üzenetére
Tippeket még!
Majdnem talált!
Amúgy semmi sem lehetetlen, még az elméletem sem... -
PPSH
őstag
válasz FragMaster #689 üzenetére
sztem igen ha benne lesz a neveben hogy ATI vagy hogyha egy kicsit is piros szine lesz
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
leviske
veterán
válasz FragMaster #685 üzenetére
Attól méh, hogy nekünk nincs infónkróla... nekik lehet Azon meg javíthatnak addig.
-
leviske
veterán
válasz FragMaster #679 üzenetére
Én is ezt hittem, mikor kb egy hónapja javasoltam Keldor papának, hogy miért nem csinálunk ebből HD2950 XT/PRO/GT topikot.
Szerintem még az sem lehetetlen, hogy a 38xx sorozatot átnevezik 37xx-re és GTX ellenfeleknek fenttartják a 38xx nevet, vagy valami hasonló.
-
keIdor
titán
válasz FragMaster #677 üzenetére
Nem ér rá? Még mindig változhat a neve a kártyáknak...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Armando_19
őstag
válasz FragMaster #675 üzenetére
így látatlanba, mert jól szoktam jósolni: kb egál lesz! Tipikus 7900GS vs X1950GT/PRO szindróma fog következni.(szerintem)
-
Armando_19
őstag
válasz FragMaster #673 üzenetére
8800GT-ről is csak legendák vannak eddig.az ára számomra nem azt tükrözi, hogy iszonyat csúcskártya lesz. 35-40 a nettó ára a kártyának.
-
Sztojcsi
tag
válasz FragMaster #670 üzenetére
Herpeszes pistike általában előre összeszerelt konfigot vesz amiben fingja sincs mi van és abba valszeg nem felső kategórián vadiúj karit tesznek.
Bár a legdurvább az mikor haverom meséli mekkora gizda gépet fog venni quad kór meg minden, hogy majd futnak rajta a játékok. Mondom neki ahhoz videokari kell. Aszongya jóvan de neki van quad kórja meg 500 gigás vinyója. Jóvan mondom. 2 héttel később jön hogy megvette a gépet és valami hiba lehetett a telepítéssel mert akadozik neki az nfs is. Megyek, megnézem, láss csodát, media marktos 250k-s konfigban 7300gs van. Na mondom vegyé új videó karit. És a legtöbb ismerősöm valóban azt hiszi hogy a gépben a sebesség csak a procitól függ. Szóval ezekből még valóban azt is kinézem hogy dobozgrafika alapján választ, csak kétlem hogy ilyen cucc jutna a kezébe
-
Sztojcsi
tag
válasz FragMaster #666 üzenetére
Igen azt tudom hogy nem nagyon fogja vissza de mitől lesz jobb mint a 2900?
És az meg elég rossz marketing lesz ha nvidiaból az előző széria alázza.
-
PPSH
őstag
válasz FragMaster #666 üzenetére
igy van vessuk fol peldakent a 8800GT-t ami kozel alazza a GTX-et ennyi
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Foxmulder89
senior tag
válasz FragMaster #603 üzenetére
Elvileg a 70-esnél is jobb a GT, a legtöbb tesztben.
szóval jó árak lesznek az tuti
driver fronton még mindég levan maradva ATi viszont, szóval sztem behozza majd...no paraA parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest