Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
cowboy_bebop #10298 üzenetére
Itt van magyarul is!
szerk.:Alpachino: melegedés és fogyasztás szempontjából valóban jobb a 3850, de ár/teljesítményben a 2900pro bestbuy: 2900XT teljesítményt kapsz 40k alatt. XT meg inkább 3870 szint nem 50...
szerk2.:Skiller: Ha esetleg 512bites a PRO, akkor sztem kihagyhatatlan ennyiért
-
Skiller
tag
Sziasztok. Vásárlás előtt állok csak nem tudom melyeket vegyem.
sapphire HD2900pro 512Mb 39200FT
vagy powercolor hd3850 256mb 40400FT.
Melyik lehet a nyerő. Tesztek alapján egy forma eredmény 1280 felbontásig.
de a 2900probak 100gb/s sávszélessége van.
Vajon melyik? -
7600GT
senior tag
válasz
csusza` #10282 üzenetére
Őszintén szólva nem értem a Crysis szídását... Brutális gépigény cserébe brutális grafika. Ekkora tájat ilyen részletesen megjeleníteni gyilkos dolog...
Nah akkor egy kérdés: a táj megjelenítést meg lehet-e oldani shaderekkel? Ugyanis szerintem a textúra kapacitása fogja vissza a HD-kat. Bocsánat ha nagyon nagy marhaságot írtam volna. -
7600GT
senior tag
válasz
cowboy_bebop #10231 üzenetére
Mi ez az új csodatechnológia?
-
Alpachino
veterán
válasz
Tommmmka #10283 üzenetére
"Láttam h. vista és xp között lényeges különbségek vannak az xp javára 3dmark 06-ban cc 2000 pont ez valós? "
Nincs ennyi külömbség ! Mindkettővel teszteltem ugyanazon beállításokkal és közel azonos pontszámokat kaptam 30-40pötty külömbséggel, az XP. javára, de ez jelentéktelen.
Tehát ha XP. alatt tesztelnéd, akkor sem érméd el jelentős töblett pontokat és eről nem az oprendszer tehet, hanem a procid. Sajnos az X2 ennyt tud DMarkban. Még szerencse, hogy játékokban más a helyzet, ugyanis 2800-3000MHz környékén már kivannak hajtva ezek a karik.
-
dan31
csendes tag
Sziasztok !
Lehet,hogy rossz helyen írok ,de ez tünt a legkézenfekvöbnek .
Mivel a vga-ra gyanakszom.
Shrek zöld képernyő fekete hosszanti csíkozással, fagyással, semmi reakció a géptől(csak újrainditani lehet !!)
Terhelésnél a gép teljesen normálisan müködik nincs semmi hiba vagy fagyás minden szépen megy rajt stabilan.
Int.Explorert használva viszon napi két-háromszor zöldre vált a képernyő fekete csíkokkal !!!!
Valakinek valamilyen tipp esetleg ?????????
Előre is köszönöm Dani -
Tommmmka
senior tag
Hi All nekem a konfigom a következő:
5000+ X2 @2800mhz
3gb DDR2 800mhz kingmax
HIS HD3850 256mb vga
VISTA SP13dmark 2006
Alapon a kártya: 8300pöttyHúzva (780/1050) 9097pötty
Láttam h. vista és xp között lényeges különbségek vannak az xp javára 3dmark 06-ban cc 2000 pont ez valós?
Kb xp alatt mennyit érne el? Mert itt 10000 pont körüli eredményekhez képest ez eléggé harmatos:S
Nem 3dmarkkal játszok csak érdekelne h. h. fut többet -
TTomax
félisten
válasz
MaSzKa #10241 üzenetére
Emberünknek Amd Athlon 64 X2 4200+ CPU-ja van...
erre irtam hogy erösebb kellene...
Erre TE
"minek erősebb mikor játékokba semmit se jelent szinte hogy e6550 vagy q6600"
Azt nem értem ez hogyan jött ide...vagy elnéztél valamit az adatlapján???
A fáradságot sem vetted,hogy utánnanéz mire reagálsz csak fujod a magadét....
Ja igen és a 3Mark06 arra nagyon jo hogy lásd kb ki van-e hajtva a karid...kb...ezt a "nem azzal játszol" cimü közhelyet hagyjuk... -
csusza`
senior tag
Sokan a Crysis miatt akarnak új kártyát...valahogy nekem az a gém nem dobogtatta meg ennyire a szívem...demo-t kipróbáltam azt csá Uninstall. Ennyi elég is volt belőle
-
Viktor77
titán
Na, le is futott. Konfig adataimnál, a proci 3gigán ment, minden más alap.
10788 pont.
-
kop8
őstag
válasz
Motion_Blur #10267 üzenetére
Mennyire húzod meg a gépet hogy 10700 pontot kapj??
-
kop8
őstag
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet hogy 3Dmark 2006-ban itt csak 6000-7000 pontot érnek el hd 3850-nel, vagy kicsit többet, itt (http://www.hoc.hu/index.php?p=articles&cid=&y=348&z=5) meg 10500 pont, ennyit számítana a 4 magos proci?
Én is szeretnék ilyen kártyát venni de a 6000-7000 pont kevésnek tűnik nekem. -
Viktor77
titán
Van oka, hogy a 3DMark 2006 nem indul a 3870-esemen? Megáll a hardverellenörzésnél. Legújabb Catalyst van fent.
Nem gond ha nem megy, csak kiváncsiságból futtattam volna egyet.
-
Doom83
tag
OK! Köszönöm
-
Doom83
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyet érdemes venni: 8800GT vagy HD3870?
Konkrétan melyik az erősebb? -
Sabre
őstag
minden fullon elfut vele.
crysis-t én 1024 medium-high között játszom, igy produkál érdembeli élvezhető játékmentet.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
leviske #10245 üzenetére
Én nem akarok vita témát nyitni, de ahogy értelmeztem a válaszodat, arra jutottam, hogy a 2600XT fele olyan gyors, mint a GTS. Ha így gondoltad, akkor ez egy valótlan állítás. Az új meghajtókkal nem áll tőle messze.
A válaszod másik felében leírtakban reménykedem én is.
Különben köszi a válaszokat. -
leviske
veterán
válasz
HUNNIA1920 #10243 üzenetére
Feltételezem HD2600-al nem használtál 16xAF-et
Viszonyítási alapként nézd meg, hogy hol van a 8600GTS és felezd meg (kb ott találhatod a HD2600-at).
Ha ugyan azokkal a beállításokkal fogod használni az 50-est, amivel a HD26-ot használtad, akkor olyan 60 FPS-re számíthatsz szerintem.
-
Symbio
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #10243 üzenetére
A lap tetején a fekete sávban Adataim
-
HUNNIA1920
őstag
Én ha minden igaz, akkor hétfőn leszek büszke tulajdonosa egy Sapphire 3850 256 MB - os karinak. Igazából az lenne a kérdésem, hogy a Crysis az 1024*768 medium - on tényleg csak 35 - 37 FPS - t csinál? Mert a mostani HD2600XT - t csinál 30 - 35 FPS - t. Én a ph tesztben láttam ezeket az értékeket (HD3850). Ha igaz, akkor sokra nem megyek vele, mert a többi játék a 2600XT is megy szépen. Köszi a segítséget.
UI: béna vagyok, de itt ph - n hogyan tudom szerkeszteni az adataimat?
-
papi77
addikt
tudja v.ki,h meddig kellene húzni a 3ghz-es P4-et,h elfogadható eredményt produkáljon a 3850 3DMark06-ban?
POOBy:nem lenne jobb???inkább cseréljem C2D-re?
mennyi a max a P4-nek?
-
keIdor
titán
válasz
cowboy_bebop #10228 üzenetére
Hát igen, minimum ilyen kelett volna a 8800GT-kre is...
-
varga911
senior tag
válasz
banderasz77 #10208 üzenetére
Dos alól, szigorúan!
-
keIdor
titán
-
csusza`
senior tag
Most akkor ez 8800 vagy 3800 topic kéremszépen?
-
Plebi
senior tag
válasz
sosperecek18 #10203 üzenetére
Előre is bocsi az offért!
Nekem is 5600+ os van, 3100 főlé nem igazán lehet vele stabilan menni, ennyi a vége, sok helyen írták. A szorzót nem lehet állítani.
Off vége!
A hardverKER-nek tényleg jó áraik vannak, csak legyen náluk kari, bármelyik!
-
Dabsol5
tag
Valahol le van írva, hogy hol kell unlockolni a biost hexaeditorral? Asus-ét sehogy nem tudom felülírni. Dos-os atiflash-sel meg nem merem, mert mikor el akarnám menteni a bios-át, lefagy.
-
CimbiX
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #10215 üzenetére
Köszi a gyors valaszokat! En is NO-ban elek, szoval garival nem lesz gond ;-)
Varni meg egy hetet... huuu...ez faj!
De talan valoban az lesz a legjobb. Mondjuk ha azt nezem, akkor az amazonon nem csökkent a 8800gt ara a megjelenese ota, szval nem hinnem, hogy egy het mulva olcsobb lesz. Mondjuk ha lemegy meg 3870 ara 10-20 €-val, akkor mar megerne...pfff, inkabb alszok ra meg egyet, nagyot bulizok szilveszerkor, aztan majd miutan azt követöen is eltünt a köd a fejemböl, meglatom, merre tovabb -
dunc
nagyúr
Nekem annyi gondom van a "karival" ,hogy xp alatt az összes Unreal + enginnel készült játék szarul megy ,lassan és szagatottan ,(unreal III,Gear Of War stb)de vista alatt hasít mint állat.
-
Sabre
őstag
válasz
banderasz77 #10214 üzenetére
ezt senki nem vitatta, az ártöbbletet kell mérlegelnie.
-
dunc
nagyúr
válasz
sosperecek18 #10203 üzenetére
9900 valamennyit ,ha minden cibálva van alapon 8400 pötty.
-
CimbiX
aktív tag
Hajjaj, kezdek gyengülni... mindenki tegye a szivere a kezet es öszinten: az eddigi tervem ez volt:
Sapphire 3870@216 €=56160 (260-as arfolyammal)
erre latom, hogy:
PNY GeForce 8800 GT@230 €=59800
mindkettö az amazon.de-en. Amihez kellene:
Vistax64 e4300@2,8Hz, 4gb DDR2-800... vegsö tanacsokat kerek, ma mar rendeles lesz...(hörrrr) -
Sabre
őstag
srácok, zafir 3850 256mb-hoz milyen gyártói drivert tehetnék fel? faxom kivan a szar 7.12-vel komolyan mondom... húzni sem tudom, mert lehal a win...
-
Kelvin
őstag
válasz
banderasz77 #10208 üzenetére
ment privi
-
varga911
senior tag
válasz
banderasz77 #10205 üzenetére
PCI-os kártyával bebootolsz, és újra ráflasheled.
-
banderasz77
addikt
Ha egy BIos flash nem lett jó, a kártyán nincs kép, akkor vissza lehet valahogyan éleszteni?
-
leviske
veterán
válasz
hossszú #10199 üzenetére
"De amint latom a CF nem hozza azt a teljesitmeny tobbletet amiert erdemes lenne foglalkozni vele"
Igaz... mi az a röpke 80-100% töblet....
Valószínűleg szerintem valami beállítás problem lehetett, vagy nem tom... de 3Dmark06-ba nem lehetne 16k alatt, játékoknál pedig átlagosan olyan 50-60% gyorsulást hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest