Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Sickboy25 #10598 üzenetére
Nekem ez 1040-töl van de ettöl függetlenül még 1080-an on is simán megy,amugy pont ott használom 1040-en mert nem érzem hogy sokat gyorsulna +40Mhz-töl,és igy biztosan stabil.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Sickboy25
addikt
sziaszatok!!
a rivatuner hardver monitorja a memory clockjánál vn egy felkiálltójel és 2250 Mhz-et ír ki!!
most vette észre lehet eddig is volt!!
tudna nekem vki ebben segíteni??"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Na megrángattam mindent,de ugy érzem van még a VGA-ban....
[3D06]★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz djadji #10572 üzenetére
Én tudom mi a gondod,vagyis mi történhetett.Éppen most botlottam bele magam is.Nem szabályosan álitottad le a firefoxot.Ilyenkor feldob egy ablakot,hogy folytatod-e a böngészést vagy uj munkamenetet nyitsz,na e miatt a felbukkano ablak miatt jelez hibaüzenettet a 3dmark.Nyisd ki elötte böngészöd mielött az online gombra nyomsz és akkor menni fog...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
-
vasinka32
csendes tag
Mi van ha egy p35-s alaplapba egy hd3850 mellé beteszek egy x1950xt-t Vagy egy x1950pro-t
-
TTomax
félisten
GRAW2-ben csak nekem nem lehet maxra tenni a texturaminöséget???
-
kircso13
senior tag
-
TTomax
félisten
X2-es mikorra várhato?
-
leviske
veterán
válasz Csiborbogár #10578 üzenetére
ÁÁÁ Dájmond.... ilyentet akartam, míg sima 70-est akartam.
Referencia hűtése van (tehát semmi különösebb extra), de ha a csomagolást és a hűtőn lévő matricát nézzük... ezek a legszebb HD3870-esek... szerintem.És valószínűnek tartom, hogy a Diamond és a PowerColor kapja a leginkább válogatott gpu-kat, de ez csak szvsz.
(#10582) TTomax: több félét is lehetett hallani, az egyik a Január 08. és ez a kevésbé valószínű és a másik a Január 28.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz kircso13 #10579 üzenetére
Igen tudja ha kirakod a képét nekekm a driver pl a gyári lemezen van,rögtön át is áll használni telepités után alig jöttem rá miért lett néma a gépem...
-
kircso13
senior tag
Hi!
Tud erről valaki valamit?
Integrated HD audio controller with multi-channel (5.1) AC3 support
Elméletileg a videokari tudja!
..,
-
Csiborbogár
őstag
Sziasztok!
Jó áron tudnék hozzájutni egy Diamond 3870-hez.
Megfelelő ennek a hűtés? Ember emlékezet óta nem volt ATI kártyám csak azért kérdezem.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
TTomax
félisten
válasz djadji #10572 üzenetére
Pont ez az hogy firefoxxal megy nekem is... de valami nem engedi meg a proginak hogy a netre csatlakozzon esetleg tözfalad van-e? /halkan mondom csak,hogy egy serial minden problémádat megoldaná,mert akkor nem akar a netre csatizni közvetlen kiirja az eredményt,tippet had ne adjak hogy honnan szerezhetö be/
-
Sickboy25
addikt
sziaszatok!!
a rivatuner hardver monitorja a memory clockjánál vn egy felkiálltójel és 2250 Mhz-et ír ki!!
most vette észre lehet eddig is volt!!
tudna nekem vki ebben segíteni??"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
hát,nem tudom max nagy felbontásban látsz majd több fpst,amugy meg tökmindegy 50 helyett 80.....
-
TTomax
félisten
Condemned - Criminal Origins 1024X768 minden maxon 4AA 16xFSAA 60-140fps sima reccenés nélküli....
-
booz
senior tag
hello holnap nagynap lessz 8800gts-böl 3870 be már nagyon várom milessz a külömbség
vélemény? -
Kelvin
őstag
válasz hossszú #10556 üzenetére
milanscs nak szerintem az eredeti 7.12 vel van gondja nem az omegával.Egyébként neked az új 7.12-es omega van fenn ?És atitrytools calculation gombjanak megnyomasara restartol a gep?Hát ez így elég gáz..pár nap és én is letesztelem.Eddig viszont omegás voltam mert jol sikerultek,hát kiváncsian várom.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
kircso13
senior tag
Valaki használ rivatunert?
Mert nekem 1950-nek ismeri fel a 3850-es videokarimat . Lehet hamisítvány .
..,
-
hossszú
őstag
válasz milanscs #10552 üzenetére
Valamit nagyon elqrtak ebben az Omega driverben az csak az egyik problema, hogy a atitrytools calculation gombjanak megnyomasara restartol a gep de 3DMark06-ban is 600ponttal kevesebbet kapok alapbeallitasok mellett a 3870-el mint a 7.12-es catalysttal
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
nagyúr
Sziasztok!
Sikerült hozzájutnom egy Gigabyte HD3850/512MB-hez, ami gyárilag zalman hűtős.
765/955MHz-et sikerült kipréselnem belőle. Szerintetek ez jó?
Nyüstölés alatt nem ment 60 fok fölé a GPU, bár az is igaz, hogy a aház oldalán még egy 12 cm-es venti legyezi 800-as fordulaton.Ui.: alapon fogom használni, csak kíváncsi voltam, hogy mi a vége
-
-
Dr.Én
veterán
válasz TTomax #10549 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Akkor valszeg a VF700Cu is lehüti eléggé.A MOSFET hütést meg valahogy megoldom. Vagy levágom, ahogy mondod v. veszek rá Zalman süniket.
Skynet258:Igazad van.De én nem tudom elviselni azt akellemes süvitö hangot, ugy hogy akkor cserélem a gyári hütöt.Köszi
WOT: kissio
-
TTomax
félisten
válasz honda23 #10548 üzenetére
bizony hogy mennyire prociéhes...bizony....szerintem még nekem sincs kihajtva a 3150-re huzott E2180-al mert kulföldi forumokon azt látom pl 3D06-ban egy E6850-el 5000pont felett SM 2.0/3.0-át csinál a kártya nálam meg alig több mint 4000et ez hatalmas difi.Bár én is érzem a dolgot ha 3,4GHz-re huzom a CPU-t sokkal "simábban" mennek a játékok,alig várom hogy egy Penrynre tudjak váltani akkor meglépek egy CF-et is rögtön...
Ui:Tudom nem 3DM-al játszunk,nehogy valaki leirja...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nálam pl a Crysis textura szétesett addig melegedett alapon... a rivás álligatás valahogy nem akart menni, fixen maradt stabil 60%-on viszont igy nem tudtam stabilon huzogatni,most 750/1050-en tudom használni mert átraktam a régi 1650Promrol a VF900-ast csak ugye vennem kellett uj memoriatüskéket.Amiota Zalman hüti nem láttam 50foknál melgebben...és én ugy láttam hogy jo rá a VF700-as is,igaz annak csak 2 csavaros a felfogatása de szerintem nem gond se az sem a furatméret.A gyári hátso fémkeretet érdemes visszatenni sokat merevit a kártyán,meg még mielött szétszeded egy apro info.Valoszinu el kell fürészelned a gyári hütöt,mert nem fogod tudni máshogy a MOSFET-et hüteni,csak ha levágod a hátso részt.Ugy körbe van kondizva hogy nem nagyon tudsz rárrakni csak max memoriabordákat amik hatásfoka kivánnivalot hagy maga után.Ugye 3870-nél nem kell fürészelni mert 2db-bol van a hütölap.
-
honda23
aktív tag
tegnap történt nálam egy érdekes dolog:
felraktam az everestet a pc probe 2 mellé és mikor mindkettő ment a feszültségem felére esett mindegyik ágon voltban és kifagyott a rivatuner 2.06
cpu hőmérséklet meg volt 151 fok everest szerint, bios és pc probe szerint meg 40
ez érdekes
3850et gyári hűtő mellett megemeltem 700/900ra, így max csak 4-5 fokot melegszik pluszban.(max 70 fok minden játék, crysis meg 75-78)
elég prociéhes a 3850es, mert fsb emelés után max graffal a witcher és far cry is +10 fps emelkedést mutatott átlagban ami nem semmi!
call of duty 4 is sokkal simábban futott.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
TTomax
félisten
most huztam ujra XP-t a napokban felrakoma Crysist...lehetne még esetleg F.E.A.R,meg CoH bench is
-
Skynet258
veterán
Nálam semmi hangja sincs, igaz én nem is állítgattam a venti szabályzáson semmit. Totál hangtalan. Igaz, hogy elég magasak a hőfokok terhelés alatt, de úgy vagyok vele, hogyha valami baja lesz, akkor gariba megy vissza. Nehogymár azért költsek ventire, meg állítgassak programokkal, mert a Sapphire mérnökei nem tudtak valamit rendesen kiszámolni...
De eddig semmi probléma szerencsére -
Dr.Én
veterán
Hali
Lenne egy láma kérdésem.Milyen a hütése a HD3850-es kariknak, valszeg Sapphiret veszek majd. Azért kérdem mert a mostani Sapphire X1950GT-nek nagyon hangos a gyári hütöje.Ennek is olyan süvitő hangja van? VF700Cu hütö jó rá, elég lenne neki?
Elöre is kösziWOT: kissio
-
Exakt
aktív tag
válasz Kelvin #10540 üzenetére
azt tettem fel, de nem tetszik neki, readme-ket nem olvastam, de mindjart megteszem, legeloszor fent volt gyari cd-rol a driver persze CCC, azota volt driver cleaner csokkentet modba, de semmi javulás, elvegre jo lenne ccc is de ati tray toolst mar jobban megszoktam, (12433-mat sikerult kipreselnem belole a gyari driverrel egy 3150hz-re huzott E6750-el harmadik probalkozasra, nem volt idom foglalkozni vele)
-
honda23
aktív tag
válasz Bali27 #10531 üzenetére
brekknél és pcmaniacnál is volt dec első hetében, nekem már 3 hete itt virít a gépemben .
második rendelésem volt csak másnapra meg is jött!!!!
akkor is 40k volt a 3850 egy hónapja, 3 hete
legalább is nekem
fehérváron sem volt sehol...[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
booz
senior tag
ÁLLITOLAG A 3870 VERI A GTS 320 AST
-
Kelvin
őstag
Tedd fel az omegás ati tray toolst ha nem az lenne fenn.
É olvasd el az omega oldalon a readme-ket a 7.12-es és az att alatt.
Amúgy tesztelted a drivert?jobb lett mint a gyári 3dmark a gyárival és az omegával?
Én is most szedtem le mert eddig is omegát használtam.de csak hétfon tudom felrakni."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Exakt
aktív tag
hali!
Lenne egy visszatero problemam, most feltettem a 7.12-esen alapulo omega drivert, de ati tray tools, nem boldogul a karival, nem tudja olvasni pl a frekvenciakat, csak biosbol ismeri fel, a csuszka(ák) a nullán álnak, valakinek valami otlet? 3870-es kari
-
booz
senior tag
SZIASZTOK SZERINTETEK JO CSERÉT CSINÁLTAM 320 GTS-T CSERÉLTEM 1 3870RE
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
Van már valami friss bios 3850-hez? amiben már jól működik a ventillátor szabályzás?
Windows-ban lehet VGA bios-t frisíteni
Valaki írja le a dolog pontos menetét pls!
-
Bali27
addikt
Hát igen.. Én 27 -éig értem rá.. Előtte égen földön nem volt.. 2 nagykerbe néztem, A neten mindenhol, (Bandig, Gianni, Hammon stb, volt elörendelésme nem jött) Boltokba amerre megfordultam.. Jászberény, Heves, Eger, Budapest... Sehol semmi. Se 3850, se 3870 se 8800Gt... Persze most már lesz.. Legaláb is remélem hogy lesz, és nem 60 ért a 3870... Hanem reálisabb áron.
-
Kelvin
őstag
válasz CimbiX #10527 üzenetére
Értem,örülök neki,ha te elégedett vagy és sikerült venned egy több mint 23%-os tuningpotenciált rejtő 2900prot ami igy már ezek szerint (annak ellenére,h csak 256bites)egy 2900xt vagy még jobbÉs mindezt cirka 34e ft-ért.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Bubuapa
tag
Boldog ujevet mindenkinek!!! 3850 the best!
ASUS A7N8X-X AMD BARTON 2500+ 1024mb.333mhz. 120gb.seagate+40gb.maxtor ATI All in wonder 9600XT SB live 5.1
-
CimbiX
aktív tag
válasz Kelvin #10526 üzenetére
Egy 2900pro@XT orajelen ugyanolyan eredmenyeket szül 256 bites eredmennyel, mint a sima XT, azaz nehol a 3870 a gyorsabb, nehol meg a 2900XT. 1680*1050 felbontasban meg felesleges kiemelni a dupla memoriamennyiseg jelentöseget^^
Tudom en is, hogy a 3xx szeria ujabb es gazdasagosabb technologia, de gyakorlatilag nem sokat valtoztattak az r600-as magon.
Igy marad tovabbra is, hogy 135EUR-ert sokkal jobb vetel egy 2900pro
Amit lentebb linkeltem, annak erdemes meg a "Fazit" reszet is elolvasni. Bar sajna konkret összehasonlitast nem benchmarkoltak, de a forumozok szerint (itt most nem csak a magyarorszagira gondolok) a 2900pro@XT orajel meg felezett memoriasavszelesseggel is ugyanazokat az FPS-eket adja, mint az XT. -
Kelvin
őstag
válasz CimbiX #10524 üzenetére
A húzás itt nem viszonyítási alap(legalábis nem ez a szokványos)A 3850-eseket is jol lehet húzni.az a lényeg,h a 2900pro mindenképpen lassabb ugyanolyan feltételek mellet.Az xt ben meg az a pláne,h 512bit-es.ezt húzással sehogy sem tod kompenzálni...
-
Bali27
addikt
Decemberbe gusztustalan módon visszatartották a kártyákat. Kiváncsi vagyok hogy januárban mikortól lesz a nagykerekben / boltokban a 3870??? És csak ez a sovány választék? Saphire, meg Saphire, Asus és Powercolor nagyábol? vagy Gecube, His, Club3D is lesz?
-
hzolek
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata, hogy HIS ICQ Radeon HD3850 512MB Turbo kártyát milyen értekekre lehet tuningolni még a gyári fölött (720/910)?
Köszi elöre is.(Win XP SP2, Intel 6750, AsusP5Ke wifi, 2x1GB 1066 DDR II K ingmax van alatta tuning nélkül)
köszi
Zoli
-
pisti
őstag
válasz TTomax #10510 üzenetére
Crysis benchmark, ide a leírtak szerint egy mérést csinálhatnál pl. Ez egynek jó lesz, mondjuk, ahogy az ottani mérésemnél írtam is, tuningoltam a GPU-t.
Ha van javaslatod, hogy mit benchmarkoljunk jöhet, könnyen benchmarkolható a Prey demó, a CoH demó, az X3 rolling demó, a HL2:Lost Coast, és a CS:Source, most így hirtelen ennyi jut eszembe.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz CimbiX #10518 üzenetére
Azt még mindig nem tudom,h honnan vetted,h gyorsabb egy 2900pro mint egy 3850.Ha 2900xt írsz akkor az gyorsabb.De így kötve hiszem....még az álltalad linkelt oldal adatait nézve se...az meg amit írnak..
Az a,és b, pontok lehet,h igazak[ Szerkesztve ]
-
CimbiX
aktív tag
No, ezt is megertem, masnapos fejjel sikerült megrendelnem az uj kartyat- mindenkinek halas köszönet a segitsegert. Vegülis egy azert kötöttem ki ennel a kartyanal, mert
a) van raktaron
b) 135€-ert jön hazhoz
c) joval gyorsabb es olcsobb egy 3850-es karinal
Anno az 1950pro kartyam került kb ennyibe^^
Mindenkinek BUEK!
PS: igen, tudom, hogy többet zabal, de ezt leszamitva csak jot olvasni rola
[link] -
törölt tag
válasz TTomax #10508 üzenetére
no, akkor majd a héten, de csak a kedvedért előbb az Asrock lapba teszem be az új kártyámat, aztán pedig a Giga P31-es lapba és meglátjuk, hogy mennyi lesz a különbség azonos proci sebesség mellett.
mert a tesztek éppen arról szólnak, hogy nincs olyan nagy difi a 4x vs 16x csataló között -
papi77
addikt
BUÉK minden jelenlegi,és leendő 38xx tulajnak
[ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
DRPCDoki
tag
AGP-s Radeon HD 3850 a PowerColortól Sry, ha esetleg már volt.
-
munky
őstag
#10470-re valaki
Látom szép kis vitát kavart ez az AGP-s dolog. különben idei első HSZ
[ Szerkesztve ]
-
Core 2 Duo
tag
B.U.É.K mindenkinek!!!!!!
-
honda23
aktív tag
Buék mindenkinek
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
TTomax
félisten
Akkor másképpen fogalmazok,a mostani lapomban 60% jobban megy minden...nem a Dmark...Pesze nekem csak 10es steppingen 2670-et ment max a procim benne... az is kevés volt mint a 4xes PCIE...kevés ott minden egy 3850hez ,egy X1950et aláirom hogy ki tudsz hajtani de egy HD-t nem....
-
pisti
őstag
válasz TTomax #10505 üzenetére
azért ugye azt nem akarod vitatni,hogy az 1333FSB-s proci némileg komolyabb teljesitménnyel rendelkezik mint a 800as?
Pedig pontosan ezt vitatom. De nem is ez a helyes kifejezés, a teszteredmények mutatják ezt. Azonos órajel és azonos cache méret mellett a magasabb FSB gyakorlatilag semmit nem ér.
Mondtam már, hogy olvass utána esetleg a dolognak.
Azonos órajel, de magasabb FSB, csak igen minimális plusz sebességet ad. Egy E4500 pedig teljesen reális egy kis Asrock deszkába is, a 11x-es szorzó pedig akár 3GHz feletti tuningot is jelenthet, még egy ilyen max. 300 FSB-t bíró lapban is.Az meg kihajt egy 3850-et bőven, hogy visszakanyarodjunk kicsit a fő témához.
[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
válasz gabensrac #10501 üzenetére
Sapphire 3850 256mb-t probáltuk már full hdban, a crysis érdekes volt
Hdmi kábellel sima ügy, a többi game nem volt vészes 1920x1080p felbontásban.
1440x900-on egész türhetö minden game, és még szép is volt az lcdn.
A hangot is a kártyán keresztül küldtük ki.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
TTomax
félisten
azért ugye azt nem akarod vitatni,hogy az 1333FSB-s proci némileg komolyabb teljesitménnyel rendelkezik mint a 800as? de azt hiszem 1066-osok közül se nagyon valoszinü hogy X6800at fognak ilyen lapban hajtani....szoval a realitás a 9x szorzo...nekem itt figyel egy ilyen lap nagy csalodások után...
B.U.É.K[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest