- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz lizakattila #37715 üzenetére
Ok én meg jeleztem,hogy más érti csak egy valaki nem vágta, nagyon jó,hogy van rá driver én várom a win 7 -et mert a mstani verzió 4.9 gb vel felkuszott és ua mint a vista ..szinte .
A 3870 -em kiprobálgattam néhány mai gamán Far Cry 2,Dead space és elégedett vagyok a teljesitményével ,a ventit fix 60 % ra rakrtam ,és így a plafon 75 fok volt,de elég zajos,mi a helyzet a többi gyártó 3870 karikkal venti ügybe? Az enyém Gainward,a asus gigabyte érdekel)
-
dunc
nagyúr
válasz lizakattila #37710 üzenetére
A bétatesztelés nem ördöngösség olyan userek is csinálják mint te vagy én,anno én is jelentkeztem béta teszternek vista idejébe (longhorn),tehát ki kell adni,hogy tudják gyürni.
-
dunc
nagyúr
válasz lizakattila #37701 üzenetére
Most nem szar oprendszert akarnak csinálni,és a driverek a béta tesztelöknek vannak.
-
dunc
nagyúr
Nos 3870 kari Gainward a drága ,tegnap faszán szétesett a kép,alapba a ventije 25% alatt ment mint észrevettem,tehát valószínű túlmelegedett,most rivával fix 60 % ra tettem és 2,5 órát járattam maxon a Golyóstesztel és max 75 fok volt,tehát most jó,de borzasztó hangos ezért hütőcsere Gainward típusnál szinte kötelező!!!!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok hány wattot eszik egy 3870 alapba?
-
-
dunc
nagyúr
Na kiprobáltam a 8.1 ccc-t ,szerintem lényegében ua,de pl a vista aero jobban fut vele,és a skineket is lehet vista alatt használni vele,xp alatt még nem probáltam.
-
dunc
nagyúr
válasz Foglalt név #11068 üzenetére
elöször huzd fel 100% ra alakalmazd,majd a kivánt értékre és alkalmazd,akkor nem úgrál el.
-
dunc
nagyúr
válasz pempellini #11000 üzenetére
És ki legyen a kisérleti nyúl? Ja vista alá nincs még?
-
dunc
nagyúr
srácok hol lehet plusz színt ráadni ?Az nvidiába van színkorrekció
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy mivel tudom maradéktalul eltávolitani a vga drivert ? Mert nem tudok másik drivert felrakni,valamint a ccc is problémás. Szoval progi nevet,linket megköszönnék,mert nem akarok rendszert rakni.
-
dunc
nagyúr
Nekem annyi gondom van a "karival" ,hogy xp alatt az összes Unreal + enginnel készült játék szarul megy ,lassan és szagatottan ,(unreal III,Gear Of War stb)de vista alatt hasít mint állat.
-
dunc
nagyúr
válasz sosperecek18 #10203 üzenetére
9900 valamennyit ,ha minden cibálva van alapon 8400 pötty.
-
dunc
nagyúr
Nos nekem egy GigaByte 3850-em van,és eddig egy 3800+x2 hajtotta,nem ment rosszul a kari ,de valahogy nem volt az igazi ! Sokat gondolkodtam,és végül vettem egy AM2 X2 5600+ t,megrángattam egy picit (3000 mhz-re) mit mondhatnék ,szakit a kari !!! Tehát megállapithatom kell hozzá a vaddisznó proci!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a cpu témára kivánok reagálni nekem egy 3800+X2 (2X2000mhz)cpu-m van a kari 7500 pöttyöt csinál alapba 2006-ba,havernál a kari 6000+X2(2X3000mhz) 9900 egynéhány pontot hozz,én is egy ilyen cpu-t gusztálgatok,vagy a 6400+X2 black editiont.Tekintve ,hogy a 6000+X2 34K,a 6400+X2 kb 40 K nagyon jó vétel lenne.A tesztkártya egy 256 mb 3850 Gigabyte kari volt.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Feldobtam ma egy xp 32-bit opot,hát mérföldekkel jobban megy rajt a crysis minta vista alatt! Minden max ,a 2 árnyékfunkció medium és így nagyon faxán megy,pedig gyenge a cpu-m. (3800+x2 def. 2000 mhz)
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Ace Ventura #9596 üzenetére
A HIS faxa kari ,mindig is jó karikat csinált! Az 512-es 52 K ba jó vétel.
-
dunc
nagyúr
válasz Motion_Blur #9559 üzenetére
Nekem 3850 Gigám van és fix 60-ra van állitva,max 70 fok volt terhelve egyébként lemegy negyvenakárhányfokra .
-
dunc
nagyúr
Na sziasztok ma lettem Gigabyte 3850 túlaj,első tapasztalatom az ,hogy frankó a kártya a hütése halk ,és alacsonyan tartja a kártyát.Kicsit szívtam a driver telepitésnél,de nem volt vészes.Fixre raktam riva tunnerbe a fan speedet és így nem is hangos,és nem is meleg a gpu.
-
dunc
nagyúr
Hellosztok ,hogy tudom állitani a fan értékeket?Fan
És melyik ati tools fut vista alatt? -
dunc
nagyúr
Sziasztok gigybyte 3850 es jkarit vettem ,melyik drivert rakjam fel? Link?
-
dunc
nagyúr
válasz Foxmulder89 #9350 üzenetére
32 bit 3 gb-t lát ás használ a 4-ből,nekem van fent 64 bit oprendszerem (xp) de nem a memo miatt raktam fel nem baj nálam ,hogy csak 32 bit alatt csak 3 gb-t lát a lényeg nekem a 4. giga megvásárlásánál a dual channel visszakapása volt.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Jó estét x2 3800+ elég egy 3850-hez? Crysis milyen beállitásokal megy? Most 8600 GT OC karim van a crysis mediumbe ment szürök nélkül,mit várhatok a 3850-től?
-
dunc
nagyúr
Holnap ha minden igaz az enyém lesz áfásan 45-ért ez a kari,tapasztalat höfok teljesitmény? 3850/256
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz VaniliásRönk #8605 üzenetére
Mi megy 300-on ? nézd meg kicsit jobban. Az inkább 710 .
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Motion_Blur #8603 üzenetére
Hello szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik