- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz cowboy_bebop #10298 üzenetére
Itt van magyarul is!
szerk.:Alpachino: melegedés és fogyasztás szempontjából valóban jobb a 3850, de ár/teljesítményben a 2900pro bestbuy: 2900XT teljesítményt kapsz 40k alatt. XT meg inkább 3870 szint nem 50...
szerk2.:Skiller: Ha esetleg 512bites a PRO, akkor sztem kihagyhatatlan ennyiért
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
Skiller
tag
Sziasztok. Vásárlás előtt állok csak nem tudom melyeket vegyem.
sapphire HD2900pro 512Mb 39200FT
vagy powercolor hd3850 256mb 40400FT.
Melyik lehet a nyerő. Tesztek alapján egy forma eredmény 1280 felbontásig.
de a 2900probak 100gb/s sávszélessége van.
Vajon melyik?Nem a részvétel hanem a fontos!
-
7600GT
senior tag
válasz csusza` #10282 üzenetére
Őszintén szólva nem értem a Crysis szídását... Brutális gépigény cserébe brutális grafika. Ekkora tájat ilyen részletesen megjeleníteni gyilkos dolog...
Nah akkor egy kérdés: a táj megjelenítést meg lehet-e oldani shaderekkel? Ugyanis szerintem a textúra kapacitása fogja vissza a HD-kat. Bocsánat ha nagyon nagy marhaságot írtam volna.Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
7600GT
senior tag
válasz cowboy_bebop #10231 üzenetére
Mi ez az új csodatechnológia?
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
Alpachino
veterán
válasz Tommmmka #10283 üzenetére
"Láttam h. vista és xp között lényeges különbségek vannak az xp javára 3dmark 06-ban cc 2000 pont ez valós? "
Nincs ennyi külömbség ! Mindkettővel teszteltem ugyanazon beállításokkal és közel azonos pontszámokat kaptam 30-40pötty külömbséggel, az XP. javára, de ez jelentéktelen.
Tehát ha XP. alatt tesztelnéd, akkor sem érméd el jelentős töblett pontokat és eről nem az oprendszer tehet, hanem a procid. Sajnos az X2 ennyt tud DMarkban. Még szerencse, hogy játékokban más a helyzet, ugyanis 2800-3000MHz környékén már kivannak hajtva ezek a karik.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
dan31
csendes tag
Sziasztok !
Lehet,hogy rossz helyen írok ,de ez tünt a legkézenfekvöbnek .
Mivel a vga-ra gyanakszom.
Shrek zöld képernyő fekete hosszanti csíkozással, fagyással, semmi reakció a géptől(csak újrainditani lehet !!)
Terhelésnél a gép teljesen normálisan müködik nincs semmi hiba vagy fagyás minden szépen megy rajt stabilan.
Int.Explorert használva viszon napi két-háromszor zöldre vált a képernyő fekete csíkokkal !!!!
Valakinek valamilyen tipp esetleg ?????????
Előre is köszönöm Dani -
Tommmmka
senior tag
Hi All nekem a konfigom a következő:
5000+ X2 @2800mhz
3gb DDR2 800mhz kingmax
HIS HD3850 256mb vga
VISTA SP13dmark 2006
Alapon a kártya: 8300pöttyHúzva (780/1050) 9097pötty
Láttam h. vista és xp között lényeges különbségek vannak az xp javára 3dmark 06-ban cc 2000 pont ez valós?
Kb xp alatt mennyit érne el? Mert itt 10000 pont körüli eredményekhez képest ez eléggé harmatos:S
Nem 3dmarkkal játszok csak érdekelne h. h. fut többet -
csusza`
senior tag
Ez így is van, ezt aláírom. Gépgyilkos. De nem értem...UT3 is jól néz ki, és mégis mennyivel jobban teker? Nem csupán az optimalizáció hiánya az egész?
Vagy lehet hogy hülye vagyok, de az UT3 még DX9 a Crysis meg alapból DX10?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
TTomax
félisten
válasz MaSzKa #10241 üzenetére
Emberünknek Amd Athlon 64 X2 4200+ CPU-ja van...
erre irtam hogy erösebb kellene...
Erre TE
"minek erősebb mikor játékokba semmit se jelent szinte hogy e6550 vagy q6600"
Azt nem értem ez hogyan jött ide...vagy elnéztél valamit az adatlapján???
A fáradságot sem vetted,hogy utánnanéz mire reagálsz csak fujod a magadét....
Ja igen és a 3Mark06 arra nagyon jo hogy lásd kb ki van-e hajtva a karid...kb...ezt a "nem azzal játszol" cimü közhelyet hagyjuk...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
csusza`
senior tag
Sokan a Crysis miatt akarnak új kártyát...valahogy nekem az a gém nem dobogtatta meg ennyire a szívem...demo-t kipróbáltam azt csá Uninstall. Ennyi elég is volt belőle
-
Viktor77
titán
Na, le is futott. Konfig adataimnál, a proci 3gigán ment, minden más alap.
10788 pont.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
kop8
őstag
válasz Motion_Blur #10267 üzenetére
Mennyire húzod meg a gépet hogy 10700 pontot kapj??
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
-
kop8
őstag
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet hogy 3Dmark 2006-ban itt csak 6000-7000 pontot érnek el hd 3850-nel, vagy kicsit többet, itt (http://www.hoc.hu/index.php?p=articles&cid=&y=348&z=5) meg 10500 pont, ennyit számítana a 4 magos proci?
Én is szeretnék ilyen kártyát venni de a 6000-7000 pont kevésnek tűnik nekem.GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
-
Viktor77
titán
Van oka, hogy a 3DMark 2006 nem indul a 3870-esemen? Megáll a hardverellenörzésnél. Legújabb Catalyst van fent.
Nem gond ha nem megy, csak kiváncsiságból futtattam volna egyet.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Doom83
tag
OK! Köszönöm
-
Doom83
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyet érdemes venni: 8800GT vagy HD3870?
Konkrétan melyik az erősebb? -
Sabre
őstag
minden fullon elfut vele.
crysis-t én 1024 medium-high között játszom, igy produkál érdembeli élvezhető játékmentet.
-
válasz leviske #10245 üzenetére
Én nem akarok vita témát nyitni, de ahogy értelmeztem a válaszodat, arra jutottam, hogy a 2600XT fele olyan gyors, mint a GTS. Ha így gondoltad, akkor ez egy valótlan állítás. Az új meghajtókkal nem áll tőle messze.
A válaszod másik felében leírtakban reménykedem én is.
Különben köszi a válaszokat."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
-
leviske
veterán
válasz HUNNIA1920 #10243 üzenetére
Feltételezem HD2600-al nem használtál 16xAF-et Viszonyítási alapként nézd meg, hogy hol van a 8600GTS és felezd meg (kb ott találhatod a HD2600-at).
Ha ugyan azokkal a beállításokkal fogod használni az 50-est, amivel a HD26-ot használtad, akkor olyan 60 FPS-re számíthatsz szerintem.
-
Symbio
senior tag
válasz HUNNIA1920 #10243 üzenetére
A lap tetején a fekete sávban Adataim
-
Én ha minden igaz, akkor hétfőn leszek büszke tulajdonosa egy Sapphire 3850 256 MB - os karinak. Igazából az lenne a kérdésem, hogy a Crysis az 1024*768 medium - on tényleg csak 35 - 37 FPS - t csinál? Mert a mostani HD2600XT - t csinál 30 - 35 FPS - t. Én a ph tesztben láttam ezeket az értékeket (HD3850). Ha igaz, akkor sokra nem megyek vele, mert a többi játék a 2600XT is megy szépen. Köszi a segítséget.
UI: béna vagyok, de itt ph - n hogyan tudom szerkeszteni az adataimat?
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
papi77
addikt
tudja v.ki,h meddig kellene húzni a 3ghz-es P4-et,h elfogadható eredményt produkáljon a 3850 3DMark06-ban?
POOBy:nem lenne jobb???inkább cseréljem C2D-re?
mennyi a max a P4-nek?
[ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
keIdor
titán
válasz cowboy_bebop #10228 üzenetére
Hát igen, minimum ilyen kelett volna a 8800GT-kre is...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
varga911
senior tag
válasz banderasz77 #10208 üzenetére
Dos alól, szigorúan!
-
keIdor
titán
Ha volt akkor sorry...
Sapphire Radeon HD 3870 Atomic Single Slot cooler: link
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
csusza`
senior tag
Most akkor ez 8800 vagy 3800 topic kéremszépen?
-
Plebi
senior tag
válasz sosperecek18 #10203 üzenetére
Előre is bocsi az offért!
Nekem is 5600+ os van, 3100 főlé nem igazán lehet vele stabilan menni, ennyi a vége, sok helyen írták. A szorzót nem lehet állítani.
Off vége!
A hardverKER-nek tényleg jó áraik vannak, csak legyen náluk kari, bármelyik!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Dabsol5
tag
Valahol le van írva, hogy hol kell unlockolni a biost hexaeditorral? Asus-ét sehogy nem tudom felülírni. Dos-os atiflash-sel meg nem merem, mert mikor el akarnám menteni a bios-át, lefagy.
[ Szerkesztve ]
-
CimbiX
aktív tag
válasz cowboy_bebop #10215 üzenetére
Köszi a gyors valaszokat! En is NO-ban elek, szoval garival nem lesz gond ;-)
Varni meg egy hetet... huuu...ez faj!
De talan valoban az lesz a legjobb. Mondjuk ha azt nezem, akkor az amazonon nem csökkent a 8800gt ara a megjelenese ota, szval nem hinnem, hogy egy het mulva olcsobb lesz. Mondjuk ha lemegy meg 3870 ara 10-20 €-val, akkor mar megerne...pfff, inkabb alszok ra meg egyet, nagyot bulizok szilveszerkor, aztan majd miutan azt követöen is eltünt a köd a fejemböl, meglatom, merre tovabb[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
-
dunc
nagyúr
Nekem annyi gondom van a "karival" ,hogy xp alatt az összes Unreal + enginnel készült játék szarul megy ,lassan és szagatottan ,(unreal III,Gear Of War stb)de vista alatt hasít mint állat.
-
Sabre
őstag
válasz banderasz77 #10214 üzenetére
ezt senki nem vitatta, az ártöbbletet kell mérlegelnie.
-
dunc
nagyúr
válasz sosperecek18 #10203 üzenetére
9900 valamennyit ,ha minden cibálva van alapon 8400 pötty.
-
CimbiX
aktív tag
Hajjaj, kezdek gyengülni... mindenki tegye a szivere a kezet es öszinten: az eddigi tervem ez volt:
Sapphire 3870@216 €=56160 (260-as arfolyammal)
erre latom, hogy:
PNY GeForce 8800 GT@230 €=59800
mindkettö az amazon.de-en. Amihez kellene:
Vistax64 e4300@2,8Hz, 4gb DDR2-800... vegsö tanacsokat kerek, ma mar rendeles lesz...(hörrrr)[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
srácok, zafir 3850 256mb-hoz milyen gyártói drivert tehetnék fel? faxom kivan a szar 7.12-vel komolyan mondom... húzni sem tudom, mert lehal a win...
-
Kelvin
őstag
válasz banderasz77 #10208 üzenetére
ment privi
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
varga911
senior tag
válasz banderasz77 #10205 üzenetére
PCI-os kártyával bebootolsz, és újra ráflasheled.
-
banderasz77
addikt
Ha egy BIos flash nem lett jó, a kártyán nincs kép, akkor vissza lehet valahogyan éleszteni?
-
leviske
veterán
válasz hossszú #10199 üzenetére
"De amint latom a CF nem hozza azt a teljesitmeny tobbletet amiert erdemes lenne foglalkozni vele"
Igaz... mi az a röpke 80-100% töblet.... Valószínűleg szerintem valami beállítás problem lehetett, vagy nem tom... de 3Dmark06-ba nem lehetne 16k alatt, játékoknál pedig átlagosan olyan 50-60% gyorsulást hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest