- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Ha azt nézzük hogy a hd2900pro-t is 250dolcsi körülire taksálták és itt a ph-n 58k körül lehet/lehetett(már amennyit) kapni. És annyi lesz a galdiator is akkor az szép lennne
-
m4rc!
őstag
válasz
keszegduda #196 üzenetére
Bizony én is ezt várom nagyon, nem érdekel mibe fáj, most az 1szer beruházok egy drága kariba. És az is tuti, hogy majd HIS-t fogok venni, remélem lesz majd Ice-Q változat
-
PPSH
őstag
hi emberek.talaltam a Gladiator-rol egy par kepet
tetszik ez az 1x6-pines kialakitas
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
spiercell #188 üzenetére
Van a PH-n az X1950PRO X2-ről és a 2600XT X2-ről is teszt asszem... mindjárt megkeresem neked!
Jah alig... sokkal jobb megoldás lenne, ha inkább foglalkoznának az optimalizálással és nem kéne 250W-os VGA-t csinálniuk, meg nem kéne Tripla-Quad SLi és a többi... 1 erős VGA és kész ez kellene...
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
R680 valóban 2db RV670 lesz egy nyákon: link
Kegyetlen kártyának ígérkezik!
-
Bagira01
veterán
válasz
Foxmulder89 #175 üzenetére
Csak időben ne késsék le a beígértet mert akkor nagyon morci leszek és hagyom őket elpusztulni az adósságaikkal együtt
-
Bagira01
veterán
Hát ha a hd2900xt ilyen 850Mhz körüli gpu-n szaladgál tuningolva akkor. 55nm-en tényleg elvárható lesz a 900Mhz fölötti érték
-
Bagira01
veterán
Tény ami tény ha az 512-es hd2950pro ami 512-es 50-55k körül lesz akkor meglepem magam vele
-
m4rc!
őstag
-
barnam_
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #157 üzenetére
35-40k körül megy itt a fúrumon.
(#158) Thrawn: Akkor egy darabig nem lesz 2900/50 Pro-m, mivel ennyit nem adok ki vga-ra, nagyon max. 45k-t
-
barnam_
nagyúr
Most ez az ár a 2900 vagy a 2950 Pro-ra vonatkozik? Kicsit visszaolvastam, az utóbbira meg 199$-t írtak, ami euróval számolva 50k körül van.
(#155) Foxmulder89: Igen, mert +5k-ból meglenne. Annyit meg megér, mivel kétlem hogy egyhamar olyan árban lesz, mint a használt X1950XT. De javíts ki, ha tévedek.
-
Foxmulder89
senior tag
Hát szerintem csak órajel különbség lesz, legalábbis ennyit lehetett idáig megtudni
nomeg gddr4 memó lesz a nagyobbikon, de az is csak órajel különbség. Lesz a kisebbikből 256megás is, ami kisebb felbontásokba még jó (mondjuk úgy 1280*1024 // 1440*900-ig), az árát tekintve simán best buy lehet -
barnam_
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #140 üzenetére
Szerintem is jó ár (attól függetlenül hogy én ennyit vga-ra nem adnék ki).
Mondjuk ha a Pro ennél is olcsóbb lenne (55k körül), és csak órajelekben különbözik az XT-től, akkor megvan az új best buy vga -
rocket
nagyúr
Kint van par Gladiator a WCG dontojen
[link] -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #134 üzenetére
hogyhogy csak annyi lett a végeredményed?
mi ez a sebesség meg minőség mód ? nálam sebesség legfelső 3768, minőség 3739
-
Bagira01
veterán
válasz
Foxmulder89 #135 üzenetére
Egy a lényeg, ne okozzanak csalódást megint a késéssel és sztem sokan fogják venni, rossz szájíz nélkül, újra bízva az ati-ban
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #134 üzenetére
nálam az x1800xt 1620-at ment egyszer, de csak akkor ha a GPU feszt emeltem 1,4-ről 1,525re, de ott meg fagytak játékok rögtön, akármilyen stabil is volt ATT
nemtudom a kettőnek mi köze van egymáshoz, amúgy 1,4-en 680/1530at megy.
Hát ha felárat kell fizetni akkor nem biztos hogy megéri, de az újakon tudtommal alapból az lesz nem ?
persze attól még kikell fizetnide jó árba lesznek, ddr4 meg valószínűleg mégjobb tuningos emellett.Nemtom mér de mostanában minden ilyen hosszúra sikerül
-
Bagira01
veterán
válasz
Foxmulder89 #133 üzenetére
Nem csak, nem fizetek felárat érte mert annyira nem jó. Pl az én x1950xt-m ddr3-as memói is simám elmennek 2150Mhz-ig sőt
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #132 üzenetére
Nemtudom mennyiben befolyásolja a sebességet a memó sávszél, valaki írhatna egy ilyen progit ami kijelzi mennyit használ egy program
de 256biten 1800mhz az nemolyan sok összehasonlítva az eddigi kártyákkal, igaz lehet elég épp azért nem is nagyon erőltetik.
morciban vagy a ddr4-el ? -
Bagira01
veterán
Ha a hd2950xt 57-60k akkor az nagyon király. Én mindenesetre megvárom majd a teszteket, mert lehet hogy nem is kell xt hanem elég lesz egy megtuningolt 512-es pro is, mert a ddr4 számomra nem jelent semmit
Foxmulder89:Sztem ha rámegy az accelero s1 akkor az bőven elég neki. 900Mhz-s gpu az már hypertkirály lenne -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #127 üzenetére
Naja, bár úgylátom egyslotos hűtést kapnak ami nemtudom mennyivel lesz gyengébb, igaz lehet cserélni...
De lehet hogy lesz 2slotos hűtésű tuningolt verzió is, mely akár 900-940mhz es GPU órajelen is fut majd, onnan meg már egy köpés az 1GHz , ha emellett még menne a memó is mondjuk 3ghz-en -
Bagira01
veterán
válasz
Foxmulder89 #126 üzenetére
Az biztos hogy jó vétel lesz. És mivel kevésbé melegszik a hő nem szab akkora gátat a tuningnak
-
Foxmulder89
senior tag
Nemrég még mindenképpen 2900XT-t akartam venni, mondván hogy 512bites meg minden...
de ilyen árak mellettnagyon kíváncsi vagyok a két kártyára, asszem az erősebbikre be is fogok ruházni , csak tényleg jöjjenek időbe és ilyen áron
-
-
válasz
Rudradeva #118 üzenetére
Guru3D teszt: 8 játékból 2-ben volt jobb a 2900 Pro! Ez mi, ha nem leszereplés?
Egyébként szerintem te ugyanazt írtad le, amit én: remélem, hogy olcsóbban jobbat fog teljesíteni az RV670, és akkor a 2900 Pro-nak végképp reszeltek.
-
Rudradeva
csendes tag
2900 Pro leszerepelt a tesztekben? Ugyanmár, volt amiben gyengébb volt a GTS-nél, de DX10ben odaverte azt simán, és DX9ben is megszorította elég keményen. Namost ha ezt a technológiát továbbviszik akkor simán meg tudja verni a GTS-t sőt... Amint olvashattuk 199$ lesz a Pro (elméletileg) és 250$ az XT. Namost ezekszerint az XT kerül kb 48 ezer ftba, és a Pro olyan 38k. Ha ezek télleg beválnak akkor jócskán átrendeződik a HW piac. Kezdve onnan h ezmár PCI-E 2.0, ami visszafelé kompatibilis, és Shader 4es. Továbbá DX10.1 re lett fejlesztve, ami azért nem sima DX10, amire minden karit írtak. Szóval elképzelhető lesz hogy 10.1en jobban szerepel majd ez a kari (2950XT) mint a nagyobb társai. Remélhetőleg minnél hamarabb lehet rá számítani mert sokan várunk már 1 jó ATI card-ra.
-
Én nagyon bízom abban, hogy a 2900 Pro a tesztekben történt leszereplése után az RV670 valami olyat tud mutatni versenyképes áron, amiért érdemes lesz az Ati-t választani.
-
m4rc!
őstag
Ezen a hétvégén jelentik be az RV670-et hivatalosan!
-
orbano
félisten
Nem lehet. A texturemap részletességét nem tudod pótolni semmivel. Most már kezdünk eljutni oda (bár szerintem már 1 éve eljutottunk), hogy nem tudnak a shaderek színvonalán annyit emelni, hogy ellensúlyozza a nagyon látványosan alacsony felbontású textúrákat. Hiába raknak ultrarészletes bumpmapet, HDR-t, meg anyámkínját egy kisfelbontású, 1:1 fölé méretezett, textúraszűrésartifactooktól hemzsegő textúrával borított felületre, az sajnos ronda marad...
-
válasz
VaniliásRönk #107 üzenetére
Ezek, valamint az R600 dispatch unitjai nagyon erősek prediktív fronton, így jóelőre tudják, melyik utasításnak kell majd "friss" adat a memóriából. + a meglehetősen nagy L2 cache-ek miatt lehet "burstösíteni" a memóriaműveleteket.
-
m4rc!
őstag
Ha minden igaz november 19-én megjelenik a kari!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest